Sex kontakt forum hele dikke tieten

sex kontakt forum hele dikke tieten

...

Roodharige kutten gratis bekijken

Bij een groot percentage van de vrouwen gaat het goed, maar er is een categorie die er niet tegen kan en die bij een bezoek aan de huisarts terug wordt gestuurd met de mededeling dat het 'tussen de oren' zit. Daarom heb ik nu een eigen forum opgericht waar vrouwen alle informatie over de bijwerkingen kunnen krijgen, zodat ze niet met lege handen staan wanneer ze naar hun dokter gaan. Het adres van dat Mirena Forum is http: Onder deze link http: Deze is vele malen uitgebreider dan de bijsluiter die Schering bij de Mirena voegt, en die veel vrouwen trouwens niet eens te zien krijgen.

Enige weken geleden heb ik een bericht naar Tros Radar gestuurd om te zien of dit onderwerp in de uitzending zou kunnen worden behandeld. Hoe meer vrouwen de juiste informatie krijgen, hoe beter. Men heeft het onderwerp in het archief gestopt en het kan zijn dat ze het daar nog eens uit halen, mochten ze er iets in zien. Ik ben benieuwd of er hier vrouwen zijn die ook last van bijwerkingen hebben die door hun arts niet serieus worden genomen! Vind dit topic leuk.

Wat zo geweldig leek, bleek vreselijk. Ongeveer vier maanden na het plaatsen van de Mirena kreeg ik op mijn hoofdhuid, aan de randen van mijn haargrens en op mijn voorhoofd, grote ontstekingen en puistjes. Het was ondragelijk om mijn haar te kammen, zo pijnlijk. Ik heb aan de voorzijde mijn haar tot een pony afgeknipt omdat het voor anderen afzichtelijk was. Ik heb andere shampoo, borstel, hoofdkussen, voeding geprobeerd, niets hielp. Bij twee bezoeken aan de huisarts heb ik anti-biotica kuren gekregen wat iets hielp.

Ik heb een doorverwijzing voor een huidarts gekregen die mij ook anti-biotica voorschreef. Ook dit hielp iets maar was zeker niet afdoende. Na anderhalf jaar modderen was ik weer bij de huisarts en hij stelde voor weer een kuur te geven. Ik had inmiddels internet geraadpleegd en kwam daarop ook mijn ernstige huidklachten als bijwerking tegen.

Ik had tegen de huisarts gezegd wat ik had gelezen en na wat leeswerk tijdens het consult kwam hij tot de conclusie dat het inderdaad mogelijk was dat ik de huidklachten van de Mirena had gekregen. Binnen vijf minuten was de Mirene er uit. Na vier dagen was ik volledig vrij van alle bovenstaande klachten. Ik hoop dat ik met deze uiteenzetting andere vrouwen kan helpen. Met vriendelijke groet, Zonnestraaltje.

Vind deze reactie leuk. Na verloop van tijd kreeg ik verschillende klachten. Een bijna voortdurende pijn in mijn rug, nét onder mijn ribben.

Ik voel me erg moe. Ik heb altijd al aanleg gehad tot allergische reacties hooikoorts en overgevoelig voor veel stoffen, gevoelige huid , maar de laatste maanden lijkt deze allergie extremer dan ooit. Waar mijn huid dun is o. Ik krab zo hard dat er bloeduitstortingen ontstaan. Een paar weken geleden was ik ten einde raad. Ik heb een eigen zaak, jonge kinderen en ben altijd erg actief geweest.

De laatste maanden heb ik het gevoel dat mijn lijf me in de steek laat. Na een bezoek aan de huisarts waar ik in huilen uitbarstte stelde deze voor om een bloedonderzoek te laten doen. Nieren, lever waren ok. Dat betekend volgens de huisarts dat er geen ernstige dingen of ontstekingen in mijn lijf aanwezig zijn. IK was bijna teleurgesteld, want één ding weet ik zeker. IETS is niet in orde. Ik heb mij nog nooit zo slecht gevoeld. Mijn buik is opgezet, ik ben zwaarder.

Ik let al maanden op mijn voeding. Ik eet supergezond, maar ik val niet af. Ik voel me samengevat, moe, down en zit erg slecht in mijn vel. Omdat ik het niet meer weet ben ik eens gaan zoeken naar de bijwerkingen van het Mirenaspiraal. Wat ik toen allemaal tegenkwam aan bijwerkingen was voor mij voldoende om gelijk een afspraak te maken met de huisarts.

Mijn beslissing was genomen, ik wil het mirenaspiraaltje laten verwijderen. Morgenochtend om negen uur is het zo ver. Ik hoop dat dit bericht over een tijdje een vervolg zal krijgen en dat ik kan melden dat ik mij weer prima voel.

Ik laat nog van mij horen, óók als het verwijderen van het spiraaltje geen positieve verandering laat zien. De eerste paar jaar heb ik veel infecties, ontstekingen oa. Voordat ik de Mirena had, kwam ik zelden bij de huisarts. Helaas heb ik toen geen verband gelegd met het spiraal. Het laatste jaar ging het beter. Toen de 5 jaar bijna om waren, heb ik een nieuwe laten plaatsen.

Ik kreeg last van mijn rug, nek, lies, ik was vreselijk moe, ik had stemmingswisselingen, was somber etc etc. Gelukkig ging me zelf na 5 maanden een licht op en heb ik de Mirena laten verwijderen.

Daarna ging het steeds beter met me en na een maand of 7 was ik zo goed als van alle klachten af. Het is jammer dat artsen geen verband leggen. Je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Bij de een gaat dit sneller dan bij de ander.

Als je nog vragen hebt, kijk dan gerust even op het forum. Na de pijnlijke plaatsing heb ik vijf weken lang in meer of mindere mate bloedverlies gehad en buikpijn daarbij. De zesde week was ik bloed vrij en had ik aan het einde van die week de controle in het ziekenhuis.

Alles goed en wel maar diezelfde avond begon het bloedverlies weer. Inmiddels ben ik weer 3 weken en een tweede menstruatie verder en heb ik nog steeds bloedverlies en komende en gaande buikpijn. Daarnaast heb ik ook last van pijnlijke borsten, moeheid, migraine gekregen in deze periode , opgezette buik en stemmingswisselingen. Ik begin te twijfelen of ik wel baat heb bij de mirena.

Tot nu toe heb ik er alleen maar nadeel van. Het enige voordeel is dat de menstruatie zelf minder heftig en minder pijnlijk is. Maar in de afgelopen 8 weken 1 week bloedvrij zijn is ook geen pretje. Wie heeft tips of advies? Alle bijwerkingen die je in je berichtje noemt worden vrijwel zeker veroorzaakt door de Mirena, en veel artsen adviseren het in ieder geval even aan te kijken tot een maand of zes Dat is echter niet in alle gevallen zo.

Op het Mirena forum kun je een vertaling vinden van de volledige bijsluiter van de Mirena, bestemd voor de Canadese markt is iets uitgebreider dan de bijsluiter die je er hier bij krijgt. Eerst krijg je een lijst met waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, en daarna komt de lijst met de bijwerkingen.

Er staat ook een link naar de Bayer Mirena Tabel in, wanneer je daar op klikt vind je de onderzoeksresultaten van Bayer de Mirena is getest op gezonde vrouwen die tenminste 1 kind hebben , na 3 maanden en na 5 jaar. Het hormoon in de Mirena komt in je bloed, en hoewel het volgens de artsen een te verwaarlozen hoeveelheid is, kan het toch zorgen voor bijvoorbeeld misselijkheid en migraines, pijnlijke borsten en veranderingen in de stofwisseling, bijvoorbeeld de bloedsuikerspiegel.

Ik snap heel goed dat je na 8 weken bloeden er goed zat van bent De beslissing ligt eigenlijk bij jou. Wil je dit zelf nog enkele maanden aanzien of niet? Neem anders eens een kijkje op het forum, daar vind je vrouwen met dezelfde problemen als die jij nu ondervindt. Ik hoop in ieder geval dat je klachten snel zullen verdwijnen. Met vriendelijke groet, Claudia. Ik kende mezelf niet meer,geprikkeld,jeuk,afscheiding,gewichtstoename. Ik voel me lelijk en vies en ik hoop dat ik na mijn sterrilisatie mijn eigen ik weer ben.

Gister heb ik hem verwijdert en gèèn nieuwe laten plaatsen omdat ik denk dat ook mijn klachten hierdoor zijn gekomen. Toen ik de Mirena pas had laten plaatsen werd mijn hart ritme probleem extreem veel erger waardoor ik met spoed geopereerd moest worden. Ik had last van ÄV nodale- reënty - tachicardie dat wil zeggen een extra verbinding tussen je av knoop en bla bla waardoor je pulse niet weg kon dus ik zat dagelijks met een hartslag van gemiddelt slagen per uur.

Na een hoop gedoe nl huisarts die antidepresiva en oxazepam voorschrijft. Bij de paroxetine en efexor kreeg ik zulke bijwerking dat ik beide maar 1 dag geprobeert heb.

Toen werden de angst en paniek aanvallen ergen ik kon ongeveer een half jaar niet alleen zijn. Met name sávonds, wat heel vervelend is als je alleenstaande moeder bent van een kind van toen 5 jaar. Toen dat niet meer ging en ik zelf het idee kreeg door te draaien ben ik opzoek gegaan naar een andere manier van hulp.

Hij kwam binnen en ik ontdekte een dikke bobbel in zijn broek. Volgens mij heb je een probleem zei ik. Ja zei hij je bent ook zo mooi. Zal ik je ervanaf helpen zei ik. Nou graag zei hij als dat kan. Even twijfelde ik, zou ik het doen of niet.

Besloot de stoute schoenen aan te trekken en dacht dit moet wel kunnen en gaat toch verder niets gebeuren. Ik opende zijn broek en trok deze naar beneden. Daar stond hij dan in zijn slip. Ook deze trok ik naar beneden en zijn grote lul kwam te voorschijn. Wow zei ik die is nog groter als die van Dennis. Nu weet ik waar hij die grote vandaan heeft.

Voorzichtig pakte ik zijn lul beet en begon deze zachtjes te trekken. Is het lang geleden vroeg ik hem terwijl hij genoot, ongeveer zo'n 10 jaar zei hij. Dat is al een tijdje zei ik. Het duurde dan ook niet lang of hij kwam klaar en spoot mijn naakte lichaam onder. Nu kan ik weer douchen zei ik. Wacht nog maar even zei hij. Hij betaste mijn borsten. Nou nou die mogen er wel wezen zei hij. Even werd ik huiverig dat hij aan me zat maar liet hem tot zover zijn gang gaan. Mijn tepels werden hard en mijn vagina werd vochtig.

Zijn lul was inmiddels weer stijf geworden en nam deze weer ter hand. Door mijn hoofd schoot de gedachten hoe het zou zijn met hem. Hij kwam ook op het bed zitten en trok zijn schoenen uit en zijn broek en boxer.

Hij zoende me en we vielen achterover op bed. Hij kon best goed zoenen en voelde zijn lul kloppen op mijn benen. Op een gegeven moment kroop hij op me en zette zijn lul op mijn schaamlippen. Hmm zei hij ik wil je neuken. Eigenlijk wou ik het niet maar was ontzettend geil en wilde graag genomen worden.

Besloot het toe te staan en zei tegen hem dat het mocht. Langzaam duwde hij zijn grote lul in me en deze verdween bijna helemaal in mijn vagina. Hij kreunde het uit van genot. OH lekker riep hij dat heb ik gemist. Langzaam neukte hij me en drukte zijn lul steeds verder naar binnen totdat hij tot aan zijn ballen in me zat. Het schoot door mijn hoofd dat ik aan het neuken was met mijn schoonvader.

Het idee maakte me wel geil, zowel zijn zoon als zijn vader hadden me nu genomen. Steeds sneller ging hij en zijn lul sopte in mijn vagina. Zijn ballen slogen tegen mijn lichaam aan en ik voelde dat ik ging komen.


sex kontakt forum hele dikke tieten

...

Bij twee bezoeken aan de huisarts heb ik anti-biotica kuren gekregen wat iets hielp. Ik heb een doorverwijzing voor een huidarts gekregen die mij ook anti-biotica voorschreef. Ook dit hielp iets maar was zeker niet afdoende. Na anderhalf jaar modderen was ik weer bij de huisarts en hij stelde voor weer een kuur te geven. Ik had inmiddels internet geraadpleegd en kwam daarop ook mijn ernstige huidklachten als bijwerking tegen.

Ik had tegen de huisarts gezegd wat ik had gelezen en na wat leeswerk tijdens het consult kwam hij tot de conclusie dat het inderdaad mogelijk was dat ik de huidklachten van de Mirena had gekregen. Binnen vijf minuten was de Mirene er uit. Na vier dagen was ik volledig vrij van alle bovenstaande klachten. Ik hoop dat ik met deze uiteenzetting andere vrouwen kan helpen. Met vriendelijke groet, Zonnestraaltje. Vind deze reactie leuk.

Na verloop van tijd kreeg ik verschillende klachten. Een bijna voortdurende pijn in mijn rug, nét onder mijn ribben. Ik voel me erg moe. Ik heb altijd al aanleg gehad tot allergische reacties hooikoorts en overgevoelig voor veel stoffen, gevoelige huid , maar de laatste maanden lijkt deze allergie extremer dan ooit. Waar mijn huid dun is o. Ik krab zo hard dat er bloeduitstortingen ontstaan.

Een paar weken geleden was ik ten einde raad. Ik heb een eigen zaak, jonge kinderen en ben altijd erg actief geweest. De laatste maanden heb ik het gevoel dat mijn lijf me in de steek laat. Na een bezoek aan de huisarts waar ik in huilen uitbarstte stelde deze voor om een bloedonderzoek te laten doen.

Nieren, lever waren ok. Dat betekend volgens de huisarts dat er geen ernstige dingen of ontstekingen in mijn lijf aanwezig zijn. IK was bijna teleurgesteld, want één ding weet ik zeker. IETS is niet in orde. Ik heb mij nog nooit zo slecht gevoeld.

Mijn buik is opgezet, ik ben zwaarder. Ik let al maanden op mijn voeding. Ik eet supergezond, maar ik val niet af. Ik voel me samengevat, moe, down en zit erg slecht in mijn vel.

Omdat ik het niet meer weet ben ik eens gaan zoeken naar de bijwerkingen van het Mirenaspiraal. Wat ik toen allemaal tegenkwam aan bijwerkingen was voor mij voldoende om gelijk een afspraak te maken met de huisarts. Mijn beslissing was genomen, ik wil het mirenaspiraaltje laten verwijderen.

Morgenochtend om negen uur is het zo ver. Ik hoop dat dit bericht over een tijdje een vervolg zal krijgen en dat ik kan melden dat ik mij weer prima voel. Ik laat nog van mij horen, óók als het verwijderen van het spiraaltje geen positieve verandering laat zien. De eerste paar jaar heb ik veel infecties, ontstekingen oa.

Voordat ik de Mirena had, kwam ik zelden bij de huisarts. Helaas heb ik toen geen verband gelegd met het spiraal. Het laatste jaar ging het beter. Toen de 5 jaar bijna om waren, heb ik een nieuwe laten plaatsen. Ik kreeg last van mijn rug, nek, lies, ik was vreselijk moe, ik had stemmingswisselingen, was somber etc etc. Gelukkig ging me zelf na 5 maanden een licht op en heb ik de Mirena laten verwijderen. Daarna ging het steeds beter met me en na een maand of 7 was ik zo goed als van alle klachten af.

Het is jammer dat artsen geen verband leggen. Je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Bij de een gaat dit sneller dan bij de ander.

Als je nog vragen hebt, kijk dan gerust even op het forum. Na de pijnlijke plaatsing heb ik vijf weken lang in meer of mindere mate bloedverlies gehad en buikpijn daarbij. De zesde week was ik bloed vrij en had ik aan het einde van die week de controle in het ziekenhuis. Alles goed en wel maar diezelfde avond begon het bloedverlies weer. Inmiddels ben ik weer 3 weken en een tweede menstruatie verder en heb ik nog steeds bloedverlies en komende en gaande buikpijn.

Daarnaast heb ik ook last van pijnlijke borsten, moeheid, migraine gekregen in deze periode , opgezette buik en stemmingswisselingen. Ik begin te twijfelen of ik wel baat heb bij de mirena. Tot nu toe heb ik er alleen maar nadeel van. Het enige voordeel is dat de menstruatie zelf minder heftig en minder pijnlijk is. Maar in de afgelopen 8 weken 1 week bloedvrij zijn is ook geen pretje.

Wie heeft tips of advies? Alle bijwerkingen die je in je berichtje noemt worden vrijwel zeker veroorzaakt door de Mirena, en veel artsen adviseren het in ieder geval even aan te kijken tot een maand of zes Dat is echter niet in alle gevallen zo.

Op het Mirena forum kun je een vertaling vinden van de volledige bijsluiter van de Mirena, bestemd voor de Canadese markt is iets uitgebreider dan de bijsluiter die je er hier bij krijgt. Eerst krijg je een lijst met waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, en daarna komt de lijst met de bijwerkingen. Er staat ook een link naar de Bayer Mirena Tabel in, wanneer je daar op klikt vind je de onderzoeksresultaten van Bayer de Mirena is getest op gezonde vrouwen die tenminste 1 kind hebben , na 3 maanden en na 5 jaar.

Het hormoon in de Mirena komt in je bloed, en hoewel het volgens de artsen een te verwaarlozen hoeveelheid is, kan het toch zorgen voor bijvoorbeeld misselijkheid en migraines, pijnlijke borsten en veranderingen in de stofwisseling, bijvoorbeeld de bloedsuikerspiegel.

Ik snap heel goed dat je na 8 weken bloeden er goed zat van bent De beslissing ligt eigenlijk bij jou. Wil je dit zelf nog enkele maanden aanzien of niet? Neem anders eens een kijkje op het forum, daar vind je vrouwen met dezelfde problemen als die jij nu ondervindt. Ik hoop in ieder geval dat je klachten snel zullen verdwijnen. Met vriendelijke groet, Claudia. Ik kende mezelf niet meer,geprikkeld,jeuk,afscheiding,gewichtstoename.

Ik voel me lelijk en vies en ik hoop dat ik na mijn sterrilisatie mijn eigen ik weer ben. Gister heb ik hem verwijdert en gèèn nieuwe laten plaatsen omdat ik denk dat ook mijn klachten hierdoor zijn gekomen. Toen ik de Mirena pas had laten plaatsen werd mijn hart ritme probleem extreem veel erger waardoor ik met spoed geopereerd moest worden. Ik had last van ÄV nodale- reënty - tachicardie dat wil zeggen een extra verbinding tussen je av knoop en bla bla waardoor je pulse niet weg kon dus ik zat dagelijks met een hartslag van gemiddelt slagen per uur.

Na een hoop gedoe nl huisarts die antidepresiva en oxazepam voorschrijft. Bij de paroxetine en efexor kreeg ik zulke bijwerking dat ik beide maar 1 dag geprobeert heb. Toen werden de angst en paniek aanvallen ergen ik kon ongeveer een half jaar niet alleen zijn.

Met name sávonds, wat heel vervelend is als je alleenstaande moeder bent van een kind van toen 5 jaar. Toen dat niet meer ging en ik zelf het idee kreeg door te draaien ben ik opzoek gegaan naar een andere manier van hulp. Ik kwam toen op cognitieve gedrags therapie, dat heb ik een paar maanden gedaan en hielp goed om te leren te relativeren. Zodat ik wel hyperventileerde maar niet meer in de angst of paniek schoot. Nu heb ik gister na veel wikken en wegen mijn spiraal er laten uithalen.

Ik wilde geen nieuwe laten herplaatsen omdat ik op allerlei forums las dat mijn klachten wel eens van de Mirena konden komen. Dus ikhoop maar dat er nu langzaam verbetering in komt.

NU op dit momen 24 uur na het eruit halen voel ik me belabbert hyperventileer, migraine achtig hoofdpijn, misselijk en trillerig. Ik hoop maar dat deze verschijnselen snel weer verdwijnen. Mijn advies voor vrouwen die een Mirena nemen, luister goed naar je eigen lijf. Alleen jij kent jou lijf het beste. Heb je enig vermoeden dat een klacht die niet draagbaar is komt door Mirena, laat hem dan verwijderen ongeacht dat je huisarts zegt dat het niet door Mirena kan komen.

Ik dacht dat mijn verminderde libido, vermoeidheid, haaruitval, depressiefiteit kwam doordat ik nog moest "ontzwangeren". Nu ben ik er achter dat dat er niets mee te maken heeft. Er zullen zat vrouwen zijn waarvoor de Mirena een hele goede oplossing is. Maar ik vind dat er voor die kleine groep vrouwen die wel last heeft van de bijwerkingen er meer duidelijkheid van de evt.

Heb dat een jaar gehad. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Alle reacties Link kopieren Quote.

Zat me af te vragen: Volgens mij is dat met twee maten meten Je stem is verwerkt. Murdoch schreef op 26 juni De lekkere wijven zijn de bikinimodellen sports illustrated, Victoria's Secret en die zijn wel degelijk wat meer begiftigd. Of ze hebben de goeie poesjups. ThunderassMan woensdag 26 juni Scamp schreef op 26 juni Cateautje woensdag 26 juni Maar nogmaals, het gaat me erom dat normaal niet meer lijkt te voldoen.

In de literatuur wordt dit de verMcDonaldsing vd maatschappij genoemd Bigger is Better. Dit icm de pornoficatie leidt tot teveel mensen met een negatief zelfbeeld over iets wat als normaal beschouwd zou mogen worden. En dat valt mij dus het verschil tussen mannen en vrouwen op ja Wees vriendelijk voor de mensen die je ontmoet op je weg naar boven, je zou ze op je weg naar beneden ook nog weleens tegen kunnen komen.

Summerdance woensdag 26 juni Luister nou maar gewoon naar wat ik zeg! Amand schreef op 26 juni Vooral van die puntige. Summerdance schreef op 26 juni Wat dan wel weer vreemd is dat de meeste topmodellen, toch meestal bekend staand als "lekkere wijven" zo ongeveer cup -A hebben.


Hardcore gratis neuken op de keukentafel


Op het Mirena forum kun je een vertaling vinden van de volledige bijsluiter van de Mirena, bestemd voor de Canadese markt is iets uitgebreider dan de bijsluiter die je er hier bij krijgt. Eerst krijg je een lijst met waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, en daarna komt de lijst met de bijwerkingen. Er staat ook een link naar de Bayer Mirena Tabel in, wanneer je daar op klikt vind je de onderzoeksresultaten van Bayer de Mirena is getest op gezonde vrouwen die tenminste 1 kind hebben , na 3 maanden en na 5 jaar.

Het hormoon in de Mirena komt in je bloed, en hoewel het volgens de artsen een te verwaarlozen hoeveelheid is, kan het toch zorgen voor bijvoorbeeld misselijkheid en migraines, pijnlijke borsten en veranderingen in de stofwisseling, bijvoorbeeld de bloedsuikerspiegel.

Ik snap heel goed dat je na 8 weken bloeden er goed zat van bent De beslissing ligt eigenlijk bij jou. Wil je dit zelf nog enkele maanden aanzien of niet? Neem anders eens een kijkje op het forum, daar vind je vrouwen met dezelfde problemen als die jij nu ondervindt. Ik hoop in ieder geval dat je klachten snel zullen verdwijnen.

Met vriendelijke groet, Claudia. Ik kende mezelf niet meer,geprikkeld,jeuk,afscheiding,gewichtstoename. Ik voel me lelijk en vies en ik hoop dat ik na mijn sterrilisatie mijn eigen ik weer ben. Gister heb ik hem verwijdert en gèèn nieuwe laten plaatsen omdat ik denk dat ook mijn klachten hierdoor zijn gekomen. Toen ik de Mirena pas had laten plaatsen werd mijn hart ritme probleem extreem veel erger waardoor ik met spoed geopereerd moest worden.

Ik had last van ÄV nodale- reënty - tachicardie dat wil zeggen een extra verbinding tussen je av knoop en bla bla waardoor je pulse niet weg kon dus ik zat dagelijks met een hartslag van gemiddelt slagen per uur. Na een hoop gedoe nl huisarts die antidepresiva en oxazepam voorschrijft. Bij de paroxetine en efexor kreeg ik zulke bijwerking dat ik beide maar 1 dag geprobeert heb. Toen werden de angst en paniek aanvallen ergen ik kon ongeveer een half jaar niet alleen zijn.

Met name sávonds, wat heel vervelend is als je alleenstaande moeder bent van een kind van toen 5 jaar. Toen dat niet meer ging en ik zelf het idee kreeg door te draaien ben ik opzoek gegaan naar een andere manier van hulp.

Ik kwam toen op cognitieve gedrags therapie, dat heb ik een paar maanden gedaan en hielp goed om te leren te relativeren.

Zodat ik wel hyperventileerde maar niet meer in de angst of paniek schoot. Nu heb ik gister na veel wikken en wegen mijn spiraal er laten uithalen. Ik wilde geen nieuwe laten herplaatsen omdat ik op allerlei forums las dat mijn klachten wel eens van de Mirena konden komen. Dus ikhoop maar dat er nu langzaam verbetering in komt. NU op dit momen 24 uur na het eruit halen voel ik me belabbert hyperventileer, migraine achtig hoofdpijn, misselijk en trillerig. Ik hoop maar dat deze verschijnselen snel weer verdwijnen.

Mijn advies voor vrouwen die een Mirena nemen, luister goed naar je eigen lijf. Alleen jij kent jou lijf het beste. Heb je enig vermoeden dat een klacht die niet draagbaar is komt door Mirena, laat hem dan verwijderen ongeacht dat je huisarts zegt dat het niet door Mirena kan komen.

Ik dacht dat mijn verminderde libido, vermoeidheid, haaruitval, depressiefiteit kwam doordat ik nog moest "ontzwangeren". Nu ben ik er achter dat dat er niets mee te maken heeft. Er zullen zat vrouwen zijn waarvoor de Mirena een hele goede oplossing is. Maar ik vind dat er voor die kleine groep vrouwen die wel last heeft van de bijwerkingen er meer duidelijkheid van de evt. Heb dat een jaar gehad. Ik ben altijd heel onregelmatig ongesteld geweest. Dat was eindelijk over, gewoon nergens meer last van.

Maar na dat jaar, heel vreemd, maar toen bleef het bloeden. Na 2 weken constant bloeden heb ik het eruit laten halen wat toen euro kostte! Nu maar liever condoom gebruiken. Inmiddels heb ik het 8 maanden de tijd gegeven om te wennen. Maar wat een ramp is dat ding Ik heb een afspraak op 3 november om het ding te laten verwijderen. De bloedingen zijn welliswaar minder geworden qua hoeveelheid maar niet qua duur.

Ik ben nog steeds 7 of soms 8 dagen ongesteld en onregelmatig en ik heb nog steeds tussentijdse bloedingen. Ik heb rare steken en pijn in mijn buik en het ergst: Ik voel me niet lekker in mijn vel en mijn sexleven is er ook slechter op geworden door dit geneuzel.

Ik ben er klaar mee. Ik ga wel weer aan een lichte pil. Daar heb ik jaren lang geen klachten bij gehad. Ik heb het geprobeerd maar het was dus geen succes. Laatst bijgewerkt door Meno op 21 nov Na 2 weken vreselijke steken en buikpijn heb ik hem laten verwijderen.

Maar toen begon de ellende pas voor mij. Ik kreeg iedere dag verhoging, vreselijk moe en buikpijn bij de rechter eierstok, uitstralend naar mijn lies. Toen ik naar de gynecaoloog ging, zagen ze dat mijn rechtereierstok vergroot was en er vrij vocht in mijn buik zat.

Na nog 3 echo's en bloedafnamen hebben ze besloten een laproscopie te doen kijkoperatie. Ze hadden vocht en weefsel afgenomen, maar ook uit de kijkoperatie kwam niet duidelijk naar voren wat er aan de hand was.

Nu zijn we 4 maanden verder en nog steeds heb ik vreselijke buikpijn rechts. Gisteren weer naar de arts geweest. Ik raad het echt heeeeeeel erg af!!!! Verder heb ik bij gebruik van de pil altijd het idee gehad dat dit een negatieve invloed had op mijn 'zijn', dus stemmingswisselingen, geen zin in seks, puistjes in m'n gezicht, rug- en buikpijn, etc.

Sterilisatie is geen optie, omdat mijn vriend en ik dat iets te resoluut vinden. De Mirena-spiraal zou dus een goede oplossing zijn: Jammergenoeg had ik een week na het inbrengen last van pijnlijke bulten op de meest gekke plekken; achter mijn oren, op mijn hoofd bij mijn haargrens, maar vooral: Het bleek acné te zijn. Verschrikkelijk vervelend, omdat ik geen laaguitgesneden truitjes meer durf aan te doen, omdat ik niet wil dat iemand mijn rug ziet.

Desalniettemin, ben ik erg tevreden over het Mirena-spiraaltje, want ik ben nauwelijks meer ongesteld, heb ietsje minder puistjes in m'n gezicht en ik ben dus toch inderdaad van het gehannes van die andere voorbehoedsmiddelen af.

Alle voordelen tegen de nadelen afgewogen, denk ik dat dit toch het voorbehoedsmiddel is wat het beste bij mij past. Jammer dan van die nadelen, ik kan er af en toe wel flink van balen, maar toch, als ik moet kiezen uit alleen maar 'kwaden', dan is deze toch het minst nadelig voor me.

Trouwens, stoppen met roken zorgde ervoor dat de bijwerkingen minder werden of zelfs geheel weggingen.

Jammer dat ik toch weer ben begonnen met roken Slecht ritme, weinig slapen, stress van een eigen bedrijf, te veel alcohol en roken dus, hebben bij mij allemaal invloed op de mate van bijwerkingen. Dat kan ik het Mirena-spiraal niet kwalijk nemen. De oplossing ligt, in mijn geval, dus gewoon bij mezelf. Ik heb dit gedaan 6 weken na mijn bevalling. Ik heb dit laten doen in het ziekenhuis bij de gyneacoloog. Nu anderhalf jaar later heb ik nog steeds last van bloedverlies dus ik naar de huisarts gegaan die had mij doorverwezen naar de gynaoloog omdat zij hem niet zag zitten.

Inwendige echo gemaakt, geen spiraal te zien. Dus een foto gemaakt vanmijn bovenbuik en jahoor daar zat hij boven mijn baarmoeder. Hij is dus op de een of andere manier omhoog gegaan. Nu moet ik volgendeweek vrijdag terug komen voor een kijkoperatie, en dan gaan ze kijken of ze hem kunnen verwijderen.

Dus ik hoop maar dat dat gaat lukken en dan voor mij nooooooit meer een spiraal. Begin mei heb ik de mirenaspiraal laten zetten na een aantal goede berichten van mensen die er ook een hebben. Na jaren de pil gebruikt te hebben dacht ik misschien maar beter iets minder hormonen in mijn lichaam te krijgen. Nou niet zo'n goede zet. Dacht dat het inbrengen wel een makkie zou zijn, ik heb nog nooit zoveel pijn gehad, ging bijna buiten bewustzijn. Gelijk na het zetten aantal weken erge buikpijn en rugpijn, bleek er een vochtcyste te zitten van 5 cm.

Een aantal weken later was die verdwenen zat er aan de andere kant weer een van 3. Nu 6 maanden verder loop ik nog steeds met klachten en ze worden alleen maar erger. Nu al weer drie weken pijn in mijn buik en onderrug, waarschijnlijk weer een cyste.

Twee weken terug ineens s'nachts op de eerste hulp gezeten met vage hartkloppingen? Ik heb last van zweet handen en begin ook al paniekaanvallen te krijgen. Ik voel me niet goed, heel raar. Ook krijg ik elke keer van de rare rillingen door mijn billen. Heb al een aantal weken last van diaree en val af zonder er iets voor te doen niets voor mij. Ook deze trok ik naar beneden en zijn grote lul kwam te voorschijn.

Wow zei ik die is nog groter als die van Dennis. Nu weet ik waar hij die grote vandaan heeft. Voorzichtig pakte ik zijn lul beet en begon deze zachtjes te trekken. Is het lang geleden vroeg ik hem terwijl hij genoot, ongeveer zo'n 10 jaar zei hij. Dat is al een tijdje zei ik.

Het duurde dan ook niet lang of hij kwam klaar en spoot mijn naakte lichaam onder. Nu kan ik weer douchen zei ik. Wacht nog maar even zei hij. Hij betaste mijn borsten. Nou nou die mogen er wel wezen zei hij. Even werd ik huiverig dat hij aan me zat maar liet hem tot zover zijn gang gaan. Mijn tepels werden hard en mijn vagina werd vochtig.

Zijn lul was inmiddels weer stijf geworden en nam deze weer ter hand. Door mijn hoofd schoot de gedachten hoe het zou zijn met hem. Hij kwam ook op het bed zitten en trok zijn schoenen uit en zijn broek en boxer.

Hij zoende me en we vielen achterover op bed. Hij kon best goed zoenen en voelde zijn lul kloppen op mijn benen. Op een gegeven moment kroop hij op me en zette zijn lul op mijn schaamlippen.

Hmm zei hij ik wil je neuken. Eigenlijk wou ik het niet maar was ontzettend geil en wilde graag genomen worden. Besloot het toe te staan en zei tegen hem dat het mocht. Langzaam duwde hij zijn grote lul in me en deze verdween bijna helemaal in mijn vagina. Hij kreunde het uit van genot. OH lekker riep hij dat heb ik gemist. Langzaam neukte hij me en drukte zijn lul steeds verder naar binnen totdat hij tot aan zijn ballen in me zat.

Het schoot door mijn hoofd dat ik aan het neuken was met mijn schoonvader. Het idee maakte me wel geil, zowel zijn zoon als zijn vader hadden me nu genomen. Steeds sneller ging hij en zijn lul sopte in mijn vagina. Zijn ballen slogen tegen mijn lichaam aan en ik voelde dat ik ging komen.

Ik verkrampte toen ik ging komen en schokkend en luid schreeuwend kwam ik klaar. Dat vond hij zo geil dat hij op het zelfde moment ook klaar kwam en dikke stralen zaad diep in me spoot. Hij spoot maar door tot mijn vagina het niet meer aan kon. Dat was erg lekker zei hij. Hield je al een tijdje in de gaten en als jij en Dennis lagen te neuken stond ik me bij de deur af te trekken als mijn vrouw sliep. Langzaam ging hij van me af en wat zaad stroomde uit mijn vagina.

Toen hoorden we mijn schoonmoeder thuis komen. Snel kleedde hij zich aan en spoedde zich naar beneden. Ik lag nog wat na te genieten en besloot opnieuw te gaan douchen.

sex kontakt forum hele dikke tieten