Geile petra gratis sex nl

geile petra gratis sex nl

Ze is er gek op om lekker geil te mailen met mannen en vrouwen. Nadat ik dit had gelezen was mijn belangstelling in haar gewekt. Eerst wilde ze alleen maar een foto van haar mooie lichaam sturen maar daar kon ik haar gelukkig van af brengen, ik kreeg dus een heel mooie foto waarop ze half naakt te bewonderen was. Wat een mooie vrouw is zij mmm. En ze wist precies wat ze wil, ze is echt gek op seks net zoals ik. Na een poosje wilde wij elkaar toch eens ontmoeten voor een bakje koffie zoals we zeiden en zo zou het ook gebeuren.

Dus op de afgesproken dag ging ik naar het restaurant waar we hadden afgesproken. Ik was wat te vroeg zij was er nog niet. Na een klein kwartiertje kwam ze binnen, ik stond op en gaf haar een hand en bestelde twee koffie.

We raakten aan de praat over onze passie en meer van die soort dingen. Ze zag er prachtig uit, ze droeg een korte rok een mooie blouse die een beetje openviel en waar ik zo nu en dan de rand van een mooie bh zag. Dan dacht ik even aan mijn fantasie hoe mooi ze zouden zijn als ik ze in mijn hand zou houden. Ze had schoenen met vrij hoge hakken aan waardoor haar benen erg strak en lekker vol overkwamen.

Na een poosje stelde ik voor om even een wandeling te maken dat vond ze goed. We liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant. We bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen.

Bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi zicht tot ver onder haar rok. Ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken , volgens mij deed ze het expres en dat vond ik niet erg.

Ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield, toen we elkaar los lieten zei ze: Ze keek mij aan en drukte haar mond weer op die mij.

Ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte, ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden. Even liet ik haar los en keek haar aan ik zag een heel geile blik, ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen.

Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel.

Ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen. Ze liet mij los en stond op pakte mijn hand beet en trok mij met haar mee de stuiken in. Een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien. Ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan, onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond mij trouwens ook.

Ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan. Mijn handen speelde strelend over haar borsten. Wat haar een diep gegrom bezorgde. Ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh. Langzaam zakte ik met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond, zoog er zachtjes op. En liet hem uit mijn mond glijden en nam de andere in mijn mond ook deze stond erg strak en hard in mijn mond, ik beet er zachtjes op en ze zuchtte en fluisterde: Ik speelde nog even met haar borsten en liet één hand naar beneden glijden.

Toen ik aan de rand van haar rok was liet ik hem weer zachtjes omhoog gaan nu onder haar rok. Ik streelde over het blote vlees en ze begon steeds harder te kreunen. Ik liet een vinger in haar slipje glijden en streelde over haar kutje heen die al heel erg nat was, ik keek haar aan en ze fluisterde: Dit liet ik me geen twee keer vragen en ik zakte met mijn hoofd onder haar rok en trok het slipje opzij.

Ze spreidde haar benen nog wat verder wat er voor zorgde dat haar kut een stukje kwam open te staan, ik nam haar lipjes tussen mijn lippen en mijn tong gleed langs haar heerlijke kutje, eerst zachtjes er omheen, soms ineens mijn tong in haar kutje. Ze beet op haar lippen en pakte mijn hoofd beet en drukte het tegen haar grotje aan.

Ik begon sneller te likken en zoog haar klitje in mijn mond, stak een vinger in haar poes en haalde die op en neer haar sappen stroomde rijkelijk.

En tot mijn nog grotere verbazing woont ze nog in de buurt ook. Ik merkte dat het meteen klikte met Petra en een afspraak hadden we dan ook snel gemaakt. Petra is ook een getrouwde vrouw van 41 jaar, ze is een volle maar wel zeer lekkere vrouw. Na ons chat gesprek hebben we e-mails gewisseld en voor de volgende dag afgesproken. Ze zou komen naar mijn werk komen.

Ik weet dat ik in de middagpauze altijd het kantoor voor mij alleen heb. De volgende dag wachten ik Petra op bij de deur. Op de afgesproken tijd kwam ze ook aan, eenmaal binnen hebben we ons voorgesteld en voordat ik het wist waren we heftig aan het tongen.

Petra vertelde dat dit de eerste keer was dat ze spuitend klaarkwam en wilde meer. Ik werd hier zo opgewonden van dat ik al snel al mijn zaad in haar gezicht spoot, Petra had nog niet genoeg en ging door met zuigen en had me dan ook zo weer hard.

Nu pijpte ze me en nam mijn lul helemaal in haar mond jaja 21 cm, ze pijpte me en moest kokhalzen tegelijk, ik had het niet gedacht maar dit maakte me nog geiler als ik al was.

...

Milf gezocht negerinnen tettengeile petra gratis sex nl

Ze is er gek op om lekker geil te mailen met mannen en vrouwen. Nadat ik dit had gelezen was mijn belangstelling in haar gewekt. Eerst wilde ze alleen maar een foto van haar mooie lichaam sturen maar daar kon ik haar gelukkig van af brengen, ik kreeg dus een heel mooie foto waarop ze half naakt te bewonderen was. Wat een mooie vrouw is zij mmm. En ze wist precies wat ze wil, ze is echt gek op seks net zoals ik. Na een poosje wilde wij elkaar toch eens ontmoeten voor een bakje koffie zoals we zeiden en zo zou het ook gebeuren.

Dus op de afgesproken dag ging ik naar het restaurant waar we hadden afgesproken. Ik was wat te vroeg zij was er nog niet. Na een klein kwartiertje kwam ze binnen, ik stond op en gaf haar een hand en bestelde twee koffie. We raakten aan de praat over onze passie en meer van die soort dingen. Ze zag er prachtig uit, ze droeg een korte rok een mooie blouse die een beetje openviel en waar ik zo nu en dan de rand van een mooie bh zag.

Dan dacht ik even aan mijn fantasie hoe mooi ze zouden zijn als ik ze in mijn hand zou houden. Ze had schoenen met vrij hoge hakken aan waardoor haar benen erg strak en lekker vol overkwamen. Na een poosje stelde ik voor om even een wandeling te maken dat vond ze goed.

We liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant. We bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen. Bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi zicht tot ver onder haar rok. Ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken , volgens mij deed ze het expres en dat vond ik niet erg.

Ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield, toen we elkaar los lieten zei ze: Ze keek mij aan en drukte haar mond weer op die mij. Ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte, ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden.

Even liet ik haar los en keek haar aan ik zag een heel geile blik, ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen. Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel. Ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen. Ze liet mij los en stond op pakte mijn hand beet en trok mij met haar mee de stuiken in.

Een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien. Ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan, onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond mij trouwens ook. Ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan. Mijn handen speelde strelend over haar borsten.

Wat haar een diep gegrom bezorgde. Ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh. Langzaam zakte ik met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond, zoog er zachtjes op.

En liet hem uit mijn mond glijden en nam de andere in mijn mond ook deze stond erg strak en hard in mijn mond, ik beet er zachtjes op en ze zuchtte en fluisterde: Ik speelde nog even met haar borsten en liet één hand naar beneden glijden. Toen ik aan de rand van haar rok was liet ik hem weer zachtjes omhoog gaan nu onder haar rok.

Ik streelde over het blote vlees en ze begon steeds harder te kreunen. Ik liet een vinger in haar slipje glijden en streelde over haar kutje heen die al heel erg nat was, ik keek haar aan en ze fluisterde: Dit liet ik me geen twee keer vragen en ik zakte met mijn hoofd onder haar rok en trok het slipje opzij.

Ze spreidde haar benen nog wat verder wat er voor zorgde dat haar kut een stukje kwam open te staan, ik nam haar lipjes tussen mijn lippen en mijn tong gleed langs haar heerlijke kutje, eerst zachtjes er omheen, soms ineens mijn tong in haar kutje. Ze beet op haar lippen en pakte mijn hoofd beet en drukte het tegen haar grotje aan. Ik begon sneller te likken en zoog haar klitje in mijn mond, stak een vinger in haar poes en haalde die op en neer haar sappen stroomde rijkelijk. En tot mijn nog grotere verbazing woont ze nog in de buurt ook.

Ik merkte dat het meteen klikte met Petra en een afspraak hadden we dan ook snel gemaakt. Petra is ook een getrouwde vrouw van 41 jaar, ze is een volle maar wel zeer lekkere vrouw. Na ons chat gesprek hebben we e-mails gewisseld en voor de volgende dag afgesproken. Ze zou komen naar mijn werk komen. Ik weet dat ik in de middagpauze altijd het kantoor voor mij alleen heb.

De volgende dag wachten ik Petra op bij de deur. Op de afgesproken tijd kwam ze ook aan, eenmaal binnen hebben we ons voorgesteld en voordat ik het wist waren we heftig aan het tongen.

Petra vertelde dat dit de eerste keer was dat ze spuitend klaarkwam en wilde meer. Ik werd hier zo opgewonden van dat ik al snel al mijn zaad in haar gezicht spoot, Petra had nog niet genoeg en ging door met zuigen en had me dan ook zo weer hard.

Nu pijpte ze me en nam mijn lul helemaal in haar mond jaja 21 cm, ze pijpte me en moest kokhalzen tegelijk, ik had het niet gedacht maar dit maakte me nog geiler als ik al was.

...

Ze had zich voorgesteld als: Ze is 1m65 en niet één van de slankste. Ik heb een paar stevige benen en een stevige redelijke grote kont. Die je lekker kan beetpakken! Mijn borsten zijn niet zo heel erg groot. Ik heb halflang donker haar, donkere groenachtige ogen. Ze vertelde dat ze er van houdt om er sexy uit te zien, ze graag en vaak mooie nylonkousen en strakke maar keurig rokjes draagt. Ze krijgt er een nat kutje van als ze weet dat de mannen naar haar loeren.

Ze is er gek op om lekker geil te mailen met mannen en vrouwen. Nadat ik dit had gelezen was mijn belangstelling in haar gewekt. Eerst wilde ze alleen maar een foto van haar mooie lichaam sturen maar daar kon ik haar gelukkig van af brengen, ik kreeg dus een heel mooie foto waarop ze half naakt te bewonderen was. Wat een mooie vrouw is zij mmm. En ze wist precies wat ze wil, ze is echt gek op seks net zoals ik. Na een poosje wilde wij elkaar toch eens ontmoeten voor een bakje koffie zoals we zeiden en zo zou het ook gebeuren.

Dus op de afgesproken dag ging ik naar het restaurant waar we hadden afgesproken. Ik was wat te vroeg zij was er nog niet. Na een klein kwartiertje kwam ze binnen, ik stond op en gaf haar een hand en bestelde twee koffie. We raakten aan de praat over onze passie en meer van die soort dingen. Ze zag er prachtig uit, ze droeg een korte rok een mooie blouse die een beetje openviel en waar ik zo nu en dan de rand van een mooie bh zag.

Dan dacht ik even aan mijn fantasie hoe mooi ze zouden zijn als ik ze in mijn hand zou houden. Ze had schoenen met vrij hoge hakken aan waardoor haar benen erg strak en lekker vol overkwamen. Na een poosje stelde ik voor om even een wandeling te maken dat vond ze goed.

We liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant. We bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen.

Bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi zicht tot ver onder haar rok. Ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken , volgens mij deed ze het expres en dat vond ik niet erg. Ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield, toen we elkaar los lieten zei ze: Ze keek mij aan en drukte haar mond weer op die mij.

Ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte, ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden. Even liet ik haar los en keek haar aan ik zag een heel geile blik, ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen. Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel. Ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen.

Ze liet mij los en stond op pakte mijn hand beet en trok mij met haar mee de stuiken in. Een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien. Ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan, onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond mij trouwens ook. Ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan. Mijn handen speelde strelend over haar borsten.

Wat haar een diep gegrom bezorgde. Ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh. Langzaam zakte ik met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond, zoog er zachtjes op. En liet hem uit mijn mond glijden en nam de andere in mijn mond ook deze stond erg strak en hard in mijn mond, ik beet er zachtjes op en ze zuchtte en fluisterde: Ik weet dat ik in de middagpauze altijd het kantoor voor mij alleen heb.

De volgende dag wachten ik Petra op bij de deur. Op de afgesproken tijd kwam ze ook aan, eenmaal binnen hebben we ons voorgesteld en voordat ik het wist waren we heftig aan het tongen.

Petra vertelde dat dit de eerste keer was dat ze spuitend klaarkwam en wilde meer. Ik werd hier zo opgewonden van dat ik al snel al mijn zaad in haar gezicht spoot, Petra had nog niet genoeg en ging door met zuigen en had me dan ook zo weer hard.

Nu pijpte ze me en nam mijn lul helemaal in haar mond jaja 21 cm, ze pijpte me en moest kokhalzen tegelijk, ik had het niet gedacht maar dit maakte me nog geiler als ik al was. Ik neukte haar en vertelde geile dingen tegen haar, ondertussen was ik met mijn vinger haar kontgaatje aan het masseren, Petra gaf me aan dat ik haar ook daar mocht neuken, zo gezegd zo gedaan natuurlijk!

Zeer voldaan namen we weer afscheid van elkaar, maar wel met de afspraak elkaar vaker te ontmoeten dit hebben we tot nu toe drie keer gedaan en willen ook meer en onze grenzen verleggen. Als we elkaar zien genieten we volop van elkaar. Onze volgende avontuur zal een trio zijn misschien schrijf ik daar ook een verhaal over, maar reacties en aanmeldingen zijn ook van harte welkom!?

In sexverhaal In titel.Lik me pik sex ontvangst


We hadden elkaar leren kennen doordat wij op dezelfde sites kwamen en begonnen te mailen naar elkaar. Ze had zich voorgesteld als: Ze is 1m65 en niet één van de slankste. Ik heb een paar stevige benen en een stevige redelijke grote kont.

Die je lekker kan beetpakken! Mijn borsten zijn niet zo heel erg groot. Ik heb halflang donker haar, donkere groenachtige ogen. Ze vertelde dat ze er van houdt om er sexy uit te zien, ze graag en vaak mooie nylonkousen en strakke maar keurig rokjes draagt.

Ze krijgt er een nat kutje van als ze weet dat de mannen naar haar loeren. Ze is er gek op om lekker geil te mailen met mannen en vrouwen. Nadat ik dit had gelezen was mijn belangstelling in haar gewekt. Eerst wilde ze alleen maar een foto van haar mooie lichaam sturen maar daar kon ik haar gelukkig van af brengen, ik kreeg dus een heel mooie foto waarop ze half naakt te bewonderen was.

Wat een mooie vrouw is zij mmm. En ze wist precies wat ze wil, ze is echt gek op seks net zoals ik. Na een poosje wilde wij elkaar toch eens ontmoeten voor een bakje koffie zoals we zeiden en zo zou het ook gebeuren. Dus op de afgesproken dag ging ik naar het restaurant waar we hadden afgesproken. Ik was wat te vroeg zij was er nog niet. Na een klein kwartiertje kwam ze binnen, ik stond op en gaf haar een hand en bestelde twee koffie.

We raakten aan de praat over onze passie en meer van die soort dingen. Ze zag er prachtig uit, ze droeg een korte rok een mooie blouse die een beetje openviel en waar ik zo nu en dan de rand van een mooie bh zag. Dan dacht ik even aan mijn fantasie hoe mooi ze zouden zijn als ik ze in mijn hand zou houden.

Ze had schoenen met vrij hoge hakken aan waardoor haar benen erg strak en lekker vol overkwamen. Na een poosje stelde ik voor om even een wandeling te maken dat vond ze goed. We liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant. We bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen. Bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi zicht tot ver onder haar rok.

Ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken , volgens mij deed ze het expres en dat vond ik niet erg. Ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield, toen we elkaar los lieten zei ze: Ze keek mij aan en drukte haar mond weer op die mij.

Ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte, ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden. Even liet ik haar los en keek haar aan ik zag een heel geile blik, ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen.

Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel. Ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen.

Ze liet mij los en stond op pakte mijn hand beet en trok mij met haar mee de stuiken in. Een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien.

Ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan, onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond mij trouwens ook. Ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan. Mijn handen speelde strelend over haar borsten. Wat haar een diep gegrom bezorgde. Ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh.

Langzaam zakte ik met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond, zoog er zachtjes op. Petra is ook een getrouwde vrouw van 41 jaar, ze is een volle maar wel zeer lekkere vrouw.

Na ons chat gesprek hebben we e-mails gewisseld en voor de volgende dag afgesproken. Ze zou komen naar mijn werk komen. Ik weet dat ik in de middagpauze altijd het kantoor voor mij alleen heb.

De volgende dag wachten ik Petra op bij de deur. Op de afgesproken tijd kwam ze ook aan, eenmaal binnen hebben we ons voorgesteld en voordat ik het wist waren we heftig aan het tongen. Petra vertelde dat dit de eerste keer was dat ze spuitend klaarkwam en wilde meer. Ik werd hier zo opgewonden van dat ik al snel al mijn zaad in haar gezicht spoot, Petra had nog niet genoeg en ging door met zuigen en had me dan ook zo weer hard. Nu pijpte ze me en nam mijn lul helemaal in haar mond jaja 21 cm, ze pijpte me en moest kokhalzen tegelijk, ik had het niet gedacht maar dit maakte me nog geiler als ik al was.

Ik neukte haar en vertelde geile dingen tegen haar, ondertussen was ik met mijn vinger haar kontgaatje aan het masseren, Petra gaf me aan dat ik haar ook daar mocht neuken, zo gezegd zo gedaan natuurlijk! Zeer voldaan namen we weer afscheid van elkaar, maar wel met de afspraak elkaar vaker te ontmoeten dit hebben we tot nu toe drie keer gedaan en willen ook meer en onze grenzen verleggen.

geile petra gratis sex nl