Erotiek advertenties schoonmoeder pijpt schoonzoon

erotiek advertenties schoonmoeder pijpt schoonzoon

Ik had afgesproken met mijn dochter dat ik Justin rond Ik kwam op het afgesproken tijdstip aan bij Nicole, die met een kopje koffie, lui en nog in haar duster op de zitbank zat.

Is Justin klaar vroeg ik nadat ik ook een kopje koffie voor mezelf had ingeschonken, nee nog niet zei ze, hij zit met Maik in bad en zal zo wel klaar zijn. Ga anders even kijken zij Nicole, ja ben gek lachte ik,en zei misschien is Maik nog niet eens aangekleed. Nou lekker toch lachte zij ook. Ik bleef zitten, mam doe even normaal, ga gewoon kijken, je kan hooguit zijn lul zien en daar heb Maik geen moeite mee, ik trouwens ook niet vannacht zei ze.

Moet ik dit horen, ik heb al twee jaar geen vent meer in mijn bed gehad, lachte ik, maar was wel de waarheid. Dan wordt dat toch weer eens tijd voor je, straks komt er een spinnenweb in ma ‘ nou die zit er al in zei ik. Ga gewoon kijken drong ze bijna aan, je bent toch geen ouwe preutse muts aan het worden, oké ,zei ik en ging naar boven. En ja hoor daar zaten de twee heren met veel plezier lekker nog in het bad, Maik zag mij en had totaal geen genre ‘of was verbaasd mij te zien, oma is er zei hij tegen mijn kleine mannetje en reikte hem gelijk aan.

Zelf kwam hij ook uit het bad toen ik wat onhandig zonder handdoek ‘ om mij heen keek ‘met een kletsnatte Justin in mijn handen, ik pak even een handdoek voor je zei Maik. Ik keek mijn naakte schoonzoon op de rug toen hij zich vooroverboog om handdoeken uit een kastje te pakken, ik kon er niets aandoen en kreeg zomaar zijn forse klokkenspel ballen te zien. Hij stond ineens in vol ornaat voor mij toen hij zich omdraaide en mij een handdoek voor Justin gaf, ik werd zo doende voor het eerst met mijn schoonzoon geconfronteerd en kreeg zijn behoorlijke lul te zien.

Hij was toen nog niet stijf, maar ik zag wel dat Maik groot geschapen is. Ik wenden mijn aandacht maar snel op Justin en begon hem af te drogen, Maik droogde zichzelf vlak naast mij af. Toen Justin droog was liep ik maar snel met hem naar zijn kamertje, waar ik hem verder heb aangekleed, dat was geen onbekend iets voor mij. Wel om Maik in vol ornaat naakt te zien, en dat bleef constant op mijn netvlies staan, ook toen ik met Justin naar de kinderboerderij was gegaan en tegen Nicole had het getroffen met zo man, die er verder ook heel sportief en getraind uit zie.

Maik is een aantrekkelijke man, groot 1. Met zijn drieën hebben wij gelucht en Justin eten gegeven die daarna naar zijn bedje moest voor zijn middagdutje.

Nicole vroeg of ik even met haar meeging om Justin op bed te leggen, zij liep nog steeds in haar duster en in de kamer van Justin begon zij over “ zo noem ik het maar” de badkamer affaire, confrontatie met Maik.

Hoe vond je het mam vroeg ze om Maik zijn pik te zien, nou Nicole doen normaal zei ik, wat moet ik daar nou van vinden? Viel het tegen lachte zij, nou wat denk jezelf zei ik, hij is goed bedeeld! Ja lekker hé, ik ben er ook meer dan tevreden mee giechelde mijn dochter, maar Maik vind jou ook nog steeds een aantrekkelijke vrouw hoor ‘zei ze. Waar gaat dit over Nicole vroeg ik haar, het is jou man, doe even normaal.

Plotseling gaf Nicole mij zomaar een tik op mijn billen, heb je zin in een triootje mam vroeg ze uit het niets? Ik had even geen woorden en keek haar zwijgend aan, wij hebben er over gesproken mam ‘en Maik wil het graag een keer doen met twee vrouwen.

Ik kon amper mijn oren geloven, ik ben je moeder Nicole, dat kan toch niet. Ja dat kan wel vond zij, als ik er zelf ook voor openstond. Mam duizenden mensen doen het met elkaar “vaak ook stiekem, maar Maik en ik praten gewoon over zulke dingen zei ze. Ik dacht echt dat ze mij in de maling stond te nemen, omdat ik in de ochtend als grapje had gezegd, dat er bij mij na twee jaar zonder man er een spinnenwebje in zat.

Zij wilde mij gewoon met Maik confronteren, gelukkig is Justin nog te klein om dit te begrijpen en kan hij nog niet praten. Sinds wanneer praten jullie hierover vroeg ik? Een paar maanden lachte ze, geil en spannend toch ‘ weer eens iets nieuws uit te proberen, en jij krijg ook weer een goede beurt mam.

Ik weet nu nog niet waar ik de moed vandaan haalde, maar ik zei dat ik het wel een keer wilde proberen. Nicole kreeg gelijk sterretjes in haar ogen, gaf mij een kus en zei dat wij het nog die zelfde avond gingen doen. Ik ben daarna naar mijn eigen huis gegaan en sprak af met Nicole om terug te zijn voor het avondeten.

Eenmaal thuis kreeg ik er al spijt van, ik had er maagkrampen van en was bloednerveus toen ik nog een uurtje had om mezelf te verzorgen. Ik nam een douche en schoor mijn poes nog even goed glad. Ik zocht mijn mooiste, sexy lingerie met bijpassende kousen en jarretelgordeltje op, die ik al twee jaar niet meer had aan gehad.

Over mijn verzorging had ik geen twijfel, maar wel over wat er komen ging die avond. Ik kon niet meer terug,ik verkeerde in een extase, dat gevoel was sterke dan mijn verstand. Ik was er zo van in de war dat ik zelfs nog even op de weegschaal ben gaan staan, onzeker of ik toch niet te dik was.: Ik had het toegezegd en liet het maar op mij afkomen.

Na het eten en Justin op bed te hebben gelegen zaten wij daarna met een kopje koffie in de woonkamer,en ja wat zeg je dan tegen elkaar?? Niet veel “wij wisten gedrieën waarvoor ik kwam! Op een gegeven moment werden de gordijnen door Nicole in de woonkamer dicht gedaan, Maik zetten een dvd op, een porno ‘ waar wij in het begin zwijgend naar keken.

Nicole zat naast Maik op de zitbank, ik tegenover hun. Het sfeertje begon te broeien toen zij intiem met elkaar begonnen te tongzoenen en mijn dochter daarbij Maik zijn gulp opende, enkele seconden later zat ik ernaar te kijken hoe zij met zijn grote erectie in haar hand zat te spelen.

Even leek het erop dat ik er helemaal niet was, toen Nicole onderuit op de bank ging liggen en hem begon te pijpen. Maik keek mij op dat moment uitdagend aan, kom er bij ma vroeg hij. Er ging van alles door mij heen, maar vooral de opwinding in mijn lichaam zorgde ervoor dat ik er gehurkt voor de bank bij ging zitten.

Nicole ging overeind zitten en zei.: Een ongekende spannende situatie ontstond er voor mij toen ik zijn stijve harde lul in mijn hand nam en Maik begon te pijpen, golven van genot trokken door mijn lichaam, ik had al zolang geen man meer gepijpt.

Ik heb zijn broek toen helemaal open gemaakt en hem verder uit zijn broek en onderbroekje geholpen, om vervolgens heel opgewonden Maik weer verder te pijpen, zijn grote ballen te likken en hem zo goed ik kon, lekker te verwennen met mijn mond. Nicole werd helemaal door Maik uitgekleed en daarna hard op haar tepels gezogen. Ik voelde het warm in mijn slipje worden, dit was zo opwindend voor mij ondanks dat het toch een precaire situatie is, om je eigen schoonzoon te pijpen en dat je dochter dat zelf wil.

Nicole raakte ook buitenzinnen van opwinding, ze ging bij Maik weg en ik voelde dat zij achter mij kwam zitten. Ze kwam met haar hand onder mijn rokje en riep.: Ik voelde Nicole met haar vingers mijn slipje inkomen, ze begon mij te vingeren. Maik pakte plotseling mijn hoofd stevig vast, ik voelde het al met zijn dikke lul diep in mijn mond, hij kreeg het even moeilijk en ik moest stoppen. Nicole vingerde en was opzoek naar mijn klitje, laten wij naar de slaapkamer gaan stelde Maik voor, lekker op bed, dan hebben wij meer ruimte.

Nicole trok net op tijd haar vingers uit mijn natte kut en haar vingers weg bij mij klit, anders was ik zeker klaar gekomen. In de slaapkamer gingen wij verder en was Mail ook snel net als Nicole helemaal naakt. Maik begon mij langzaan te strippen, eerst deed hij mijn blouse uit gevolgd door mijn rokje, wij stonden nog naast hun bed, waarop Nicole naar ons lag te kijken.

Nicole heeft ongeveer het zelfde figuur, zoals ik ook had op haar leeftijd van nu, qua lengte zijn wij bijna even lang en slank. Ik ben alleen nu wat volle in omvang en haar C cup is nu bij mij een D cup. Het in het oog springende verschil was wel aan onze schaamheuvel te zien, ik ben helemaal glad geschoren, waar mijn dochter waarschijnlijk door Maik getrimd, een geschoren hartje van haar schaamhaar had gemodelleerd. Maik liet duidelijk merken een liefhebber van lingerie te zijn, want toen ik voor hem stond, wilde hij dat ik mijn kousen en hoge hakschoenen aanhield.

Hij deed alleen mijn slipje uit en begon mijn hele lichaam langzaam van onder tot boven te strelen over mijn kousen en bh. Ik was inmiddels zo heet geworden, dat ik hem daarbij weer bij zijn grote stijve lul pakte en hem begon af te trekken.

Hij bleef even weg en ondertussen ruimde ik snel de speeltjes op, hoe kon ik ook zo in slaap vallen, hij kwam wel vaker binnen om welterusten te zeggen, wat dom van mij. Jasper kwam weer terug, hij had alleen een boxer aangetrokken en ik dacht, wat zie je er goed uit, net als je vader toen die jong was.

Hij ging op de rand van het bed zitten en zei, mam ik heb net nog even nagedacht, maar waarom praat je er nooit over met mij dat je het zo mist? Je moet niet alles voor jezelf houden, dat zeg je ook tegen mij. Hij had gelijk, ik wou niet dat hij met zijn vragen of problemen rond bleef lopen en ik deed het zelf wel, eigenlijk had hij gelijk.

Maar dit besprak je toch niet met je eigen zoon? Hij vroeg of ik al lang met mezelf speelde, ik zei, nee, pas sinds een half jaar. Ik moet steeds aan je vader denken en mis dan ook de fijne sex die we hadden. Ik begrijp het best zei hij, je bent ook veel te jong om er niet meer naar te verlangen. Weet je ging hij verder, ik loop ook nog met iets rond, ik wil niet dat je er boos om wordt maar nu we toch eerlijk tegen elkaar zijn wil ik het toch aan je vragen.

Ik zou zo graag eens bij je slapen, ik mis papa en denk als ik bij jou lig hem weer dichterbij voel. Ik schrok hier van, een zoon van achttien die bij zijn moeder wilde slapen. Wat moest ze daar nu mee? Mag ik heel even komen liggen zegt hij? En hij kruipt al onder het dekbed, voor ik het in de gaten heb. En nu lig ik hier zonder slipje aan, ik wilde nog met mezelf spelen maar ben in slaap gevallen.

Ik hoop dat hij het niet zal merken, maar al snel slaat hij een arm om mij heen, die even later omlaag gaat. Mam, zegt hij, heb je verder niets aan?

Ik vertel hem hoe dat komt en hij moet er om lachen gelukkig. Laat maar hoor, ik vind het niet erg zegt hij. Dus bleef ik maar liggen, maar het zat me niet lekker. Nu lagen we hier zonder iets te zeggen. Ik was nog steeds moe en slaperig en dommelde weer weg. Na een tijdje schrok ik,lag ik te dromen of gebeurde dit echt? Ik voelde een hand tussen mijn benen, en ik was behoorlijk nat zo te merken. Ik probeerde goed wakker te worden en ja, ik voelde het echt. Jasper was mij aan het strelen, moest ik hem door laten gaan of zeggen dat hij moest stoppen?

Allerlei gedachten vlogen door mijn hoofd, ik wist het even niet meer. Wat ik wel wist, was dat ik het echt lekker begon te vinden, net als bij zijn vader. Hij was ook teder en zacht voor mij, nu kwamen er allemaal herinneringen boven.

Ik bewoog wat en Jasper vroeg, ben je wakker mam? Ik zei ja lieverd en ik lig te denken wat ik met jou moet, ik kan je toch niet je gang laten gaan?

Dat kan wel hoor zei hij, je hebt er ook recht op om weer eens te genieten. Laat je maar gaan, niemand komt het te weten, en hij had gelijk dit was ons geheim. Hij ging door met mij te strelen, ik werd steeds geiler, draaide mij om om zijn pik in mijn hand te kunnen pakken.

Toen hij dat voelde ging hij met zijn vingers in mijn kutje, wat een heerlijk gevoel vond ik dat. Kan ik harder, vroeg hij, en ik van ja hoor, zo hard mogelijk. Dat gebeurde dan ook, eerst met twee maar al snel met vier vingers en ik trok aan zijn grote pik. Wat zou het heerlijk zijn om die zo in mij te voelen, goed diep en hard, dan is het echt zalig.

Alsof hij mijn gedachten kon raden ging hij op mij liggen, pakte zijn pik, maakte zij eikel nat en zei, je bent een geile meid hoor, ik kom nu in je. En zo stootte hij naar binnen en hij neukte mij erg hard, waar ik erg van lag te genieten.

Wat ben je lief, fluisterde ik. Kom maar zei hij, kom klaar ik kom ook al. En tegelijk waren we klaargekomen, wat zalig, eindelijk weer eens een echte pik te voelen. Hij liet zich naast mij vallen en zei, hoe was het voor je mam? Ik zei, heerlijk lieverd, ik heb ontzettend genoten, dank je lieverd. Toen we weer wat bij waren gekomen zei hij, wil je meer mam?

Prive erotiek vibrator in kut

Gelukkig dat ze twee keer in de week naar de sportschool ging, want ze lag op een gegeven moment met haar benen tegen zijn borstkas aan terwijl Fred zo diep als het kon aan het stoten was. Ze voelde haar tweede orgasme opkomen en ze wist precies hoe ze het gevoel kon versnellen. Ze ging op zijn dikke piemel zitten en begon hem langzaam te berijden.

Het duurde niet lang of ze riep hard een paar keer de naam van haar schoonzoon uit, toen de heerlijke tintelingen haar lichaam overnamen en ze keihard klaarkwam. Fred was ondertussen ook klaar om te gaan spuiten en Anita wilde het de eerste keer in haar kut voelen. Daarna mag je klaarkomen waar je wil, had ze gezegd en ze wees op haar gezicht en op haar tieten. Het idee alleen al dat hij over het gezicht van zijn geile schoonmoeder mocht klaarkomen was voldoende voor Fred om haar hele kletsnatte kut vol te pompen met sperma.

Voor de rest van de dag hebben ze alleen maar seks gehad en ze waren dolblij toen Anita een telefoontje van haar echtgenoot kreeg dat ze een hotel hadden genomen omdat er een paar wedstrijden naar de zondag verplaatst waren. Nadat ze het hele weekend geneukt hadden liep Anita een beetje moeilijk en had Fred een glimlach op zijn gezicht die je er niet af kon slaan. Zijn echtgenote vroeg zich, toen ze op weg naar huis waren, bezorgd af of hij zich wel vermaakt had met haar moeder.

Geen enkele probleem had hij laten weten en Rita, zijn echtgenote, was blij dat ze een man had die goed met zijn schoonmoeder kon opschieten. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste schoonmoeder porno sexfilmpjes van de tubesites Schoonmoeder Chubby schoonmoeder wordt hard geneukt in de badkamer   BBW schoonmoeder geeft een showtje voor haar schoonzoon weg   Hij neukt zijn schoonmoeder in haar lekkere kontje   De beste schoonmoeder pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Blonde schoonmoeder pijpt schoonzoon wakker Geplaatst door amateur sep 27, Schoonmoeder 0. Anita is een blonde schoonmoeder die op slag verliefd is geworden op haar schoonzoon.

Ze pijpt hem wakker en ze heeft seks met hem. Previous Compilatievideo, dikke mannen die aan het neuken zijn. Next Knappe oma heeft seks met deur-aan-deur verkoper. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste schoonmoeder porno sexfilmpjes van de tubesites Schoonmoeder. Chubby schoonmoeder wordt hard geneukt in de badkamer. BBW schoonmoeder geeft een showtje voor haar schoonzoon weg. Hij neukt zijn schoonmoeder in haar lekkere kontje. Categorized Tag Cloud anaal trio lekker kontje brunette facial doorslikken grote borsten vriendin neuken berijden grote tieten moeder donkere man koppel cumshot milf mature slank grote pik hondjes masturberen tietneuken standjes creampie hangtieten klaarkomen strand aftrekken beffen buurman echtgenote pijpen lesbisch blond dik oma huisvrouw hotelkamer dildo lingerie vingeren knap tatoeages tiener buitensex geil brilletje webcam BBW buurvrouw bank.

Zin in geile webcamsex? Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman jun 4, Milf. Het kontje van een lekkere amateur vrouw wordt goed volgespoten mei 30, Anale sex.

Ik hoop dat hij het niet zal merken, maar al snel slaat hij een arm om mij heen, die even later omlaag gaat. Mam, zegt hij, heb je verder niets aan? Ik vertel hem hoe dat komt en hij moet er om lachen gelukkig. Laat maar hoor, ik vind het niet erg zegt hij.

Dus bleef ik maar liggen, maar het zat me niet lekker. Nu lagen we hier zonder iets te zeggen. Ik was nog steeds moe en slaperig en dommelde weer weg. Na een tijdje schrok ik,lag ik te dromen of gebeurde dit echt? Ik voelde een hand tussen mijn benen, en ik was behoorlijk nat zo te merken.

Ik probeerde goed wakker te worden en ja, ik voelde het echt. Jasper was mij aan het strelen, moest ik hem door laten gaan of zeggen dat hij moest stoppen? Allerlei gedachten vlogen door mijn hoofd, ik wist het even niet meer.

Wat ik wel wist, was dat ik het echt lekker begon te vinden, net als bij zijn vader. Hij was ook teder en zacht voor mij, nu kwamen er allemaal herinneringen boven.

Ik bewoog wat en Jasper vroeg, ben je wakker mam? Ik zei ja lieverd en ik lig te denken wat ik met jou moet, ik kan je toch niet je gang laten gaan? Dat kan wel hoor zei hij, je hebt er ook recht op om weer eens te genieten. Laat je maar gaan, niemand komt het te weten, en hij had gelijk dit was ons geheim. Hij ging door met mij te strelen, ik werd steeds geiler, draaide mij om om zijn pik in mijn hand te kunnen pakken.

Toen hij dat voelde ging hij met zijn vingers in mijn kutje, wat een heerlijk gevoel vond ik dat. Kan ik harder, vroeg hij, en ik van ja hoor, zo hard mogelijk. Dat gebeurde dan ook, eerst met twee maar al snel met vier vingers en ik trok aan zijn grote pik.

Wat zou het heerlijk zijn om die zo in mij te voelen, goed diep en hard, dan is het echt zalig. Alsof hij mijn gedachten kon raden ging hij op mij liggen, pakte zijn pik, maakte zij eikel nat en zei, je bent een geile meid hoor, ik kom nu in je. En zo stootte hij naar binnen en hij neukte mij erg hard, waar ik erg van lag te genieten.

Wat ben je lief, fluisterde ik. Kom maar zei hij, kom klaar ik kom ook al. En tegelijk waren we klaargekomen, wat zalig, eindelijk weer eens een echte pik te voelen. Hij liet zich naast mij vallen en zei, hoe was het voor je mam? Ik zei, heerlijk lieverd, ik heb ontzettend genoten, dank je lieverd. Toen we weer wat bij waren gekomen zei hij, wil je meer mam? We kunnen nog wel wat standjes doen en je mag mij ook wel pijpen als je dat wilt.

Of zal ik jou eens lekker beffen? Ik zei, nee voor vandaag is het genoeg, ik moet het echt even verwerken, maar als je nog eens zin hebt en je vind het niet erg om met je eigen moeder te neuken dan wil ik binnenkort wel weer, dit is heel wat beter dan die speeltjes. Hij vond het goed en zei dat hij er naar uit keek.

En dat hij liever met zijn moeder wilde neuken dan met die jonge meiden. Samen gingen we douchen, daar speelden we nog wat met elkaar, ik pakte zijn pik weer, deze jongen van mij was al weer geil zou ik hem eens pijpen dacht ik?

Ik ging nu, onder de douche op mijn knieën en hij keek even raar maar begon toen te kreunen, ik had zijn hele pik in mijn mond, likte er met mijn tong overheen en ik voelde dat hij snel klaar zou komen. Ik begon nog harder te zuigen, en nu spoot hij mijn mond vol wat ik dapper door slikte.

Hij keek nu echt verbaasd naar mij, mam had je dat al vaker gedaan, alles doorslikken? Ja kerel zei ik, dat is zo lekker geil vind je ook niet? Hij moest dat beamen en zei, wat heb ik toch een geweldige moeder, waardoor ik weer moest blozen.

Nu droogden we ons af en omdat we echt klaar wakker waren, gingen we naar beneden om wat te drinken samen. Daar zaten we dan, even wisten we niets te zeggen. Toen zei Jasper, ik beloof je mam dat dit tussen ons blijft en ik wil je nog graag vaak komen verwennen, zeg maar wanneer je er aan toe bent. Ik vond het prima nu, ooit zou dit stoppen wist ik maar zo lang het nog kon, wilde ik met mijn zoon genieten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.erotiek advertenties schoonmoeder pijpt schoonzoon

Ik had afgesproken met mijn dochter dat ik Justin rond Ik kwam op het afgesproken tijdstip aan bij Nicole, die met een kopje koffie, lui en nog in haar duster op de zitbank zat. Is Justin klaar vroeg ik nadat ik ook een kopje koffie voor mezelf had ingeschonken, nee nog niet zei ze, hij zit met Maik in bad en zal zo wel klaar zijn.

Ga anders even kijken zij Nicole, ja ben gek lachte ik,en zei misschien is Maik nog niet eens aangekleed. Nou lekker toch lachte zij ook. Ik bleef zitten, mam doe even normaal, ga gewoon kijken, je kan hooguit zijn lul zien en daar heb Maik geen moeite mee, ik trouwens ook niet vannacht zei ze.

Moet ik dit horen, ik heb al twee jaar geen vent meer in mijn bed gehad, lachte ik, maar was wel de waarheid. Dan wordt dat toch weer eens tijd voor je, straks komt er een spinnenweb in ma ‘ nou die zit er al in zei ik. Ga gewoon kijken drong ze bijna aan, je bent toch geen ouwe preutse muts aan het worden, oké ,zei ik en ging naar boven.

En ja hoor daar zaten de twee heren met veel plezier lekker nog in het bad, Maik zag mij en had totaal geen genre ‘of was verbaasd mij te zien, oma is er zei hij tegen mijn kleine mannetje en reikte hem gelijk aan. Zelf kwam hij ook uit het bad toen ik wat onhandig zonder handdoek ‘ om mij heen keek ‘met een kletsnatte Justin in mijn handen, ik pak even een handdoek voor je zei Maik.

Ik keek mijn naakte schoonzoon op de rug toen hij zich vooroverboog om handdoeken uit een kastje te pakken, ik kon er niets aandoen en kreeg zomaar zijn forse klokkenspel ballen te zien.

Hij stond ineens in vol ornaat voor mij toen hij zich omdraaide en mij een handdoek voor Justin gaf, ik werd zo doende voor het eerst met mijn schoonzoon geconfronteerd en kreeg zijn behoorlijke lul te zien. Hij was toen nog niet stijf, maar ik zag wel dat Maik groot geschapen is. Ik wenden mijn aandacht maar snel op Justin en begon hem af te drogen, Maik droogde zichzelf vlak naast mij af.

Toen Justin droog was liep ik maar snel met hem naar zijn kamertje, waar ik hem verder heb aangekleed, dat was geen onbekend iets voor mij. Wel om Maik in vol ornaat naakt te zien, en dat bleef constant op mijn netvlies staan, ook toen ik met Justin naar de kinderboerderij was gegaan en tegen Nicole had het getroffen met zo man, die er verder ook heel sportief en getraind uit zie.

Maik is een aantrekkelijke man, groot 1. Met zijn drieën hebben wij gelucht en Justin eten gegeven die daarna naar zijn bedje moest voor zijn middagdutje. Nicole vroeg of ik even met haar meeging om Justin op bed te leggen, zij liep nog steeds in haar duster en in de kamer van Justin begon zij over “ zo noem ik het maar” de badkamer affaire, confrontatie met Maik.

Hoe vond je het mam vroeg ze om Maik zijn pik te zien, nou Nicole doen normaal zei ik, wat moet ik daar nou van vinden? Viel het tegen lachte zij, nou wat denk jezelf zei ik, hij is goed bedeeld! Ja lekker hé, ik ben er ook meer dan tevreden mee giechelde mijn dochter, maar Maik vind jou ook nog steeds een aantrekkelijke vrouw hoor ‘zei ze. Waar gaat dit over Nicole vroeg ik haar, het is jou man, doe even normaal. Plotseling gaf Nicole mij zomaar een tik op mijn billen, heb je zin in een triootje mam vroeg ze uit het niets?

Ik had even geen woorden en keek haar zwijgend aan, wij hebben er over gesproken mam ‘en Maik wil het graag een keer doen met twee vrouwen. Ik kon amper mijn oren geloven, ik ben je moeder Nicole, dat kan toch niet. Ja dat kan wel vond zij, als ik er zelf ook voor openstond. Mam duizenden mensen doen het met elkaar “vaak ook stiekem, maar Maik en ik praten gewoon over zulke dingen zei ze.

Ik dacht echt dat ze mij in de maling stond te nemen, omdat ik in de ochtend als grapje had gezegd, dat er bij mij na twee jaar zonder man er een spinnenwebje in zat. Zij wilde mij gewoon met Maik confronteren, gelukkig is Justin nog te klein om dit te begrijpen en kan hij nog niet praten. Sinds wanneer praten jullie hierover vroeg ik? Een paar maanden lachte ze, geil en spannend toch ‘ weer eens iets nieuws uit te proberen, en jij krijg ook weer een goede beurt mam.

Ik weet nu nog niet waar ik de moed vandaan haalde, maar ik zei dat ik het wel een keer wilde proberen. Nicole kreeg gelijk sterretjes in haar ogen, gaf mij een kus en zei dat wij het nog die zelfde avond gingen doen. Ik ben daarna naar mijn eigen huis gegaan en sprak af met Nicole om terug te zijn voor het avondeten. Eenmaal thuis kreeg ik er al spijt van, ik had er maagkrampen van en was bloednerveus toen ik nog een uurtje had om mezelf te verzorgen.

Ik nam een douche en schoor mijn poes nog even goed glad. Ik zocht mijn mooiste, sexy lingerie met bijpassende kousen en jarretelgordeltje op, die ik al twee jaar niet meer had aan gehad.

Over mijn verzorging had ik geen twijfel, maar wel over wat er komen ging die avond. Ik kon niet meer terug,ik verkeerde in een extase, dat gevoel was sterke dan mijn verstand. Ik was er zo van in de war dat ik zelfs nog even op de weegschaal ben gaan staan, onzeker of ik toch niet te dik was.: Ik had het toegezegd en liet het maar op mij afkomen.

Na het eten en Justin op bed te hebben gelegen zaten wij daarna met een kopje koffie in de woonkamer,en ja wat zeg je dan tegen elkaar??

Niet veel “wij wisten gedrieën waarvoor ik kwam! Op een gegeven moment werden de gordijnen door Nicole in de woonkamer dicht gedaan, Maik zetten een dvd op, een porno ‘ waar wij in het begin zwijgend naar keken. Nicole zat naast Maik op de zitbank, ik tegenover hun. Het sfeertje begon te broeien toen zij intiem met elkaar begonnen te tongzoenen en mijn dochter daarbij Maik zijn gulp opende, enkele seconden later zat ik ernaar te kijken hoe zij met zijn grote erectie in haar hand zat te spelen.

Even leek het erop dat ik er helemaal niet was, toen Nicole onderuit op de bank ging liggen en hem begon te pijpen. Maik keek mij op dat moment uitdagend aan, kom er bij ma vroeg hij. Er ging van alles door mij heen, maar vooral de opwinding in mijn lichaam zorgde ervoor dat ik er gehurkt voor de bank bij ging zitten.

Nicole ging overeind zitten en zei.: Een ongekende spannende situatie ontstond er voor mij toen ik zijn stijve harde lul in mijn hand nam en Maik begon te pijpen, golven van genot trokken door mijn lichaam, ik had al zolang geen man meer gepijpt. Ik heb zijn broek toen helemaal open gemaakt en hem verder uit zijn broek en onderbroekje geholpen, om vervolgens heel opgewonden Maik weer verder te pijpen, zijn grote ballen te likken en hem zo goed ik kon, lekker te verwennen met mijn mond.

Nicole werd helemaal door Maik uitgekleed en daarna hard op haar tepels gezogen. Ik voelde het warm in mijn slipje worden, dit was zo opwindend voor mij ondanks dat het toch een precaire situatie is, om je eigen schoonzoon te pijpen en dat je dochter dat zelf wil. Nicole raakte ook buitenzinnen van opwinding, ze ging bij Maik weg en ik voelde dat zij achter mij kwam zitten. Ze kwam met haar hand onder mijn rokje en riep.: Ik voelde Nicole met haar vingers mijn slipje inkomen, ze begon mij te vingeren.

Maik pakte plotseling mijn hoofd stevig vast, ik voelde het al met zijn dikke lul diep in mijn mond, hij kreeg het even moeilijk en ik moest stoppen.

Nicole vingerde en was opzoek naar mijn klitje, laten wij naar de slaapkamer gaan stelde Maik voor, lekker op bed, dan hebben wij meer ruimte. Nicole trok net op tijd haar vingers uit mijn natte kut en haar vingers weg bij mij klit, anders was ik zeker klaar gekomen. In de slaapkamer gingen wij verder en was Mail ook snel net als Nicole helemaal naakt.

Maik begon mij langzaan te strippen, eerst deed hij mijn blouse uit gevolgd door mijn rokje, wij stonden nog naast hun bed, waarop Nicole naar ons lag te kijken. Nicole heeft ongeveer het zelfde figuur, zoals ik ook had op haar leeftijd van nu, qua lengte zijn wij bijna even lang en slank. Ik ben alleen nu wat volle in omvang en haar C cup is nu bij mij een D cup.

Het in het oog springende verschil was wel aan onze schaamheuvel te zien, ik ben helemaal glad geschoren, waar mijn dochter waarschijnlijk door Maik getrimd, een geschoren hartje van haar schaamhaar had gemodelleerd. Maik liet duidelijk merken een liefhebber van lingerie te zijn, want toen ik voor hem stond, wilde hij dat ik mijn kousen en hoge hakschoenen aanhield. Hij deed alleen mijn slipje uit en begon mijn hele lichaam langzaam van onder tot boven te strelen over mijn kousen en bh.

Ik was inmiddels zo heet geworden, dat ik hem daarbij weer bij zijn grote stijve lul pakte en hem begon af te trekken. Hij bleef even weg en ondertussen ruimde ik snel de speeltjes op, hoe kon ik ook zo in slaap vallen, hij kwam wel vaker binnen om welterusten te zeggen, wat dom van mij.

Jasper kwam weer terug, hij had alleen een boxer aangetrokken en ik dacht, wat zie je er goed uit, net als je vader toen die jong was. Hij ging op de rand van het bed zitten en zei, mam ik heb net nog even nagedacht, maar waarom praat je er nooit over met mij dat je het zo mist?

Je moet niet alles voor jezelf houden, dat zeg je ook tegen mij. Hij had gelijk, ik wou niet dat hij met zijn vragen of problemen rond bleef lopen en ik deed het zelf wel, eigenlijk had hij gelijk. Maar dit besprak je toch niet met je eigen zoon? Hij vroeg of ik al lang met mezelf speelde, ik zei, nee, pas sinds een half jaar. Ik moet steeds aan je vader denken en mis dan ook de fijne sex die we hadden. Ik begrijp het best zei hij, je bent ook veel te jong om er niet meer naar te verlangen.

Weet je ging hij verder, ik loop ook nog met iets rond, ik wil niet dat je er boos om wordt maar nu we toch eerlijk tegen elkaar zijn wil ik het toch aan je vragen. Ik zou zo graag eens bij je slapen, ik mis papa en denk als ik bij jou lig hem weer dichterbij voel.

Ik schrok hier van, een zoon van achttien die bij zijn moeder wilde slapen. Wat moest ze daar nu mee? Mag ik heel even komen liggen zegt hij? En hij kruipt al onder het dekbed, voor ik het in de gaten heb. En nu lig ik hier zonder slipje aan, ik wilde nog met mezelf spelen maar ben in slaap gevallen. Ik hoop dat hij het niet zal merken, maar al snel slaat hij een arm om mij heen, die even later omlaag gaat.

Mam, zegt hij, heb je verder niets aan? Ik vertel hem hoe dat komt en hij moet er om lachen gelukkig. Laat maar hoor, ik vind het niet erg zegt hij. Dus bleef ik maar liggen, maar het zat me niet lekker.

Nu lagen we hier zonder iets te zeggen. Ik was nog steeds moe en slaperig en dommelde weer weg. Na een tijdje schrok ik,lag ik te dromen of gebeurde dit echt? Ik voelde een hand tussen mijn benen, en ik was behoorlijk nat zo te merken. Ik probeerde goed wakker te worden en ja, ik voelde het echt. Jasper was mij aan het strelen, moest ik hem door laten gaan of zeggen dat hij moest stoppen? Allerlei gedachten vlogen door mijn hoofd, ik wist het even niet meer.

Wat ik wel wist, was dat ik het echt lekker begon te vinden, net als bij zijn vader. Hij was ook teder en zacht voor mij, nu kwamen er allemaal herinneringen boven. Ik bewoog wat en Jasper vroeg, ben je wakker mam? Ik zei ja lieverd en ik lig te denken wat ik met jou moet, ik kan je toch niet je gang laten gaan? Dat kan wel hoor zei hij, je hebt er ook recht op om weer eens te genieten. Laat je maar gaan, niemand komt het te weten, en hij had gelijk dit was ons geheim.

Hij ging door met mij te strelen, ik werd steeds geiler, draaide mij om om zijn pik in mijn hand te kunnen pakken. Toen hij dat voelde ging hij met zijn vingers in mijn kutje, wat een heerlijk gevoel vond ik dat. Kan ik harder, vroeg hij, en ik van ja hoor, zo hard mogelijk. Dat gebeurde dan ook, eerst met twee maar al snel met vier vingers en ik trok aan zijn grote pik. Wat zou het heerlijk zijn om die zo in mij te voelen, goed diep en hard, dan is het echt zalig. Alsof hij mijn gedachten kon raden ging hij op mij liggen, pakte zijn pik, maakte zij eikel nat en zei, je bent een geile meid hoor, ik kom nu in je.

En zo stootte hij naar binnen en hij neukte mij erg hard, waar ik erg van lag te genieten. Wat ben je lief, fluisterde ik. Kom maar zei hij, kom klaar ik kom ook al.

En tegelijk waren we klaargekomen, wat zalig, eindelijk weer eens een echte pik te voelen. Hij liet zich naast mij vallen en zei, hoe was het voor je mam? Ik zei, heerlijk lieverd, ik heb ontzettend genoten, dank je lieverd. Toen we weer wat bij waren gekomen zei hij, wil je meer mam?

Nl mobiel dikke loezen

  • Rukker betrapt met mama's slipje. Zo verzorg ik hun huis en Justin en het avond eten. Enige momenten laten voelde ik dat hij daadwerkelijk een eerste poging deed om met zijn lul mijn anus binnen te dringen, o Maik kreunde ik in opwinding, maar ik vond het ook best wel eng en pijnlijk.
  • Erotiek advertenties schoonmoeder pijpt schoonzoon
  • SOLOMIOSEX GEILE HOEREN NEUKEN