Kutvocht neuk me anaal

kutvocht neuk me anaal

Vanuit mijn ooghoek zag ik hem al. De tuinman stond met een rood hoofd aan de andere kant van de schutting naar mij te kijken. Hij zei niks en ik deed net of ik hem niet zag. Ik pakte mijn flesje zonnebrand olie en spoot het op mijn benen en smeerde het langzaam en zo sexy mogelijk uit.

Ik zorgde ervoor dat ik mij iedere keer zo draaide dat de tuinman goed kon zien wat ik deed. Ik wilde hem helemaal gek maken. Ik smeerde mijn borstjes in en masseerde expres ook mijn tepels. Toen ging ik zitten en smeerde ook mijn kaal geschoren kutje in. Op dat moment denk ik liet de tuinman zijn broek zakken want ik hoorde zijn riem zachtjes rinkelen.

Ik deed nog steeds of ik niks hoorde en ging rustig liggen en speelde ondertussen met mijn kutje. Ongegeneerd vingerde ik mijn inmiddels vochtig geworden kutje. Mijn kutje maakte sop geluidjes iedere keer als mijn vinger op en neer ging en ik begon te zweten door een combinatie van warmte en opwinding.

Voorzichtig draaide ik me om en duwde de vinger van mijn andere hand in mijn kontje. Anale sex vind ik heerlijk maar mijn kontje moet wel opgerekt worden. Anders doet het me in één keer te veel pijn. Dus na één vinger duwde ik er nog eentje bij. Met twee vingers in mijn kontje vingerde ik mijn kutje en ik kwam bijna klaar op de gedachte dat de tuinman aan de andere kant van de schutting aan zijn pik stond te trekken.

Ik haalde mijn speeltjes onder de handdoek vandaan en liet mijn lievelings-dildo in mijn zachte vochtige kutje glijden. Ik was zo nat dat ik glijmiddel niet nodig had. Ik spoot mijn kutvocht over de handdoek heen en een deel kwam bijna in het zwembad.

Het was lang geleden dat ik ZO opgewonden was dat ik al na een paar minuutjes klaarkwam. Ik draaide me om met mijn kont omhoog en pakte de dunnere dildo. Ik smeerde er wat zonnebrand olie op liet hem langzaam in mijn kontje glijden. Ohh dat voelde lekker zeg. In mijn kontje leek hij zo veel dikker, en oh, wat ging hij lekker diep. Ik kon hem er bijna helemaal induwen. Ojee, dat was de tuinman!! Ik was hem in mijn eigen genot helemaal vergeten! Ik keek om en daar stond hij.

Een knalharde lul stond recht vooruit terwijl hij de dildo langzaam in en uit mijn kontje liet glijden. En ik knipoogde naar hem. Ik vingerde mijn kutje terwijl hij mijn kontje neukte met de dildo.

Hij liet hem helemaal diep gaan en trok hem er toen weer bijna helemaal uit en ik vond het heerlijk. Ik speelde met mijn G-spotje en ik kwam nog een keertje klaar.

Niet zo heftig als daarvoor, maar ik voelde wel een flinke straal heet vocht langs mijn benen naar beneden druipen. Ik haalde de dildo uit mijn kontje en nam de tuinman bij zijn hand naar binnen. Daar duwde ik hem op de bank, nam zijn lul in mijn mond en begon hem te pijpen.

Mmm, dat leek mij een heel goed plan. Neuk me diep in mijn reet! Ik schrok er zelf van. Maar toen hij zijn pik eenmaal in mijn kontje duwde voelde ik me bijna weer een maagd. Wat voelde zijn lul lekker dik aan. Ik hoopte maar dat hij niet te snel zou klaarkomen.

Hij was een beetje voorzichtig, maar dat hoefde van mij niet. Ik kreunde van genot. Iedere keer draaide hij me om in een nieuwe positie. Sommige standjes had ik al eens gedaan maar sommige standjes waren nieuw voor mij. Met mijn kont omhoog en met mijn hoofd op de grond bijvoorbeeld maar ook doggystyle.

Toen zij zijn luier uitdeed zat het tot aan zijn rug, o jee dat wordt even afspoelen zei ze en liep met Kevin naar de badkamer.

Zet jij maar koffie Richard zei ze dan ga ik je zoon even wassen en verschonen. Ik ging de keuken in en terwijl ik op de koffie wachten liep ik ook even naar de badkamer. Daar werd ik verrast omdat mijn schoonmoeder onder de douche stond met Kevin, dit had ik niet voorzien. Kevin krijste van plezier samen met zijn oma onder de douche, terwijl ik niet wist hoe ik moest reageren, vooral niet omdat mijn schoonmoeder niet leek geschrokken te zijn nu ik voor de douchecabine stond en naar hun keek.

Hij zat helemaal onder lachte zij en ik moest zelf toch ook nog douche dus ik doe het maar even zo zei ze. Ik kreeg een compleet beeld van haar naakte lichaam, wat ik natuurlijk nog nooit eerder had gezien. Mijn schoonmoeder zag er nog lekker strak uit, dat zij slank was wist ik wel, maar nu zag ik ook dat zij een kale doos had en grote dikke tepels op haar nog stevige tieten.

Ik werd er geil van, het was best wel confronterend om haar naakt te zien, maar omdat zij zo rustig bleef,voelde ik alleen maar veel adrenaline in mijn lichaam opkomen. Mijn schoonmoeder opende de deur en gaf mijn Kevin aan, droog jij hem even af zei ze. Terwijl ik daaraan begon kwam zij ook onder de douche vandaan en stond vlak naast mij toen zij zich ook begon af te drogen.

Voor mijn neus bukte zij zelf zodat ik tegen haar blote gleuf met dikke schaamlippen aankeek. De spanning steeg behoorlijk bij mijn, maar ik moest ook mijn concentratie houden bij Keven die moe was en bijna in slaap dreigde te vallen toen ik bezig was met hem aan te kleden. Ik zal hem even op mijn bed laten slapen zei mijn schoonmoeder en liep nog steeds helemaal bloot met Kevin naar haar slaapkamer.

Ik bleef nog heel even staan in de badkamer en ruimde de handdoeken op, ik was er vanuit mijn doen om mijn schoonmoeder naakt te zien en ik kan niet anders zeggen dat zij er ondanks haar 55 jaar nog goed en aantrekkelijk uitzag, ik had er een stijve lul van in mijn broek gekregen.

Maar ja het is wel de moeder van mijn vrouw! Ik liep ook naar haar slaapkamer om te zien of mijn zoon al sliep, mijn schoonmoeder had nog steeds niets aan en zat voorover gebogen over Kevin heen die midden op haar bed lag. Zij zong zachtjes een slaapliedje met haar billen naar mij toe, weer keek ik rechtstreeks in de speet tussen haar benen.

Ze draaide zich om, hij slaapt glimlachte mijn schoonmoeder die op dat zelfde moment haar ogen over de bobbel in mijn broek liet gaan. Vind je het spannend Richard om mij naakt te zien vroeg zij nog steeds heel relax, en kwam van het bed af, ik kon even niets zeggen en pakte haar vast.

Ik weet achteraf nog steeds niet waar ik het lef hiervoor vandaan haalde, maar gaf mijn schoonmoeder een zoen op haar mond. Er kwam geen afwijzing en het volgende moment speelde onze tongen met elkaar en volgde er een lange intense tongzoen. Toen dat gebeurde behoef het verder geen uitleg meer en weet je samen dat je op zo moment open voor elkaar staat en seks met elkaar wil. Ik dacht nergens meer over na, maar keek nog wel even naar mijn zoon die lekker lag te slapen.

Het was mijn schoonmoeder die zei, kom Richard laten wij naar de logeerkamer gaan, daar stond ook een groot bed waar wij op gingen liggen. Mijn schoonmoeder opende al snel mijn broek en deed deze uit. Ik was heel geil en ik voelde een spanning in mijn lijf die ik nog nooit gevoeld had, ik kon het bijna niet geloven toen ik mijn schoonmoeder ik noem haar vanaf hier maar bij haar meisjes naam Elly, haar lippen om mijn lul sloot.

Elly begon mij heerlijk te pijpen, ze had mijn lul stevig te pakken en kon goed pijpen, haar dochter pijpte ook altijd goed, maar misschien omdat het nieuw was, ik vond dat Elly zeker met ervaring pijpte. Al snel steeg het bloed niet alleen door mijn lul maar ook in mijn hoofd begon het te werken.

Ik vroeg of zij omgekeerd op mijn lichaam wilde komen liggen terwijl ik snel mijn overhemd uitdeed, ik wil je geile kutje proeven zei ik vrij grof in mijn opwind tegen haar. Haar stem trilde ook toen zij daarop reageerde door in 69 op mij te komen liggen en te zeggen, lik mijn kutje maar eens flink Richard, ik heb het nodig. Ik zag haar benen voor mijn open gaan, Elly had mijn lul alweer in haar geile pijpmond gezogen en drukte haar kutje tegen mijn mond. Ik vond het heel geil en apart om de moeder van mijn vrouw de eerste voorzichtige likjes over haar kutje te geven.

Ze bleek een geile warme vrouw te zijn, haar kutje werd goed nat en haar klitje steeds dikke. Mijn lul en ballen bewerkte zij goed, ze lag lekker geil te draaien met haar kontje en vroeg of ik haar nog wat snelle en diepe wilde likken.

Ik ging er helemaal voor en zoog lekker haar schaamlippen en klit strak in mijn mond, met mijn tong cirkelde ik in haar kutje en duwde voorzichtig een vinger in haar mooie gevormde,uitnodigende sterretje.

Elly reageerde er goed op,haar kutje en kontgaatje spande aan en ik vond het supergeil zoals zij klaar kwam. Elly bleek haar orgasme lang vast te kunnen houden, er kwam ontzettend veel vocht tijdens haar orgasme mijn mond in.

Het viel mij op dat er tijdens haar orgasme een energiebron in haar lichaam los kwam wat ik bij geen enkele vrouw zo heftig had gevoeld.

Haar fysieke kracht nam enorm toe, ik voelde haar handen met kracht mijn ballen en lul strak trekken waardoor er een enorme spanning op mijn lul kwam. Hierdoor werden mijn bloedvaten bijna afgeklemd en zette mijn orgasme inwerking, mijn sperma spoot haar mond en keel in.

Elly slikte alles in. Heel erotisch en super sensueel kwam Elly omhoog en kwam daardoor geklemd met haar dijen strak om mijn hoofd te zitten, ik snoof haar vrouwelijk uitscheiding van haar kutvocht op toen zij deze positie in man en Elly,s schaamlippen om mijn neus gekruld kwamen te zitten.

Tergend langzaam wreef zij een paar keer haar kutje over mijn gezicht en ging toen langzaam verder over mijn lichaam. Ik keek mijn schoonmoeder op haar rug toen zij via mijn borstkas en buik met haar natte kutje over mijn lichaam ging, het bleek bij haar naspel te horen waar zij zichtbaar geil van bleef. Ik vond het in ieder geval heel apart zoals zij dit deed, toen ik haar van mijn lichaam en het bed af zag gaan, vroeg ik wat zij ging doen?

Ik wilde haar na dit eerste geile sekscontact graag neuken en nog niet stoppen met haar! Haar gezichtsexpressie na ons eerste hoogtepunt was sensueel om te zien en spannend om uit haar mond te vernemen dat ik niet zo ongeduldig moest zijn, ze ging even wat uit de badkamer pakken!

Ik kreeg even de tijd om dit op mijn in te laten werken, het was onvoorstelbaar dat ik seks met mijn schoonmoeder had, dit zou niemand in de familie geloven. Elly is de zorgzame spil in de familie die zich altijd kon beheersen en nooit ergens van in de stress raakte.

Over seks praten zij niet openlijk in de familie, niet dat zij preuts is, maar mijn schoonmoeder heeft dat altijd goed afgeschermd. Ik dacht ook aan mijn schoonvader, ook geen man die zich profileerde op de voorgrond, of ooit openlijk over seks had gesproken. Op dat moment vroeg ik mij toch ook even af waar ik in vredesnaam nee bezig was, als dit werd ontdekt waren de rapen gaar in de familie. Elly kwam terug naar de logeerkamer, ik bekeek haar blote lichaam eigenlijk voor het eerst goed.

Elly had een washandje in haar hand en een handdoek. Ik zag haar opeens ook niet meer als een 55 jarige vrouw,haar lichaam was proportioneel mooi bedeeld. Haar taille is slank waardoor haar borsten met donkerbruine tepelhoven en sensuele grote tepels, mijn als man onmiddellijk weer opwond,mijn erectie was tijdens deze pauze afgenomen maar kwam weer op toen ik naar haar keek.

Haar lichaamslengte weet ik nu is 1. De bedoeling van het washandje werd duidelijk, Elly ging tussen mijn benen zitten en begon mijn halfstijve lul te wassen met het heerlijk warm aanvoelende washandje.

Ik vond dit heel attent van haar, ik rook ook een lekker fris geurtje bij haar, zij had zich ook opgefrist. Mijn lul werd fris gewassen en stond alweer fier omhoog, Elly gaf mijn een plagend kusje op mijn eikel en zei dat wij eerst even een kopje koffie gingen drinken.

Even later had zij haar badjas weer aan en liep ik in een badjas van mijn schoonvader samen met haar naar de keuken. Terwijl Elly koffie inschonk ging mijn mobiel, het was mijn vrouw die vroeg of alles goed ging met onze zoon? Ik zei dat Kevin lekker lag te slapen en dat ik met haar moeder net aan de koffie zat, neem de tijd schat zei ze, ik ga een paar uurtjes proberen te slapen.

Lieke was echt goed ziek. Ik zei dan ook nog even bij Kevin te blijven en later nog wat boodschappen te doen, ik zie je vanmiddag wel zei mijn vrouw en wij beëindigde ons korte gesprek. Elly was tegenover mijn gaan zitten, haar badjas stond weer verleidelijk open en ik keek tegen haar mooie tieten aan. Richard zei ze op kalme toon, dit is niet mijn gewoonte en ik heb er nooit aan gedacht dat ik seks met jou zou hebben.

Ik dacht op dat moment dat mijn schoonmoeder zou gaan zeggen dat het hierbij bleef en niet verder dan dit wilde gaan! Maar dat zei ze gelukkig niet,,zonder echt in details te treden zei ze dat mijn schoonvader nog maar weinig met haar vrijde en dat zij dat juist enorm miste. Ik kon niet zeggen dat ik een saai seksleven had met haar dochter, integendeel,, wij hebben nog steeds veel seks, passie en uitdagingen samen.

Het was de “naakte” confrontatie voor mij geweest, dat ik geil werd,, en zeker nog was,op mijn eigen schoonmoeder,waardoor dit plotseling tussen ons gebeurde. Elly had mij zelf hiertoe uitgedaagd, door mijn haar aantrekkelijke naakte lichaam en vrouwelijke erotische rijpe uitstraling te tonen in de badkamer.

Ik zei niets over mijn goede eigen seksleven met haar dochter, daar ging het op dat moment niet om. Ik dacht even dat Elly tot het besef was gekomen toen wij koffie zaten te drinken, dat het niet kon wat wij deden!

.

Sex lesbi kutje wrijven

Het idee dat ik haar vanavond zou zien en misschien wel gevuld zou worden maakte me geil en nieuwsgierig. Toch maakte het me ook angstig omdat ik geen idee had wat me te wachten stond. Op dat moment stapte er iemand anders de winkel in. Geschrokken keek ik op en terug naar haar. Ik pakte het flesje Poppers en glijmiddel van de toonbank en verliet wat ongemakkelijk de winkel.

Eenmaal onderweg naar huis liet ik de situatie bezinken. Ergens was ik wat angstig voor het geen wat komen ging. Angstig voor het onbekende maar tevens was ik enorm nieuwsgierig. Ging het dan echt gebeuren? Ging ik gevuld worden door een penis? De gedachten dat ik gevuld zou worden en dat iets langzaam mijn anus in zou glijden maakte me enorm geil. Ik had zin om me af te trekken en mezelf te vingeren.

Toen ik thuis kwam besloot ik dit maar niet te doen. Natuurlijk wist ik niet wat ik vanavond kon verwachten maar het zou juist extra lekker zijn om constant geil te blijven. Thuis maakte ik wat eten klaar, ik nam een douche en zorgde ervoor dat ik er gelikt uit zag. Na even televisie gekeken te hebben was het al snel een uur of negen. Toen ik wou vertrekken zag ik het flesje Poppers op de tafel staan. Een klein moment van twijfel maar snel pakte ik het flesje en stopte het in mijn binnenzak.

Ik sloot het huis af en fietste richting het centrum. De straat waar de sekswinkel zat was inmiddels leeg. De mensen waren weg en de winkels waren gesloten. De straat was uitgestorven. Terwijl ik de steeds dichter bij de sekswinkel kwam begon ik toch wel echt nerveus te raken. Wat kon ik verwachten. Hoe zou de avond lopen. Ik had werkelijk geen idee, maar de gedachge dat ik overgeleverd zou zijn aan de grote lange vrouw zorgde voor een lekkere seksuele spanning.

Daar stond ik dan voor de tweede keer vandaag. De sekswinkel was gesloten. Ik pakte de deurklink vast en tot mijn verbazing was de deur open. Ik stapte de winkel binnen. De vrouw was nergens te bekennen. Ik kreeg geen reactie dus ik besloot wat rond te kijken. In de kast stond een grote donkere negerlul.

De negerlul was groot en dik met twee flinke ballen er onder. Flinke aders kronkelden om de gehele schaft. De grote dikke stevige penis had een mooie grote roze glimmende eikel.

Ik werd al snel geil. Wat een flinke penis was dat. Ik begon al te fantaseren hoe deze flinke knaap mij volledig zou opvullen. Ik pakte de grote penis van de kast. Terwijl ik de grote dikke negerpenis vast had, stroomde mijn piemel vol bloed. Wat had ik zin om lekker klaar te komen over deze enorme grote heer. Plotseling ging de achterdeur van de winkel open.

Geschrokken liet ik de grote dildo vallen. Ze had nog steeds de zelfde kleren aan. Haar grote borsten hingen haar mooie ronde buik. Ze lachte vriendelijk en gaf een knipoog.

Rood aangeslagen raapte ik vlug de grote dikke dildo van de grond. Achter de sekswinkel zat meteen een keuken. Ze schonk wat fris in en tot mijn verbazing ging ze naast me zitten aan de keukentafel.

Toen ze ging zitten schoof haar buik wat naar voren waardoor haar grote ronde borsten extra naar voren kwamen te staan. Ze draaide haar stoel zodat we schuin tegenover elkaar zaten. We raakte lekker met elkaar in gesprek. Ik kon tijdens het gesprek mijn ogen niet van haar enorme borsten af houden. Ik volgde haar door het achterste gedeelte van het pand. Ze opende een deur die leidde tot een trap naar beneden. Ik volgde haar naar beneden.

Naarmate we afdaalden werd het steeds donkerder. Margreet pakte mijn hand vast en begeleide mij diep door de pikdonkere ruimte. Toen we een klein stukje hadden gelopen in het donker liet Margreet mijn hand los. Ik kon niets zien en Margreet was nergens te bekennen. Toen hoorde ik een klik. De lampen op het plafond begonnen te flikkeren en binnen enkele seconden was de ruimte volledig verlicht.

Verbaasd en met verwondering keek ik om me heen. Ik stond midden in een soort van SM -kelder. De ruimte was gevuld met verschillende attributen. Er stond een metalen kooi en er hingen touwen en ophangtuigjes aan de muur. Wat geschrokken keek ik haar aan. Ze glimlachte en gaf mij een knipoog. Ze overhandigde me een witte fluwelen damesslip. Rood keek ik Margreet aan die recht voor me stond. Ik trok mijn kleren uit terwijl Margreet aandachtig naar me keek. Ik trok mijn boxershort uit en daar stond ik dan.

De seksuele spanning overheerste mijn lichaam maar ik vond het heerlijk. Het voelde fijn om mezelf over te geven aan Margreet. Ik trok het witte fluwelen damesondergoed aan. Mijn penis die ondertussen behoorlijk stijf was geworden kreeg ik net in het slipje.

Ik voelde mijn penis langs zachte stof glijden. Ik had geen angst meer, ook niet om mezelf zo te laten zien aan Margreet. Mijn penis was nu kapot stijf en dreigde ook buiten de slip te schieten.

Op dat moment trekt Margreet de haar top vast. Terwijl ze me aankijkt trekt ze langzaam haar top omhoog. Eerst verschijnt haar mooie ronde buik gevolgd door grote borsten. Haar witte BH houdt haar grote borsten mooi op zijn plaats. Mijn pik is nu echt stijf. Ik voel mijn voorhuid strak om mijn eikel zitten. Een flits van geilheid schiet door mijn lichaam heen. Ze pakt een stokachtig zweepje en geeft kleine zachte tikjes op mijn kloppende pik. Bij elke tik schokt mijn lichaam van geilheid en glijdt mijn pik langs het fluwelen ondergoed.

Ze blijft tikjes geven en na zoveel schokken schiet mijn grote pik uit het slipje. Terwijl ik ga zitten haalt ze uit het plateau 4 enkelbanden. Ze klikte mijn enkels en polsen vast zodat ik geen kant op kon. Ik zit helemaal vast. Margreet gaat recht voor me staan. Op dat moment ritst Margreet haar rok los. Als de rok naar beneden valt komt er stukje voor stukje een grote dikke Afrikaanse voorbinddildo tevoorschijn.

Een grote roze eikel met fatsigge aders kenmerken de grote voorbinddildo. Mijn anus begint te jeuken en mijn stijve harde pik schokt heen en weer van geilheid. Ze pakt een condoom en schuift deze langzaam over het grote geaderde gelaat.

Ik voel de wat vochtige condoom op en neer over mijn gezicht schuiven. Met mijn tong probeer ik de grote eikel te likken. Mijn mond begint wat nat worden van het speeksel. Dan krijg ik de eikel met mijn mond te pakken. De grote dikke eikel schuift langzaam in mijn mond. Terwijl ik recht voor Margreet zit en uitkijk op haar grote borsten hangend op haar buik, begin ik gulzig aan de dikke negereikel te zuigen.

Dan trekt ze de grote negereikel uit mijn mond en gaat achter me staan, ze en schuift mijn slipje aan de kant en voel dat mijn anus met vloeistof word bespoten. Margreet begint mijn jeukende anus te masseren. Langzaam begint Margreet me te vingeren.

Haar vinger glijdt langzaam in en uit mijn kontje. Haar tweede vinger zit er nu ook in. Wat een heerlijk en geil gevoel dit. Ik wordt gewoon in mijn kontje gevingerd door een Meesteres. Terwijl ze me vingert speelt ze mijn stijve piemel. Langzaam begint ze mijn stijve pik af te trekken. Margreet trekt haar handen weg. Dan voel ik nog meer vloeistof tegen mijn anus schieten. Op dat moment voet ik iets groots en ronds tegen mijn anus drukken.

Voorzichtig drukt de grote eikel tegen de ingang mijn anus. Langzaam voel ik het kopje van de grote eikel naar binnen dringen. Ik voel mijn kringspier langzaam uitgerekt worden die als het ware de grote zware eikel naar binnen probeert te zuigen.

Dan reikt Margreet van achter een klein flesje naar voren. Veelvuldig inhaleer ik de dampende vloeistof. De Poppers slaat onmiddellijk naar mijn hoofd. Ik word zo licht in mijn hoofd dat ik mijn rug laat zakken en plaats ik mijn wang tegen het plateau. Mijn maagdelijke anus ontspant onmiddellijk en zuigt de grote zware eikel ineens naar binnen. Ik geef een kreun. Ik voel mijn hele lichaam schokken. Mijn anus zit strak om het uiteinde van de grote eikel die langzaam dieper naar binnen dringt.

Stap voor stap voel ik de grote dikke lul mijn kontje in glijden. Dan begint Margreet me op een rustig tempo te neuken. De fatsige negerlul glijdt steeds verder naar binnen. Met lange halen wordt ik steeds dieper gepenetreerd. De lul is zo groot dat ik bij elke keer dat hij me penetreert ik een zware kreun geef. Toen ik op de bank lag begon hij mijn kutje te likken en de strelen.

Mijn kutje werd nog natter. Na een tijdje zijn tong in mijn kutje gevoeld te hebben begon ik te schokken en kwam ik gillend klaar.

Hij likte mijn kutvocht op en gaf me toen opnieuw een tongzoen. Ik proefde mijn eigen kutvocht en vond het wel lekker. Na deze ervaring bleven we beiden een tijdje naakt rusten op de bank.

We wasten ons en we kleedden ons weer aan. De volgende keren als ik bij hem was tongden wij en pijpte ik hem altijd. Ik werd, al mag ik het zelf zeggen, er heel goed in.

We noemden mekaar ook al bij koosnaampjes en zelfs met gortigere namen zoals pijpslet. Dit deden we, ik was toen 13 jaar, enkele maanden tot bijna 1 jaar. Neuken deden we toen nog niet. Ondertussen had mijn mama een nieuwe vriend leren kennen.

Hij was een Marokkaan en was 10 jaar ouder dan mijn mama. Hij heette Ali zijn echte naam! Hij werkte niet en mijn mama had een extra mond te voeden. Ik gaf er geen aandacht aan, want ik zat altijd met mijn buurman in mijn hoofd. Mijn mama ging met mijn twee zusjes naar een verjaardagsfeestje van een klasgenootje van Sandra.

Ali had geen zin om mee te gaan en bleef thuis. Toen ik aankwam bij de buurman kusten we mekaar en gingen we snel naar zijn woonkamer. We deden de kleren uit en ik begon zijn eikel te likken en hem te pijpen. Hij streelde en likte mijn kut. We lagen in standje 69 op zijn bank.

Zijn eikel en zijn staaf nam ik steeds dieper in mijn mond en ik deed steeds sneller op en neer gaande bewegingen. Het duurde niet lang of Mark spoot zijn zaad diep in mijn keel. Ondertussen likte hij mijn kut en kwam ook ik weer schokkend klaar. We genoten beiden hiervan en we rustte daarna een poosje uit.

Na een tijdje begonnen we opnieuw. Hij begon mij te vingeren. Hij stak 2 vingers in mijn zeiknatte kut en begon me steeds sneller en wilder te vingeren. Ik schreeuwde van genot en vroeg hem om verder te gaan. Hij duwde een 3de vinger in mijn kut en 1 vinger in mijn kontgaatje. Ik slaakte een kreet, maar hij bleef doorduwen.

Mijn kontgaatje omsloot zijn vinger en ik voelde dat hij steeds dieper ging. Mijn kut was ondertussen zo nat dat 3 vingers geen probleem meer was. Hij vingerde zowel mijn kut als mijn kontje. Dit was een super ervaring, en ik kwam weer klaar. Zijn hand zat nu onder mijn kutvocht en hij zei dat ik nu zijn hand moest schoonlikken. Ik likte dus mijn eigen kutvocht van zijn hand. Ik was zalig klaargekomen en als beloning ging ik hem nu pijpen.

We wisten dat de tweede keer pijpen altijd langer duurde, maar dat maakte het juist fijn. Ik begon zijn piemel te strelen. Zachtjes kwam zijn piemel steeds harder staan totdat hij weer helemaal recht stond. Ik likte zijn eikel en ging via zijn paal naar zijn ballen. Ik likte zijn ballen en nam eentje in mijn mond en begon er op te sabbelen. Hij kreunde, dus ik wist dat ik goed bezig was. Ik ging al likkend via zijn paal terug naar zijn eikel.

Ik maakte met mijn tong draaiende bewegingen rond zijn eikel. Ondertussen streelde ik met mijn vingers zijn ballen. Het was zo heerlijk dat we beiden de tijd uit het oog verloren hadden. Ondertussen was mijn stiefpapa binnen gekomen via de achterdeur. Wij beiden hadden niets door en ik pijpte Mark verder. Plotseling voelde ik een hand aan mijn kut. Ik vond dit raar want ik zat op mijn knieën voor Mark en hij kon dan toch moeilijk bij mijn kut. Ik besteedde er nog geen aandacht aan en ik pijpte hem verder.

Mark leunde achterover op de stoel die in de huiskamer stond en had zijn ogen dicht. Dit wist ik niet, want als ik pijp dan doe ik meestal mijn ogen dicht. Na een tijdje hem gepijpt te hebben spoot hij voor de tweede maal diep in mijn keel. Ondertussen voelde ik dat ik gevingerd werd. Ik deed mijn ogen open en ik zag dat Mark achterover leunde in de zetel met zijn ogen dicht. Wie was dan aan mijn kut bezig, vroeg ik me af.

Ik draaide mij om en ik zag Ali mij vingeren. Ik schrok en duwde zijn hand uit mijn kut en schreeuwde: Mark schrok ook en veerde recht. Ali lachte duivels en zei: Ik wist niet wat te antwoordden en hij deed ondertussen zijn broek uit. Hij zie dat ik blijkbaar graag pijp en dat het nu zijn beurt was. Hij duwde mijn hoofd naar zijn stijve en duwde hem ruw in mijn mond. En hij stootte steeds dieper en sneller in mijn mond.

Ik begon te kokhalsen en hij haalde zijn paal uit mijn mond. Hij duwde mij in de stoel, opende mijn benen en duwde zijn lul in mijn kut.

Ik schreeuwde dat ik nog maagd was, en dat ik dit niet wilde. Hij zei dat hij het niet geloofde dat ik nog maagd was en hij begon me steeds dieper te neuken. Op een bepaald moment voelde ik iets scheuren en het deed ontzettend pijn. Ik had tranen in mijn ogen, maar hij bleef zijn lul diep in mijn kut rammen. Ik was voor hem niets meer dan een neukpop.

Na een tijdje voelde ik zijn lul opzwellen en spoot hij zijn zaad diep in mijn kut. Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn kut en beval hij om hem schoon te likken. Ik twijfelde en hij gaf me een klap in het gezicht, zodat ik hem toch begon te pijpen en af te likken. Zijn lul zat onder mijn bloed en zijn sperma. Het was echt vies maar ik moest alles doorslikken. Daarna deed hij zijn broek aan en zei tegen Mark dat als hij iets zei dat hij alles over ons zou vertellen.

Vanaf nu zei hij dat ik zijn slet was en dat hij alles met mij mocht doen. Hij zei ook dat ik gerust met Mark mocht blijven neuken en hem pijpen. Hij beval me om me aan te kleden en om samen naar huis te gaan. Thuis aangekomen, mama en mijn twee zusjes waren er nog niet, zei hij dat vanaf nu ik hem dagelijks moest pijpen en neuken. Hij zei dat ik zijn cultuur het normaal is dat een dochter alles doet wat de papa zegt. Ik was toen bijna 14 jaar. Vanaf toen neukte hij me dagelijks als mama weg was.

Voor Ali was dit het moment om mij als zijn seksslaaf te behandelen. Ik moest die nachten steeds bij hem slapen. Hij neukte mij dan meerdere keren en het interesseerde hem niet dat iemand hem zou horen kreunen. Op een bepaald moment kwam mama zeer vroeg thuis. Het werk was veel eerder gedaan.

Zij hoorde in haar slaapkamer gekreun en deed de deur open. Zij zag Ali mij hard neuken en noemde mij zijn neukslet.

Mama werd boos en schreeuwde naar Ali. Ali keek op, haalde zijn lul uit mijn kut, en was nog steeds stijf. Hij liep naar mijn mama en gaf haar een harde dreun in haar gezicht. Ze viel op de grond en hij zei: Mama stribbelde nog wat tegen maar zag dat hij dreigde om mij te slaan.

Ze gaf toe en moest toen toezien hoe Ali mij verder neukte en zijn zaad op mijn gezicht spoot. Hij beval mama om het zaad van mijn gezicht te likken. Hij lachte weer duivels en zei dat hij misschien wel vier neuksletten wilt. Mama werd wit, en Ali zei dat hij Noémie en Sandra ook wel zou neuken, maar dat hij voorlopig genoeg had met ons. Met Mark had ik geen seks meer want Ali nam me wanneer hij zin had. Ik ben nu 17 jaar en Ali neukt me dagelijks, met mama erbij en hij heeft ondertussen ook Noémie en Sandra als neuksletten gemaakt.

Ik moet vaak familieleden van Ali pijpen en neuken. Zij komen regelmatig af en dan neuken zij mij en mijn mama. Ali gaat dan naar de slaapkamer van Noémie en Sandra. We weten dat hij ze dan beiden neukt. Noémie was ontmaagd op haar 11de en Sandra op haar 13de verjaardag. Hoe dit is begonnen vertel ik eventueel in een vervolgverhaal. Weet dat enkel de namen zijn aangepast, maar dat het verhaal waargebeurd is! E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht.

Home Verhaal schrijven Polls Links Contact. Sexverhalen Board Gratis Geile Sexverhalen. Hoi, ik ben Kim. Ik word zo nat van sexverhalen. Kom je lekker geil chatten met me? Meld je gratis aan bij Xclub en vertel me wat je geil vindt. Mijn geile stiefdochter Deel 1 Hallo, Ik zal me even voorstellen.

Ik ben… Logeren bij onze tante Wat een heerlijk vooruitzicht… een week logeren bij… Eerste keer met een oudere man Hallo allemaal, ik vraag me af of er… Onze hond Dario heeft me ontmaagd Hallo allemaal, Ik ben Joyce en ben 14… Geile vakantie met moeder en dochter Deel 1 Hallo iedereen. Ik ben een 35 jarige man….


kutvocht neuk me anaal

Vanuit mijn ooghoek zag ik hem al. De tuinman stond met een rood hoofd aan de andere kant van de schutting naar mij te kijken. Hij zei niks en ik deed net of ik hem niet zag. Ik pakte mijn flesje zonnebrand olie en spoot het op mijn benen en smeerde het langzaam en zo sexy mogelijk uit.

Ik zorgde ervoor dat ik mij iedere keer zo draaide dat de tuinman goed kon zien wat ik deed. Ik wilde hem helemaal gek maken. Ik smeerde mijn borstjes in en masseerde expres ook mijn tepels.

Toen ging ik zitten en smeerde ook mijn kaal geschoren kutje in. Op dat moment denk ik liet de tuinman zijn broek zakken want ik hoorde zijn riem zachtjes rinkelen. Ik deed nog steeds of ik niks hoorde en ging rustig liggen en speelde ondertussen met mijn kutje. Ongegeneerd vingerde ik mijn inmiddels vochtig geworden kutje.

Mijn kutje maakte sop geluidjes iedere keer als mijn vinger op en neer ging en ik begon te zweten door een combinatie van warmte en opwinding. Voorzichtig draaide ik me om en duwde de vinger van mijn andere hand in mijn kontje.

Anale sex vind ik heerlijk maar mijn kontje moet wel opgerekt worden. Anders doet het me in één keer te veel pijn. Dus na één vinger duwde ik er nog eentje bij.

Met twee vingers in mijn kontje vingerde ik mijn kutje en ik kwam bijna klaar op de gedachte dat de tuinman aan de andere kant van de schutting aan zijn pik stond te trekken. Ik haalde mijn speeltjes onder de handdoek vandaan en liet mijn lievelings-dildo in mijn zachte vochtige kutje glijden.

Ik was zo nat dat ik glijmiddel niet nodig had. Ik spoot mijn kutvocht over de handdoek heen en een deel kwam bijna in het zwembad. Het was lang geleden dat ik ZO opgewonden was dat ik al na een paar minuutjes klaarkwam. Ik draaide me om met mijn kont omhoog en pakte de dunnere dildo.

Ik smeerde er wat zonnebrand olie op liet hem langzaam in mijn kontje glijden. Ohh dat voelde lekker zeg. In mijn kontje leek hij zo veel dikker, en oh, wat ging hij lekker diep. Ik kon hem er bijna helemaal induwen. Ojee, dat was de tuinman!! Ik was hem in mijn eigen genot helemaal vergeten! Ik keek om en daar stond hij. Een knalharde lul stond recht vooruit terwijl hij de dildo langzaam in en uit mijn kontje liet glijden.

En ik knipoogde naar hem. Ik vingerde mijn kutje terwijl hij mijn kontje neukte met de dildo. Hij liet hem helemaal diep gaan en trok hem er toen weer bijna helemaal uit en ik vond het heerlijk. Ik speelde met mijn G-spotje en ik kwam nog een keertje klaar. Niet zo heftig als daarvoor, maar ik voelde wel een flinke straal heet vocht langs mijn benen naar beneden druipen. Ik haalde de dildo uit mijn kontje en nam de tuinman bij zijn hand naar binnen.

Daar duwde ik hem op de bank, nam zijn lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Mmm, dat leek mij een heel goed plan.

Neuk me diep in mijn reet! Ik schrok er zelf van. Maar toen hij zijn pik eenmaal in mijn kontje duwde voelde ik me bijna weer een maagd. Wat voelde zijn lul lekker dik aan. Ik hoopte maar dat hij niet te snel zou klaarkomen. Hij was een beetje voorzichtig, maar dat hoefde van mij niet. Ik kreunde van genot. Iedere keer draaide hij me om in een nieuwe positie. Sommige standjes had ik al eens gedaan maar sommige standjes waren nieuw voor mij. Met mijn kont omhoog en met mijn hoofd op de grond bijvoorbeeld maar ook doggystyle.

Toen zij zijn luier uitdeed zat het tot aan zijn rug, o jee dat wordt even afspoelen zei ze en liep met Kevin naar de badkamer. Zet jij maar koffie Richard zei ze dan ga ik je zoon even wassen en verschonen. Ik ging de keuken in en terwijl ik op de koffie wachten liep ik ook even naar de badkamer. Daar werd ik verrast omdat mijn schoonmoeder onder de douche stond met Kevin, dit had ik niet voorzien.

Kevin krijste van plezier samen met zijn oma onder de douche, terwijl ik niet wist hoe ik moest reageren, vooral niet omdat mijn schoonmoeder niet leek geschrokken te zijn nu ik voor de douchecabine stond en naar hun keek. Hij zat helemaal onder lachte zij en ik moest zelf toch ook nog douche dus ik doe het maar even zo zei ze.

Ik kreeg een compleet beeld van haar naakte lichaam, wat ik natuurlijk nog nooit eerder had gezien. Mijn schoonmoeder zag er nog lekker strak uit, dat zij slank was wist ik wel, maar nu zag ik ook dat zij een kale doos had en grote dikke tepels op haar nog stevige tieten. Ik werd er geil van, het was best wel confronterend om haar naakt te zien, maar omdat zij zo rustig bleef,voelde ik alleen maar veel adrenaline in mijn lichaam opkomen. Mijn schoonmoeder opende de deur en gaf mijn Kevin aan, droog jij hem even af zei ze.

Terwijl ik daaraan begon kwam zij ook onder de douche vandaan en stond vlak naast mij toen zij zich ook begon af te drogen. Voor mijn neus bukte zij zelf zodat ik tegen haar blote gleuf met dikke schaamlippen aankeek.

De spanning steeg behoorlijk bij mijn, maar ik moest ook mijn concentratie houden bij Keven die moe was en bijna in slaap dreigde te vallen toen ik bezig was met hem aan te kleden. Ik zal hem even op mijn bed laten slapen zei mijn schoonmoeder en liep nog steeds helemaal bloot met Kevin naar haar slaapkamer. Ik bleef nog heel even staan in de badkamer en ruimde de handdoeken op, ik was er vanuit mijn doen om mijn schoonmoeder naakt te zien en ik kan niet anders zeggen dat zij er ondanks haar 55 jaar nog goed en aantrekkelijk uitzag, ik had er een stijve lul van in mijn broek gekregen.

Maar ja het is wel de moeder van mijn vrouw! Ik liep ook naar haar slaapkamer om te zien of mijn zoon al sliep, mijn schoonmoeder had nog steeds niets aan en zat voorover gebogen over Kevin heen die midden op haar bed lag. Zij zong zachtjes een slaapliedje met haar billen naar mij toe, weer keek ik rechtstreeks in de speet tussen haar benen. Ze draaide zich om, hij slaapt glimlachte mijn schoonmoeder die op dat zelfde moment haar ogen over de bobbel in mijn broek liet gaan.

Vind je het spannend Richard om mij naakt te zien vroeg zij nog steeds heel relax, en kwam van het bed af, ik kon even niets zeggen en pakte haar vast. Ik weet achteraf nog steeds niet waar ik het lef hiervoor vandaan haalde, maar gaf mijn schoonmoeder een zoen op haar mond.

Er kwam geen afwijzing en het volgende moment speelde onze tongen met elkaar en volgde er een lange intense tongzoen. Toen dat gebeurde behoef het verder geen uitleg meer en weet je samen dat je op zo moment open voor elkaar staat en seks met elkaar wil. Ik dacht nergens meer over na, maar keek nog wel even naar mijn zoon die lekker lag te slapen. Het was mijn schoonmoeder die zei, kom Richard laten wij naar de logeerkamer gaan, daar stond ook een groot bed waar wij op gingen liggen.

Mijn schoonmoeder opende al snel mijn broek en deed deze uit. Ik was heel geil en ik voelde een spanning in mijn lijf die ik nog nooit gevoeld had, ik kon het bijna niet geloven toen ik mijn schoonmoeder ik noem haar vanaf hier maar bij haar meisjes naam Elly, haar lippen om mijn lul sloot.

Elly begon mij heerlijk te pijpen, ze had mijn lul stevig te pakken en kon goed pijpen, haar dochter pijpte ook altijd goed, maar misschien omdat het nieuw was, ik vond dat Elly zeker met ervaring pijpte. Al snel steeg het bloed niet alleen door mijn lul maar ook in mijn hoofd begon het te werken.

Ik vroeg of zij omgekeerd op mijn lichaam wilde komen liggen terwijl ik snel mijn overhemd uitdeed, ik wil je geile kutje proeven zei ik vrij grof in mijn opwind tegen haar. Haar stem trilde ook toen zij daarop reageerde door in 69 op mij te komen liggen en te zeggen, lik mijn kutje maar eens flink Richard, ik heb het nodig.

Ik zag haar benen voor mijn open gaan, Elly had mijn lul alweer in haar geile pijpmond gezogen en drukte haar kutje tegen mijn mond. Ik vond het heel geil en apart om de moeder van mijn vrouw de eerste voorzichtige likjes over haar kutje te geven.

Ze bleek een geile warme vrouw te zijn, haar kutje werd goed nat en haar klitje steeds dikke. Mijn lul en ballen bewerkte zij goed, ze lag lekker geil te draaien met haar kontje en vroeg of ik haar nog wat snelle en diepe wilde likken. Ik ging er helemaal voor en zoog lekker haar schaamlippen en klit strak in mijn mond, met mijn tong cirkelde ik in haar kutje en duwde voorzichtig een vinger in haar mooie gevormde,uitnodigende sterretje.

Elly reageerde er goed op,haar kutje en kontgaatje spande aan en ik vond het supergeil zoals zij klaar kwam. Elly bleek haar orgasme lang vast te kunnen houden, er kwam ontzettend veel vocht tijdens haar orgasme mijn mond in. Het viel mij op dat er tijdens haar orgasme een energiebron in haar lichaam los kwam wat ik bij geen enkele vrouw zo heftig had gevoeld.

Haar fysieke kracht nam enorm toe, ik voelde haar handen met kracht mijn ballen en lul strak trekken waardoor er een enorme spanning op mijn lul kwam. Hierdoor werden mijn bloedvaten bijna afgeklemd en zette mijn orgasme inwerking, mijn sperma spoot haar mond en keel in. Elly slikte alles in. Heel erotisch en super sensueel kwam Elly omhoog en kwam daardoor geklemd met haar dijen strak om mijn hoofd te zitten, ik snoof haar vrouwelijk uitscheiding van haar kutvocht op toen zij deze positie in man en Elly,s schaamlippen om mijn neus gekruld kwamen te zitten.

Tergend langzaam wreef zij een paar keer haar kutje over mijn gezicht en ging toen langzaam verder over mijn lichaam. Ik keek mijn schoonmoeder op haar rug toen zij via mijn borstkas en buik met haar natte kutje over mijn lichaam ging, het bleek bij haar naspel te horen waar zij zichtbaar geil van bleef.

Ik vond het in ieder geval heel apart zoals zij dit deed, toen ik haar van mijn lichaam en het bed af zag gaan, vroeg ik wat zij ging doen? Ik wilde haar na dit eerste geile sekscontact graag neuken en nog niet stoppen met haar! Haar gezichtsexpressie na ons eerste hoogtepunt was sensueel om te zien en spannend om uit haar mond te vernemen dat ik niet zo ongeduldig moest zijn, ze ging even wat uit de badkamer pakken!

Ik kreeg even de tijd om dit op mijn in te laten werken, het was onvoorstelbaar dat ik seks met mijn schoonmoeder had, dit zou niemand in de familie geloven.

Elly is de zorgzame spil in de familie die zich altijd kon beheersen en nooit ergens van in de stress raakte. Over seks praten zij niet openlijk in de familie, niet dat zij preuts is, maar mijn schoonmoeder heeft dat altijd goed afgeschermd. Ik dacht ook aan mijn schoonvader, ook geen man die zich profileerde op de voorgrond, of ooit openlijk over seks had gesproken.

Op dat moment vroeg ik mij toch ook even af waar ik in vredesnaam nee bezig was, als dit werd ontdekt waren de rapen gaar in de familie. Elly kwam terug naar de logeerkamer, ik bekeek haar blote lichaam eigenlijk voor het eerst goed. Elly had een washandje in haar hand en een handdoek. Ik zag haar opeens ook niet meer als een 55 jarige vrouw,haar lichaam was proportioneel mooi bedeeld. Haar taille is slank waardoor haar borsten met donkerbruine tepelhoven en sensuele grote tepels, mijn als man onmiddellijk weer opwond,mijn erectie was tijdens deze pauze afgenomen maar kwam weer op toen ik naar haar keek.

Haar lichaamslengte weet ik nu is 1. De bedoeling van het washandje werd duidelijk, Elly ging tussen mijn benen zitten en begon mijn halfstijve lul te wassen met het heerlijk warm aanvoelende washandje.

Ik vond dit heel attent van haar, ik rook ook een lekker fris geurtje bij haar, zij had zich ook opgefrist. Mijn lul werd fris gewassen en stond alweer fier omhoog, Elly gaf mijn een plagend kusje op mijn eikel en zei dat wij eerst even een kopje koffie gingen drinken. Even later had zij haar badjas weer aan en liep ik in een badjas van mijn schoonvader samen met haar naar de keuken.

Terwijl Elly koffie inschonk ging mijn mobiel, het was mijn vrouw die vroeg of alles goed ging met onze zoon? Ik zei dat Kevin lekker lag te slapen en dat ik met haar moeder net aan de koffie zat, neem de tijd schat zei ze, ik ga een paar uurtjes proberen te slapen. Lieke was echt goed ziek. Ik zei dan ook nog even bij Kevin te blijven en later nog wat boodschappen te doen, ik zie je vanmiddag wel zei mijn vrouw en wij beëindigde ons korte gesprek.

Elly was tegenover mijn gaan zitten, haar badjas stond weer verleidelijk open en ik keek tegen haar mooie tieten aan. Richard zei ze op kalme toon, dit is niet mijn gewoonte en ik heb er nooit aan gedacht dat ik seks met jou zou hebben. Ik dacht op dat moment dat mijn schoonmoeder zou gaan zeggen dat het hierbij bleef en niet verder dan dit wilde gaan! Maar dat zei ze gelukkig niet,,zonder echt in details te treden zei ze dat mijn schoonvader nog maar weinig met haar vrijde en dat zij dat juist enorm miste.

Ik kon niet zeggen dat ik een saai seksleven had met haar dochter, integendeel,, wij hebben nog steeds veel seks, passie en uitdagingen samen. Het was de “naakte” confrontatie voor mij geweest, dat ik geil werd,, en zeker nog was,op mijn eigen schoonmoeder,waardoor dit plotseling tussen ons gebeurde.

Elly had mij zelf hiertoe uitgedaagd, door mijn haar aantrekkelijke naakte lichaam en vrouwelijke erotische rijpe uitstraling te tonen in de badkamer. Ik zei niets over mijn goede eigen seksleven met haar dochter, daar ging het op dat moment niet om. Ik dacht even dat Elly tot het besef was gekomen toen wij koffie zaten te drinken, dat het niet kon wat wij deden!

.