Neuken met schoonvader clitje wrijven

neuken met schoonvader clitje wrijven

Ik ben al tientallen jaren een liefhebbere van vele vormen van sex. Bijna sexverslaafd, zou je kunnen zeggen. Ik ben al zo'n twintig jaar getrouwd en heb een prima huwelijk, waarbij tot op een bepaalde hoogte met sex geexperimenteerd wordt.

Zo bezoeken we af en toe een parenclub en hebben we ook al enkele malen ervaring gehad met een trio. Toch zoek ik nog meer opwinding en nieuwe ervaringen en daar weet mijn vrouw niets van af. Ik weet het, het is niet eerlijk ten opzichte van haar maar de wens naar steeds nieuwe opwindende sexbelevenissen is sterker dan mezelf. Het begon zo rond mijn zestiende, toen ik voor het eerst een sexcinema in de buurt bezocht. Mijn eerste bezoek was omnooit te vergeten.

Toen ik had plaatsgenomen kreeg ik niet veel later gezelschap van een wat oudere man, die na een tijdje over mijn kruis begion te wrijven. Gek genoeg vond ik het niet onaangenaam. Toen hij mijn inmiddels stijve pik uit mijn broek haalde en me begon af te trekken, wond de hele setting me zo op dat ik heerlijk klaar kwam. Sindsdien zijn vele, heerlijke hoogtepunten in sexbioscopen gevolgd. Met mannen, waarbij ook over en weer gepijpt werd, maar ook met koppels, waarbij de vrouw in kwestie mij pijpte en ik haar soms ook mocht neuken.

De geur en het gedempte licht van een sexcinema, de rukkende mannen, ik vind het heerlijk om er te vertoeven. Over mijn bezoeken aan zo'n cinema zou ik vele mooie verhalen kunnen schrijven. Behalve deze 'hobby' bezoek ik heel af en toe ook plaatsen waar 'buitensex'wordt bedreven. Nu ben ik geen homo, maar het mannencontact, een heerlijk stijve lul in mijn mond ga ik niet uit de weg. Een andere voorliefde op dit gebied is mijn voorkeur voor oudere vrouwen. Waarom kan ik niet verklaren, zijn het de aandoenlijke rimpeltjes in hun gezicht, hun iets uitgezakte lichaam of is het gewoon de kick om sex te hebben met iemand die je moeder zou kunen zijn?

Een vrouw die aan al die eisen voldoet is mijn schoonmoeder, Nel. Ik heb me al dikwijls afgerukt met een neukscene met haar op mijn netvlies. Ook als we op bezoek zijn, probeer ik dikwijls stiekem de wasmand in hun badkamer te doorzoeken op gedragen slipjes en b. Als ik zo'n broekje vind, prop ik dit in mijn broekzak, ga naar het toilet waar ik mijn stijve pik vlug bevrijd en terwijl ik de heerlijke geur van haar kutvocht en urinedruppeltjes met volle teugen opsnuif, kom ik steeds heerlijk klaar.

Mijn allergrootste wens is om met haar het bed in te duiken. Om haar beeld wat duidelijker te maken, mijn schoonmoeder is 67 jaar, niet al te lang, kort donker haar wat haar een jeugdig uiterlijk geeft, prachtige grote borsten en een mooie volle bilpartij. Na vele jaren fantaseren is mijn wens drie weken terug vervuld Het was een prachtige oktoberochtend toen ik 's ochtends rond een uur of negen uit bed stapte.

Mijn vrouw was naar haar werk en ik zou mijn snipperdag deze dag besteden aan de tuin, die nodig een beurt nodig had. Na het ontbijt en mijn krantje, bladerde ik op mijn gemak nog even door de Pabo-gids, op zoek naar een nieuw lingeriesetje voor mijn vrouw.

Plots hoorde ik de voordeur opengaan en even later stapte Nel de kamer binnen. Ze heeft een sleutel van ons huis. Ik legde de bedoeling van mijn vrije dag uit en bood haar koffie aan. Terwijl ik een kopje haalde, viel haar oog op de Pabo-gids, die nog open lag op het lingeriegedeelte. Ik kwam naast haar zitten en zei dat het inderdaad weer tijd was voor een leuk setje. Trouwens, op mijn leeftijd zou me dat spul ook niet meer staan". Ze glimlachte wat verlegen en zei nogmaals dat ze te oud was voor die frivole dingen.

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en zei, "zal ik eens kijken wat bij jou zou passen? Naast elkaar gezeten bladerden we door de catalogus en ik wees op een gewaagd setje, met halve bh-cups.

Nel bladerde hierop wat verder en plaatste mijn been ongemerkt wat dichter naar haar toe. De pagina's met de dildo's en vibrators veroorzaakte een blosje op haar wangen. Ik was verrast dat ze ze open over haar bed ervaring sprak. Het wond me nog meer op. Moest ik hier op ingaan? Heel licht raakten onze benen elkaar en ik voelde de spanning tussen ons nog meer toenemen.

Ze keek me aan met haar lieve glimlach. Een zesde zintuig vertelde me dat de tijd juist was om een hand op haar been te leggen. Ze weerde me tot mijn grote vreugde niet af. Ik streelde ondertussen zachtjes haar been en zag haar borsten wat sneller op en neer gaan. Ik besloot alles te vertellen: Haar mond viel open van verbazing en ze bloosde nog meer. De sfeer was plotseling erg seksueel geladen en tot mijn vreugde legde haar hand ook op mijn been. Dit was het teken om me naar haar toe te buigen en haar op haar wang te kussen.

Ze draaide haar gezicht zodat onze monden elkaar ontmoeten. Ik voelde haar lippen van elkaar gaan en mijn tong gleed in haar mond. Een verrukkelijke tongkus volgde waarbij ik mijn handen over haar lichaam liet glijden. Hans, je maakt me gek Ik stond op, pakte haar hand en zei slechts "kom..

Ik heb een kanten string aan. Je weet wel met een touwtje vanachter pa. Mijn schoonvader zuchtte en sprak dat is heel spannend meisje maar jij hebt er de billen wel voor. Zou je je schoonvader een plezier willen doen door me je broekje te laten zien.

Als je dat echt wilt pa. Ik stond op en trok langzaam mijn t shirt omhoog. Mijnschoonvader keek vol verlangen naar mijn slipje en ik draaide me langzaam om zodat ie mijn billen kon zien. Heel mooi meisje heel mooi. Ik voelde hoe de handen van pa mijn billen vastpakte en liet het toe. Vind je het raar wat ik je vraag vroeg pa aan me. Nee hoor niet als jij het vraagt. Mag ik je behaatje dan ook zien ging hij verder.

Die heb ik niet meer aan. Pa keek verbaasd, ja ja je wilt het niet laten zien zeker. Om het bewijs te leveren haalde ik mijn shirt helemaal omhoog en toonde mijn borsten. Die van je schoonmoeder zagen er net zo uit vroeger zei hij meewarig.

Maar ja vergane glorie en hij keek triest. Weet je pa pak ze maar even vast als herinnering aan vroeger. Mijn schoonvader pakte mijn borsten stevig vast en kneep er licht in. Dat is een tijd geleden voor me dat ik van die mooie borsten mocht vastpakken. Je bent een lieve schoondochter zei hij en trok me op schoot. Ik denk vaak aan je als je er niet bent ook denk ik dan hoe mooi je bent en hoe je eruit zou zien. En voldoe ik aan de verwachting pa.

Je bent boven verwachting zo mooi. Mijn schoonmoeder kwam weer thuis en zag ons op de bank zitten. Ik nog steeds op schoot bij mijn schoonpa. Zo jullie zitten er knus bij. Ik kreeg een rood hoofd en wilde van zijn schoot afgaan.

Blijf lekker zitten kindje het geeft niks hoor zei mijn schoonmoeder. Je hebt het eindelijk voor mekaar pa zei mijn schoonmoeder tegen haar man. Hij heeft het altijd over zijn mooie lieve meisje en daar bedoelt ie jou mee Iris.

En nu zit je nog op zijn schoot ook. Ik heb haar mogen bekijken en mogen aanraken bekende mijn schoonvader schuchter. Ik had liever gehad dat hij dat niet had gezegd maar mijn schoonmoeder bleek het niet erg te vinden.

Laat mij dan ook maar eens wat zien Iris anders vis ik achter net. Voordat ik wat kon doen of zeggen werd mijn t shirt door mijn schoon moeder uitgetrokken.

Je bent heel mooi kindje heel mooi. Nu begon ik me toch wat opgelaten te voelen want dit was aardig uit de hand aan het lopen. Ik stond op en draaide mijn kontje in de richting van mijn schoonmoeder zodat ze het goed kon bekijken. Meid ik wou dat ik weer jong was zei ze me. Nu willen jullie mijn poesje zeker ook zien zei ik als grap bedoeld.

Maar pa en moe namen dit ernstig op en riepen te gelijk ja jazeker. Stom van me om het te zeggen maar ja nu kon ik niet meer terug. Ik ging op de salon tafel zitten en deed mijn ben extra wijd. Mijn poesje werd goed zichtbaar en mijn lipjes stonden iets uit elkaar zodat het donkere gaatje goed zichtbaar werd.

Mijn schoonmoeder pakte haar man bij zijn kruis en zei je schoonvader wordt opgewonden van je Iris. Nu is het mijn beurt dacht ik en zei jaja laat eerst maar eens zien dan. Pa maakte zijn broek los en liet zijn grote zeg maar heel erg grote stijve piemel zien. Hij lijkt wel wat op die van Erik zei ik maar die is alleen iets kleiner.

Mijn schoonvader glom van trots na mijn opmerking. Eerlijk is eerlijk ik mocht bij jou voelen dan mag jij dat nu bij mij. Voorzichtig en onwennig legde ik mijn vingers om zijn harde pik. Op dat moment kwam Eriks zusje thuis en liep de kamer in. Wat is hier in godsnaam aan de hand zei ze snel. Iris liet zien hoe mooi ze is zei mijn schoonmoeder hierop. Oh en waarom zit ze dan met pa zijn piemel in der hand. Ze mocht gewoon even voelen, laat jij anders even zien hoe ,mooi jij bent aan Iris zei mijn schoonmoeder kordaat.

Moniek zo heet mijn schoonzusje trok haar jas uit en begon zich ook uit te kleden. Nou wat vind je van me vroeg Moniek toen ze naakt vor me stond. Je ziet er goed uit hoor Moniek maar wat vind je van mij. Je mag er ook zijn Iris. Hoe voelt mijn vaders piemel voelt ie lekker was de vraag van Moniek. Voel zelf maar zei ik. Mijn schoonvader knikte dat het goed was. Moniek ging op haar hurken voor haar vader zitten en pakte met twee handen de piemel van haar vader vast.

Dit is echt kicken giechelde ze. Zou jij ook niet is wat uittrekken riep ik naar mijn schoonmoeder toe. Al snel zat mijn schoonvader met zijn blote piemel tussen 3 naakte vrouwen. Mijn schoonmoeder had nog een goed figuur voor leeftijd.

Met zijn drieën begonnen we roepen dat pa ook alles uit moest en hij kon niet anders dat het maar te doen. Tja dit kon vroeger niet zei ik lachend toen ik mijn schoon vader en moeder naakt zag zitten maar doen jullie het nog wel als vroeger in het donker erop en eraf. Hoe moet dat anders dan zeiden ze spontaan tegelijk.

Nou als ik met Erik vrij is het er met alles op en aan. Wat bedoel je kindje zei pa. Nou ik pijp hem hij likt me en ga zo maar door. Moniek zei meteen dat dat haar wel wat leek want ze had het wel eens gedaan maar was nog nooit gelikt. Als ik bij jou lik zei pa me wil jij dan zeggen of ik het goed doe. Ik ging wijdbeens onderuit gezakt op de bank zitten en pa drukte zijn mond op mijn poesje. Wild begon hij mijn hele schaamstreek te likken.

Ho ho ho pa rustig aan. Eerst met het puntje tussen mijn lippen door. En nu zacht langs mijn clitoris. Ja goed zo lekker ja. En nu van onder naar boven. Pa was lekker aan het likken en ik deed maar net of Erik bezig was. Ik wil ook gelikt worden riep mijn schoonmoeder. Pa begon bij zijn vrouw te doen wat hij eerst bij mij deed en Moniek vroeg me of ik haar wilde likken om dat ze dat gevoel ook wilde hebben.

Ik likte het mooie strakke poesje van Moniek en ze kwam al vlot klaar en zat zalig te kreunen. Mijn schoonmoeder zag dat en wilde nu ook door mij gelikt worden. Nadat mijn schoonmoeder ook was klaargekomen kwam ik bij de volgende les het pijpen. Ik ging op mijn knieën zitten voor pa en liet zijn Piemel mijn mond in gaan. Ik werd scherp door Moniek en haar moeder in de gaten gehouden.

Ik zoog lekker aan zijn piemel en pa had een grote glimlach. Even haalde ik zijn piemel uit mijn mond en deed voor hoe je de eikel lekker kunt likken. Meisje meisje wat doe je met me vroeg mijn schoon vader. Nu ik nu ik riep Moniek. Ze nam plaats en deed mij na bij haar vader. Kijk Moniek zei ik terwijl ik de ballen van mijn schoonvader masseerde, dit vinden mannen ook heel lekker. Er aan zuigen mag ook. Nu was moe aan de beurt en nam pa's piemel onder handen.

Pa deed zijn uiterste best om niet klaar te komen en te genieten van de aandacht voor zijn piemel. Zo de volgende les ging ik door. Ik neuk het lekkerste als ik boven zit. Pa ga is op de grond liggen. Moniek en haar moeder keken toe hoe ik op de piemel van pa ging zitten en me lekker door die harde lul liet neuken. Zo bepaal ik zelf het tempo sprak ik leerzaam. Jezus zei Moniek dat ie in je past mijn vriendjes zijn niet zo groot. Probeer maar Moniek bij lukt het ook wel hoor. Moniek nam plaats op haar vaders stijve pik.

Wacht ik help je en ik pakte zijn leuter vast en duwde hem de goede richting op. Met een verlekkerde kreet zakte Moniek over haar vaders pik heen en begon op en neer te bewegen. Te gek zo groot heerlijk gewoon schreeuwde ze en begon steeds snellere bewegingen te maken. De pik van haar vader stootte harde in haar schachtje en ze kreeg steeds meer zin.

Laat je nog wat voor mij over riep moeder verontwaardigd. Vlug stond Moniek op om haar moeder de finale te laten doen. Ze nam trots plaats en wipte vrolijk op en neer.

De door de leeftijd slap geworden borsten bengelden vrolijk mee. Vader hield het niet meer en spoot moeder helemaal vol. Moeder merkte dit en zei teleurgesteld dat ze dit jammer vond omdat haar feestje nu over was. Ik stelde haar gerust en zei dat ik wel iets wist om verder te kunnen. Dit heet standje 69 zei ik en nam plaats boven mijn schoonvader. Lik me maar pa en doe je best een beetje. Dit liet ie zich geen twee keer zeggen en begon precies te doen wat ik hem had geleerd. Terwijl hij lekker likte nam ik zijn plakkerige piemel in mijn mond en sabbelde er zacht aan.

...

Neuken in de caravan siliconen sexpopneuken met schoonvader clitje wrijven

Ik ben al tientallen jaren een liefhebbere van vele vormen van sex. Bijna sexverslaafd, zou je kunnen zeggen. Ik ben al zo'n twintig jaar getrouwd en heb een prima huwelijk, waarbij tot op een bepaalde hoogte met sex geexperimenteerd wordt. Zo bezoeken we af en toe een parenclub en hebben we ook al enkele malen ervaring gehad met een trio.

Toch zoek ik nog meer opwinding en nieuwe ervaringen en daar weet mijn vrouw niets van af. Ik weet het, het is niet eerlijk ten opzichte van haar maar de wens naar steeds nieuwe opwindende sexbelevenissen is sterker dan mezelf. Het begon zo rond mijn zestiende, toen ik voor het eerst een sexcinema in de buurt bezocht.

Mijn eerste bezoek was omnooit te vergeten. Toen ik had plaatsgenomen kreeg ik niet veel later gezelschap van een wat oudere man, die na een tijdje over mijn kruis begion te wrijven. Gek genoeg vond ik het niet onaangenaam. Toen hij mijn inmiddels stijve pik uit mijn broek haalde en me begon af te trekken, wond de hele setting me zo op dat ik heerlijk klaar kwam. Sindsdien zijn vele, heerlijke hoogtepunten in sexbioscopen gevolgd. Met mannen, waarbij ook over en weer gepijpt werd, maar ook met koppels, waarbij de vrouw in kwestie mij pijpte en ik haar soms ook mocht neuken.

De geur en het gedempte licht van een sexcinema, de rukkende mannen, ik vind het heerlijk om er te vertoeven. Over mijn bezoeken aan zo'n cinema zou ik vele mooie verhalen kunnen schrijven. Behalve deze 'hobby' bezoek ik heel af en toe ook plaatsen waar 'buitensex'wordt bedreven. Nu ben ik geen homo, maar het mannencontact, een heerlijk stijve lul in mijn mond ga ik niet uit de weg.

Een andere voorliefde op dit gebied is mijn voorkeur voor oudere vrouwen. Waarom kan ik niet verklaren, zijn het de aandoenlijke rimpeltjes in hun gezicht, hun iets uitgezakte lichaam of is het gewoon de kick om sex te hebben met iemand die je moeder zou kunen zijn? Een vrouw die aan al die eisen voldoet is mijn schoonmoeder, Nel.

Ik heb me al dikwijls afgerukt met een neukscene met haar op mijn netvlies. Ook als we op bezoek zijn, probeer ik dikwijls stiekem de wasmand in hun badkamer te doorzoeken op gedragen slipjes en b.

Als ik zo'n broekje vind, prop ik dit in mijn broekzak, ga naar het toilet waar ik mijn stijve pik vlug bevrijd en terwijl ik de heerlijke geur van haar kutvocht en urinedruppeltjes met volle teugen opsnuif, kom ik steeds heerlijk klaar.

Mijn allergrootste wens is om met haar het bed in te duiken. Om haar beeld wat duidelijker te maken, mijn schoonmoeder is 67 jaar, niet al te lang, kort donker haar wat haar een jeugdig uiterlijk geeft, prachtige grote borsten en een mooie volle bilpartij. Na vele jaren fantaseren is mijn wens drie weken terug vervuld Het was een prachtige oktoberochtend toen ik 's ochtends rond een uur of negen uit bed stapte.

Mijn vrouw was naar haar werk en ik zou mijn snipperdag deze dag besteden aan de tuin, die nodig een beurt nodig had. Na het ontbijt en mijn krantje, bladerde ik op mijn gemak nog even door de Pabo-gids, op zoek naar een nieuw lingeriesetje voor mijn vrouw. Plots hoorde ik de voordeur opengaan en even later stapte Nel de kamer binnen.

Ze heeft een sleutel van ons huis. Ik legde de bedoeling van mijn vrije dag uit en bood haar koffie aan. Terwijl ik een kopje haalde, viel haar oog op de Pabo-gids, die nog open lag op het lingeriegedeelte. Ik kwam naast haar zitten en zei dat het inderdaad weer tijd was voor een leuk setje.

Trouwens, op mijn leeftijd zou me dat spul ook niet meer staan". Ze glimlachte wat verlegen en zei nogmaals dat ze te oud was voor die frivole dingen. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en zei, "zal ik eens kijken wat bij jou zou passen? Naast elkaar gezeten bladerden we door de catalogus en ik wees op een gewaagd setje, met halve bh-cups. Nel bladerde hierop wat verder en plaatste mijn been ongemerkt wat dichter naar haar toe.

De pagina's met de dildo's en vibrators veroorzaakte een blosje op haar wangen. Ik was verrast dat ze ze open over haar bed ervaring sprak. Het wond me nog meer op. Moest ik hier op ingaan? Heel licht raakten onze benen elkaar en ik voelde de spanning tussen ons nog meer toenemen.

Ze keek me aan met haar lieve glimlach. Een zesde zintuig vertelde me dat de tijd juist was om een hand op haar been te leggen. Ze weerde me tot mijn grote vreugde niet af. Ik streelde ondertussen zachtjes haar been en zag haar borsten wat sneller op en neer gaan. Ik besloot alles te vertellen: Haar mond viel open van verbazing en ze bloosde nog meer. De sfeer was plotseling erg seksueel geladen en tot mijn vreugde legde haar hand ook op mijn been.

Dit was het teken om me naar haar toe te buigen en haar op haar wang te kussen. Ze draaide haar gezicht zodat onze monden elkaar ontmoeten. Ik voelde haar lippen van elkaar gaan en mijn tong gleed in haar mond. Een verrukkelijke tongkus volgde waarbij ik mijn handen over haar lichaam liet glijden. Hans, je maakt me gek Ik stond op, pakte haar hand en zei slechts "kom..

Ik heb een kanten string aan. Je weet wel met een touwtje vanachter pa. Mijn schoonvader zuchtte en sprak dat is heel spannend meisje maar jij hebt er de billen wel voor. Zou je je schoonvader een plezier willen doen door me je broekje te laten zien. Als je dat echt wilt pa.

Ik stond op en trok langzaam mijn t shirt omhoog. Mijnschoonvader keek vol verlangen naar mijn slipje en ik draaide me langzaam om zodat ie mijn billen kon zien. Heel mooi meisje heel mooi. Ik voelde hoe de handen van pa mijn billen vastpakte en liet het toe. Vind je het raar wat ik je vraag vroeg pa aan me. Nee hoor niet als jij het vraagt. Mag ik je behaatje dan ook zien ging hij verder. Die heb ik niet meer aan. Pa keek verbaasd, ja ja je wilt het niet laten zien zeker. Om het bewijs te leveren haalde ik mijn shirt helemaal omhoog en toonde mijn borsten.

Die van je schoonmoeder zagen er net zo uit vroeger zei hij meewarig. Maar ja vergane glorie en hij keek triest. Weet je pa pak ze maar even vast als herinnering aan vroeger. Mijn schoonvader pakte mijn borsten stevig vast en kneep er licht in. Dat is een tijd geleden voor me dat ik van die mooie borsten mocht vastpakken. Je bent een lieve schoondochter zei hij en trok me op schoot. Ik denk vaak aan je als je er niet bent ook denk ik dan hoe mooi je bent en hoe je eruit zou zien. En voldoe ik aan de verwachting pa.

Je bent boven verwachting zo mooi. Mijn schoonmoeder kwam weer thuis en zag ons op de bank zitten. Ik nog steeds op schoot bij mijn schoonpa. Zo jullie zitten er knus bij. Ik kreeg een rood hoofd en wilde van zijn schoot afgaan. Blijf lekker zitten kindje het geeft niks hoor zei mijn schoonmoeder.

Je hebt het eindelijk voor mekaar pa zei mijn schoonmoeder tegen haar man. Hij heeft het altijd over zijn mooie lieve meisje en daar bedoelt ie jou mee Iris. En nu zit je nog op zijn schoot ook. Ik heb haar mogen bekijken en mogen aanraken bekende mijn schoonvader schuchter. Ik had liever gehad dat hij dat niet had gezegd maar mijn schoonmoeder bleek het niet erg te vinden. Laat mij dan ook maar eens wat zien Iris anders vis ik achter net. Voordat ik wat kon doen of zeggen werd mijn t shirt door mijn schoon moeder uitgetrokken.

Je bent heel mooi kindje heel mooi. Nu begon ik me toch wat opgelaten te voelen want dit was aardig uit de hand aan het lopen. Ik stond op en draaide mijn kontje in de richting van mijn schoonmoeder zodat ze het goed kon bekijken. Meid ik wou dat ik weer jong was zei ze me. Nu willen jullie mijn poesje zeker ook zien zei ik als grap bedoeld. Maar pa en moe namen dit ernstig op en riepen te gelijk ja jazeker. Stom van me om het te zeggen maar ja nu kon ik niet meer terug.

Ik ging op de salon tafel zitten en deed mijn ben extra wijd. Mijn poesje werd goed zichtbaar en mijn lipjes stonden iets uit elkaar zodat het donkere gaatje goed zichtbaar werd. Mijn schoonmoeder pakte haar man bij zijn kruis en zei je schoonvader wordt opgewonden van je Iris. Nu is het mijn beurt dacht ik en zei jaja laat eerst maar eens zien dan. Pa maakte zijn broek los en liet zijn grote zeg maar heel erg grote stijve piemel zien.

Hij lijkt wel wat op die van Erik zei ik maar die is alleen iets kleiner. Mijn schoonvader glom van trots na mijn opmerking. Eerlijk is eerlijk ik mocht bij jou voelen dan mag jij dat nu bij mij. Voorzichtig en onwennig legde ik mijn vingers om zijn harde pik.

Op dat moment kwam Eriks zusje thuis en liep de kamer in. Wat is hier in godsnaam aan de hand zei ze snel. Iris liet zien hoe mooi ze is zei mijn schoonmoeder hierop. Oh en waarom zit ze dan met pa zijn piemel in der hand. Ze mocht gewoon even voelen, laat jij anders even zien hoe ,mooi jij bent aan Iris zei mijn schoonmoeder kordaat. Moniek zo heet mijn schoonzusje trok haar jas uit en begon zich ook uit te kleden. Nou wat vind je van me vroeg Moniek toen ze naakt vor me stond.

Je ziet er goed uit hoor Moniek maar wat vind je van mij. Je mag er ook zijn Iris. Hoe voelt mijn vaders piemel voelt ie lekker was de vraag van Moniek. Voel zelf maar zei ik. Mijn schoonvader knikte dat het goed was. Moniek ging op haar hurken voor haar vader zitten en pakte met twee handen de piemel van haar vader vast.

Dit is echt kicken giechelde ze. Zou jij ook niet is wat uittrekken riep ik naar mijn schoonmoeder toe. Al snel zat mijn schoonvader met zijn blote piemel tussen 3 naakte vrouwen. Mijn schoonmoeder had nog een goed figuur voor leeftijd. Met zijn drieën begonnen we roepen dat pa ook alles uit moest en hij kon niet anders dat het maar te doen.

Tja dit kon vroeger niet zei ik lachend toen ik mijn schoon vader en moeder naakt zag zitten maar doen jullie het nog wel als vroeger in het donker erop en eraf. Hoe moet dat anders dan zeiden ze spontaan tegelijk. Nou als ik met Erik vrij is het er met alles op en aan. Wat bedoel je kindje zei pa. Nou ik pijp hem hij likt me en ga zo maar door. Moniek zei meteen dat dat haar wel wat leek want ze had het wel eens gedaan maar was nog nooit gelikt. Als ik bij jou lik zei pa me wil jij dan zeggen of ik het goed doe.

Ik ging wijdbeens onderuit gezakt op de bank zitten en pa drukte zijn mond op mijn poesje. Wild begon hij mijn hele schaamstreek te likken. Ho ho ho pa rustig aan. Eerst met het puntje tussen mijn lippen door. En nu zacht langs mijn clitoris. Ja goed zo lekker ja. En nu van onder naar boven. Pa was lekker aan het likken en ik deed maar net of Erik bezig was.

Ik wil ook gelikt worden riep mijn schoonmoeder. Pa begon bij zijn vrouw te doen wat hij eerst bij mij deed en Moniek vroeg me of ik haar wilde likken om dat ze dat gevoel ook wilde hebben. Ik likte het mooie strakke poesje van Moniek en ze kwam al vlot klaar en zat zalig te kreunen.

Mijn schoonmoeder zag dat en wilde nu ook door mij gelikt worden. Nadat mijn schoonmoeder ook was klaargekomen kwam ik bij de volgende les het pijpen. Ik ging op mijn knieën zitten voor pa en liet zijn Piemel mijn mond in gaan. Ik werd scherp door Moniek en haar moeder in de gaten gehouden. Ik zoog lekker aan zijn piemel en pa had een grote glimlach.

Even haalde ik zijn piemel uit mijn mond en deed voor hoe je de eikel lekker kunt likken. Meisje meisje wat doe je met me vroeg mijn schoon vader. Nu ik nu ik riep Moniek. Ze nam plaats en deed mij na bij haar vader. Kijk Moniek zei ik terwijl ik de ballen van mijn schoonvader masseerde, dit vinden mannen ook heel lekker. Er aan zuigen mag ook. Nu was moe aan de beurt en nam pa's piemel onder handen. Pa deed zijn uiterste best om niet klaar te komen en te genieten van de aandacht voor zijn piemel.

Zo de volgende les ging ik door. Ik neuk het lekkerste als ik boven zit. Pa ga is op de grond liggen. Moniek en haar moeder keken toe hoe ik op de piemel van pa ging zitten en me lekker door die harde lul liet neuken. Zo bepaal ik zelf het tempo sprak ik leerzaam. Jezus zei Moniek dat ie in je past mijn vriendjes zijn niet zo groot. Probeer maar Moniek bij lukt het ook wel hoor. Moniek nam plaats op haar vaders stijve pik. Wacht ik help je en ik pakte zijn leuter vast en duwde hem de goede richting op.

Met een verlekkerde kreet zakte Moniek over haar vaders pik heen en begon op en neer te bewegen. Te gek zo groot heerlijk gewoon schreeuwde ze en begon steeds snellere bewegingen te maken. De pik van haar vader stootte harde in haar schachtje en ze kreeg steeds meer zin. Laat je nog wat voor mij over riep moeder verontwaardigd. Vlug stond Moniek op om haar moeder de finale te laten doen. Ze nam trots plaats en wipte vrolijk op en neer.

De door de leeftijd slap geworden borsten bengelden vrolijk mee. Vader hield het niet meer en spoot moeder helemaal vol. Moeder merkte dit en zei teleurgesteld dat ze dit jammer vond omdat haar feestje nu over was.

Ik stelde haar gerust en zei dat ik wel iets wist om verder te kunnen. Dit heet standje 69 zei ik en nam plaats boven mijn schoonvader. Lik me maar pa en doe je best een beetje. Dit liet ie zich geen twee keer zeggen en begon precies te doen wat ik hem had geleerd. Terwijl hij lekker likte nam ik zijn plakkerige piemel in mijn mond en sabbelde er zacht aan.

...

Ik wreef wild over mijn dikke schaamlippen en wilde weer klaarkomen. Ik voelde me bloedgeil door de situatie en sloeg een aantal keren hard op mijn kut, net naast mijn clit want anders was het pijnlijk geweest. Nu zweepten de klappen me echter op naar een snel volgend orgasme en kermend kwam ik alweer klaar. Ik lag te draaien en te schokken en ramde de dildo nu hard in me.

Met mijn andere hand duwde ik een van mijn borsten naar mijn mond en zoog hard aan de dikke tepel die gezwollen omhoog stak. Ik kwam onmiddellijk weer klaar! Ik had het inmiddels bloedheet gekregen en lag te glibberen in mijn eigen zweet op het zeil in de keuken. Ik rustte even uit en vroeg voor de tweede keer om mijn trileitje.

Dat werd naast me gelegd en ik wist niet hoe snel ik het aan moest zetten om het meteen daarna tegen mijn clit aan te drukken. Ik schreeuwde en vloekte en kwam onwijs heftig klaar, perste mijn onderlichaam omhoog en drukte de dildo met kracht uit mijn beide openingen.

Dat gaf me een vreselijk heftig gevoel en ik golfde door naar weer een orgasme. Vanaf dat moment raakte ik los van mijn omgeving en speelde ik ruw en wild met mezelf. Terwijl ik het trileitje rond mijn dik geworden clit draaide trok ik hard aan mijn schaamlippen om ze zover mogelijk uit te rekken. Dat is een heerlijk gevoel en geeft me een extra stimulans om verder te gaan met het opwekken van volgend orgasme.

Ik miste de dildo die ik uitgeperst had en riep dat ik iets in mijn kut wilde voelen. Het verlangen naar een volle kut en het spelen met mijn schaamlippen zorgen ervoor dat ik heel hevig en snel twee keer achter elkaar klaarkwam. Bibberend lag ik op de vloer en ik graaide om me heen om iets te pakken wat ik naar binnen kon stoten. Ik vond niets en hoopte dat ik de dildo weer toegeworpen zou krijgen.

Ik hoorde en zag echter niemand in de buurt van me en besloot dan toch maar om op het aanrecht te kijken. Er lag slechts een appel die ik had klaargelegd om mee te nemen naar mijn werk.

Ik griste hem van het aanrecht af en ging geknield en voorover geleund verder met masturberen. Onderlangs probeerde ik de appel in mijn kut te duwen en ik had het trileitje bovenaan tussen mijn schaamlippen geduwd. Net boven mijn clit die nu te gevoelig was om rechtstreeks gestimuleerd te worden.

Op het moment dat ik mijn orgasme aan voelde komen duwde ik met kracht de appel naar binnen. Met een zuigend en soppend geluid schoot hij naar binnen en mijn vagina zat strak om de vrucht gesloten. Ik kwam voor de zoveelste keer en door het spannen van mijn kut door het klaarkomen werd de appel nog strakker vastgezet in me. Op het moment van ontspanning om even op adem te komen en door pulserende bewegingen van mijn vagina, die ik nu niet meer onder controle had, werd de appel, zonder dat ik het van plan was, met kracht naar buiten geschoten.

Ik gilde van genot en geilheid en gleed weg in een orgasme waar geen einde aan leek te komen. Uitgeput zakte ik in elkaar en rolde over de vloer.

Ik voelde overal vocht en het leek wel of ik in een grote plas water lag. Pas toen ik weer een beetje bij mijn positieven was gekomen voelde ik het en zag ik het. Boven mij keken twee mannen mij aan terwijl ze allebei op me stonden te plassen. Ik gromde en glimlachte terug en smeerde mezelf heerlijk in met hun warme vocht.

Ze vertelden mij dat ook tijdens mijn laatste orgasme al op me geplast hadden en hun straal precies tussen mijn benen gericht hadden. Dat verklaarde misschien het intense gevoel want ik had er totaal geen erg in gehad. Met liefde werd ik naar de badkamer gedragen en in een bad gelegd wat voor mij gevuld was met een zacht geurend badschuim en waarvan de temperatuur precies goed was. Ik kreeg een sigaret aangeboden en ontspande me om bij te komen van een enorme krachtsinspanning.

Het erge van alles was dat ik nog geen twee dagen later, toen ik thuiskwam van mijn werk, een handdoek en een kussen op de eetkamertafel zag liggen met een grote zwartrubberen knuppel erop. Ik had echt geen zin en wilde net doen alsof ik niets had gezien. Achteloos draaide ik me om en wilde naar de WC gaan om mezelf daar met een tijdschrift een tijdje op te sluiten, maar er was geen ontkomen aan. Mijn slipje werd vanonder mijn rokje getrokken en ik kreeg de opdracht om verder aangekleed te blijven, ook mijn schoenen moest ik aanhouden, en te gaan liggen.

Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies.

Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken.

Google Analytics wordt door FOK!


Geile kut massage wippen sex


neuken met schoonvader clitje wrijven