Slaaf sm blote kut op straat

Jonge slavin laat zich al domineren en op het kutje slaan ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Papa doet mama doggystyle met handboeien om. Ductape bondage met milf Maria. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Keisha word gehandboeid en eens goed geneukt.

Fucking a flexible blonde. Amateur tieners zetten eerste stapje in soft SM. Kinky sletjes houden van orgasmes gepaard met veel pijn. Granny laat zich met liefde misbruiken. Lesbi Bondage Hanna en Maria. Ebony smeekt om afgeranseld te worden. Lisa wil van pijn leren genieten.

Zo stond ik dus vrijdag , netjes gedoucht en enkel gekleed in een minimie en sexy uitrusting te wachten op wat komen ging. Klokslag 10 uur ging de bel en daar stond Erika voor de deur, gekleed in een zwart lederen broek,laarzen en lange jas.

Zonder een woord te spreken opende Erika het hesje en kneep even flink in mijn tepels,” zo slavin, afgeleerd om je Meesteres op de gepaste manier te groeten? Meesteres Erika nam er ditmaal alle tijd voor alvorens het bevel “recht” kwam. Uit haar koffertje nam Erika een zwarte halsband en sloot deze met een hangslot vooraan rond mijn hals, links en rechts zaten er ringen aan deze halsband en vooraan werd er snel een ketting aan vastgemaakt.

Aan deze ketting leidde Erika mij naar haar jeep en liet me plaats nemen rechts achteraan. Het instappen zonder mijn geschoren en geringde kut aan heel de straat te tonen was bijna onmogelijk. Na een kort ritje reed Erika in Antwerpen een ondergrondse parkeer garage in en liet me uitstappen , juist toen enige andere auto’s aankwamen, minstens een chauffeur kreeg een goed zicht op mijn kut, hij miste nauwelijks een van de betonnen pijlers in de garage.

Gelukkig ging de ketting niet aan de leiband en zo liep ik dan 2 passen achter mijn Meesteres door Antwerpen. Ze ging een juwelier binnen en had blijkbaar een en ander besteld want de juwelier kwam bijna onmiddellijk met een pakje aandraven. Het bleek een zware zilveren ketting van 30 cm te zijn met aan weerszijden een sluiting. De ketting bleek perfect te passen en werd aan de tepelringen bevestigd. Erika liet me een paar maal rond paraderen zodat de juwelier alle tijd had om mijn volle B cup te bewonderen.

Het hesje mocht terug aan en we vertrokken terug naar de parking. Eens binnen duwde Erika me ruggelings tegen een van de betonnen steunpilaren en gaf het bevel “toon je kut” Daar stond ik dan, waren er camera’s?

Ik voelde me vernederd, beschaamd maar voldeed aan de eis van mijn meesteres. Erika bevestigde een hangslotje aan mijn kutringen en ik mocht mijn rok terug aan. Ik nam weer plaats achteraan in de jeep en nu vertrokken we richting Wallonië. Op een van de eerste parkings stopten we echter reeds en Erika nam 2 stel handboeien en verbond mijn armen zo achterwaarts met de bevestigingen van de autozetels, ze opende mijn hesje zodat mijn tepels met de ringen en de nieuwe ketting goed zichtbaar waren.

Gelukkig was de jeep vrij hoog zodat men vanuit andere auto’s geen zicht had op dit alles maar dat was buiten de bedoelingen van Erika gerekend. Het was vrij druk vooral vrachtwagens op de linker rijstrook en dat was haar doel, telkens er buitenlandse vrachtwagens reden stak Erika deze voorbij met een gering snelheidsverschil zodat de chauffeurs vanuit hun hoge positie een uitgebreid zicht kregen op kut en borsten.

Met getoeter en lichtsignalen werd dit alles begroet. Het schaamrood stond hoog op mijn gelaat maar hoe ik ook trachtte een en ander terug te bedekken de polsboeien verhinderden enig efficiënt weerwerk.

Eindelijk aangekomen aan de woning van Erika en Katarina dacht ik reeds een vermoeden te hebben wat me dit weekend te wachten stond, maar dat viel toch nog maar af te wachten. De woning van Erika is een oude boerderij in U vorm waarbij het open been van de U een grote houten boogpoort is die eens gesloten een totaal afgesloten geheel met een groot binnenhof geeft. In het midden van dit plein staat een stenen watertrog met een diameter van ruim 2 meter en in het midden en arduinen zuil met ringen op verschillende hoogten.

Dit was bedoeld om vroeger de dorstige dieren aan vast te leggen. De trog was nu afgedekt met een houten rooster en vormde zo een uitstekend SM hulpmiddel.

Vreemd genoeg nam Erika me echter mee naar een van de oude schuren, verwijderde de ketting aan mijn tepels “ dank U Meesteres,” want uiteindelijk was deze toch zwaar gaan doorwegen op mijn tepels. Ze zette me in een kooi en verbond het slot aan mijn kut via een ketting met een ring in de muur van de schuur en mijn handen werden vooraan vastgemaakt met een lange ketting aan de andere muur.

Een schoteltje met water stond juist binnen bereik en Erika sloot de deur en liet me zo voor meerdere uren achter in het halfduister. Al vlug viel ik in een soort schemerslaap. Enige uren later kwam mijn Meesteres me terug halen, ze deed een blinddoek voor en de ketting aan mijn halsband.. Alle kleding stukken moesten uit en ze leidde me op het binnenplein, dat was te voelen aan de frisse tocht op mijn naakte huid. Een geroezemoes klonk op van het binnenplein.

Waren er vreemden; wat zouden ze wel van mij denken? Ik werd met mijn rug tegen de arduinen paal geplaatst op het houten rooster. Mijn handen werden achter de paal met handboeien vastgemaakt en mijn benen werden met een spreader bar ver geopend. De blinddoek ging af en daar zag ik een 10 tal mannen en vrouwen op stoeltjes zitten die met belangstelling naar mij keken. Voor hen stond een lange tafel met daarop verschillende soorten plakken, zwepen riemen en andere SM-attributen die elk een nummer droegen.

..

Dames prive suikeroom sex

Ze wierp angstige blikken op de vuurpot met de brandijzers. En dan hoorde ze heer Kham opnieuw een vraag stellen. Steek je arm uit. Miran zag hoe die beefde en was blij dat hij Ferez verboden had om mee te komen. Hij zag ook dat de bange vrouw zweette als een rund en dat haar blote borsten op en neer deinden op het ritme van haar ademhaling.

En ik schep geen plezier in de pijn van de hoeren die men hier verkoopt, als u dat mocht denken. Hij gaf haar een verweerd stuk hout dat zacht aanvoelde en vol tandafdrukken zat. Ik zal snel zijn met het ijzer. Bijt goed hard in dat stuk hout, want het zal pijn doen.

Hij had grijze ogen die haar lichaam goedkeurend opnamen en steels naar haar kut in het minuscule leren broekje gluurden.

En hij zag er ook niet uit als een man die zonder vrouw door het leven hoefde te gaan, noch als een man die voor zijn plezier moest betalen. Niet met zulke ogen. Opeens greep hij haar pols beet en het voelde niet als de greep van een oudere man. Het voelde als een stalen bankschroef. Toen zag Seleth het ijzer omhoog komen.

Het uiteinde ervan was roodgloeiend. De man had die losgelaten en ze had dat niet eens gevoeld. Het Seltsjoekische teken voor het cijfer stond er in gebrand, net boven haar linkerpols, en de bloederige brandwonde op haar verschroeide huid rookte nog.

Opnieuw was het de vriendelijke stem van Elyf die haar deed opkijken. Per slot van rekening werkte die man voor Asran en hij kende de straat beter dan eender wie. Elyf beet op zijn onderlip. Hij sprak zijn gedachte hardop uit, maar op een voorzichtige manier.

Er is vanmorgen een grote lading krijgsgevangenen uit Khorassan binnengebracht, meer dan vierhonderd Ghazwaniden die men als slaaf zal verkopen. Zo een groot aanbod drukt de prijs. Uw slavin heeft een mooi lichaam voor een vrouw van veertig en haar rondingen mogen gezien worden, maar voor duizend drachmen kan men zich hier de komende dagen een veel jongere slavin aanschaffen. Het is gebruikelijk om een hoer voetboeien om te doen en iemand in te huren om haar te verkopen, heer.

Op die manier hoeft men het niet zelf te doen. Een heer zoals uzelf, kan zich dan met belangrijker zaken bezighouden. Zou u mijn slavin willen verkopen? Hij had die vraag niet verwacht. Hij wierp een blik op Seleth en likte zijn lippen.

Zijn vriendelijke grijze ogen keken van het gezicht van de vrouw naar haar peervormige borsten en haar gladde bruine buik die overging in twee ronde vlezige dijen met daartussen het dunne, gladde strookje leer dat zo strak en geil over haar kut zat gespannen. Hij was allang blij dat hij die slavin niet zelf hoefde te verkopen.

Elyf klonk de slavenboeien rond Seleths enkels, maar lette er op dat ze niet te vast zaten. Ze durfde hen dan ook niet aanspreken, laat staan dat ze zichzelf bij hen zou aanprijzen. Seleth werd af en toe vluchtig bekeken, maar precies zoals Elyf voorspeld had, werd er niet op haar geboden.

Het is minder legaal als een openbare verkoop die hier in de straat wordt afgesloten, maar Asran is te vertrouwen. U kunt het geld van de verkoop dan ophalen wanneer u nog eens in de stad bent. Vannacht neem ik uw slavin mee naar mijn huis, dan heb ik ook iets aan deze zaak. Ze heeft best een mooi lichaam, dat is ook goed meegenomen. Dus ja, ik zou haar met plezier een nacht in mijn bed verwelkomen.

Zwijgend liep ze achter hem aan tot bij de kleine woning die hij van Asran huurde. Ze was dankbaar dat Elyf met een oplossing was gekomen, want wie weet wat heer Kham anders met haar zou hebben gedaan? Elyf was dan wel wat kortaf en nogal zwijgzaam, maar hij had haar vandaag met vriendelijkheid behandeld, zelfs al was ze maar een dievegge en een hoer die in de achterbuurt verkocht werd. Zonder u had die man misschien toch nog mijn handen en voeten afgehakt, want hij wilde mij echt niet als zijn slavin houden.

Ik dank u mijn leven, heer. Haar houding was trots en onderdanig tegelijkertijd, een vreemde, maar opwindende combinatie, dacht hij bij zichzelf. Zijn ogen keken naar haar gezicht en naar haar peervormige borsten, lichtjes afhangend en met stijf opgezwollen tepels. Haar buik bewoog terwijl ze ademhaalde en tussen haar vlezige dijen spande het leren broekje dat ze als schaamlap had gedragen strak over haar mooie kut. Dat broekje en de vormen eronder boden een geile aanblik, dacht hij.

Zijn hartslag versnelde en hij voelde zijn penis bewegen onder zijn broek terwijl ze gehoorzaam naar hem toe kwam gestapt. Zijn stem klonk een beetje schor. Toen glimlachte ze en haar glimlach was niet gespeeld. Het was haar niet ontgaan dat haar tijdelijke meester een erectie had. Hij begeerde haar en dat was meer dan wat ze van al die andere mannen in de straat van Asran kon zeggen. Die hadden haar het gevoel gegeven dat ze te oud, te lelijk en compleet waardeloos was, maar deze man gaf haar een heel ander gevoel.

Even later streelde hij haar borsten. Zijn vingertoppen aaiden speels over haar gevoelige tepels. Dat wond haar op, meer dan ze verwacht had. Ze voelde haar kut al vochtig worden. Ondertussen streelden Elyfs handen langzaam de naakte huid op de buik en op de heupen van de slavin. Toen de vingers van zijn rechterhand tussen haar benen omlaag gleden merkte hij dat het dunne zachte leder dat over haar kut zat gespannen helemaal vochtig aanvoelde.

Zijn stem klonk een tikkeltje verbaasd. Van wat ik doe? Op dat moment vloeide er nog meer warm glibberig vocht uit haar kut in het leren broekje. Zijn mondhoek krulde omhoog en hij gaf een ruk aan het kruis van haar broekje, zodat het opzij werd getrokken en haar zwartbehaarde kut zichtbaar werd.

Elyf keek tussen haar vlezige dijen naar haar gleufje en zag er de donkerroze zwelling van haar dikke klit. Haar grote harige schaamlippen glinsterden van nattigheid. De rest van zijn vingers en hand masseerde het lobbige vlees van haar dik opgezette klit. In een reflex spreidde ze haar benen verder open en ze drukte haar natte kloppende kut nog dichter tegen Elyfs hand aan.

De erectie van Elyf vormde een grote bobbel onder zijn broek en ze keek er recht op vanuit haar geknielde positie. Ze boog zich een beetje naar voren en kuste zijn harde penis, dwars door de stof van zijn broek heen. Ze kuste de bobbel nog een keer en nog een keer, tot ze zijn handen door haar haren voelde strelen.

Hij maakte zijn broek los en liet ze zakken. Daarna trok hij ook zijn witte linnen schaamlap naar beneden. Onmiddellijk wipte zijn lange penis naar voren. Met halfopen mond staarde Seleth naar het grote stijve ding dat trillend voor zijn buik stond.

Ze bevochtigde haar lippen en stak haar hand uit om de penis zachtjes beet te pakken. Ik vind uw penis gewoon heel mooi om te zien, dat bedoelde ik. Ik wil niets liever, dwaze slavin! Hij streelde haar borsten en haar buik tot ze wakker werd, en hij hoefde haar zelfs niet te vragen om haar broekje opzij te schuiven. Ze deed dat uit zichzelf.

Haar harige kut voelde glibberig en warm aan, en Elyf begon ritmisch te stoten. Ze kwam klaar en haar heupen schokten terwijl hij haar langzaam neukte. Hij had het gevoel dat hij haar helemaal vulde, het voelde gewoon goed, dacht hij. Enkele tellen later spoot hij zijn warme zaad diep in haar binnenste. Nee, dit nam niemand hem nog af, dacht Elyf en hij voelde zich uitermate bevredigd. Na afloop fatsoeneerden ze zich samen bij de wastafel in zijn kleine woning.

Seleth schraapte haar keel en vroeg: Wat is dat voor een plek, weet u dat? Slavinnen worden volgens prijsklasse aan die gasten getoond. Asran laat alleen mensen binnen die hij persoonlijk kent en die liever niet in een straat vol hoeren gezien worden.

Hij knikte zwijgend terwijl zijn ogen het bijna volledig naakte lichaam van Seleth taxerend opnamen. Ze heet Seleth en ze is erg lief. Asran liet een stuk of tien slavinnen opdraven en ze moesten zich in een lange rij achter elkaar opstellen. Zijn toon was zoals steeds afstandelijk en zakelijk. Seleth werd als vierde uit de rij naar de patio geroepen.

Ze voelde de koele stenen onder haar blote voeten en kwam met neergeslagen blik voor Asran en zijn gast staan. Wat denk je ervan, Timor? Ik zie striemen op haar dijen en op haar rug en billen. Hij voelde aan haar billen en stak zijn hand zelfs tussen haar bilspleet. En de tijd eist zijn tol van een lichaam, dat weet jij ook, toch?

Hij had de borsten van Seleth beetgepakt en hij woog die op zijn handen. Toen hij ze liet schieten, zakten haar borsten wiebelend naar omlaag.

Daarna voelde hij aan haar lippen, dwong haar mond open en onderzocht haar gebit. Elyf heeft deze slavin gisteren gemerkt. Je weet dat ik hier niet aan koehandel doe. De prijs is de prijs. Hij wees naar het bruinleren broekje dat over Seleths kut zat gespannen. Zo nu en dan raakte de rug van zijn hand de plek waar haar schaamlippen het gladde leer van haar broekje omhoog duwden.

Nu stond ze in haar volledige naakte glorie voor de twee mannen opgesteld. De oude man keek belangstellend naar de weelderige pikzwarte donsvacht op haar venusheuvel en schaamlippen.

En je kut staat me wel aan met die grote harige schaamlippen. Ik zal het merken als je liegt. Hij wreef zachtjes over de harige lippen van haar kut en stak het bovenste kootje van een van zijn vingers in haar opening. Ik ben nogal zenuwachtig, heer. Enkele tellen later richtte hij zich opnieuw tot Asran.

Het werd opnieuw laat en de schemering zette zich in. Voor de vierde keer die dag liet Asran Seleth bij zich komen. Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken. Ze zijn mooi lang en dik, je mag er best wat meer mee pronken. O, en je zult naakt zijn. Ze knoopte schroomvol haar leren broekje los en stond nu in haar volledige naakte glorie voor Asran te kijk.

Zijn ogen keken naar de bruine, glanzende huid van de slavin. Naar de peertjes van borsten met die grote tepels en naar haar ronde buik met daaronder de weelderige vacht van zwarte haartjes. Heeft hij je geneukt? Teder en brutaal tegelijkertijd. Hij neukte me echt heel lekker. Vergeef me dat ik dat zeg, heer, mag ik dat zeggen? Seleth bediende de gasten en lachte vriendelijk naar elke man die haar ook maar de minste blik waardig keurde.

Een diepe mannenstem sprak haar aan. Ze schonk hem een lieve glimlach en schonk zijn gouden drinkbeker vol wijn. Omdat ze zich voorover boog, rinkelden de zilveren belletjes aan haar grote tepels. Wie heeft die zo mooi opgebonden? Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. De draden spanden er mooi strak omheen, ze zaten onderaan rond de tepel gedraaid, vlak bij de borst van de slavin.

Zijn ogen keken nu ook lager, naar de bruine, wat mollige buik van de vrouw, en naar het weelderige, gitzwarte vachtje tussen haar vlezige dijen. Ik ben veertig geworden dit jaar. Hij draaide die om en zag het teken voor duizend. Seleth kon zien dat de man vooral naar haar borsten, buik en kut staarde. Hij likte zijn lippen en voelde met zijn hand tussen haar benen. Hij raakte haar clitoris aan.

De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen. Hij beroerde haar grootste genotplek met kennis van zaken. Seleths adem stokte en ze voelde dat haar wangen een kleur kregen. Hij klonk verrast, maar aangenaam verrast.

Hij had er de vochtigheid gevoeld. Hij hield zijn vingers onder zijn neus en snoof haar geur op. Al haar schatten waren binnen handbereik en Seleth liet zich gewillig strelen en betasten door de zachte handen van Faraldi.

Af en toe ontmoette haar blik die van heer Asran. Zijn gezicht drukte goedkeuring en tevredenheid uit, en ook hij glimlachte naar haar. Ze likte zijn eikel een tijdje en nam dan bijna zijn volledige penis in haar mond om er op te zuigen en het opwippende lid van de heer zo veel mogelijk te plezieren.

Faraldi leunde achterover en genoot met volle teugen. Granny laat zich met liefde misbruiken. Lesbi Bondage Hanna en Maria. Ebony smeekt om afgeranseld te worden. Lisa wil van pijn leren genieten. Milf laat haar doos met een zweepje stimuleren. Slavin geeft zich over aan anale beproeving. De meesteres en haar onderdanige slaafjes. Zonder waarschuwing krijgt zij een forse lul in haar aars. Ondertussen in de bdsm kelder van lesbienne Denise.

Oma met kaal kutje geeft zich over aan bondage. Met zulk ondergoed verdien je een pak slaag. Beetje pijn is best fijn. Jonge blonde slavin ondergaat beproeving gewillig.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:


Jonge slavin laat zich al domineren en op het kutje slaan ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Papa doet mama doggystyle met handboeien om. Ductape bondage met milf Maria. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Keisha word gehandboeid en eens goed geneukt. Fucking a flexible blonde. Amateur tieners zetten eerste stapje in soft SM.

Kinky sletjes houden van orgasmes gepaard met veel pijn. Granny laat zich met liefde misbruiken. Lesbi Bondage Hanna en Maria. Ebony smeekt om afgeranseld te worden. Lisa wil van pijn leren genieten. Zo stond ik dus vrijdag , netjes gedoucht en enkel gekleed in een minimie en sexy uitrusting te wachten op wat komen ging.

Klokslag 10 uur ging de bel en daar stond Erika voor de deur, gekleed in een zwart lederen broek,laarzen en lange jas. Zonder een woord te spreken opende Erika het hesje en kneep even flink in mijn tepels,” zo slavin, afgeleerd om je Meesteres op de gepaste manier te groeten? Meesteres Erika nam er ditmaal alle tijd voor alvorens het bevel “recht” kwam. Uit haar koffertje nam Erika een zwarte halsband en sloot deze met een hangslot vooraan rond mijn hals, links en rechts zaten er ringen aan deze halsband en vooraan werd er snel een ketting aan vastgemaakt.

Aan deze ketting leidde Erika mij naar haar jeep en liet me plaats nemen rechts achteraan. Het instappen zonder mijn geschoren en geringde kut aan heel de straat te tonen was bijna onmogelijk.

Na een kort ritje reed Erika in Antwerpen een ondergrondse parkeer garage in en liet me uitstappen , juist toen enige andere auto’s aankwamen, minstens een chauffeur kreeg een goed zicht op mijn kut, hij miste nauwelijks een van de betonnen pijlers in de garage. Gelukkig ging de ketting niet aan de leiband en zo liep ik dan 2 passen achter mijn Meesteres door Antwerpen. Ze ging een juwelier binnen en had blijkbaar een en ander besteld want de juwelier kwam bijna onmiddellijk met een pakje aandraven.

Het bleek een zware zilveren ketting van 30 cm te zijn met aan weerszijden een sluiting. De ketting bleek perfect te passen en werd aan de tepelringen bevestigd. Erika liet me een paar maal rond paraderen zodat de juwelier alle tijd had om mijn volle B cup te bewonderen.

Het hesje mocht terug aan en we vertrokken terug naar de parking. Eens binnen duwde Erika me ruggelings tegen een van de betonnen steunpilaren en gaf het bevel “toon je kut” Daar stond ik dan, waren er camera’s? Ik voelde me vernederd, beschaamd maar voldeed aan de eis van mijn meesteres. Erika bevestigde een hangslotje aan mijn kutringen en ik mocht mijn rok terug aan. Ik nam weer plaats achteraan in de jeep en nu vertrokken we richting Wallonië.

Op een van de eerste parkings stopten we echter reeds en Erika nam 2 stel handboeien en verbond mijn armen zo achterwaarts met de bevestigingen van de autozetels, ze opende mijn hesje zodat mijn tepels met de ringen en de nieuwe ketting goed zichtbaar waren.

Gelukkig was de jeep vrij hoog zodat men vanuit andere auto’s geen zicht had op dit alles maar dat was buiten de bedoelingen van Erika gerekend. Het was vrij druk vooral vrachtwagens op de linker rijstrook en dat was haar doel, telkens er buitenlandse vrachtwagens reden stak Erika deze voorbij met een gering snelheidsverschil zodat de chauffeurs vanuit hun hoge positie een uitgebreid zicht kregen op kut en borsten.

Met getoeter en lichtsignalen werd dit alles begroet. Het schaamrood stond hoog op mijn gelaat maar hoe ik ook trachtte een en ander terug te bedekken de polsboeien verhinderden enig efficiënt weerwerk. Eindelijk aangekomen aan de woning van Erika en Katarina dacht ik reeds een vermoeden te hebben wat me dit weekend te wachten stond, maar dat viel toch nog maar af te wachten. De woning van Erika is een oude boerderij in U vorm waarbij het open been van de U een grote houten boogpoort is die eens gesloten een totaal afgesloten geheel met een groot binnenhof geeft.

In het midden van dit plein staat een stenen watertrog met een diameter van ruim 2 meter en in het midden en arduinen zuil met ringen op verschillende hoogten.

Dit was bedoeld om vroeger de dorstige dieren aan vast te leggen. De trog was nu afgedekt met een houten rooster en vormde zo een uitstekend SM hulpmiddel. Vreemd genoeg nam Erika me echter mee naar een van de oude schuren, verwijderde de ketting aan mijn tepels “ dank U Meesteres,” want uiteindelijk was deze toch zwaar gaan doorwegen op mijn tepels. Ze zette me in een kooi en verbond het slot aan mijn kut via een ketting met een ring in de muur van de schuur en mijn handen werden vooraan vastgemaakt met een lange ketting aan de andere muur.

Een schoteltje met water stond juist binnen bereik en Erika sloot de deur en liet me zo voor meerdere uren achter in het halfduister. Al vlug viel ik in een soort schemerslaap. Enige uren later kwam mijn Meesteres me terug halen, ze deed een blinddoek voor en de ketting aan mijn halsband.. Alle kleding stukken moesten uit en ze leidde me op het binnenplein, dat was te voelen aan de frisse tocht op mijn naakte huid.

Een geroezemoes klonk op van het binnenplein. Waren er vreemden; wat zouden ze wel van mij denken? Ik werd met mijn rug tegen de arduinen paal geplaatst op het houten rooster. Mijn handen werden achter de paal met handboeien vastgemaakt en mijn benen werden met een spreader bar ver geopend. De blinddoek ging af en daar zag ik een 10 tal mannen en vrouwen op stoeltjes zitten die met belangstelling naar mij keken.

Voor hen stond een lange tafel met daarop verschillende soorten plakken, zwepen riemen en andere SM-attributen die elk een nummer droegen.

..

Buiten sex film dokter

  • SEX IN RUIL VOOR SPULLEN VOET FETISH ESCORT
  • 975
  • Slaaf sm blote kut op straat
  • Erotische massage escort sex op hooizolder
  • Neuk de juf gratis adverteren erotiek


Sex in almere sex contact limburg


Elyf keek tussen haar vlezige dijen naar haar gleufje en zag er de donkerroze zwelling van haar dikke klit. Haar grote harige schaamlippen glinsterden van nattigheid. De rest van zijn vingers en hand masseerde het lobbige vlees van haar dik opgezette klit.

In een reflex spreidde ze haar benen verder open en ze drukte haar natte kloppende kut nog dichter tegen Elyfs hand aan.

De erectie van Elyf vormde een grote bobbel onder zijn broek en ze keek er recht op vanuit haar geknielde positie. Ze boog zich een beetje naar voren en kuste zijn harde penis, dwars door de stof van zijn broek heen. Ze kuste de bobbel nog een keer en nog een keer, tot ze zijn handen door haar haren voelde strelen.

Hij maakte zijn broek los en liet ze zakken. Daarna trok hij ook zijn witte linnen schaamlap naar beneden. Onmiddellijk wipte zijn lange penis naar voren. Met halfopen mond staarde Seleth naar het grote stijve ding dat trillend voor zijn buik stond. Ze bevochtigde haar lippen en stak haar hand uit om de penis zachtjes beet te pakken. Ik vind uw penis gewoon heel mooi om te zien, dat bedoelde ik.

Ik wil niets liever, dwaze slavin! Hij streelde haar borsten en haar buik tot ze wakker werd, en hij hoefde haar zelfs niet te vragen om haar broekje opzij te schuiven. Ze deed dat uit zichzelf. Haar harige kut voelde glibberig en warm aan, en Elyf begon ritmisch te stoten. Ze kwam klaar en haar heupen schokten terwijl hij haar langzaam neukte.

Hij had het gevoel dat hij haar helemaal vulde, het voelde gewoon goed, dacht hij. Enkele tellen later spoot hij zijn warme zaad diep in haar binnenste. Nee, dit nam niemand hem nog af, dacht Elyf en hij voelde zich uitermate bevredigd. Na afloop fatsoeneerden ze zich samen bij de wastafel in zijn kleine woning.

Seleth schraapte haar keel en vroeg: Wat is dat voor een plek, weet u dat? Slavinnen worden volgens prijsklasse aan die gasten getoond. Asran laat alleen mensen binnen die hij persoonlijk kent en die liever niet in een straat vol hoeren gezien worden. Hij knikte zwijgend terwijl zijn ogen het bijna volledig naakte lichaam van Seleth taxerend opnamen. Ze heet Seleth en ze is erg lief.

Asran liet een stuk of tien slavinnen opdraven en ze moesten zich in een lange rij achter elkaar opstellen. Zijn toon was zoals steeds afstandelijk en zakelijk. Seleth werd als vierde uit de rij naar de patio geroepen.

Ze voelde de koele stenen onder haar blote voeten en kwam met neergeslagen blik voor Asran en zijn gast staan. Wat denk je ervan, Timor? Ik zie striemen op haar dijen en op haar rug en billen.

Hij voelde aan haar billen en stak zijn hand zelfs tussen haar bilspleet. En de tijd eist zijn tol van een lichaam, dat weet jij ook, toch? Hij had de borsten van Seleth beetgepakt en hij woog die op zijn handen. Toen hij ze liet schieten, zakten haar borsten wiebelend naar omlaag. Daarna voelde hij aan haar lippen, dwong haar mond open en onderzocht haar gebit. Elyf heeft deze slavin gisteren gemerkt. Je weet dat ik hier niet aan koehandel doe.

De prijs is de prijs. Hij wees naar het bruinleren broekje dat over Seleths kut zat gespannen. Zo nu en dan raakte de rug van zijn hand de plek waar haar schaamlippen het gladde leer van haar broekje omhoog duwden. Nu stond ze in haar volledige naakte glorie voor de twee mannen opgesteld. De oude man keek belangstellend naar de weelderige pikzwarte donsvacht op haar venusheuvel en schaamlippen.

En je kut staat me wel aan met die grote harige schaamlippen. Ik zal het merken als je liegt. Hij wreef zachtjes over de harige lippen van haar kut en stak het bovenste kootje van een van zijn vingers in haar opening. Ik ben nogal zenuwachtig, heer. Enkele tellen later richtte hij zich opnieuw tot Asran. Het werd opnieuw laat en de schemering zette zich in. Voor de vierde keer die dag liet Asran Seleth bij zich komen.

Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken. Ze zijn mooi lang en dik, je mag er best wat meer mee pronken.

O, en je zult naakt zijn. Ze knoopte schroomvol haar leren broekje los en stond nu in haar volledige naakte glorie voor Asran te kijk. Zijn ogen keken naar de bruine, glanzende huid van de slavin. Naar de peertjes van borsten met die grote tepels en naar haar ronde buik met daaronder de weelderige vacht van zwarte haartjes.

Heeft hij je geneukt? Teder en brutaal tegelijkertijd. Hij neukte me echt heel lekker. Vergeef me dat ik dat zeg, heer, mag ik dat zeggen? Seleth bediende de gasten en lachte vriendelijk naar elke man die haar ook maar de minste blik waardig keurde. Een diepe mannenstem sprak haar aan. Ze schonk hem een lieve glimlach en schonk zijn gouden drinkbeker vol wijn. Omdat ze zich voorover boog, rinkelden de zilveren belletjes aan haar grote tepels.

Wie heeft die zo mooi opgebonden? Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. De draden spanden er mooi strak omheen, ze zaten onderaan rond de tepel gedraaid, vlak bij de borst van de slavin. Zijn ogen keken nu ook lager, naar de bruine, wat mollige buik van de vrouw, en naar het weelderige, gitzwarte vachtje tussen haar vlezige dijen. Ik ben veertig geworden dit jaar. Hij draaide die om en zag het teken voor duizend.

Seleth kon zien dat de man vooral naar haar borsten, buik en kut staarde. Hij likte zijn lippen en voelde met zijn hand tussen haar benen. Hij raakte haar clitoris aan. De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen. Hij beroerde haar grootste genotplek met kennis van zaken. Seleths adem stokte en ze voelde dat haar wangen een kleur kregen. Hij klonk verrast, maar aangenaam verrast.

Hij had er de vochtigheid gevoeld. Hij hield zijn vingers onder zijn neus en snoof haar geur op. Al haar schatten waren binnen handbereik en Seleth liet zich gewillig strelen en betasten door de zachte handen van Faraldi.

Af en toe ontmoette haar blik die van heer Asran. Zijn gezicht drukte goedkeuring en tevredenheid uit, en ook hij glimlachte naar haar. Ze likte zijn eikel een tijdje en nam dan bijna zijn volledige penis in haar mond om er op te zuigen en het opwippende lid van de heer zo veel mogelijk te plezieren. Faraldi leunde achterover en genoot met volle teugen. Zijn gedachten vonden rust en hij vergat alle zorgen die hij zich maakte over zijn zaken, zijn echtgenotes en zijn kinderen.

Hij vergat de vermoeidheid die hij had gevoeld na zijn eindeloos lange reis naar het sultanaat. Ga door, ja, dat voelt goed. Ze kronkelde met haar heupen en de belletjes aan haar opgebonden tepels rinkelden speels terwijl ze Faraldi genot schonk. Toen hij op het randje balanceerde, legde hij een hand op haar naar omhoog gedraaide billen en hij schraapte zijn keel.

Zijn stem klonk hees. Ze glimlachte en knielde voor hem neer. De manier waarop hij naar haar naakte lichaam keek, gaf haar een goed gevoel. Ze stak haar borsten trots naar voren. De belletjes aan haar harde tepels rinkelden. Na Elyf was Faraldi al de tweede man die haar complimenteerde. En hij vond het zalig om door haar te worden geliefkoosd. Als u het wenst, kan ik uw genot nog wat rekken, heer? Hij streek een lok uit haar gezicht en gaf haar een zoentje op haar neus.

Zijn ogen keken naar blote borsten en lager, naar haar vlezige dijen, waar de donkere striemen van de bullenpees nog zichtbaar waren. Ik ben een oude man en mijn tijd is beperkt. Daar glibberde ze van het geil dat uit haar kloppende kut naar buiten sijpelde. Die was al vanaf het begin zo, ergens tussen stijf en slap in. Ze hoorde hem zachtjes kreunen van genot en begon zijn pik tergend langzaam af te trekken.

Toen hij kwam, schrok ze een beetje van de hoeveelheid zaad. Het kleverige goedje vloeide warm en dik over haar vingers, hand en pols. Dat had ze niet verwacht. Faraldi moest de uitdrukking op haar gezicht gezien hebben, want hij schoot in de lach. Zeker als men mij met zoveel toewijding en gulheid bedient. Hij verloste haar hoogstpersoonlijk van de strakke lusjes rond haar tepels en legde de belletjes opzij. Asran gaf haar ook haar enige kledingstuk terug en bleef toekijken hoe het sleetse leer zich tussen haar benen aanspande en hoe het zich rond haar kut sloot terwijl ze het broekje aantrok.

Ik ben bijzonder tevreden en als je dat wenst, laat ik je naar hem toe brengen. Dan kan je de rest van de nacht in zijn warme bed doorbrengen en morgen lekker uitslapen. In mijn huis liggen de hoeren op een mat op de vloer, en ze worden bij zonsopgang gewekt.

Ze hoopte op die laatste, maar een warm bed klonk hoe dan ook erg verleidelijk, dus zei ze: Ik dank u voor uw goedheid. Ze volgde hem door de straat van Asran, waar nog altijd vrouwen te koop werden aangeboden.

Het grillige licht van toortsen en vuurpotten wierp schaduwen over de grond en de muren. Seleth herkende het huis waar Elyf haar de vorige nacht mee naartoe had genomen en ze voelde blijdschap, maar ook wat twijfels. Zou hij twee keer bij dezelfde hoer willen liggen? De bediende klopte aan en verdween discreet in de schaduwen. Hij kwam uit zijn bed, was naakt en een beetje verrast, maar hij leek oprecht verheugd om haar te zien. Ze stapte over de drempel en keek hem verlangend aan.

Ik ben bereidwillig en zal u in alles gehoorzamen. Zijn pik begon al langer te worden, zijn ogen fonkelden en hij aaide haar over de wang. Weet je ook waarom Asran je naar me toe stuurde? Hij was tevreden over mijn werk, geloof ik. Toen vroeg hij of het me plezier zou doen om nog eens in uw bed te slapen. We mochten uitslapen, heer. Zijn pik was hard en groot. Het mooie ding stond recht overeind en al haar twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon. Elyf keek naar haar ogen, half verborgen onder haar lange zwarte wimpers.

Hij nam haar gezicht in zijn handen en kuste haar op haar ogen en neus, pas daarna kuste hij haar op de lippen. Seleth genoot van die zoen. Ze proefde zijn tong en meteen was er daar dat kloppende gevoel tussen haar benen. Opeens waren zijn handen overal; hij streelde haar hals, haar borsten, haar buik en haar billen.

Zijn vingers frunnikten onhandig aan het touw dat haar broekje ophield. Zij wist waar de knoopjes zaten en binnen drie tellen was haar schaamlapje los. Even snel waren daar de grijpgrage vingers van Elyf. Elyf wist perfect waar haar grootste gevoeligheid lag en hij bespeelde haar zoals nog nooit iemand haar had bespeeld.

Ze werd nat en nog veel natter. Het geil stroomde over zijn strelende en penetrerende vingers terwijl ze luid hijgend klaarkwam. Hij drukte haar lichaam tegen de muur en begon langzaam in haar te komen. Ze voelde zijn pik duwen, omhoog bewegen en zich diep in haar binnenste verankeren.

Haar dikke billen schuurden langs de bepleisterde muur van Elyfs huis. De striemen van haar geseling deden nog wel pijn, maar die pijn woog niet op tegen het genot om zo lekker geneukt te worden. Elyf hield haar stevig in zijn greep en stootte ritmisch tot hij voelde dat hij ging komen. Toen trok hij zich uit haar terug. Seleth wist als vanzelf wat hij graag wilde. Ze reikte naar zijn pik en voelde hoe die uit zichzelf bewoog.

Hij was beenhard, voelde gloeiend heet aan en was nog glad en glibberig van haar eigen vocht. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Jonge slavin laat zich al domineren en op het kutje slaan ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Papa doet mama doggystyle met handboeien om. Ductape bondage met milf Maria. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Keisha word gehandboeid en eens goed geneukt. Fucking a flexible blonde. Amateur tieners zetten eerste stapje in soft SM.

Kinky sletjes houden van orgasmes gepaard met veel pijn. Granny laat zich met liefde misbruiken.