Gratis neuken tilburg prive pjes

gratis neuken tilburg prive pjes

Innovatie voor een betaalbare prijs Ook bijzonder zijn de innovatieve producten van Decathlon, met als meest beroemde voorbeeld de 2-seconden werptenten die op geen enkel festival meer weg te denken zijn.

Door constant onderzoek en het inspelen op de behoeftes van de klant, kunnen we de mooiste producten aanbieden, die ook nog eens betaalbaar zijn, legt Mans uit. Voor snorkelaars is er bijvoorbeeld een innovatief ademmasker dat de oncomfortabele snorkel vervangt. Voor de fanatieke hardloper is er een shirt met een ingebouwde hartslagmeterband. Een tent opzetten wordt ook steeds eenvoudiger door een opblaasbaar skelet, waarbij je tent in twee seconden staat door een paar keer te pompen.

Zo blijft Decathlon haar klanten verrassen met nieuwe, slimme en betaalbare producten. De kracht van online en offline Ultieme service voor de klant en niets minder, is datgene waar Wouter Mans in zijn Decathlon naar streeft. Decathlon biedt een unieke formule waar geen webshop tegenop kan.

Het mooie is dat we de kracht van online en offline combineren in onze formule. De winkel is goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid, er zijn ruime openingstijden 7 dagen per week geopend, behalve op zondagen waarop Roda JC een thuiswedstrijd speelt en daarnaast is het assortiment erg breed.

De winkel is overzichtelijk ingericht, zodat je je product snel vindt. Er wordt informatie gegeven via informatiebordjes en interactieve schermen, zodat je zelf een afgewogen keuze voor een product kunt maken en voor persoonlijk advies staan onze medewerkers voor je klaar.

Vind je ondanks het grote assortiment en de ruime voorraad iets niet, dan kan het product alsnog via de webshop worden besteld en thuisbezorgd.

Heb je andersom online iets leuks gezien, maar wil je geen verzendkosten betalen? Dan kun je je product in onze winkel afhalen. Zo profiteer je van het beste van beide werelden. Een team vol passie Wat volgens Mans onmisbaar is voor een ultieme winkelbeleving zijn de medewerkers. Die worden dan ook met zorg geselecteerd. We gaan in alle filialen uitsluitend in zee met gepassioneerde mannen en vrouwen die ervaring hebben met de sport waarover ze advies geven.

Soms is die ervaring tot op Olympisch niveau, soms is dat van een gepassioneerde amateur. Het belangrijkste is dat de medewerker en de klant hun passie over sport kunnen delen. We noemen onze medewerkers niet voor niets sportambassadeurs. Bij Decathlon werken oud-voetballers, tennisleraren en marathonlopers. Want hoe kun je nou gepassioneerd vertellen over een sport als je er zelf niet mee bezig bent? Werken bij de Decathlon is meer een soort levensstijl. Door de gezamenlijke passie klikt het enorm goed tussen de collega s en er wordt geregeld samen gesport.

Elk jaar stellen we onszelf een sportief doel, zoals bijvoorbeeld een ambitieuze eindtijd in een wielerevenement of het lopen van een langeafstandswandeling.

Naast de gezellige sfeer, krijg je ook veel vrijheid en verantwoordelijkheden in je baan. Door de groei van ons bedrijf zijn we bijvoorbeeld doorlopend op zoek naar toekomstige store managers.

Dit is een hele leuke functie met een sterk ondernemend karakter. In principe ben je verantwoordelijk voor een bepaald aantal vierkante meters in de winkel en daarbinnen krijg je de grootst mogelijke vrijheid. Assortiment, personeel, marketing, communicatie: Zo heb je echt je eigen winkeltje in de winkel. Bij het verlaten van de winkel kun je met een druk op de knop laten weten of je happy vertrekt of niet.

Met een klantenkaart ben je verzekerd van dagen tevredenheid over je product. Dan is het bij Decathlon niet meer dan normaal dat jij je product mag komen ruilen. Samen wordt er gekeken naar een passende oplossing waarmee jij weer happy vertrekt. BeenKliniek helpt u bij de volgende klachten: Ze kunnen veel invloed hebben op het dagelijks leven. Zoals bijvoorbeeld bij etalagebenen: Of zoals bij krampen en rusteloze benen: BeenKliniek helpt dit soort klachten te verminderen.

Er zijn duidelijke aanwijzingen dat vacuümtherapie de bloedcirculatie verbetert, waardoor voedingsstoffen en zuurstof verbeterd worden aangevoerd en afvalstoffen beter afgevoerd. Tijdens uw bezoek aan de BeenKliniek bespreekt u uw klachten met de fysiotherapeut en wordt er een behandelplan voorgesteld met vacuümtherapie en oefeningen. Voor een optimaal resultaat wordt u twee keer per week behandeld.

Vacuümtherapie duurt 30 minuten en is overigens pijnloos. Komt u 30 januari tussen Onze fysiotherapeuten zullen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. BeenKliniek helpt u graag van uw klachten af. Salerno magnolia hoogglans cm compleet met: Inclusief verchroomd metalen doucheslang en wandhouder. Het 8-daagse reisprogramma omvat o. De reis is op basis van halfpension incl. Wanneer de lente in aantocht is en de temperaturen langzaam weer omhoog gaan, is een reis naar Süd-Tirol in Italië extra aantrekkelijk.

De uitgestrekte appelboomgaarden staan dan meestal in volle bloei en zijn veranderd in een zee van wit-rose bloemen. Maar ook buiten de Gelderse Poort is het heerlijk ontspannen. Met Nijmegen, Arnhem, Duitsland en diverse musea in de omgeving, leent de omgeving zich bij uitstek voor leuke en gezellige uitstapjes.

Deze 5-daagse reis is op basis van volpension incl. Om die reden wordt een speciale reis georganiseerd voor het bedrag van 95,-. Deze 2-daagse voorjaarsaanbieding voert u naar het plaatsje Heede gelegen in het Emsland. Tijdens de reis kunt u deelnemen aan een 2-tal bijzonder boeiende excursies. Zo wordt een bezoek gebracht aan Berentzenhof, vooral bekend van de Apfelkorn kosten 10,- en wordt de Meyer Werft in Papenburg bezocht kosten 15,-.

Tijdens deze 8-daagse reis bezoeken we o. Krk, Nationale Park Plitvice niet inbegrepen en maken we een rit over het schiereiland Istrië met o. Tot slot bezoeken we de druipsteengrotten van Postojna niet inbegrepen. De reis is op basis van halfpension en incl. En dat vieren we met spectaculaire openingsacties tot en met zondag 31 januari. Jassen In diverse kleuren en modellen. Lekker uw dag beginnen met het nieuws uit uw regio. Het proefabonnement stopt automatisch.

Actie geldt tot 6 februari Bestel direct via of bel. Lang voordat Sittardenaar Huub Stevens daarin aan de slag ging had stadgenoot Jan Notermans deze primeur al binnengesleept. Niemand anders dan Stevens heeft echter een langere staat van dienst als oefenmeester bij onze oosterburen. Door deze en gene wordt hij nu zelfs de laatste brandweerman van de Bundesliga genoemd, waarmee bedoeld wordt dat hij als geen ander een ploeg van degradatie kan behoeden.

Hij weet dat zijn reputatie als man van de harde aanpak hem telkens weer vooruit snelt, maar tegelijk daarmee komt iedereen er ook weer achter dat hij tevens een warmte uitstraalt voor degenen met wie hij moet werken.

Zo was hij als speler bij Fortuna Sittard en PSV, zo is hij gebleven als trainer nadat hij beginjaren negentig bij Roda JC zijn spectaculaire loopbaan als chef-oefenmeester begon.

Hij voerde de trots van het zuiden waar hij bij zijn terugkeer overigens minder succesvol was zelfs één keer naar de tweede plaats achter Ajax. Door Wiel Verheesen Zodra ergens het degradatiespook rondwaart weet men namelijk in Duitsland de veelvoudige verdediger van het Nederlands Elftal te vinden. Hamburger SV leidde hij een jaar of acht geleden uit de gevarenzone naar een plek, niet ver van de subtop.

Een prestatie die ook in Duitsland niet onopgemerkt bleef. Schalke 04 haalde hem naar Gelsenkirchen waar hij met het winnen van de Uefabeker roem verwierf. Bij VfB Stuttgart flikte hij het twee keer om de ploeg een afgang naar de tweede divisie te besparen. En toen 1FC Köln vanuit laatstgenoemde klasse terug wilde naar het walhalla van het Duitse voetbal wist men het telefoonnummer van Stevens óók te vinden.

Huub bracht de Kölner formatie naar de Bundesliga. Of hij er nu op jarige leeftijd in Huub Stevens, voetbalman in hart en nieren.

Net terug van een trainingskamp in Zuid-Afrika ter voorbereiding op de intussen begonnen tweede competitiehelft bivakkeert de ploeg uit de gemeente Sinsheim Baden-Württemberg in de staart van het klassement. Maar met een beetje overdrijving zou je dit voor Stevens een momentopname kunnen noemen. De echte rangschikking wordt na 34 wedstrijden opgemaakt, liet hij al weten.

In de Duitse kranten blijft hij trouwens wekelijks voldoende stof voor de sportkolommen vullen, ongeacht of het de Frankfurter Allgemeine, de Rhein-Neckar-Zeitung of het boulevardblad Bild betreft. Der Knurrer erobert die Herzen stond in een van de dagbladen. Stevens kan er om De keren dat hij vroegtijdig moest vertrekken nam hij voor lief. Gezien zijn leeftijd is het dan ook normaal dat hij alleen nog één jarige verbintenissen afsluit. Áls hij Hoffenheim de veilige haven binnenloodst zou het daarom best kunnen dat hij elders opnieuw opduikt.

Woord van de meester ZZP er Het merendeel van de bedrijven dat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel staat ingeschreven een ruime is zzp er. De toegenomen werkloosheid en de dalende werkgelegenheid blijkt een goede voedingsbodem te zijn voor ondernemersinitiatieven. Veel ZZP ers zijn niet of nauwelijks verzekerd voor arbeidsongeschiktheid, en lopen dus een groot risico. De omzet stopt of loopt terug terwijl de kosten doorlopen, en dat veroorzaakt een penibele situatie.

Als de arbeidsongeschiktheid het gevolg is van bijvoorbeeld een verkeersongeval, of een medische fout, dan heeft de ZZP er gelijk ieder ander aanspraak op schadevergoeding. Ook zijn arbeidsongeschiktheid maakt dan onderdeel uit van de letselschadezaak, en de aansprakelijke verzekeraar moet het verlies compenseren. Bij startende ZZP ers zal een accountant of boekhouder op basis van reeds behaalde resultaten, een marktonderzoek of een prognose een inschatting moeten maken van de verwachte omzetontwikkeling.

Dat is dan de basis voor de letselschadeclaim. Een verzekeraar is gehouden aan de ZZP er voorschotten te betalen. Die voorschotbedragen moeten de ZZP er in leven houden. Ik merk dat verzekeraars, die eerst alles onderzocht en onderbouwd willen hebben, zich niet altijd door deze penibele situatie laten leiden. Men wil zich de tijd nemen. Maar er is geen tijd te verliezen. En daarom is het belangrijk om gelijk duidelijke afspraken te maken over de betaling van voorschotten.

Als een verzekeraar dat weigert biedt een deelgeschilprocedure of een kort geding bij de rechtbank uitkomst. Ook een ZZP er die bijvoorbeeld in de bouw werkt, heeft de mogelijkheid om zijn schade te verhalen wanneer de ZZP er voor zijn veiligheid mede afhankelijk is van de opdrachtgever, de hoofd- of onderaannemer, die de ZZP er tewerk heeft gesteld.

Dat vloeit voort uit de wet artikel 7: Belangrijk daarbij is dat de ZZP er of mensen in zijn omgeving, indien hij daartoe niet zelf in staat is, een melding doet bij de Arbeidsinspectie. Het boeterapport geeft belangrijke informatie omtrent de aansprakelijkheid. Hoewel er een meldingsplicht bestaat bij ernstige ongevallen wordt dit lang niet altijd correct gedaan. Men beschouwt de ZZP er niet als een eigen werknemer, maar vergeet gemakshalve dat er wel een verantwoordelijkheid bestaat voor diens veiligheid.

De positie van de ZZP er is vanwege het ontbreken van een vangnet nogal kwetsbaar. In zo n kwetsbare situatie is een aanval de beste verdediging. Wij bezorgen ook bij u thuis of op het werk! Provinciale mededeling Kennisgeving door Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Oosterbroekweg Gronsveld Zet en drukfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden niet voor eerder geplaatste orders. Vraag naar de voorwaarden. II, per emmer Basisprijs: Dat betekent dat automobilisten een milieusticker op hun auto moeten hebben om dit gebied binnen te mogen rijden.

Dat geldt voor Duitsers, maar ook voor Nederlanders die wel eens de grens over wippen om te tanken of om boodschappen te doen. De 1Lokaal-weekkrant zet een paar vragen en antwoorden op een rij. Door Frank Benneker Waarom is er straks in Aken een milieusticker nodig? Aken is de volgende in een reeks van tientallen Duitse steden die al een milieuzone hebben ingesteld. De Duitse regering doet dit om vervuilende auto s uit de stad te weren en zo de luchtkwaliteit in deze steden te verbeteren.

Wie toch met zijn auto in een milieuzone wil rijden, moet een milieusticker Umweltplakette aanvragen. De sticker kan geweigerd worden bij oude of erg vervuilende auto s. Diesels lopen hierop meer kans dan benzine- of hybride auto s.

Elektrische auto s worden altijd geaccepteerd. Er wordt ook onderscheid gemaakt tussen gele en groene milieustickers. Sommige milieuzones zijn alleen voor groene stickers toegankelijk, niet voor gele stickers. Deze sticker is vanaf 1 februari verplicht als je met de auto Aken in wilt. Waar in Aken mag je straks zonder milieusticker niet meer rijden? De milieuzone in Aken beperkt zich niet tot de binnenstad.

De milieuzone wordt grofweg begrensd door de buitenste ringweg L rondom Aken zie kaartje. Dat betekent dat feitelijk de hele stad Aken, ook de buitenwijken, voor auto s zonder milieusticker tot verboden gebied is verklaard.

Hoe kom ik aan zo n milieusticker? Dat kan op meerdere manieren. Hier kun je online een milieusticker aanvragen; houd hiervoor de gegevens op je kentekenbewijs bij de hand. Ook kun je via de ANWB een milieusticker aanvragen. De kosten van deze sticker bedragen tussen de 12 en 20 euro. De goedkoopste manier is echter om de sticker in Duitsland zelf te halen. Maar ook garagebedrijven in Duitsland kunnen de sticker verkopen.

Ik had al een milieusticker omdat ik wel eens met de auto naar Keulen of Mönchengladbach ging. Moet ik nu voor Aken een nieuwe sticker halen? De milieusticker is overal in Duitsland hetzelfde en geldt in alle milieuzones, ook in zones die er in de toekomst nog bijkomen.

De sticker is geldig voor één voertuig en hoeft niet vernieuwd te worden. En wat als ik geen milieusticker heb en toch de Akense milieuzone binnenrijd? Bij controle kun je een bekeuring krijgen, die bij 40 euro begint en bij verdere overtredingen kan oplopen. Deze bekeuring kan ook worden uitgedeeld als je zonder sticker in een milieuzone geparkeerd staat.

Je kunt het risico nemen, maar auto s met een Nederlands kenteken vallen in Duitsland natuurlijk nét iets meer op Voor meer info: Bus-, vliegreizen en eigen vervoer naar Spanje en Kroatië! Wilhelminastraat 1 Voor alle vragen, storingen of bestellingen is de klantenservice bereikbaar op werkdagen van uur.

Sinds maandag 4 januari wordt het gedeelte tussen de Rimburgerweg in Brunssum en de Gravenweg bij Eygelshoven ruim 5,5 km voor een periode van anderhalf jaar afgesloten. Hiervoor zijn omleidingsroutes ingesteld. De foto s geven hier een impressie van. In Kerkrade gaat men aan de slag met grondwerk Hamstraat-Miljoenenlijntje-Vauputsweg-Kerkradersteenweg , het verleggen vannabij GaiaZOO en de aanleg van een parallelweg bij de Dentgenbachweg.

In Brunssum wordt het betonnen brugdek bij de Hoogenboschweg aangebracht. In het plantseizoen van worden in de gemeente Landgraaf twee clusters percelen ingericht als natuurcompensatie. Foto s Peter Trompetter. Kom naar één van onze informatiebijeenkomsten Het Zuyderland Medisch Centrum organiseert in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek een serie themabijeenkomsten over de operatieve behandeling van obesitas ernstig overgewicht.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen met obesitas, hun naasten en andere belangstellenden. Mail dan naar of Actie is geldig tot en met 30 januari Werken in de procesindustrie? Vast contract Gegarandeerd salaris Opleidingsmogelijkheden profcorewerkt. Vergeet dan niet om je actiepas van Inleveren kan tot en met zondag 31 januari in ons restaurant: Vul bij uw boeking de actiecode in en betaal geen boekingskosten.

BNZB04 goede reis Pelikaanbieding al vanaf p. Prijzen per persoon op basis van tweepersoonskamer. Exclusief reserveringskosten en calamiteitenfonds. Niet geldig in combinatie met andere acties. Meer reizen of info? Jeeteberger Highländer Kerkrade De Jeeteberger Highländer zetten zich in Kerkrade in niet alleen bij het promoten van de karnavalsmuziek, maar zetten eveneens hun beste beentje voor bij benefiet-optredens, vertelt Frans Tummers.

Dit was eveneens bij de aktie Kirchroa vuur Kirchroa waar geld ingezameld werd voor de kinderen voor minderbedeelden. Dit voor een fatsoenlijk kerstdiner of kado s voor de kinderen.

Dit gebeurt vaker, dat de JBH een aanvraag krijgt om voor het een of ander goed doel muziek te maken en dit gebeurt altijd zonder morren of Math Heckmans. Alles volgens het motto als het qua tijd lukt, hebben zij plezier om er muziek te spelen.

Math Heckmans Eygelshoven Ik nomineer mijn vader omdat hij keigoed is met schinken, hij leert iedereen de kneepjes van het schminkvak zodat carnaval 1 groot kleurenspektakel blijft, schrijft dochter Naomi Heckmans. Maar hij ontwerpt ook de mooiste medailles, zo heeft hij bijvoorbeeld ook drie keer de medaille voor het Brand Beerstjtaeke gemaakt en hij is ook actief in de raad van 11 bij de KV Burgerlust in Eygelshoven.

Papa is een topper en ik ben heel trots op hem. Gültig vom bis Stück-Schale Druckfehler vorbehalten. Abgabe nur in haushaltsüblichen Mengen. Aktionspreise sind zeitlich begrenzt. Verkauf nur solange der Vorrat reicht. K norr Fix oder Natürlich lecker versch. Sorten g Krombacher versch. Dit spreekwoord is zeker met carnaval van toepassing. Op tal van plaatsen in de regio worden jeugdzittingen en kindermiddagen gehouden, zodat de jongste inwoners van Parkstad overal in aanraking kunnen komen met deze volkscultuur.

Een van die plekken is Lauradorp, waar C. Afgelopen zondag was het weer zover. Een impressie van die middag, waar onder andere dansmariekes en een goochelaar optraden.

Zij was een ietwat deftige dame, het haar gemodelleerd als een hommage aan de overleden Belgische koningin Fabiola. Haar prins-gemaal leek te beseffen dat de regeerperiode van zijn vorstin nog lang niet ten einde was en dat hij die tijd plichtsgetrouw diende uit te zitten. Hare Majesteit beschikte over een stevige appetijt, te oordelen naar haar overvolle borden.

Maar gaandeweg ontstond er een ontbijtkerkhof van half aangevreten broodjes en croissants. Grotere ogen dan buik, zou mijn moeder zeggen, die me heeft geleerd mijn bordje leeg te eten. De volgende ochtend zaten we weer naast het koninklijk paar. Hij was al bijna klaar met ontbijten, Fabiola had wat restauratiewerken verricht alvorens haar blijde intrede in de ontbijtzaal te maken. Er volgde een gang langs het ontbijtbuffet, waarbij twee borden werden volgegooid met broodjes, toast, beleg en twee eieren, vergezeld van jus d orange en yoghurt met fruit.

Wat er nog aan ontbrak was koffie, maar de koffiekoppen waren op. Daarop benaderde de vorstin een lid van het keukenpersoneel, een meisje van Aziatische afkomst. Driftig porde ze het kind in de rug. Kennelijk vond Fabiola dat ze niet snel genoeg op haar wenken werd bediend. Daarom knipte ze vlakbij het hoofd van het meisje klak-klak-klak! In mijn gedachten woedde inmiddels de Franse Revolutie en werd een guillotine naar binnen gereden.

Lourdes noveen In de Kerkraadse wijk Chevremont wordt van 13 tot en met 21 februari de Lourdesnoveen gehouden. Thema dit jaar is Maria, Moeder van barmhartigheid.

De uitgenodigde predikanten zullen hieraan aandacht besteden in hun overwegingen. Bisschop Frans Wiertz draagt de openingsmis op, terwijl hulpbisschop Everard de Jong de noveen zal sluiten. De eucharistievieringen beginnen iedere dag om uur. Een uur daarvoor wordt de rozenkrans gebeden bij de Lourdesgrot en aansluitend de vespers. Er is biechtgelegenheid tussen en uur. Alle vieringen vinden plaats in de parochiekerk van St. Menig populaire film van tegenwoordig zou niet door de keuring gekomen zijn.

Door Martin van der Weerden In De Nieuwbron, s Zaterdags verschijnend nieuwsblad voor de Limburgse Mijnstreek, van 14 september wordt opgeroepen om vooral van de voorlichting van de filmkeuring gebruik te maken. Deze oproep is vooral gericht aan de mannenafdeling van de Katholieke Actie. In het artikel wordt uitgelegd hoe de filmkeuring werkt. Alvorens in het openbaar vertoond te mogen worden, moeten films toelaatbaar verklaard worden door de rijkskeuringscommissie. Bij de keuring worden de films onderverdeeld in drie categorieën: A voor alle leeftijden, B voor 14 jaar en ouder en C voor 18 jaar en ouder.

Naast de rijkskeuring bestond er een katholieke nakeuring door de Katholieke Film Centrale. Deze bekeek of de rijkskeuring misschien niet te tolerant was geweest volgens katholieke normen, want wettelijk toelaatbaar is niet het zelfde als goedgekeurd. De katholieke nakeuring hanteerde dezelfde leeftijdscategorieën, maar verdeelde de volwassen rubriek nadrukkelijk in drieën.

C1 was zonder meer goedgekeurd en kon dus probleemloos Vivien Leigh als Lady Hamilton door iedereen boven de 18 bekeken worden. Onder C2 vallen in principe neutrale of onschadelijke films waarbij vanwege enkele precaire scènes die daarin voorkomen, een weinig voorbehoud geboden is.

De categorie C3 wordt in het algemeen ontraden, omdat vooral mensen met een beperkte levenservaring geestelijke schade kunnen oplopen. Deze films bevatten te expliciete fragmenten of gaan uit van niet goed te keuren opvattingen. Als voorbeeld wordt genoemd Lady Hamilton met Vivien Leigh en Charlton Heston, vanwege de voortdurende huwelijksontrouw. Dat verboden vruchten vaak het meest aanlokkelijk zijn, wist Eva in het aardsparadijs al.

Bert en Ernie, en Elmo: Sesamstraat in aantocht De Sesamstraatbewoners komen met een spiksplinternieuwe feestelijke voorstelling naar het theater, want Sesamstraat bestaat in Nederland 40 jaar! Wereldwijd stimuleert Sesamstraat kinderen tot het ontdekken en ontplooien van hun volop aanwezige talenten. In een komische, warme en vrolijke voorstelling met veel mooie liedjes zijn de Sesamstraatbewoners ook op Met Bert en Ernie op de foto zoek naar hun eigen talent.

Iedereen Natuurlijk de kinderen Bert, Ernie wil een mooi optreden verzorgen en en hun vriendjes na afloop ontmoe- Op zondag 14 februari om heeft zijn eigen manier om dit voor ten in de foyer voor een mooie foto uur zitten alle kindjes vanaf 2 op het elkaar te krijgen.

Ze ontdekken hun of een dikke knuffel. Streep alle gegeven woorden door. De resterende letters vormen een woord als eindoplossing van deze puzzel. Bel dat woord voor komende dinsdag door naar U maakt dan kans op de hoofdprijs, maar ook op een van de vijf puzzelpakketten van Sanders. De Asus EeeBook is een compacte 11,6 inch laptop.

Met deze handzame laptop voer je jouw dagelijkse taken razendsnel uit. Of je nu een verstuurt, foto s deelt, online bankiert of muziek beluistert, deze handige Asus laptop presteert elke dag opnieuw.

Het verblijf op Landal Dunimar is gewonnen door: De puzzelpakketten zijn gewonnen door: Gales uit Hoensbroek, L. Peters uit Sittard, G. Vanlaer uit Stramproy en G. Wij betalen uw eigen risico. Wilt u van uw AUTO af? ALLBO levert bezemschoon op. Nog bruikbare inboedel kopen wij op. Voor alle opruimingen in en om uw woning. Tevens voor al uw dakwerkzaamheden en renovatie. SEX 19,95 30 min. Voor Massages en Intiem. Wekelijks 15 Kanjers aanwezig. Nieuwe meisjes altijd welkom.

Sloop Schadeauto s Autohandel J. Vraagt loop-, sloop en schade auto s incl. LET OP ,- voor uw loop-, sloop- of schadeauto s en bussen. RDW vrijw ook s avonds of weekend. Mgr Hanssenstraat te Heerlen 12 winkels Prijs: Huur mogelijk van mnd. Geleen appartement 1e etage, 1 slaapk. Tevens bezemschoon opleveren en kleine reparaties. Vrij tot 19 mrt en v. Nog enige moderne bungalows ,- per week all in tijdens hoog seizoen.

Zwembaden en recreatieteam aanwezig. Eengezinswoning - 3 slaapkamers - ,09 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 23 jaar - gezin met kind eren Bijzonderheden - Eengezinswoning aan de rand van de wijk Meezenbroek met fraai uitzicht op de vijver en het park.

Portiek-etageflat - 4 e verdieping - 3 slaapkamers - ,08 kale huur subsidiabel - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 18 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Leuke flat in een prettige woonomgeving met veel voorzieningen op loopafstand.

Portiek-etageflat - 3 e verdieping - 2 slaapkamers - ,87 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 23 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Fraai appartement in prettig woonomgeving, Zeer centraal gelegen. Op loopafstand van het centrum van Heerlerheide met diversen winkels. Galerijflat - 2 e verdieping - 1 slaapkamer - ,77 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 18 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Leuke flat met aanwezigheid van lift, huismeester en gemeenschappeljike ruimte.

Bovenwoning - 1 e verdieping - 2 slaapkamers - ,96 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 23 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Ruime 2-op-1 bovenwoning op rustige locatie. Grote bergzolder aanwezig en balkon met uitzicht op het groen. Appartement - begane grond - 2 slaapkamers - ,43 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 23 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Prachtig in het groen gesitueerd appartement.

Appartement - begane grond, 2 slaapkamers - ,40 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 55 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Fraai appartement in een prettige woonomgeving in het centrum van Heerlen. Beschikt over een huismeester. Mogelijkheden voor het huren voor een parkeerstrook. Parkeerstrook - 41,48 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 18 jaar Bijzonderheden - Parkeerstrook op loopafst vh centrum op het terrein achter de studentenhuisv.

Afgesloten met een slagboom en u huurt een specifiek parkeerstrooknummer, dus altijd gegarandeerd parkeergelegenheid. Senioren-appartement - 2 slaapkamers - ,73 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 55 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Luxe appartement met een prachtige ligging aan de rand van het entrum van Brunssum geen mogelijkheden voor huurtoeslag.

Postbus 40, AA Hoensbroek Bezoekadres: Heisterberg 70, Hoensbroek Internet: Op deze pagina treft u een uitgebreid overzicht aan van de beschikbare huurwoningen in Heerlen en Hoensbroek. Op de woonkeuzebon kunt u woningen invullen die uw voorkeur hebben en deze opsturen. U kunt per bon maximaal 2 woningen vermelden. Deze beperking is noodzakelijk om de woningzoekende een gerichte keuze te laten maken en tevens ter voorkoming van een onoverzichtelijke situatie bij de verwerking van de aanvragen.

Uw woonkeuzebon nen dien t en uiterlijk op dinsdag na de verschijningsdatum in ons bezit te zijn. Wij selecteren op grond van de in de advertentie gestelde voorwaarden. Voldoet u hier niet aan, dan wordt uw aanvraag niet verder in behandeling genomen.

Kandidaten die na selectie voor een woning in aanmerking komen krijgen van ons doorgaans binnen 14 dagen bericht voor een persoonlijk gesprek. De gegevens die u ons op uw woonkeuzebon hebt aangereikt worden dan met u doorgenomen en waar nodig vragen wij u e. Als u binnen 14 dagen geen oproep krijgt, kunt u er van uitgaan dat u niet geselecteerd bent voor een woning.

Correspondentie hieromtrent is niet mogelijk. Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen of suggesties? Neem dan contact op met woningstichting De Voorzorg. Aangelegenheden die telefonisch niet afgehandeld kunnen worden, kunt u op ons kantoor komen bespreken, maar uitsluitend na telefonische afspraak. Een woonruimte die vrijkomt als de bewoner verhuist.

Iemand die nog niet over een zelfstandige woonruimte beschikt. Een woningzoekende die over een zelfstandige woonruimte beschikt en deze vrijmaakt. De tijd dat een persoon in de huidige woning woont op basis van de gegevens die zijn opgenomen in het bevolkingsregister.

U kunt deze woonkeuzebon ook invullen op internet. Te verhuizen huishouden bestaat uit: Woont op huidig adres sinds: Deze bon dient uiterlijk op bovenstaande datum in ons bezit te zijn. Jumbo Schaesberg en Jumbo Op de Kamp. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig.

Meteen merkte ik dat. Zaterdag 21 november Activiteit: Alle bestuursleden en iedereen. De ouders van de leden van. Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. Kwaliteitshandvest Servicenormen waaraan u ons mag houden Wat is een kwaliteitshandvest? In dit handvest staan beloften van de gemeente Lochem over de dienstverlening. Deze beloften noemen we servicenormen. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

Hij woont helemaal a, zonder familie. Dagbesteding Groepsbegeleiding buitenshuis voor zelfstandig wonende ouderen Dagbesteding biedt de deelnemers niet alleen een prettige invulling van de dag, maar ook structuur en activering in een afwisselend. Ruimte en tijd voor jezelf, voor.

Na de lunch nemen we. Vrijdag 16 november Activiteit: Opbouwen podium Geitezitting Voor: Marcel, Mike, Jos, Frederik A gen Ing Opmerking: Beleef het heerlijke Lentegevoel Het dorpspunt is de ideale plek om af te huren voor diverse gelegenheden. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende. Vrijdag 12 december Activiteit: Repetitie carnavalsschlager Voor: Prins, Prinses en hele jeugdraad Tijd: Hoy allemaal, Carnaval is in aantocht en dit weekend breekt het feest los. Op pagina 2 van deze nieuwsbrief lezen jullie precies hoe het carnaval op school georganiseerd wordt.

Dagbesteding Dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen Dagbesteding Dagbesteding biedt de deelnemers niet alleen een prettige invulling van de dag, maar ook structuur en activering in een afwisselend. Deel D Spreken - Thema 1 Thuiskomen 1.

Leven jouw opa en oma nog? Kun jij zelf een kast in elkaar zetten? Waarom doet de stofzuiger het niet? De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Juni Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.

Een kaartje kunt u tot Zondag 16 oktober 9. Volwassenen en kinderen betalen 6. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie. Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4. Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop. Dienstverlening Zo doen we dat in Landsmeer! Duidelijkheid over wat u van ons mag verwachten! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een e-mail? Digitaal op weg in de bieb Draai om voor Hulp bij taal Digitaal op weg Wat past bij jou? Met otto, elle of izzi! Kijk snel wat we deze week gaan doen! Alle 55 plussers woonachtig in de gemeente Brunssum.

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober Agenda: Beekstraat 29 GG Weert Tel: Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken.

E ie we StoomTurbineocomoe Wk? V tond L; d8! Worcletl bereikt Hoe groot de moeilijkhed ook zull zijn, spr wekte och alle aanwezig op om aan het fctd te ideaal vrede doo? Onder het tegwoordige stelsel van bewaping zal er nooit vrede kunn zijn Hoe kan in e wereld vnn wantrouw eiggerechtigheid vrede lievdheid word aangekweekt?

Dan komt hier nog bij d somwijl droevig is om aan tezit de arme koei met hun groote strakke uiers, die al reeds over hun tijd van mei k staan, ongemolk van de markt gaan, zij kunn nauwelijks e poot velzett Ook hier is onze opmerking over tn wij vrag of B W dr Jans hier zoud vill ingrijp De marktveemelkëm Rotterdam 10 November Plaatsesprek Groote Schouwburg Mijnh e e r d c Re dact e ur Bij de opingsvoorstelling der tali aansche Opera begaf ik mijweigemoed OP cl daar;,steld tijd naar d Orooie Schouwburg om mij van s plaat te voorzi De verkoop aun niethou rs zou om 1 uur berin n ik had reeds om 10 u voor mer e num gezorgd Rij!

Fanfare tt tionaal volkslicu gevolgd door opingsrede van d burg niwrwi orkest: DMollKon zert, rrahms 2 Orkest: Ouverture zu Rosa mundo, SchuberC, 3 Sopraan: Pietje he heeft mn b0b0 boterham in t slijk gegege smet! Eoopt ü ook Muziek? Wel, dat is het toppunt! V hebt toch op uw deur staan: Dgellja versche 14 Kcvember half drie zal de hr Vecht de bezoekers op deze ttoonstelling rondleid aan de hand van de beeldwerk ln steatlte e causerie houd over: De coalitie is op zichzelf e kostbaar haar waarde is te grootjsr, naar wat er volg gaat, e méér èfrao beeld dreigt te hv: ZeeptSt Na de laatste buslichting aan het hoofd postkantoor kunn kele losse gewone briev drukwerk van niet te groo féri omvang di dag tot s morgs óp hot terrein van d Botterdamsch Lloyd aan het portiershuisje voor deze z ding word afgegev Laatste Kuslic h t i n g aan het hoofdpostkanloor, voor NoordAmerikn per s Vechtdijk Gewone stukk e morgs; aangeteokeide stuk k 10 Nov 8 savonds; postpakkett 16 Nov 10 S morgs De verzding der briefpost geschiedt uitsluitd op verzoek der afzders, blij kde uit e aanwijzing op het ad: Voéit gé u elldir, ioir, jh?

Dc politie té Amsterdam heeft e aantal goüéttti voorwerp kleedingstukk in eslu ginimcn in de woning vnn e familie lid vn d virdnihte n 7ijn afkomstig van inbrak in D Haag eu s Voelt «ij u vermoeid, uitgeput or zuwachtig, prikkelbaar terneergeslagéflï as dan op uw nier De nier zün de filters vnn hef bioe zoodra zij haar taak niet meer behoorlijk vervull, blijv i het blöéd achter raakt w van streek Bugpiin scherpe stek rils emes beginn uie kwell, gij krijgt last van hoofdpijn, duizeligheid, blftas nisseu slapeloosheid Wacht niet tot zich vbre verschijnsel van nierzwnkie voordo Helpt t: K w PdconJi, 75 J, Jour,: É3 i ï Voor Luxe Art: Heter bestaat er niet SB?

Plaatw 6rhand handel industrie le Uit har aa? Weth stlle«voor P de daar v Vcrlesn nde verzoek eervol ontslag? V rsging dinïg einjanastal Se Eeéfhdheièl dor Ndriri: La llanufacture Parisine de Scies et Outils, bekd door hare fabricatie vali zas eereed schapp voor houtbewerking ZOEKT voor Holland e actief i ser eïoriwoorssger, voorzi va n zeer goede refer iën be j ltd met werktuig Briev, j eschrev in t Fransch, 71 Kue j de la Rotiuette a Paris!

Bureau van dit Blad Noei, Teljling fd ler broodwinning goed Exploitant weckhuur Zóón man is waarlük groot k k maar Efn die t zelfde, doet deed En als ik wel heb N ie u wsb 1a UKleintje lietï!

Kwartgele Doits Her md, ir, 7 maan 10,! Te No » potgoedkoop zün onze eik Spi met prima Fr:: Tof er nog zooveel 6 kï, dler e brandvvcer vrijwillig Reea, nn «n ótv Pr ls er trotsch op, dan S L,hier ter f? Hans Tyf diicctiir voorzitter: J Wee sic, secretaris, Mathcnesserdijk a A J Sonneveld, pningmeester De Binnscheopvaartttoon stelling te Bazel Jn vervolg pp hetge omtrt de parti culicre collötüeve Nederlandsche afdoe ling op de in 1C23 te Bazel te houd t toonstelling op het gebied van Binn scheepvaart Bierstbaaimaking van Wa terkracht eige dag geled is mede gdcc!

Les imtifttcurs du style baroqiie dans le Brabant van stelling Ziokonhuisbouw LinkerMVas oovcr Door de volgde vereon;,,in;on: B6 De partij aai de bord 5, 7 8 wor d geartsitreerd Vermoedelijke einduit slag Schak Het tournooi te Moskou Behalve de gister reeds gemelde par tij, vall van Dinsdag nog de volgde uitsteg te vermeld: Slaapkamers leerd Te berra «singel 67 2m Ztsiaapkamer Hit: Grieksch 1 Brazi Blukgoed «3 6 met kol 7 ledig De Mariniers li? E drukopdknop doet de winkelweek opgaan Ziet goed toe laat u niet afleid k druk dus op d Na deze dkbeeldige SPPo handeling be Winkelweek Weste Wagstraat is geopd zij o root succes!

Achter de wolk schijnt toch de zon toe te pass op vandaag, nu uoas lieve zon de nieuwe winkelweek meivreugde bestraalt Spr wees erop, hoe de Weste Wag straat in onze stad historische bodem is Dit stuk grond wordt reeds m oude ge schiedboek vermeld Vroeger was de straat e van de hoofdader van Rotter dam, vooral voor h, die uit het Noor d kwam om hier hun mkoop te do Thans is de Weste Wagstraat weer bloeide na e tijd van inzinking, al heerscht er in d omtrek nog e chaos Spr hoopte echter, dat uit di chaos e betere toestand zal herrijz Voorts zei de heer De Korter, dat Wiwe wa voor hem meer beteekt dan Winkel week Weste Wagstraat Voor hem bedui d de drie ws: Dat blijkt uit d ijver, waarmee de win kelweek in elkaar is gezet Sper hoopte, dat het geld, dat is gespandeerd voor deze fpestweek, niet op rotsig bodem, maar in vruchtbare aarde valt En spr: Tuin bouwveiling,j e Zuidiflollandsche Eilan d war gister: Ui f f,2,60, groote ui , drieling: MaandagWosdag Vrijdag 6 7 t Afwezig tot nadere aankondiging: Deze lijst maakt het mogelijk de tijdens de workshop Graven om te Weten bestudeerde tablet te vertalen.

Voor kinderen rondom 7 jaar. Geschreven en geïllustreerd door PetraLouise Muris Waarom ergens lid worden of betalen? Alle geschreven kinderboeken van.

Psalm 31 Driestemmig gemengd koor Nr. Louis Bourgeois, Bewerking: Een bundel oude kinderliedjes Hugo de Groot bron. Met illustraties van Corina. Strengholt, Amsterdam Zie voor verantwoording: Ons eerste boek plaatjes en bijschriften voor 't jonge volkje dat lezen leert W. Sijthoff, Leiden Zie voor verantwoording: De spreeuw en de musch Een boek voor een kind dat al leest W. Hardenberg, Leiden Zie voor verantwoording: Bij la ge 1 Ver keers bor den met om schrij ving Ooooooooo z i t dat z o!!!!!!

Vanavond naar Simonse geweest. Toen ik terug naar huis ging en nog maar juist de poort uit was, hoorde ik opeens iets, alsof. O Zij 13 6 kom, o kom Im. De steen die verhalen vertelt. Heel lang geleden kenden de mensen geen verhalen, er waren geen verhalenvertellers. Het leven zonder verhalen was heel moeilijk, vooral gedurende de lange winteravonden,.

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. LES 4 Handelingen Verlost uit de gevangenis blz. Terwijl Petrus onder zware bewaking zat. Nelleke Beimers, voorganger Gerrit. Welke boom stond midden in het hof en welke plannen had satan? God geeft mij moed 2 U geeft mij moed, God! Ik wil muziek maken en zingen, met heel mijn hart.

Rotsvast vertrouwen Liturgie van de themazondagdienst kerk en school op zondag 26 januari in de Oude Kerk om De voorganger is ds. Dankdag voor gewas en arbeid Thema: Vertrouw maar op God Voorganger: Als je maar op God vertrouwt themalied.

Hartelijk welkom Met open armen Schrijvers voor gerechtigheid Kom, als je honger hebt of dorst. Hier kun je eten, deel met ons. Kom met je tranen en je pijn. Hier is het goed, hier mag je zijn.

Maria kijkt op van waar ze mee bezig is. Er staat iemand in de deuropening van het huis. Categorie 1a Woorden met a Groep 3 Ik schrijf op wat ik hoor. Als ik aan mijn werk wil gaan 1. Zien ik wij de aan gou mijn werk wil den zon ne gaan,sint baan, Micha el zie ik daar staan, die to nen wil en zien wij met lichtend ster re wij zen waar ik moet. Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen.

Zij stonden net wat met elkaar te praten,. K a b i n e t s s t a n d p u n t Nationaal Samenwerkingsprogramma. Klaas Meijer en ds. Altijd dichtbij Liturgie van de dienst op biddag 11 maart met de kinderen van de hervormde basisscholen in de Oude Kerk van Barneveld.

Voorganger Ouderling van dienst Organist: Organiseer je een nieuwe eenmalige of vaker terugkerende activiteit binnen BOEI 90?

Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie boei Edward Hughes Illustraties door: Maillot en Lazarus Aangepast door: Maillot en Sarah S. Liedsuggesties Lierenbunl Leger s Heils Lied 43 Voor al uw kind ren is min gebed Een lied waarin ook aandacht wordt gegeven aan kinren. Voor weg van discipelschap is kracht en levensmoed couplet 1 nodig. Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april God wint, dat geloven wij 1.

Samenzang Opwekking 2 en 3 bovenstem 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Liturgie 19 maart Votum en Groet Zingen Psalm Ja, ik zoek zijn aangezicht,. De Israëlieten die uit de ballingschap teruggekomen waren in het land Kanaän hebben met veel.

Over dit boek Karel en Elegast is een oud verhaal. Het gaat over trouw aan de koning en over verraad. Het is één van de eerste verhalen die in de Nederlandse taal zijn opgeschreven. De Karel in dit verhaal. Philadelphiadienst Zondag 8 november Dorpskerk Bodegraven Aanvang: Psalm vers 1 en 11 God heb. Paasviering Sing-in Welkom en gebed Psalm God die alles maakte God die alles maakte de lucht en t zonlicht blij de hemel zee en aarde zorgt ook voor mij God die t gras gemaakt heeft de bloemen in de wei de bomen, vruchten, vogels zorgt ook.

Een welk beroep deed zijn broer Abel? Kain- landbouwer Abel- schaapherder a. Waarom niet, denk je? Pasen Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, Die galmt door heel Jeruzalem; Een heerlijk morgenlicht breekt aan; De Zoon van God is opgestaan! Geen graf hield Davids Zoon omkneld, Hij overwon,. Dit is een interview met Sarang.

Zal Hij op me mopperen? Zal Hij me knarsetandend toelaten? Een sterke vrouw bewerking uit het boek Spreuken Dag en nacht waakt ze. Haar handen kennen geen rust. Haar ogen gaan rond en zien wat gezien moet worden.

Haar oren zijn gespitst en horen wat gehoord. Hartelijk welkom Toon Uw heerlijkheid Opwekking Vader van de schepping, volvoer uw eeuwige plan. Maak ons een generatie die overwinnen kan. Heer, laat uw koninkrijk komen, waar heel de schepping. Het verhaal van de schepping Genesis 1 en 2 Toen God begon met zijn schepping, was het donker en leeg.

Laat er licht zijn! En opeens was er licht. Nu was het niet donker meer, maar nog.

Geile carolien neuken in de lift

Het is een twistgesprek dat alleen in de Limburgse hoofdstad wortel schiet. Terwijl men in Parkstad en andere delen van Limburg overal tot het inzicht is gekomen dat het schenken van bier in plastic een prima middel is om zowel glasverwondingen te voorkomen én ook de overlast door kapot glaswerk op straat te minimaliseren, dringt dit besef in Maastricht blijkbaar niet door.

En dat terwijl het aantal glasverwondingen met carnaval in Maastricht verleden jaar opliep tot Dat lijkt mij een voldoende argument om onverkort voor plastic te kiezen. Het gedeelte van de N tussen de Rimburgerweg in Brunssum en de Gravenweg bij Eygelshoven ruim 5,5 kilometer is vanaf deze maand voor een periode van anderhalf jaar afgesloten, in verband met de aanleg van de Buitenring Parkstad.

Door genoemde afsluiting is de verkeersdrukte op de aangegeven wegomleiding, die loopt van de Rimburgerweg via de Europaweg in Ubach over Worms naar de Gravenweg in beide richtingen , drastisch toegenomen. Tevens blijkt volgens GBBL dat, door de afsluiting, weggebruikers sneller gaan rijden met het gevolg dat op diverse plekken steeds meer levensgevaarlijke situaties zijn ontstaan. Zo is volgens raadslid Jo Logister herhaaldelijk geconstateerd, dat bij de voetgangersoversteekplaats ter hoogte van Park ter Waerden kinderen van de bs An d r Put voor gymlessen en senioren die naar het centrum of Heereveld wandelen automobilisten door hun te grote snelheid niet tijdig tot stilstand kunnen komen bij rood licht en er personen zich dan al op de oversteekplaats bevinden.

Vergelijkbare situaties ontstaan tevens bij de oversteekplaatsen bij de Kloosterstraat, de Tichel, het daarbij gelegen voetpad en op andere sluiproutes, stelt Logister. Stuur uw reactie in maximaal woorden naar: Verspreid over het jaar gaat het om zeventien retourvluchten met een capaciteit van reizigers. Het betreft de reizen van het Huis voor de Pelgrim Limburgse Bedevaarten uit Maastricht en andere Nederlandse bedevaartorganisaties.

De bedevaarten naar Lourdes vertrokken tot nu toe meestal vanaf Eindhoven Airport. Maar door capaciteitsproblemen kunnen de pelgrims daar niet meer terecht. Bij de reizen naar Lourdes gaat het om chartervluchten die speciaal tussen de bedevaartplaats in de Franse Pyreneeën en Nederland op en neer vliegen.

Met deze vluchten worden ook gehandicapte en mindervalide deelnemers vervoerd. Maastricht Aachen Airport tot een goede vertreklocatie voor onze bedevaarten. De vluchten naar Lourdes worden dit jaar gemaakt met de van oorsprong Spaanse vliegtuigmaatschappij Albastar, die zich gespecialiseerd heeft in religieuze reizen.

De eerste vluchten vanaf MAA vinden plaats in mei. Het Huis voor de Pelgrim biedt in samenwerking met de Organisatie Limburgse Bedevaarten en de Nederlandse Lourdesbedevaart voor Zieken in mei en september geheel verzorgde bedevaartreizen naar Lourdes aan. Meander Paramedische Dienst O. Aanvang kienen Einde uur. Tijdens het kienen rookruimte aanwezig.

Er is een route in een iets langzamer tempo - van ongeveer 10 kilometer en één van ongeveer 13 kilometer lengte. Hoewel IVN De Oude Landgraaf vaker in dit gebied is geweest, lopen de deelnemers tijdens deze avontuurlijke wandeling in gebieden waar men misschien nog nooit geweest is.

De tocht gaat over smalle paadjes, er wordt geklauterd over boomstammen en de wandelaars moeten beekjes oversteken. De wandelingen vinden voor het overige plaats op overwegend vlak terrein in het bos en het veld, gedeeltelijk verharde weg, grindwegen en bospaden. Het deel van het bos waar wordt gewandeld is zeer vochtig; de organisatoren kunnen dan ook niet garanderen dat de ondergrond overal even droog is.

Het wordt avontuurlijk en schitterend. Voor carpooling dient men om 8. Zowel leden als niet leden zijn welkom. Aan de wandelingen zijn geen kosten verbonden. Jan Bons, bereikbaar via het mobiel nummer Met een oppervlakte van hectare zijn de Schinveldse Bossen het grootste aaneengesloten stuk bosgebied van de regio.

Het bosgebied ligt deels op de helling van een beekdal en - in het verlengde daarvan - op natte graslanden. Dit alles ligt in het bekken van de Roode Beek. De Rodebach, een zijbeek van de Roode Beek, stroomt langs het noorden van de bos, dat voor haar afwatering echter aangewezen is op de Ruscherbeek. Het noordelijke deel bestaat uit naaldbos grove dennen , dat begin 20e eeuw werd aangeplant als productiebos op een zandige bodem, waar daarvoor heide groeide. Het zuidelijke en oostelijke deel van het bosgebied bestaat uit loofbos eiken en beuken op een lössbodem.

De beheerder van het bosgebied is Natuurmonumenten, die het noordelijke deel van het bos ook wil omvormen tot een meer diverser loof bos. De muziek is van Pico Bello en veel Landgraafse carnavalsgroepen en prinsen en prinsessen worden verwacht. De TrekZek-avond vindt plaats op zaterdag 6 februari in feestlocatie de Harmoniezaal aan het Sunplein in Nieuwenhagen-Landgraaf.

Een gratis entreekaart is verkrijgbaar via Bart Smeets: Om uur begint dan het kindercarnaval van VV de Geete. Meteen aan het begin van het programma neemt Tijmen afscheid.

Daarna zal president Jos Geurts de nieuwe jeugdprins proclameren. Het programma wordt vervolgd met optredens van dansmarieke Nikita, dansgroep de Mirmkes en de Waubachse schooljeugd. Tijdens de middag zal een jury bepalen welke kinderen een beker winnen voor het mooiste carnavalskostuum en zal de nieuwe jeugdprins zorgen voor een traktatie.

De entreeprijs bedraagt een euro voor de jeugd en twee euro voor volwassenen. De receptie van het prinsenpaar is op donderdag 28 januari, vanaf uur, in de grote zaal van Op De Bies. Met paard en wagen trekken zij, gehuld in traditionele Auw Wiever kleding, luid bellend en zingend door de regio en bezoeken zij op ludieke wijze gemeentebesturen en een tal verenigingen. De dag begint om uur met ontbijt in gemeenschapshuis t Stroatje.

Deze afsluiting duurt ongeveer 10 maanden. De afsluiting is noodzakelijk vanwege het slopen van het bestaand viaduct over de Rötscherweg en het verleggen van kabels en leidingen, waarna het nieuwe viaduct van de Buitenring op dezelfde plek wordt gebouwd.

Die staking was een uitputtingsslag van bijna een jaar tussen de vakbonden en premier Thatcher. De stakende mijnwerkers woonden voornamelijk in Wales maar kregen steun uit heel Groot-Brittannië. Het programma bestaat uit vrolijke licht klassieke- en populaire muziek. Laso, Vocal Harmonie en Eurode Saxofoonkwartet treden op. De kaartverkoop start dinsdag 2 februari vanaf uur via de Landgraafse huiskamerprojecten en de verkoopadressen van de KBO.

Na de abdicatie van Prins Peter II en de buut van Peter Vaassen was het de beurt aan de Prinsejarde Vols , die enkele leuke dansjes kwamen opvoeren. Wat niemand wist was dat zich onder deze groep ook de nieuwe prins bevond. President Math Paffen onthulde echter het geheim en bedankte de Jarde voor het binnenhalen van deze persoon. Na aftellen en het afnemen van zijn vermomming kwam de nieuwe hooglustigheid tevoorschijn, Prins Joost I. De vrije tijd wordt ingenomen door het voorzitterschap van Scouting Sint Hubertus Terwinselen en het voorzitterschap van de Scouting regio Carboonland.

Verder is hij ook nog actief bij de Terwinseler Straatmarkt. De zitting werd afgesloten met de prinsendans. Zaterdag werd nog de prinsenfoto toegevoegd worden aan de prinsengalerij en tevens enkele medailles uitgereikt. Nu 2 silo s pindarotsjes voor naar keuze: De weekbladen van 1Lokaal en Vastelaovendinlimburg.

Voor hen is de Limburg Orde geïntroduceerd. Een medaille voor alle vastelaovend-vierders. Het is een decoratie voor de gewone man. Zonder poeha of opsmuk. Zeg je de Pänkes, dan zeg je Patrick Pelzer. Ook uit deze regio zijn carnavalisten voorgedragen die de Orde krijgen opgespeld tijdens de Vastelaovendsmarathon van TV Limburg. Hij is sinds president van C. De Pänkes en tevens bestuurslid, vertelt Nino. Patrick Pelzer is een man van de vereniging en we zijn heel erg trots dat wij hem in ons midden hebben.

Hij staat altijd voor iedereen klaar en roep je C. Peter Blankers Brunssum Peter is voorgedragen door zijn dochter Sanne. Vastelaovend vieren zit in ons bloed. Van kinds af aan namen mijn ouders ons mee het feestgedruis in. Elk jaar voel ik me weer ontzettend dankbaar dat Peter Blankers laat zijn ziekte tijdens de vastelaovend geen spelbreker zijn. Mijn vader lijdt aan de neurologische afwijking de ziekte van Strümpell. Deze progressieve ziekte zorgt ervoor dat hij zich steeds moeizamer kan voortbewegen.

Dit jaar is hij door de locale carnavalsvereniging Chalet gevraagd om prins te worden, een enorme eer welke hij verdrietig genoeg heeft moeten afslaan als gevolg van zijn fysieke gesteldheid.

Mijn vader, mijn vastelaovendsheld, verdient om die reden deze bijzondere orde, besluit Sanne. De vastelaovendsmarathon is zaterdag 30 januari vanaf Emile Erensplein 55 Openingstijden: U vindt er nieuws over onze gemeente en u kunt reageren op berichten. Vindt u de informatie op onze pagina interessant, dan kunt u dat aangeven met de Vind ik leuk knop. U blijft dan op de hoogte van de updates. Iedereen, ook zonder Facebook account, kan onze pagina, foto s en reacties bekijken.

Wij plaatsen tijdens kantooruren regelmatig berichten en foto s op de Facebookpagina. Heeft u ons een vraag gesteld op onze pagina buiten kantoortijden? Houd dan rekening met een langere reactietijd.

De antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze gemeente vindt u overigens ook op onze website: Maak gebruik van het zoekveld bovenaan de pagina of geef een melding door via de Gemeentezaken?

Samen werken aan de toekomst van de gemeente Op initiatief van Financieel adviesbedrijf Pragmatics vond op donderdag 21 januari in de Raadzaal een bijeenkomst plaats voor de controllers van diverse Parkstadgemeenten. Tijdens een kennisontbijt werden de meningen over nieuwe ontwikkelingen op het terrein van de begroting en de daarbij behorende verantwoording met elkaar gedeeld. De druk bezochte bijeenkomst toonde het belang van dit onderwerp aan. We hebben wel een aantal spelregels voor onze Facebookpagina: Wilt u onze Facebookpagina volgen, ga naar en tik in de zoekfunctie: Let op dat u de juiste overheidsorganisatie pagina gaat volgen.

De gemeente is ook te vinden op Twitter, zoek op naar gemeente Landgraaf. Voor informatie en vragen kunt u natuurlijk ook bellen of mailen naar de gemeente Landgraaf.

Bel of stuur een naar Samenwerken staat hoog in het vaandel bij de gemeente Landgraaf. Wethouder Ton Ancion o. Financiën was dan ook erg verheugd over dit initiatief: Door werkprocessen te standaardiseren kunnen onder andere de begrotingen van gemeenten transparanter en toegankelijker gemaakt worden voor raadsleden en burgers. Ook kunnen gemeenten beter met elkaar worden vergeleken. U kunt eventueel ook bellen: In verband met bouwwerkzaamheden in het raadhuis verplaatsen we dit jaar een aantal van onze carnavalsactiviteiten naar De Brandpoort.

De zaal in de Brandpoort wordt in zijn geheel ondergedompeld in de kleuren rood, geel en groen. U kunt er alle foto s bewonderen van de stadsprinsen en prinsessen sinds Wat is er rondom carnaval te doen? Onderstaand treft u een overzicht aan van onze activiteiten.

Toegangskaarten verkrijgbaar bij de receptie in het raadhuis 1e etage tijdens de openingstijden. Donderdag 4 februari Het gemeentebestuur ontvangt stadsprins Erik I en zijn gevolg van de Schaesbergse Vasteloavends Verein voor het stadsprinsontbijt in het raadhuis.

Tegen de klok van uur komen de Koetsche Grüskes uit de Groenstraat naar het raadhuis waarbij u van harte welkom bent in de raadzaal. Daarna vervolgen zij hun tocht door de regio op zoek naar hun mannen. Vrijdag 5 februari Rond uur meert de Blauw Sjuut aan voor het raadhuis en zullen de herauten van de Limburgse carnaval met alle egards worden ontvangen. Daarna vertrekken we naar Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

Ook hierbij bent u van harte welkom. Zaterdag 6 februari Stadsprins Erik I neemt deel aan de kindercarnavalsoptocht.

Deze eindigt bij het Raadhuisplein. Na de ontbinding overhandigt burgemeester Raymond Vlecken in de Brandpoort de stadssleutel aan stadsprins Erik I. Zo neemt hij symbolisch de heerschappij over Landgraaf tijdens de drie dolle dagen over.

Het wordt een spetterend feest en ook daarbij bent u natuurlijk van harte welkom. Aansluitend aan deze sleuteloverdracht zal het gemeentebestuur de Landgraafbok uitreiken aan iemand die zich op bijzondere wijze in de Landgraafse carnavalswereld heeft gemanifesteerd en geprofileerd.

De onderscheiding bestaat uit een prachtige bronzen bokkenkop. Dit is de enige gemeentelijke carnavalsonderscheiding die één keer per jaar wordt uitgereikt.

Overige activiteiten Vertegenwoordigers van het college vereren op carnavalszondag de optocht van Ubach over Worms en op carnavalsdinsdag de Landgraafoptocht met een bezoek. Op maandagochtend vindt in Brokkelze Rimburg de uitreiking plaats van de vergulde Wespel. Tevens een taalmaatje om personen met een taalachterstand te helpen bij beter lezen, schrijven en spreken.

Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij: Vrijwilligerscentrale Welsun, Sunplein 19 Landgraaf, tel , Elke werkdag geopend van uur. Raadsvergadering 28 januari Hieronder vindt u de onderwerpen van de raadsvergadering van donderdag 28 januari, die vanaf uur plaats vindt in de Raadzaal van het raadhuis. U kunt raadsvergaderingen bijwonen op de publieke tribune.

Daarnaast kunt u ze rechtstreeks volgen op televisie bij Omroep Landgraaf en via landgraaf. Op deze website kunt u vergaderingen ook terugkijken.

Het eerste deel van de raadsvergadering is een oordeelvormende vergadering, het tweede deel is besluitvormend. Van tot uiterlijk uur hebben raadsleden de gelegenheid om mondeling vragen te stellen aan de leden van het college. Agenda oordeelvormende raad 1. Opening en mededelingen 2. Lijst van toezeggingen en Jaarverslag ; 6. Continuering uitzendingen Omroep Landgraaf 7. Lijst van ingekomen stukken 8. Sluiting Verleende reguliere omgevingsvergunningen Esdoornstraat 21 - plaatsen zonnepanelen; Hereweg - kappen 28 bomen; Wenckebachstraat hoek Van Itersonstraat - kappen 6 essen; Naast Op den Driessen 24 - kappen 1 catalpa; Langs Europaweg t.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Wegen afgesloten behalve voor voetgangers en carnavalswagens - tijdens diverse carnavalsoptochten , en Bekendmakingen zijn 24 uur per dag beschikbaar op de overheidswebsite https: De volledige teksten van bovenstaande bekendmakingen zijn vanaf woensdag uiterlijk uur beschikbaar op deze website. De meeste bekendmakingen en onderliggende stukken kunt u inzien tijdens openingstijden van het Klant Contact Centrum. Dé carnavalswinkel van Zuid-Nederland met een zeer groot assortiment unieke carnavalskleding en accessoires.

Een groot gedeelte van onze collectie bestaat uit eigen ontwerpen die exclusief verkrijgbaar zijn in onze winkels in Sittard en Reuver. Sittard van tot uur Reuver van tot uur. Mellizo comfort products De specialist voor al uw overkappingssystemen en lichtstraten Mellizo staat garant voor een gedegen advies en voor een vrijblijvende en duidelijke offerte.

Ga naar en vraag aan via DigiD Hulp nodig? Kom naar de balie Meer info? Din, wo, vrij 10 tot 18 u. Don 10 tot 21 u. Zat 10 tot 17 u. Zondag en maandag gesloten.

We hebben weer een aantal heerlijke wijnen voor u geslecteerd. Wijnen om mee te proosten, om met uw geliefde te drinken en om koude avonden mee te verwarmen. Heerlijk als begeleider van salades, vis en zeevruchten. Serveer bij pasta of een rijk belegde pizza. Terra Alta Reserva Explosief, fruitige aroma s en een ferme, soepele, kruidige smaak. Smaakt erg goed bij biefstuk en entrecôte. Iedereen werd ingezet om de vele voorkomende werkzaamheden te verrichten.

In werd drankenhandel Willems agent van Brandbier brouwerij uit Wylre. In besloot Guillaume Willems met zijn Café annex slijterij te Voerendaal te verhuizen naar Nieuwenhagen en vestigde zich aan de Hoogstraat. Met paard en wagen werd de drank bezorgd bij de cafés. Het bedrijf groeide zo snel dat de plaats van vestiging snel te klein was en het bedrijf verhuisde naar de Kruisstraat eveneens te Nieuwenhagen. Maule Valley Chardonnay Rijke witte wijn.

Geniet van deze wijn bij zachte kaassoorten en wit vleesgerechten, maar ook als aperitief. Heerlijk bij kruidige gerechten, stoofpotten en gerijpte harde kaassoorten. Samen met zijn echtgenote en later ook zijn kinderen heeft hij het bedrijf dat zich toen hoofdzakelijk bezig hield met de bevoorrading van de cafés en kantines verder laten groeien.

Het pand in de Kruisstraat was inmiddels verlaten en aan de Hoogstraat was de nieuwe vestiging. Toen in het winkel centrum Op de Kamp werd gepland moest Drankenhandel Willems weer verhuizen.

Deze keer naar de Buizerdweg te Abdissenbosch eveneens in Landgraaf. Zoon Henri nam de zaak over en ging zich naast het normale werk, meer toeleggen op het thuisverbruik.

De slijterij heeft extra aandacht gekregen en het assortiment is uitgebreid. Service en deskundigheid zijn daarbij onze kenmerken. Bekijk ook onze website www. Je versleten hardloopschoenen vervangen, je fiets laten repareren of een potje tafeltennis met je kind: Decathlon in Kerkrade bedient een breed publiek van alles wat je nodig hebt om lekker actief bezig te zijn.

Store manager Wouter Mans: Het is de missie van Decathlon om ervoor te zorgen dat sport toegankelijk is voor iedereen. Dat willen we bereiken door het aanbieden van producten met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, ultieme service en het delen van onze passie voor sport.

Nieuwe winkels van Decathlon schieten als paddenstoelen uit de grond en dat succes komt niet zomaar uit de lucht vallen. Decathlon heeft een duidelijke missie om sport tot gemeengoed te maken en is hier tot in de puntjes op ingericht.

Om sport toegankelijk te maken voor een groot publiek, gaan we veel verder dan het aanbieden van kwaliteitsproducten voor een lage prijs, aldus Mans.

Wij willen mensen inspireren om meer te bewegen. Dat doen onze producten, maar ook onze gepassioneerde medewerkers met verstand van zaken. Ze bieden persoonlijk advies, maar ze begeleiden bijvoorbeeld ook beginnende sporters met Start2Run en Start2Bike. Tijdens deze populaire trainingssessies leer je gratis en onder begeleiding hoe je begint met hardlopen of mountainbiken.

Hiernaast bieden we handige diensten zoals thuisbezorging van producten, het onderhoud van ski s, onze fietsreparatie of de bedrukservice. Het testen van producten is toch het allerbelangrijkst. Dat mag in de winkel, thuis, maar ook bijvoorbeeld op het sportveld. Bij hardloopschoenen wordt de kans op een miskoop vrijwel tot nul gereduceerd door onze Footanalyser. Een digitale analyse van je voetafwikkeling wordt omgezet in een lijst met hardloopschoenen die het meest geschikt zijn voor jouw voet.

De footanalyser is beschikbaar vanaf week 9. Hoe blijf je sporten tijdens de koude wintermaanden? Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Dat is het motto van de doorgewinterde verkoopadviseurs bij Decathlon. Van bergsporter tot fitnessfanaat: Het mooie van het assortiment van Decathlon is dat je altijd zoveel mogelijk kwaliteit, ofwel techniek in het product, voor je geld krijgt. Er is vanuit de Europese onderzoeksafdeling van Decathlon een constant streven om steeds een technisch beter product neer te zetten voor een zo laag mogelijke prijs.

Zo kun je een breed publiek bedienen van jouw spullen. Door die grote productie kunnen we de marges weer laag houden, wat concreet betekent dat je jouw kind kunt verrassen met een complete tennisuitrusting voor een paar tientjes. Dan is het geen ramp dat hij of zij volgend jaar toch liever op paardrijles gaat Innovatie voor een betaalbare prijs Ook bijzonder zijn de innovatieve producten van Decathlon, met als meest beroemde voorbeeld de 2-seconden werptenten die op geen enkel festival meer weg te denken zijn.

Door constant onderzoek en het inspelen op de behoeftes van de klant, kunnen we de mooiste producten aanbieden, die ook nog eens betaalbaar zijn, legt Mans uit.

Voor snorkelaars is er bijvoorbeeld een innovatief ademmasker dat de oncomfortabele snorkel vervangt. Voor de fanatieke hardloper is er een shirt met een ingebouwde hartslagmeterband. Een tent opzetten wordt ook steeds eenvoudiger door een opblaasbaar skelet, waarbij je tent in twee seconden staat door een paar keer te pompen. Zo blijft Decathlon haar klanten verrassen met nieuwe, slimme en betaalbare producten. De kracht van online en offline Ultieme service voor de klant en niets minder, is datgene waar Wouter Mans in zijn Decathlon naar streeft.

Decathlon biedt een unieke formule waar geen webshop tegenop kan. Het mooie is dat we de kracht van online en offline combineren in onze formule. De winkel is goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid, er zijn ruime openingstijden 7 dagen per week geopend, behalve op zondagen waarop Roda JC een thuiswedstrijd speelt en daarnaast is het assortiment erg breed. De winkel is overzichtelijk ingericht, zodat je je product snel vindt.

Er wordt informatie gegeven via informatiebordjes en interactieve schermen, zodat je zelf een afgewogen keuze voor een product kunt maken en voor persoonlijk advies staan onze medewerkers voor je klaar. Vind je ondanks het grote assortiment en de ruime voorraad iets niet, dan kan het product alsnog via de webshop worden besteld en thuisbezorgd.

Heb je andersom online iets leuks gezien, maar wil je geen verzendkosten betalen? Dan kun je je product in onze winkel afhalen. Zo profiteer je van het beste van beide werelden. Een team vol passie Wat volgens Mans onmisbaar is voor een ultieme winkelbeleving zijn de medewerkers. Die worden dan ook met zorg geselecteerd.

We gaan in alle filialen uitsluitend in zee met gepassioneerde mannen en vrouwen die ervaring hebben met de sport waarover ze advies geven.

Soms is die ervaring tot op Olympisch niveau, soms is dat van een gepassioneerde amateur. Het belangrijkste is dat de medewerker en de klant hun passie over sport kunnen delen. We noemen onze medewerkers niet voor niets sportambassadeurs. Bij Decathlon werken oud-voetballers, tennisleraren en marathonlopers. Want hoe kun je nou gepassioneerd vertellen over een sport als je er zelf niet mee bezig bent?

Werken bij de Decathlon is meer een soort levensstijl. Door de gezamenlijke passie klikt het enorm goed tussen de collega s en er wordt geregeld samen gesport.

Elk jaar stellen we onszelf een sportief doel, zoals bijvoorbeeld een ambitieuze eindtijd in een wielerevenement of het lopen van een langeafstandswandeling. Naast de gezellige sfeer, krijg je ook veel vrijheid en verantwoordelijkheden in je baan. Door de groei van ons bedrijf zijn we bijvoorbeeld doorlopend op zoek naar toekomstige store managers.

Dit is een hele leuke functie met een sterk ondernemend karakter. In principe ben je verantwoordelijk voor een bepaald aantal vierkante meters in de winkel en daarbinnen krijg je de grootst mogelijke vrijheid. Assortiment, personeel, marketing, communicatie: Zo heb je echt je eigen winkeltje in de winkel.

Bij het verlaten van de winkel kun je met een druk op de knop laten weten of je happy vertrekt of niet. Met een klantenkaart ben je verzekerd van dagen tevredenheid over je product. Dan is het bij Decathlon niet meer dan normaal dat jij je product mag komen ruilen. Samen wordt er gekeken naar een passende oplossing waarmee jij weer happy vertrekt. BeenKliniek helpt u bij de volgende klachten: Ze kunnen veel invloed hebben op het dagelijks leven. Zoals bijvoorbeeld bij etalagebenen: Of zoals bij krampen en rusteloze benen: BeenKliniek helpt dit soort klachten te verminderen.

Er zijn duidelijke aanwijzingen dat vacuümtherapie de bloedcirculatie verbetert, waardoor voedingsstoffen en zuurstof verbeterd worden aangevoerd en afvalstoffen beter afgevoerd. Tijdens uw bezoek aan de BeenKliniek bespreekt u uw klachten met de fysiotherapeut en wordt er een behandelplan voorgesteld met vacuümtherapie en oefeningen.

Voor een optimaal resultaat wordt u twee keer per week behandeld. Vacuümtherapie duurt 30 minuten en is overigens pijnloos. Komt u 30 januari tussen Onze fysiotherapeuten zullen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. BeenKliniek helpt u graag van uw klachten af. Salerno magnolia hoogglans cm compleet met: Inclusief verchroomd metalen doucheslang en wandhouder. Het 8-daagse reisprogramma omvat o. De reis is op basis van halfpension incl. Wanneer de lente in aantocht is en de temperaturen langzaam weer omhoog gaan, is een reis naar Süd-Tirol in Italië extra aantrekkelijk.

De uitgestrekte appelboomgaarden staan dan meestal in volle bloei en zijn veranderd in een zee van wit-rose bloemen. Maar ook buiten de Gelderse Poort is het heerlijk ontspannen. Met Nijmegen, Arnhem, Duitsland en diverse musea in de omgeving, leent de omgeving zich bij uitstek voor leuke en gezellige uitstapjes.

Deze 5-daagse reis is op basis van volpension incl. Om die reden wordt een speciale reis georganiseerd voor het bedrag van 95,-. Deze 2-daagse voorjaarsaanbieding voert u naar het plaatsje Heede gelegen in het Emsland.

Tijdens de reis kunt u deelnemen aan een 2-tal bijzonder boeiende excursies. Zo wordt een bezoek gebracht aan Berentzenhof, vooral bekend van de Apfelkorn kosten 10,- en wordt de Meyer Werft in Papenburg bezocht kosten 15,-. Tijdens deze 8-daagse reis bezoeken we o.

Krk, Nationale Park Plitvice niet inbegrepen en maken we een rit over het schiereiland Istrië met o. Tot slot bezoeken we de druipsteengrotten van Postojna niet inbegrepen. De reis is op basis van halfpension en incl. En dat vieren we met spectaculaire openingsacties tot en met zondag 31 januari. Jassen In diverse kleuren en modellen. Lekker uw dag beginnen met het nieuws uit uw regio. Het proefabonnement stopt automatisch.

Actie geldt tot 6 februari Bestel direct via of bel. Lang voordat Sittardenaar Huub Stevens daarin aan de slag ging had stadgenoot Jan Notermans deze primeur al binnengesleept.

Niemand anders dan Stevens heeft echter een langere staat van dienst als oefenmeester bij onze oosterburen. Door deze en gene wordt hij nu zelfs de laatste brandweerman van de Bundesliga genoemd, waarmee bedoeld wordt dat hij als geen ander een ploeg van degradatie kan behoeden.

Hij weet dat zijn reputatie als man van de harde aanpak hem telkens weer vooruit snelt, maar tegelijk daarmee komt iedereen er ook weer achter dat hij tevens een warmte uitstraalt voor degenen met wie hij moet werken. Zo was hij als speler bij Fortuna Sittard en PSV, zo is hij gebleven als trainer nadat hij beginjaren negentig bij Roda JC zijn spectaculaire loopbaan als chef-oefenmeester begon.

Hij voerde de trots van het zuiden waar hij bij zijn terugkeer overigens minder succesvol was zelfs één keer naar de tweede plaats achter Ajax. Door Wiel Verheesen Zodra ergens het degradatiespook rondwaart weet men namelijk in Duitsland de veelvoudige verdediger van het Nederlands Elftal te vinden. Hamburger SV leidde hij een jaar of acht geleden uit de gevarenzone naar een plek, niet ver van de subtop.

Een prestatie die ook in Duitsland niet onopgemerkt bleef. Schalke 04 haalde hem naar Gelsenkirchen waar hij met het winnen van de Uefabeker roem verwierf. Bij VfB Stuttgart flikte hij het twee keer om de ploeg een afgang naar de tweede divisie te besparen.

En toen 1FC Köln vanuit laatstgenoemde klasse terug wilde naar het walhalla van het Duitse voetbal wist men het telefoonnummer van Stevens óók te vinden. Huub bracht de Kölner formatie naar de Bundesliga. Of hij er nu op jarige leeftijd in Huub Stevens, voetbalman in hart en nieren. Net terug van een trainingskamp in Zuid-Afrika ter voorbereiding op de intussen begonnen tweede competitiehelft bivakkeert de ploeg uit de gemeente Sinsheim Baden-Württemberg in de staart van het klassement. Maar met een beetje overdrijving zou je dit voor Stevens een momentopname kunnen noemen.

De echte rangschikking wordt na 34 wedstrijden opgemaakt, liet hij al weten. In de Duitse kranten blijft hij trouwens wekelijks voldoende stof voor de sportkolommen vullen, ongeacht of het de Frankfurter Allgemeine, de Rhein-Neckar-Zeitung of het boulevardblad Bild betreft. Der Knurrer erobert die Herzen stond in een van de dagbladen. Stevens kan er om De keren dat hij vroegtijdig moest vertrekken nam hij voor lief. Gezien zijn leeftijd is het dan ook normaal dat hij alleen nog één jarige verbintenissen afsluit.

Áls hij Hoffenheim de veilige haven binnenloodst zou het daarom best kunnen dat hij elders opnieuw opduikt. Woord van de meester ZZP er Het merendeel van de bedrijven dat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel staat ingeschreven een ruime is zzp er.

De toegenomen werkloosheid en de dalende werkgelegenheid blijkt een goede voedingsbodem te zijn voor ondernemersinitiatieven. Veel ZZP ers zijn niet of nauwelijks verzekerd voor arbeidsongeschiktheid, en lopen dus een groot risico. De omzet stopt of loopt terug terwijl de kosten doorlopen, en dat veroorzaakt een penibele situatie. Als de arbeidsongeschiktheid het gevolg is van bijvoorbeeld een verkeersongeval, of een medische fout, dan heeft de ZZP er gelijk ieder ander aanspraak op schadevergoeding.

Ook zijn arbeidsongeschiktheid maakt dan onderdeel uit van de letselschadezaak, en de aansprakelijke verzekeraar moet het verlies compenseren. Bij startende ZZP ers zal een accountant of boekhouder op basis van reeds behaalde resultaten, een marktonderzoek of een prognose een inschatting moeten maken van de verwachte omzetontwikkeling.

Dat is dan de basis voor de letselschadeclaim. Een verzekeraar is gehouden aan de ZZP er voorschotten te betalen. Die voorschotbedragen moeten de ZZP er in leven houden. Ik merk dat verzekeraars, die eerst alles onderzocht en onderbouwd willen hebben, zich niet altijd door deze penibele situatie laten leiden. Men wil zich de tijd nemen. Maar er is geen tijd te verliezen. En daarom is het belangrijk om gelijk duidelijke afspraken te maken over de betaling van voorschotten.

Als een verzekeraar dat weigert biedt een deelgeschilprocedure of een kort geding bij de rechtbank uitkomst. Ook een ZZP er die bijvoorbeeld in de bouw werkt, heeft de mogelijkheid om zijn schade te verhalen wanneer de ZZP er voor zijn veiligheid mede afhankelijk is van de opdrachtgever, de hoofd- of onderaannemer, die de ZZP er tewerk heeft gesteld.

Dat vloeit voort uit de wet artikel 7: Belangrijk daarbij is dat de ZZP er of mensen in zijn omgeving, indien hij daartoe niet zelf in staat is, een melding doet bij de Arbeidsinspectie. Het boeterapport geeft belangrijke informatie omtrent de aansprakelijkheid.

Hoewel er een meldingsplicht bestaat bij ernstige ongevallen wordt dit lang niet altijd correct gedaan. Men beschouwt de ZZP er niet als een eigen werknemer, maar vergeet gemakshalve dat er wel een verantwoordelijkheid bestaat voor diens veiligheid.

De positie van de ZZP er is vanwege het ontbreken van een vangnet nogal kwetsbaar. In zo n kwetsbare situatie is een aanval de beste verdediging.

Wij bezorgen ook bij u thuis of op het werk! Provinciale mededeling Kennisgeving door Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Oosterbroekweg Gronsveld Zet en drukfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden niet voor eerder geplaatste orders. Vraag naar de voorwaarden.

II, per emmer Basisprijs: Dat betekent dat automobilisten een milieusticker op hun auto moeten hebben om dit gebied binnen te mogen rijden. Dat geldt voor Duitsers, maar ook voor Nederlanders die wel eens de grens over wippen om te tanken of om boodschappen te doen. De 1Lokaal-weekkrant zet een paar vragen en antwoorden op een rij.

Door Frank Benneker Waarom is er straks in Aken een milieusticker nodig? Aken is de volgende in een reeks van tientallen Duitse steden die al een milieuzone hebben ingesteld. De Duitse regering doet dit om vervuilende auto s uit de stad te weren en zo de luchtkwaliteit in deze steden te verbeteren. Wie toch met zijn auto in een milieuzone wil rijden, moet een milieusticker Umweltplakette aanvragen. De sticker kan geweigerd worden bij oude of erg vervuilende auto s. Diesels lopen hierop meer kans dan benzine- of hybride auto s.

Elektrische auto s worden altijd geaccepteerd. Er wordt ook onderscheid gemaakt tussen gele en groene milieustickers. Sommige milieuzones zijn alleen voor groene stickers toegankelijk, niet voor gele stickers. Deze sticker is vanaf 1 februari verplicht als je met de auto Aken in wilt. Waar in Aken mag je straks zonder milieusticker niet meer rijden? De milieuzone in Aken beperkt zich niet tot de binnenstad.

De milieuzone wordt grofweg begrensd door de buitenste ringweg L rondom Aken zie kaartje. Dat betekent dat feitelijk de hele stad Aken, ook de buitenwijken, voor auto s zonder milieusticker tot verboden gebied is verklaard. Hoe kom ik aan zo n milieusticker? Dat kan op meerdere manieren. Hier kun je online een milieusticker aanvragen; houd hiervoor de gegevens op je kentekenbewijs bij de hand. Ook kun je via de ANWB een milieusticker aanvragen. De kosten van deze sticker bedragen tussen de 12 en 20 euro.

De goedkoopste manier is echter om de sticker in Duitsland zelf te halen. Maar ook garagebedrijven in Duitsland kunnen de sticker verkopen. Ik had al een milieusticker omdat ik wel eens met de auto naar Keulen of Mönchengladbach ging. Moet ik nu voor Aken een nieuwe sticker halen? De milieusticker is overal in Duitsland hetzelfde en geldt in alle milieuzones, ook in zones die er in de toekomst nog bijkomen.

De sticker is geldig voor één voertuig en hoeft niet vernieuwd te worden. En wat als ik geen milieusticker heb en toch de Akense milieuzone binnenrijd? Bij controle kun je een bekeuring krijgen, die bij 40 euro begint en bij verdere overtredingen kan oplopen.

Deze bekeuring kan ook worden uitgedeeld als je zonder sticker in een milieuzone geparkeerd staat. Je kunt het risico nemen, maar auto s met een Nederlands kenteken vallen in Duitsland natuurlijk nét iets meer op Voor meer info: Bus-, vliegreizen en eigen vervoer naar Spanje en Kroatië! Wilhelminastraat 1 Voor alle vragen, storingen of bestellingen is de klantenservice bereikbaar op werkdagen van uur. Sinds maandag 4 januari wordt het gedeelte tussen de Rimburgerweg in Brunssum en de Gravenweg bij Eygelshoven ruim 5,5 km voor een periode van anderhalf jaar afgesloten.

Hiervoor zijn omleidingsroutes ingesteld. De foto s geven hier een impressie van. In Kerkrade gaat men aan de slag met grondwerk Hamstraat-Miljoenenlijntje-Vauputsweg-Kerkradersteenweg , het verleggen vannabij GaiaZOO en de aanleg van een parallelweg bij de Dentgenbachweg. In Brunssum wordt het betonnen brugdek bij de Hoogenboschweg aangebracht.

In het plantseizoen van worden in de gemeente Landgraaf twee clusters percelen ingericht als natuurcompensatie. Tell me your fantasy and what you would like me to do to you and how.

Am an expert in pleasing you in every way possible. I love to party if you know what I mean. Call me and book an appointment. Telefoonnummers van adverteerders op Kinky worden altijd gratis getoond. We vragen je om eenmalig akkoord te gaan met onze voorwaarden ter bescherming van de adverteerders.

Ik hou er van als ik hard en diep genomen word, trek me haar naar achter druk mijn kont omhoog zodat je steeds dieper in mij gaat Ik wil het hele huis bij elkaar schreeuwen als ik word genomen door je papabeer.. Halloo papiiss ik ben een heel geile latinaa ik hou om je pik te pijpenn hmmm lekker en in me mont of op mijn borsten of in mijn gezicht komen lekkerrr Papi denk niet na we kunnen een Mijn naam is Angelina en ik ben op en top geil en houd ervan om lekker genomen te worden.

Ik wil je zuigen totdat je niet meer kan Lees meer. Hoi ik ben Camila, ik ben op zoek naar een spannende sexdate. Ben jij in voor deze geile meid? Ik hou ervan om lekker diep genomen te worden. Ik gebiet ervan om jou je hoogtepunten te laten bereiken.

Mijn geile natte kutje staat te poppelen om door jouw grote lul kapot geneukt te worden. Ik ben een slanke geile exotische dame. Ik kan je heerlijk een fijne ontspannende en geil afspraakje bezorgen. Masseren is mijn specialiteit. Zin in een spannende date??? Al 10 jaar mag ik op de spoorlaan in Tilburg jullie de meest heerlijke verwenmomenten geven! Ik hou van mijn werk en van het verwennen van jou op ALLE mogelijke manieren!

En dat merk je! Wil je een echte girlfriend experience? Of liever een geile vrijpartij? Geile beren, Heb je zin in een echte porno ervaring en wil je je volledig uitleven, bel dan!

Ik zal je in sexy lingerie ontvangen in mijn eigen, net en discrete woning. Je krijgt de mogelijkheid om je lekker op te frissen als je wilt kunnen wij ook samen eerst douchen.

Zal je heerlijk pijpen zond Hi boys i am Larisa i love sex in anyways If you are looking for some company to relax and enjoy in bed you are welcome to call me, it will be my pleasure take a time to treat you like you deserve,you will enjoy with the company of a beautiful lady and special treatment will be for you to chill to r Hallo lieve heren, Natascha weet wel raad met jou! Een b engel eerste klas, mooie bruine krullen en een heerlijk slank lichaam.

Super erotisch aangelegd en mag graag spelen met een man op allerlei heerlijke manieren. Deze dame brengt jouw hoofd op hol… Maak snel een afspraak!

Hoii papiiss ik ben een helee geilee latinaa wil je een leuke sexdate hebben wil je lekker gepijpt worden en in mijn modn komen, wil je met je pik in mijn grote kont komen twijfel niet om me te bellen papi dan kunnen we een onvergetelijke sexdate hebben ik wacht op jouw papii.

XX Hallo mannen mijn naam is Lola ben 24jaar jong en voor veel in. Ik ontvang discreet in een lekker relaxe sfeer. Ik hou van egte porno maar ook bij mij kan je terrecht voor een gfe. Ben voor veel in. Ik doe bijna alles wat jij wilt en kom ook egt lekker klaar Ik ben een GGG dame: Gezelschap voor Gezelligheid en Geiligheid! Bij mij gaat dat prima samen. Van een chagrijnig gezicht kun je toch niet geil worden?

Ik draai al een aantal jaren mee in het wereldje, maar doe dit nog steeds met veel plezier en toewijding.


gratis neuken tilburg prive pjes

Innovatie voor een betaalbare prijs Ook bijzonder zijn de innovatieve producten van Decathlon, met als meest beroemde voorbeeld de 2-seconden werptenten die op geen enkel festival meer weg te denken zijn.

Door constant onderzoek en het inspelen op de behoeftes van de klant, kunnen we de mooiste producten aanbieden, die ook nog eens betaalbaar zijn, legt Mans uit.

Voor snorkelaars is er bijvoorbeeld een innovatief ademmasker dat de oncomfortabele snorkel vervangt. Voor de fanatieke hardloper is er een shirt met een ingebouwde hartslagmeterband. Een tent opzetten wordt ook steeds eenvoudiger door een opblaasbaar skelet, waarbij je tent in twee seconden staat door een paar keer te pompen. Zo blijft Decathlon haar klanten verrassen met nieuwe, slimme en betaalbare producten.

De kracht van online en offline Ultieme service voor de klant en niets minder, is datgene waar Wouter Mans in zijn Decathlon naar streeft. Decathlon biedt een unieke formule waar geen webshop tegenop kan. Het mooie is dat we de kracht van online en offline combineren in onze formule. De winkel is goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid, er zijn ruime openingstijden 7 dagen per week geopend, behalve op zondagen waarop Roda JC een thuiswedstrijd speelt en daarnaast is het assortiment erg breed.

De winkel is overzichtelijk ingericht, zodat je je product snel vindt. Er wordt informatie gegeven via informatiebordjes en interactieve schermen, zodat je zelf een afgewogen keuze voor een product kunt maken en voor persoonlijk advies staan onze medewerkers voor je klaar. Vind je ondanks het grote assortiment en de ruime voorraad iets niet, dan kan het product alsnog via de webshop worden besteld en thuisbezorgd. Heb je andersom online iets leuks gezien, maar wil je geen verzendkosten betalen?

Dan kun je je product in onze winkel afhalen. Zo profiteer je van het beste van beide werelden. Een team vol passie Wat volgens Mans onmisbaar is voor een ultieme winkelbeleving zijn de medewerkers. Die worden dan ook met zorg geselecteerd. We gaan in alle filialen uitsluitend in zee met gepassioneerde mannen en vrouwen die ervaring hebben met de sport waarover ze advies geven.

Soms is die ervaring tot op Olympisch niveau, soms is dat van een gepassioneerde amateur. Het belangrijkste is dat de medewerker en de klant hun passie over sport kunnen delen. We noemen onze medewerkers niet voor niets sportambassadeurs. Bij Decathlon werken oud-voetballers, tennisleraren en marathonlopers. Want hoe kun je nou gepassioneerd vertellen over een sport als je er zelf niet mee bezig bent?

Werken bij de Decathlon is meer een soort levensstijl. Door de gezamenlijke passie klikt het enorm goed tussen de collega s en er wordt geregeld samen gesport. Elk jaar stellen we onszelf een sportief doel, zoals bijvoorbeeld een ambitieuze eindtijd in een wielerevenement of het lopen van een langeafstandswandeling.

Naast de gezellige sfeer, krijg je ook veel vrijheid en verantwoordelijkheden in je baan. Door de groei van ons bedrijf zijn we bijvoorbeeld doorlopend op zoek naar toekomstige store managers. Dit is een hele leuke functie met een sterk ondernemend karakter. In principe ben je verantwoordelijk voor een bepaald aantal vierkante meters in de winkel en daarbinnen krijg je de grootst mogelijke vrijheid. Assortiment, personeel, marketing, communicatie: Zo heb je echt je eigen winkeltje in de winkel.

Bij het verlaten van de winkel kun je met een druk op de knop laten weten of je happy vertrekt of niet. Met een klantenkaart ben je verzekerd van dagen tevredenheid over je product. Dan is het bij Decathlon niet meer dan normaal dat jij je product mag komen ruilen. Samen wordt er gekeken naar een passende oplossing waarmee jij weer happy vertrekt. BeenKliniek helpt u bij de volgende klachten: Ze kunnen veel invloed hebben op het dagelijks leven. Zoals bijvoorbeeld bij etalagebenen: Of zoals bij krampen en rusteloze benen: BeenKliniek helpt dit soort klachten te verminderen.

Er zijn duidelijke aanwijzingen dat vacuümtherapie de bloedcirculatie verbetert, waardoor voedingsstoffen en zuurstof verbeterd worden aangevoerd en afvalstoffen beter afgevoerd.

Tijdens uw bezoek aan de BeenKliniek bespreekt u uw klachten met de fysiotherapeut en wordt er een behandelplan voorgesteld met vacuümtherapie en oefeningen. Voor een optimaal resultaat wordt u twee keer per week behandeld.

Vacuümtherapie duurt 30 minuten en is overigens pijnloos. Komt u 30 januari tussen Onze fysiotherapeuten zullen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. BeenKliniek helpt u graag van uw klachten af. Salerno magnolia hoogglans cm compleet met: Inclusief verchroomd metalen doucheslang en wandhouder. Het 8-daagse reisprogramma omvat o. De reis is op basis van halfpension incl. Wanneer de lente in aantocht is en de temperaturen langzaam weer omhoog gaan, is een reis naar Süd-Tirol in Italië extra aantrekkelijk.

De uitgestrekte appelboomgaarden staan dan meestal in volle bloei en zijn veranderd in een zee van wit-rose bloemen. Maar ook buiten de Gelderse Poort is het heerlijk ontspannen.

Met Nijmegen, Arnhem, Duitsland en diverse musea in de omgeving, leent de omgeving zich bij uitstek voor leuke en gezellige uitstapjes. Deze 5-daagse reis is op basis van volpension incl. Om die reden wordt een speciale reis georganiseerd voor het bedrag van 95,-. Deze 2-daagse voorjaarsaanbieding voert u naar het plaatsje Heede gelegen in het Emsland.

Tijdens de reis kunt u deelnemen aan een 2-tal bijzonder boeiende excursies. Zo wordt een bezoek gebracht aan Berentzenhof, vooral bekend van de Apfelkorn kosten 10,- en wordt de Meyer Werft in Papenburg bezocht kosten 15,-. Tijdens deze 8-daagse reis bezoeken we o. Krk, Nationale Park Plitvice niet inbegrepen en maken we een rit over het schiereiland Istrië met o.

Tot slot bezoeken we de druipsteengrotten van Postojna niet inbegrepen. De reis is op basis van halfpension en incl. En dat vieren we met spectaculaire openingsacties tot en met zondag 31 januari. Jassen In diverse kleuren en modellen. Lekker uw dag beginnen met het nieuws uit uw regio. Het proefabonnement stopt automatisch. Actie geldt tot 6 februari Bestel direct via of bel.

Lang voordat Sittardenaar Huub Stevens daarin aan de slag ging had stadgenoot Jan Notermans deze primeur al binnengesleept. Niemand anders dan Stevens heeft echter een langere staat van dienst als oefenmeester bij onze oosterburen. Door deze en gene wordt hij nu zelfs de laatste brandweerman van de Bundesliga genoemd, waarmee bedoeld wordt dat hij als geen ander een ploeg van degradatie kan behoeden.

Hij weet dat zijn reputatie als man van de harde aanpak hem telkens weer vooruit snelt, maar tegelijk daarmee komt iedereen er ook weer achter dat hij tevens een warmte uitstraalt voor degenen met wie hij moet werken. Zo was hij als speler bij Fortuna Sittard en PSV, zo is hij gebleven als trainer nadat hij beginjaren negentig bij Roda JC zijn spectaculaire loopbaan als chef-oefenmeester begon.

Hij voerde de trots van het zuiden waar hij bij zijn terugkeer overigens minder succesvol was zelfs één keer naar de tweede plaats achter Ajax. Door Wiel Verheesen Zodra ergens het degradatiespook rondwaart weet men namelijk in Duitsland de veelvoudige verdediger van het Nederlands Elftal te vinden. Hamburger SV leidde hij een jaar of acht geleden uit de gevarenzone naar een plek, niet ver van de subtop.

Een prestatie die ook in Duitsland niet onopgemerkt bleef. Schalke 04 haalde hem naar Gelsenkirchen waar hij met het winnen van de Uefabeker roem verwierf. Bij VfB Stuttgart flikte hij het twee keer om de ploeg een afgang naar de tweede divisie te besparen. En toen 1FC Köln vanuit laatstgenoemde klasse terug wilde naar het walhalla van het Duitse voetbal wist men het telefoonnummer van Stevens óók te vinden.

Huub bracht de Kölner formatie naar de Bundesliga. Of hij er nu op jarige leeftijd in Huub Stevens, voetbalman in hart en nieren.

Net terug van een trainingskamp in Zuid-Afrika ter voorbereiding op de intussen begonnen tweede competitiehelft bivakkeert de ploeg uit de gemeente Sinsheim Baden-Württemberg in de staart van het klassement. Maar met een beetje overdrijving zou je dit voor Stevens een momentopname kunnen noemen. De echte rangschikking wordt na 34 wedstrijden opgemaakt, liet hij al weten.

In de Duitse kranten blijft hij trouwens wekelijks voldoende stof voor de sportkolommen vullen, ongeacht of het de Frankfurter Allgemeine, de Rhein-Neckar-Zeitung of het boulevardblad Bild betreft. Der Knurrer erobert die Herzen stond in een van de dagbladen. Stevens kan er om De keren dat hij vroegtijdig moest vertrekken nam hij voor lief. Gezien zijn leeftijd is het dan ook normaal dat hij alleen nog één jarige verbintenissen afsluit. Áls hij Hoffenheim de veilige haven binnenloodst zou het daarom best kunnen dat hij elders opnieuw opduikt.

Woord van de meester ZZP er Het merendeel van de bedrijven dat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel staat ingeschreven een ruime is zzp er. De toegenomen werkloosheid en de dalende werkgelegenheid blijkt een goede voedingsbodem te zijn voor ondernemersinitiatieven. Veel ZZP ers zijn niet of nauwelijks verzekerd voor arbeidsongeschiktheid, en lopen dus een groot risico.

De omzet stopt of loopt terug terwijl de kosten doorlopen, en dat veroorzaakt een penibele situatie. Als de arbeidsongeschiktheid het gevolg is van bijvoorbeeld een verkeersongeval, of een medische fout, dan heeft de ZZP er gelijk ieder ander aanspraak op schadevergoeding. Ook zijn arbeidsongeschiktheid maakt dan onderdeel uit van de letselschadezaak, en de aansprakelijke verzekeraar moet het verlies compenseren.

Bij startende ZZP ers zal een accountant of boekhouder op basis van reeds behaalde resultaten, een marktonderzoek of een prognose een inschatting moeten maken van de verwachte omzetontwikkeling. Dat is dan de basis voor de letselschadeclaim.

Een verzekeraar is gehouden aan de ZZP er voorschotten te betalen. Die voorschotbedragen moeten de ZZP er in leven houden. Ik merk dat verzekeraars, die eerst alles onderzocht en onderbouwd willen hebben, zich niet altijd door deze penibele situatie laten leiden. Men wil zich de tijd nemen. Maar er is geen tijd te verliezen. En daarom is het belangrijk om gelijk duidelijke afspraken te maken over de betaling van voorschotten.

Als een verzekeraar dat weigert biedt een deelgeschilprocedure of een kort geding bij de rechtbank uitkomst. Ook een ZZP er die bijvoorbeeld in de bouw werkt, heeft de mogelijkheid om zijn schade te verhalen wanneer de ZZP er voor zijn veiligheid mede afhankelijk is van de opdrachtgever, de hoofd- of onderaannemer, die de ZZP er tewerk heeft gesteld.

Dat vloeit voort uit de wet artikel 7: Belangrijk daarbij is dat de ZZP er of mensen in zijn omgeving, indien hij daartoe niet zelf in staat is, een melding doet bij de Arbeidsinspectie. Het boeterapport geeft belangrijke informatie omtrent de aansprakelijkheid. Hoewel er een meldingsplicht bestaat bij ernstige ongevallen wordt dit lang niet altijd correct gedaan. Men beschouwt de ZZP er niet als een eigen werknemer, maar vergeet gemakshalve dat er wel een verantwoordelijkheid bestaat voor diens veiligheid.

De positie van de ZZP er is vanwege het ontbreken van een vangnet nogal kwetsbaar. In zo n kwetsbare situatie is een aanval de beste verdediging.

Wij bezorgen ook bij u thuis of op het werk! Provinciale mededeling Kennisgeving door Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Oosterbroekweg Gronsveld Zet en drukfouten voorbehouden.

Aanbiedingen gelden niet voor eerder geplaatste orders. Vraag naar de voorwaarden. II, per emmer Basisprijs: Dat betekent dat automobilisten een milieusticker op hun auto moeten hebben om dit gebied binnen te mogen rijden. Dat geldt voor Duitsers, maar ook voor Nederlanders die wel eens de grens over wippen om te tanken of om boodschappen te doen.

De 1Lokaal-weekkrant zet een paar vragen en antwoorden op een rij. Door Frank Benneker Waarom is er straks in Aken een milieusticker nodig? Aken is de volgende in een reeks van tientallen Duitse steden die al een milieuzone hebben ingesteld. De Duitse regering doet dit om vervuilende auto s uit de stad te weren en zo de luchtkwaliteit in deze steden te verbeteren.

Wie toch met zijn auto in een milieuzone wil rijden, moet een milieusticker Umweltplakette aanvragen. De sticker kan geweigerd worden bij oude of erg vervuilende auto s. Diesels lopen hierop meer kans dan benzine- of hybride auto s.

Elektrische auto s worden altijd geaccepteerd. Er wordt ook onderscheid gemaakt tussen gele en groene milieustickers. Sommige milieuzones zijn alleen voor groene stickers toegankelijk, niet voor gele stickers. Deze sticker is vanaf 1 februari verplicht als je met de auto Aken in wilt.

Waar in Aken mag je straks zonder milieusticker niet meer rijden? De milieuzone in Aken beperkt zich niet tot de binnenstad. De milieuzone wordt grofweg begrensd door de buitenste ringweg L rondom Aken zie kaartje.

Dat betekent dat feitelijk de hele stad Aken, ook de buitenwijken, voor auto s zonder milieusticker tot verboden gebied is verklaard. Hoe kom ik aan zo n milieusticker? Dat kan op meerdere manieren. Hier kun je online een milieusticker aanvragen; houd hiervoor de gegevens op je kentekenbewijs bij de hand. Ook kun je via de ANWB een milieusticker aanvragen. De kosten van deze sticker bedragen tussen de 12 en 20 euro.

De goedkoopste manier is echter om de sticker in Duitsland zelf te halen. Maar ook garagebedrijven in Duitsland kunnen de sticker verkopen.

Ik had al een milieusticker omdat ik wel eens met de auto naar Keulen of Mönchengladbach ging. Moet ik nu voor Aken een nieuwe sticker halen? De milieusticker is overal in Duitsland hetzelfde en geldt in alle milieuzones, ook in zones die er in de toekomst nog bijkomen. De sticker is geldig voor één voertuig en hoeft niet vernieuwd te worden. En wat als ik geen milieusticker heb en toch de Akense milieuzone binnenrijd? Bij controle kun je een bekeuring krijgen, die bij 40 euro begint en bij verdere overtredingen kan oplopen.

Deze bekeuring kan ook worden uitgedeeld als je zonder sticker in een milieuzone geparkeerd staat. Je kunt het risico nemen, maar auto s met een Nederlands kenteken vallen in Duitsland natuurlijk nét iets meer op Voor meer info: Bus-, vliegreizen en eigen vervoer naar Spanje en Kroatië! Wilhelminastraat 1 Voor alle vragen, storingen of bestellingen is de klantenservice bereikbaar op werkdagen van uur.

Sinds maandag 4 januari wordt het gedeelte tussen de Rimburgerweg in Brunssum en de Gravenweg bij Eygelshoven ruim 5,5 km voor een periode van anderhalf jaar afgesloten. Hiervoor zijn omleidingsroutes ingesteld. De foto s geven hier een impressie van. In Kerkrade gaat men aan de slag met grondwerk Hamstraat-Miljoenenlijntje-Vauputsweg-Kerkradersteenweg , het verleggen vannabij GaiaZOO en de aanleg van een parallelweg bij de Dentgenbachweg.

In Brunssum wordt het betonnen brugdek bij de Hoogenboschweg aangebracht. In het plantseizoen van worden in de gemeente Landgraaf twee clusters percelen ingericht als natuurcompensatie. Foto s Peter Trompetter. Kom naar één van onze informatiebijeenkomsten Het Zuyderland Medisch Centrum organiseert in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek een serie themabijeenkomsten over de operatieve behandeling van obesitas ernstig overgewicht.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen met obesitas, hun naasten en andere belangstellenden. Mail dan naar of Actie is geldig tot en met 30 januari Werken in de procesindustrie?

Vast contract Gegarandeerd salaris Opleidingsmogelijkheden profcorewerkt. Vergeet dan niet om je actiepas van Inleveren kan tot en met zondag 31 januari in ons restaurant: Vul bij uw boeking de actiecode in en betaal geen boekingskosten. BNZB04 goede reis Pelikaanbieding al vanaf p.

Prijzen per persoon op basis van tweepersoonskamer. Exclusief reserveringskosten en calamiteitenfonds. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Meer reizen of info? Jeeteberger Highländer Kerkrade De Jeeteberger Highländer zetten zich in Kerkrade in niet alleen bij het promoten van de karnavalsmuziek, maar zetten eveneens hun beste beentje voor bij benefiet-optredens, vertelt Frans Tummers. Dit was eveneens bij de aktie Kirchroa vuur Kirchroa waar geld ingezameld werd voor de kinderen voor minderbedeelden.

Dit voor een fatsoenlijk kerstdiner of kado s voor de kinderen. Dit gebeurt vaker, dat de JBH een aanvraag krijgt om voor het een of ander goed doel muziek te maken en dit gebeurt altijd zonder morren of Math Heckmans. Alles volgens het motto als het qua tijd lukt, hebben zij plezier om er muziek te spelen. Math Heckmans Eygelshoven Ik nomineer mijn vader omdat hij keigoed is met schinken, hij leert iedereen de kneepjes van het schminkvak zodat carnaval 1 groot kleurenspektakel blijft, schrijft dochter Naomi Heckmans.

Maar hij ontwerpt ook de mooiste medailles, zo heeft hij bijvoorbeeld ook drie keer de medaille voor het Brand Beerstjtaeke gemaakt en hij is ook actief in de raad van 11 bij de KV Burgerlust in Eygelshoven. Papa is een topper en ik ben heel trots op hem. Gültig vom bis Stück-Schale Druckfehler vorbehalten. Abgabe nur in haushaltsüblichen Mengen.

Aktionspreise sind zeitlich begrenzt. Verkauf nur solange der Vorrat reicht. K norr Fix oder Natürlich lecker versch. Sorten g Krombacher versch. Dit spreekwoord is zeker met carnaval van toepassing. Op tal van plaatsen in de regio worden jeugdzittingen en kindermiddagen gehouden, zodat de jongste inwoners van Parkstad overal in aanraking kunnen komen met deze volkscultuur. Een van die plekken is Lauradorp, waar C.

Afgelopen zondag was het weer zover. Een impressie van die middag, waar onder andere dansmariekes en een goochelaar optraden. Zij was een ietwat deftige dame, het haar gemodelleerd als een hommage aan de overleden Belgische koningin Fabiola.

Haar prins-gemaal leek te beseffen dat de regeerperiode van zijn vorstin nog lang niet ten einde was en dat hij die tijd plichtsgetrouw diende uit te zitten. Hare Majesteit beschikte over een stevige appetijt, te oordelen naar haar overvolle borden. Maar gaandeweg ontstond er een ontbijtkerkhof van half aangevreten broodjes en croissants.

Grotere ogen dan buik, zou mijn moeder zeggen, die me heeft geleerd mijn bordje leeg te eten. De volgende ochtend zaten we weer naast het koninklijk paar. Hij was al bijna klaar met ontbijten, Fabiola had wat restauratiewerken verricht alvorens haar blijde intrede in de ontbijtzaal te maken. Er volgde een gang langs het ontbijtbuffet, waarbij twee borden werden volgegooid met broodjes, toast, beleg en twee eieren, vergezeld van jus d orange en yoghurt met fruit.

Wat er nog aan ontbrak was koffie, maar de koffiekoppen waren op. Daarop benaderde de vorstin een lid van het keukenpersoneel, een meisje van Aziatische afkomst.

Driftig porde ze het kind in de rug. Kennelijk vond Fabiola dat ze niet snel genoeg op haar wenken werd bediend. Daarom knipte ze vlakbij het hoofd van het meisje klak-klak-klak!

In mijn gedachten woedde inmiddels de Franse Revolutie en werd een guillotine naar binnen gereden. Lourdes noveen In de Kerkraadse wijk Chevremont wordt van 13 tot en met 21 februari de Lourdesnoveen gehouden.

Thema dit jaar is Maria, Moeder van barmhartigheid. De uitgenodigde predikanten zullen hieraan aandacht besteden in hun overwegingen. Bisschop Frans Wiertz draagt de openingsmis op, terwijl hulpbisschop Everard de Jong de noveen zal sluiten. De eucharistievieringen beginnen iedere dag om uur.

Een uur daarvoor wordt de rozenkrans gebeden bij de Lourdesgrot en aansluitend de vespers. Er is biechtgelegenheid tussen en uur. Alle vieringen vinden plaats in de parochiekerk van St. Menig populaire film van tegenwoordig zou niet door de keuring gekomen zijn. Door Martin van der Weerden In De Nieuwbron, s Zaterdags verschijnend nieuwsblad voor de Limburgse Mijnstreek, van 14 september wordt opgeroepen om vooral van de voorlichting van de filmkeuring gebruik te maken.

Deze oproep is vooral gericht aan de mannenafdeling van de Katholieke Actie. In het artikel wordt uitgelegd hoe de filmkeuring werkt. Alvorens in het openbaar vertoond te mogen worden, moeten films toelaatbaar verklaard worden door de rijkskeuringscommissie.

Bij de keuring worden de films onderverdeeld in drie categorieën: A voor alle leeftijden, B voor 14 jaar en ouder en C voor 18 jaar en ouder. Naast de rijkskeuring bestond er een katholieke nakeuring door de Katholieke Film Centrale.

Deze bekeek of de rijkskeuring misschien niet te tolerant was geweest volgens katholieke normen, want wettelijk toelaatbaar is niet het zelfde als goedgekeurd. De katholieke nakeuring hanteerde dezelfde leeftijdscategorieën, maar verdeelde de volwassen rubriek nadrukkelijk in drieën.

C1 was zonder meer goedgekeurd en kon dus probleemloos Vivien Leigh als Lady Hamilton door iedereen boven de 18 bekeken worden.

Onder C2 vallen in principe neutrale of onschadelijke films waarbij vanwege enkele precaire scènes die daarin voorkomen, een weinig voorbehoud geboden is.

De categorie C3 wordt in het algemeen ontraden, omdat vooral mensen met een beperkte levenservaring geestelijke schade kunnen oplopen. Deze films bevatten te expliciete fragmenten of gaan uit van niet goed te keuren opvattingen. Als voorbeeld wordt genoemd Lady Hamilton met Vivien Leigh en Charlton Heston, vanwege de voortdurende huwelijksontrouw. Dat verboden vruchten vaak het meest aanlokkelijk zijn, wist Eva in het aardsparadijs al. Bert en Ernie, en Elmo: Sesamstraat in aantocht De Sesamstraatbewoners komen met een spiksplinternieuwe feestelijke voorstelling naar het theater, want Sesamstraat bestaat in Nederland 40 jaar!

Wereldwijd stimuleert Sesamstraat kinderen tot het ontdekken en ontplooien van hun volop aanwezige talenten. In een komische, warme en vrolijke voorstelling met veel mooie liedjes zijn de Sesamstraatbewoners ook op Met Bert en Ernie op de foto zoek naar hun eigen talent. Iedereen Natuurlijk de kinderen Bert, Ernie wil een mooi optreden verzorgen en en hun vriendjes na afloop ontmoe- Op zondag 14 februari om heeft zijn eigen manier om dit voor ten in de foyer voor een mooie foto uur zitten alle kindjes vanaf 2 op het elkaar te krijgen.

Ze ontdekken hun of een dikke knuffel. Streep alle gegeven woorden door. De resterende letters vormen een woord als eindoplossing van deze puzzel. Bel dat woord voor komende dinsdag door naar U maakt dan kans op de hoofdprijs, maar ook op een van de vijf puzzelpakketten van Sanders. De Asus EeeBook is een compacte 11,6 inch laptop. Met deze handzame laptop voer je jouw dagelijkse taken razendsnel uit. Of je nu een verstuurt, foto s deelt, online bankiert of muziek beluistert, deze handige Asus laptop presteert elke dag opnieuw.

Het verblijf op Landal Dunimar is gewonnen door: De puzzelpakketten zijn gewonnen door: Gales uit Hoensbroek, L. Peters uit Sittard, G. Vanlaer uit Stramproy en G. Wij betalen uw eigen risico. Wilt u van uw AUTO af? ALLBO levert bezemschoon op. Nog bruikbare inboedel kopen wij op. Voor alle opruimingen in en om uw woning. Tevens voor al uw dakwerkzaamheden en renovatie. SEX 19,95 30 min. Voor Massages en Intiem.

Wekelijks 15 Kanjers aanwezig. Nieuwe meisjes altijd welkom. Sloop Schadeauto s Autohandel J. Vraagt loop-, sloop en schade auto s incl. LET OP ,- voor uw loop-, sloop- of schadeauto s en bussen. RDW vrijw ook s avonds of weekend.

Mgr Hanssenstraat te Heerlen 12 winkels Prijs: Huur mogelijk van mnd. Geleen appartement 1e etage, 1 slaapk. Tevens bezemschoon opleveren en kleine reparaties. Vrij tot 19 mrt en v. Nog enige moderne bungalows ,- per week all in tijdens hoog seizoen. Zwembaden en recreatieteam aanwezig. Eengezinswoning - 3 slaapkamers - ,09 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 23 jaar - gezin met kind eren Bijzonderheden - Eengezinswoning aan de rand van de wijk Meezenbroek met fraai uitzicht op de vijver en het park.

Portiek-etageflat - 4 e verdieping - 3 slaapkamers - ,08 kale huur subsidiabel - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 18 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Leuke flat in een prettige woonomgeving met veel voorzieningen op loopafstand.

Portiek-etageflat - 3 e verdieping - 2 slaapkamers - ,87 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 23 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Fraai appartement in prettig woonomgeving, Zeer centraal gelegen.

Op loopafstand van het centrum van Heerlerheide met diversen winkels. Galerijflat - 2 e verdieping - 1 slaapkamer - ,77 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 18 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Leuke flat met aanwezigheid van lift, huismeester en gemeenschappeljike ruimte. Bovenwoning - 1 e verdieping - 2 slaapkamers - ,96 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 23 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Ruime 2-op-1 bovenwoning op rustige locatie.

Grote bergzolder aanwezig en balkon met uitzicht op het groen. Appartement - begane grond - 2 slaapkamers - ,43 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 23 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Prachtig in het groen gesitueerd appartement.

Appartement - begane grond, 2 slaapkamers - ,40 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 55 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Fraai appartement in een prettige woonomgeving in het centrum van Heerlen. Beschikt over een huismeester. Mogelijkheden voor het huren voor een parkeerstrook.

Parkeerstrook - 41,48 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 18 jaar Bijzonderheden - Parkeerstrook op loopafst vh centrum op het terrein achter de studentenhuisv.

Afgesloten met een slagboom en u huurt een specifiek parkeerstrooknummer, dus altijd gegarandeerd parkeergelegenheid. Senioren-appartement - 2 slaapkamers - ,73 kale huur - streefdatum beschikbaar Voorwaarden - leeftijd vanaf 55 jaar - alleenstaanden of partners Bijzonderheden - Luxe appartement met een prachtige ligging aan de rand van het entrum van Brunssum geen mogelijkheden voor huurtoeslag.

Postbus 40, AA Hoensbroek Bezoekadres: Heisterberg 70, Hoensbroek Internet: Op deze pagina treft u een uitgebreid overzicht aan van de beschikbare huurwoningen in Heerlen en Hoensbroek. Op de woonkeuzebon kunt u woningen invullen die uw voorkeur hebben en deze opsturen.

U kunt per bon maximaal 2 woningen vermelden. Deze beperking is noodzakelijk om de woningzoekende een gerichte keuze te laten maken en tevens ter voorkoming van een onoverzichtelijke situatie bij de verwerking van de aanvragen. Uw woonkeuzebon nen dien t en uiterlijk op dinsdag na de verschijningsdatum in ons bezit te zijn.

Wij selecteren op grond van de in de advertentie gestelde voorwaarden. Voldoet u hier niet aan, dan wordt uw aanvraag niet verder in behandeling genomen. Kandidaten die na selectie voor een woning in aanmerking komen krijgen van ons doorgaans binnen 14 dagen bericht voor een persoonlijk gesprek. De gegevens die u ons op uw woonkeuzebon hebt aangereikt worden dan met u doorgenomen en waar nodig vragen wij u e.

Als u binnen 14 dagen geen oproep krijgt, kunt u er van uitgaan dat u niet geselecteerd bent voor een woning. Correspondentie hieromtrent is niet mogelijk. Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen of suggesties? Neem dan contact op met woningstichting De Voorzorg. Aangelegenheden die telefonisch niet afgehandeld kunnen worden, kunt u op ons kantoor komen bespreken, maar uitsluitend na telefonische afspraak.

Een woonruimte die vrijkomt als de bewoner verhuist. Iemand die nog niet over een zelfstandige woonruimte beschikt.

Een woningzoekende die over een zelfstandige woonruimte beschikt en deze vrijmaakt. De tijd dat een persoon in de huidige woning woont op basis van de gegevens die zijn opgenomen in het bevolkingsregister. U kunt deze woonkeuzebon ook invullen op internet. Te verhuizen huishouden bestaat uit: Woont op huidig adres sinds: Deze bon dient uiterlijk op bovenstaande datum in ons bezit te zijn.

Jumbo Schaesberg en Jumbo Op de Kamp. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Dat zal ik uitleggen.

Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat. Zaterdag 21 november Activiteit: Alle bestuursleden en iedereen. De ouders van de leden van. Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. Kwaliteitshandvest Servicenormen waaraan u ons mag houden Wat is een kwaliteitshandvest?

In dit handvest staan beloften van de gemeente Lochem over de dienstverlening. Deze beloften noemen we servicenormen. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Hij woont helemaal a, zonder familie. Dagbesteding Groepsbegeleiding buitenshuis voor zelfstandig wonende ouderen Dagbesteding biedt de deelnemers niet alleen een prettige invulling van de dag, maar ook structuur en activering in een afwisselend.

Ruimte en tijd voor jezelf, voor. Na de lunch nemen we. Vrijdag 16 november Activiteit: Opbouwen podium Geitezitting Voor: Marcel, Mike, Jos, Frederik A gen Ing Opmerking: Beleef het heerlijke Lentegevoel Het dorpspunt is de ideale plek om af te huren voor diverse gelegenheden. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende.

Vrijdag 12 december Activiteit: Repetitie carnavalsschlager Voor: Prins, Prinses en hele jeugdraad Tijd: Hoy allemaal, Carnaval is in aantocht en dit weekend breekt het feest los. Op pagina 2 van deze nieuwsbrief lezen jullie precies hoe het carnaval op school georganiseerd wordt.

Dagbesteding Dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen Dagbesteding Dagbesteding biedt de deelnemers niet alleen een prettige invulling van de dag, maar ook structuur en activering in een afwisselend. Deel D Spreken - Thema 1 Thuiskomen 1. Leven jouw opa en oma nog? Kun jij zelf een kast in elkaar zetten?

Waarom doet de stofzuiger het niet? De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Juni Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o. Een kaartje kunt u tot Zondag 16 oktober 9. Volwassenen en kinderen betalen 6.

Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie. Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4. Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes.

Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop. Dienstverlening Zo doen we dat in Landsmeer! Duidelijkheid over wat u van ons mag verwachten! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een e-mail? Digitaal op weg in de bieb Draai om voor Hulp bij taal Digitaal op weg Wat past bij jou?

Met otto, elle of izzi! Kijk snel wat we deze week gaan doen! Alle 55 plussers woonachtig in de gemeente Brunssum. Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober Agenda: Beekstraat 29 GG Weert Tel: Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken.

E ie we StoomTurbineocomoe Wk? V tond L; d8! Worcletl bereikt Hoe groot de moeilijkhed ook zull zijn, spr wekte och alle aanwezig op om aan het fctd te ideaal vrede doo? Onder het tegwoordige stelsel van bewaping zal er nooit vrede kunn zijn Hoe kan in e wereld vnn wantrouw eiggerechtigheid vrede lievdheid word aangekweekt?

Dan komt hier nog bij d somwijl droevig is om aan tezit de arme koei met hun groote strakke uiers, die al reeds over hun tijd van mei k staan, ongemolk van de markt gaan, zij kunn nauwelijks e poot velzett Ook hier is onze opmerking over tn wij vrag of B W dr Jans hier zoud vill ingrijp De marktveemelkëm Rotterdam 10 November Plaatsesprek Groote Schouwburg Mijnh e e r d c Re dact e ur Bij de opingsvoorstelling der tali aansche Opera begaf ik mijweigemoed OP cl daar;,steld tijd naar d Orooie Schouwburg om mij van s plaat te voorzi De verkoop aun niethou rs zou om 1 uur berin n ik had reeds om 10 u voor mer e num gezorgd Rij!

Fanfare tt tionaal volkslicu gevolgd door opingsrede van d burg niwrwi orkest: DMollKon zert, rrahms 2 Orkest: Ouverture zu Rosa mundo, SchuberC, 3 Sopraan: Pietje he heeft mn b0b0 boterham in t slijk gegege smet! Eoopt ü ook Muziek? Wel, dat is het toppunt! V hebt toch op uw deur staan: Dgellja versche 14 Kcvember half drie zal de hr Vecht de bezoekers op deze ttoonstelling rondleid aan de hand van de beeldwerk ln steatlte e causerie houd over: De coalitie is op zichzelf e kostbaar haar waarde is te grootjsr, naar wat er volg gaat, e méér èfrao beeld dreigt te hv: ZeeptSt Na de laatste buslichting aan het hoofd postkantoor kunn kele losse gewone briev drukwerk van niet te groo féri omvang di dag tot s morgs óp hot terrein van d Botterdamsch Lloyd aan het portiershuisje voor deze z ding word afgegev Laatste Kuslic h t i n g aan het hoofdpostkanloor, voor NoordAmerikn per s Vechtdijk Gewone stukk e morgs; aangeteokeide stuk k 10 Nov 8 savonds; postpakkett 16 Nov 10 S morgs De verzding der briefpost geschiedt uitsluitd op verzoek der afzders, blij kde uit e aanwijzing op het ad: Voéit gé u elldir, ioir, jh?

Dc politie té Amsterdam heeft e aantal goüéttti voorwerp kleedingstukk in eslu ginimcn in de woning vnn e familie lid vn d virdnihte n 7ijn afkomstig van inbrak in D Haag eu s Voelt «ij u vermoeid, uitgeput or zuwachtig, prikkelbaar terneergeslagéflï as dan op uw nier De nier zün de filters vnn hef bioe zoodra zij haar taak niet meer behoorlijk vervull, blijv i het blöéd achter raakt w van streek Bugpiin scherpe stek rils emes beginn uie kwell, gij krijgt last van hoofdpijn, duizeligheid, blftas nisseu slapeloosheid Wacht niet tot zich vbre verschijnsel van nierzwnkie voordo Helpt t: K w PdconJi, 75 J, Jour,: É3 i ï Voor Luxe Art: Heter bestaat er niet SB?

Plaatw 6rhand handel industrie le Uit har aa? Weth stlle«voor P de daar v Vcrlesn nde verzoek eervol ontslag? V rsging dinïg einjanastal Se Eeéfhdheièl dor Ndriri: La llanufacture Parisine de Scies et Outils, bekd door hare fabricatie vali zas eereed schapp voor houtbewerking ZOEKT voor Holland e actief i ser eïoriwoorssger, voorzi va n zeer goede refer iën be j ltd met werktuig Briev, j eschrev in t Fransch, 71 Kue j de la Rotiuette a Paris!

Bureau van dit Blad Noei, Teljling fd ler broodwinning goed Exploitant weckhuur Zóón man is waarlük groot k k maar Efn die t zelfde, doet deed En als ik wel heb N ie u wsb 1a UKleintje lietï! Kwartgele Doits Her md, ir, 7 maan 10,! Te No » potgoedkoop zün onze eik Spi met prima Fr:: Tof er nog zooveel 6 kï, dler e brandvvcer vrijwillig Reea, nn «n ótv Pr ls er trotsch op, dan S L,hier ter f? Hans Tyf diicctiir voorzitter: J Wee sic, secretaris, Mathcnesserdijk a A J Sonneveld, pningmeester De Binnscheopvaartttoon stelling te Bazel Jn vervolg pp hetge omtrt de parti culicre collötüeve Nederlandsche afdoe ling op de in 1C23 te Bazel te houd t toonstelling op het gebied van Binn scheepvaart Bierstbaaimaking van Wa terkracht eige dag geled is mede gdcc!

Les imtifttcurs du style baroqiie dans le Brabant van stelling Ziokonhuisbouw LinkerMVas oovcr Door de volgde vereon;,,in;on: B6 De partij aai de bord 5, 7 8 wor d geartsitreerd Vermoedelijke einduit slag Schak Het tournooi te Moskou Behalve de gister reeds gemelde par tij, vall van Dinsdag nog de volgde uitsteg te vermeld: Slaapkamers leerd Te berra «singel 67 2m Ztsiaapkamer Hit: Grieksch 1 Brazi Blukgoed «3 6 met kol 7 ledig De Mariniers li?

E drukopdknop doet de winkelweek opgaan Ziet goed toe laat u niet afleid k druk dus op d Na deze dkbeeldige SPPo handeling be Winkelweek Weste Wagstraat is geopd zij o root succes! Achter de wolk schijnt toch de zon toe te pass op vandaag, nu uoas lieve zon de nieuwe winkelweek meivreugde bestraalt Spr wees erop, hoe de Weste Wag straat in onze stad historische bodem is Dit stuk grond wordt reeds m oude ge schiedboek vermeld Vroeger was de straat e van de hoofdader van Rotter dam, vooral voor h, die uit het Noor d kwam om hier hun mkoop te do Thans is de Weste Wagstraat weer bloeide na e tijd van inzinking, al heerscht er in d omtrek nog e chaos Spr hoopte echter, dat uit di chaos e betere toestand zal herrijz Voorts zei de heer De Korter, dat Wiwe wa voor hem meer beteekt dan Winkel week Weste Wagstraat Voor hem bedui d de drie ws: Dat blijkt uit d ijver, waarmee de win kelweek in elkaar is gezet Sper hoopte, dat het geld, dat is gespandeerd voor deze fpestweek, niet op rotsig bodem, maar in vruchtbare aarde valt En spr: Tuin bouwveiling,j e Zuidiflollandsche Eilan d war gister: Ui f f,2,60, groote ui , drieling: MaandagWosdag Vrijdag 6 7 t Afwezig tot nadere aankondiging: Deze lijst maakt het mogelijk de tijdens de workshop Graven om te Weten bestudeerde tablet te vertalen.

Voor kinderen rondom 7 jaar. Geschreven en geïllustreerd door PetraLouise Muris Waarom ergens lid worden of betalen? Alle geschreven kinderboeken van. Psalm 31 Driestemmig gemengd koor Nr. Louis Bourgeois, Bewerking: Een bundel oude kinderliedjes Hugo de Groot bron.

Met illustraties van Corina. Strengholt, Amsterdam Zie voor verantwoording: Ons eerste boek plaatjes en bijschriften voor 't jonge volkje dat lezen leert W. Sijthoff, Leiden Zie voor verantwoording: De spreeuw en de musch Een boek voor een kind dat al leest W.

Hardenberg, Leiden Zie voor verantwoording: Bij la ge 1 Ver keers bor den met om schrij ving Ooooooooo z i t dat z o!!!!!! Vanavond naar Simonse geweest. Toen ik terug naar huis ging en nog maar juist de poort uit was, hoorde ik opeens iets, alsof. O Zij 13 6 kom, o kom Im. De steen die verhalen vertelt. Heel lang geleden kenden de mensen geen verhalen, er waren geen verhalenvertellers. Het leven zonder verhalen was heel moeilijk, vooral gedurende de lange winteravonden,.

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. LES 4 Handelingen Verlost uit de gevangenis blz. Terwijl Petrus onder zware bewaking zat. Nelleke Beimers, voorganger Gerrit. Welke boom stond midden in het hof en welke plannen had satan? God geeft mij moed 2 U geeft mij moed, God! Ik wil muziek maken en zingen, met heel mijn hart.

Rotsvast vertrouwen Liturgie van de themazondagdienst kerk en school op zondag 26 januari in de Oude Kerk om De voorganger is ds. Dankdag voor gewas en arbeid Thema: Vertrouw maar op God Voorganger: Als je maar op God vertrouwt themalied. Hartelijk welkom Met open armen Schrijvers voor gerechtigheid Kom, als je honger hebt of dorst.

Hier kun je eten, deel met ons. Kom met je tranen en je pijn. Hier is het goed, hier mag je zijn. Maria kijkt op van waar ze mee bezig is. Er staat iemand in de deuropening van het huis. Categorie 1a Woorden met a Groep 3 Ik schrijf op wat ik hoor. Als ik aan mijn werk wil gaan 1. Zien ik wij de aan gou mijn werk wil den zon ne gaan,sint baan, Micha el zie ik daar staan, die to nen wil en zien wij met lichtend ster re wij zen waar ik moet.

Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met elkaar te praten,.

K a b i n e t s s t a n d p u n t Nationaal Samenwerkingsprogramma. Klaas Meijer en ds. Altijd dichtbij Liturgie van de dienst op biddag 11 maart met de kinderen van de hervormde basisscholen in de Oude Kerk van Barneveld. Voorganger Ouderling van dienst Organist: Organiseer je een nieuwe eenmalige of vaker terugkerende activiteit binnen BOEI 90?

Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie boei Edward Hughes Illustraties door: Maillot en Lazarus Aangepast door: Maillot en Sarah S. Liedsuggesties Lierenbunl Leger s Heils Lied 43 Voor al uw kind ren is min gebed Een lied waarin ook aandacht wordt gegeven aan kinren. Voor weg van discipelschap is kracht en levensmoed couplet 1 nodig. Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 2 en 3 bovenstem 2.

Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Liturgie 19 maart Votum en Groet Zingen Psalm Ja, ik zoek zijn aangezicht,. De Israëlieten die uit de ballingschap teruggekomen waren in het land Kanaän hebben met veel. Over dit boek Karel en Elegast is een oud verhaal. Het gaat over trouw aan de koning en over verraad. Het is één van de eerste verhalen die in de Nederlandse taal zijn opgeschreven. De Karel in dit verhaal. Philadelphiadienst Zondag 8 november Dorpskerk Bodegraven Aanvang: Psalm vers 1 en 11 God heb.

Paasviering Sing-in Welkom en gebed Psalm God die alles maakte God die alles maakte de lucht en t zonlicht blij de hemel zee en aarde zorgt ook voor mij God die t gras gemaakt heeft de bloemen in de wei de bomen, vruchten, vogels zorgt ook. Een welk beroep deed zijn broer Abel? Kain- landbouwer Abel- schaapherder a. Waarom niet, denk je? Pasen Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, Die galmt door heel Jeruzalem; Een heerlijk morgenlicht breekt aan; De Zoon van God is opgestaan!

Geen graf hield Davids Zoon omkneld, Hij overwon,. Dit is een interview met Sarang. Zal Hij op me mopperen? Zal Hij me knarsetandend toelaten? Een sterke vrouw bewerking uit het boek Spreuken Dag en nacht waakt ze. Haar handen kennen geen rust. Haar ogen gaan rond en zien wat gezien moet worden. Haar oren zijn gespitst en horen wat gehoord. Hartelijk welkom Toon Uw heerlijkheid Opwekking Vader van de schepping, volvoer uw eeuwige plan. Maak ons een generatie die overwinnen kan. Heer, laat uw koninkrijk komen, waar heel de schepping.

Het verhaal van de schepping Genesis 1 en 2 Toen God begon met zijn schepping, was het donker en leeg. Laat er licht zijn! En opeens was er licht. Nu was het niet donker meer, maar nog.
Gangbang afspraak buitensex overijssel

  • Dit is het verhaal van Maria. Doe allemaal even mee. Het leven zonder verhalen was heel moeilijk, vooral gedurende de lange winteravonden.
  • 316
  • Ik ben een leuke vrouw die opzoek is naar wat spanning leeftijd maakt niet uit, Eerst even wat chatten met elkaar om wat meer over elkaar te weten en daarna misschien wel meer?!
  • Sex flevoland prive ontvangst terneuzen
Sex man zoekt man sex flevoland


Sex date den haag trio pjes