Stijve lul aftrekken veel kuthaar

Na zwemmen is mijn balzak wel hard en mn ballen kleiner. Ik heb wel een vriendin ze vindt het geil als ik mijn okselhaar laat staan. Slap is mijne niet bijster groot ongeveer 7 cm, stijf groeit hij tot 15 cm en heeft dan een redelijke afwijking naar links het is niet zo dat ik bij seks daar last van heb mijn voorhuid is normaal, slap is mijn eikel bedekt en stijf komt hij helemaal tevoorschijn, verder is mijn penis wel vrij dik.

Mijn ballen hangen redelijk, en mijn linker bal hangt lager. Als ik geil ben trekken m'n ballen strak tegen m'n huid aan. Als mijn pik in erectie is is mijn eikel altijd onbedekt. Hij staat dan in de richting van mijn buik. Heb veel schaamhaar ook op mijn ballen maar ik hou het bij. Heb nog geen chik. Ja,die van mij is als die Knoertje kleine is Slap is die 17 cm en stijf 24 cm. Heb vaak door mijn grote geen seks kunnen hebben met kleinere dunne vrouwen.

Ik heb een verloofd vrouw van 1,78m en 90 kilo. Ben zelf 1,98m en 85 kilo. Hij is omtrek 16 cm als ik een cm band eromheen leg. Eikel is nog een stuk dikker. Ben besneden, eikelt is altijd bloot en halfbloed Italiaan nederlands.

Heb met een stijve een paarse eikel. Slap is de eikel gewoon rozig. Ik trim mijn schaamhaar. Dat is tegen zwart aan. Als die stijf is staat die iets als een banaan naar boven. Mijn vrouw squirt hierdoor bij mij. Heb een normale zak. Er komt veel sperma uit en spuit het ver. Mijn penis in erectie is 14 cm en 10,5 cm dik heb bruin schaamhaar en laat het staan omDat het nog niet zo super lang is ben onbesneden en ik ruk heel veel en heb veel sperma de kleur is doorzichtig.

Heb eerder iets kleinere ballen. En ik krijg oon heel rap een stijve en die staat dan helemaal naar boven. Die van mij is 18 cm lang onderkant 6 cm breed en bovenkant ongeveer 5 cm, de eikel is wat dikker.

Ik heb een erg grote denk ik. Ik heb nog geen jongen ontmoet die een grotere had, ook bij porno niet. Ik ben bi geloof ik. Ik heb een slappe van 19 cm erg dik en stijf als ik erg geil ben 26cm. Ik kan bij geen meid terecht sommige jongens willen hem wel in hun je-weet-wel. Dunne schacht, mooie volle dikke strakke balzak met 2 flinke eieren erin. Scheer me zak kaal, maar boven me lul heb ik veel en vol donker schaamhaar wat ik Zelf erg mooi en geil vind. Het leukste is mijn champion eikel. Heel breed met dikke randen.

Schacht dun en 10cm, eikel dik en 7cm lang en 5 breed. Jongen 18, Mijne is slap 7 cm en stijf iets meer dan Inderdaad hebben we mazzel, vind ik ook! Had ik niet gedacht dat hij zo groot wordt. Wordt ook bijna 3 keer zo groot! Mijn omtrek is Te dik vind ik zelf en soms echt lastig.

Bij mij is klaarkomen meestal nogal heftig, veel harde stralen en ver. Levert vaak verbaasde blikken op. Ik scheer al het haar weg. Jammer dat nogal wat jongens d'r schaamhaar scheren. Ik word altijd zo opgewonden van zo'n mooi bosje haar en zeker als ik dan ook nog een stukje van je eikel zie in zwemslipje. M'n kruis wordt daar helemaal nat van en nu ook! Je zegt dat ie ook heel erg dik is, bedoel je dat ook als ie slap is en hoe dik is de jouwe dan?

Lijkt me erg  wel lastig in sommige situaties, of valt dat mee. Heb zelf ook niet echt een kleintje, scheer ook alles weg. Merk dat er wel veel gekeken wordt, niet zo erg, maar soms vind ik het vervelend. Ik heb een hele donkere lul bn zelf ook donker zwart hij is stijf 23cm en slap is hij 15cm verder is hij heel dik, en ik scheer mijn schaamhaar wel weg. Lekker lulletje toch en laat even naar je zak kijken bij de dokter het is waarschijnlijk niks groet R.

Stijf is ie 16cm, haar allemaal geschoren, kaarsrecht als ie stijf is, voorhuis gaat als ie stond is niet helemaal over men eikel heen, hij is redelijk dik. Hallo mijn Penis is wel 20 cm Lang ik geniet er elke dag van zolang je maar kan rukken en het is nog eens Gezond ook luister hier ik geniet ervan 1 x per 3 dagen soms 1 x per 55 dagen doe gewoon je hebt hem niet gekregen om te plassen van mij groeit Hij wel tot 19 á 20 cm Lang de dikte is 4,2 cm.

Mijn pik is 16cm. Mijn piemel is 8 cm slap en 16cm stijf. Het is een lekkere kromme piemel. Onder mn piemel hangt een klein zakje. D hij is denk ik 7 a 8 centimeter dik, mijn balzak is vrij strak en mijn rechterbal heeft wel eens de neiging naar binnen te gaan.

D ben zelf vrij lang en fijngebouwd dat verklaart mijn grootte misschien: Slap is hij maar 3 of 4 cm maar al hij stijf is dan groeit hij tot wel 18 cm. Hij staat dan wel een beetje krom naar voren en naar links. En ik vind hem ook best wel dik als hij stijf is. Ik heb een lange voorhuis die ook als hij stijf is helemaal over mijn eikel kan. Hij is ook donkerder dan de rest van mijn huid en ik draag hem altijd links.

Mijn ballen bungelen er onder. Verder knip ik regelmatig mijn schaamhaar kort en dat op mijn ballen ook. Mijn schaamhaar is ook wat donkerder dan mijn hoofdhaar. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Hey jongens, beschrijf jullie penis eens, hoe hij eruit ziet, hoe groot ie is, wat voo schaamhaar je hebt enzo voort ;. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 14 juli   [ Ik heb lang getwijfeld om hier over afmetingen te praten, omdat sommigen daar raar op reageren, maar er zijn meer grote jongens bij lees ik hierboven. De omtrek is ongeveer 16cm. De kleur is dezelfde blanke huidskleur als ik, niet donkerder. M'n ballen zitten compact tegen m'n pik aan, ze hangen eigenlijk nooit echt.

Ik ben niet besneden. Ik scheer in de zomer alles, op een heel klein plekje in dat kuiltje boven de schacht na, een "soul patch" zeg maar. Maar als dat scheef gaat na een tijdje haal ik ook wel alles helemaal weg. In de winter laat ik soms boven de schacht een wat groter driehoekje staan, dan scheer ik dus alleen m'n pik, ballen en waar nodig erachter. Ik ervaar alleen 'nadelen' mbt ondergoed en zwembroeken, omdat 'men' dan denkt dat ik een stijve heb, puur omdat hij zo groot is.

Mede daarom ga ik liever naar het naaktstrand. Daar doet tenminste niemand raar. Gewoon met kleding aan valt die bobbel ook behoorlijk op. Is dat een nadeel? Soms, als je ongewenste aandacht krijgt. Meestal is het positief, als je leuke aandacht krijgt.

Qua seks heb ik er alleen maar voordelen van. Ik krijg regelmatig aanspraak en heb gemerkt dat zowel mannen als vrouwen het geil vinden als je een flinke bobbel in je broek hebt. Daardoor al flink wat ervaring opgedaan op dit gebied. Veel meiden zijn nieuwsgierig, en willen het wel eens meemaken om geneukt te worden met zo'n grote pik.

Sommige jongens vinden hem ook heel interessant, maar anaal doe ik niet. Misschien is dat een 'nadeel', maar ik mis het niet en heb er ook niet echt behoefte aan.

Trekken en pijpen deed ik op de middelbare school ook al, en dat doe ik soms nog wel eens als ik een jongen echt heel erg leuk vind. Neuken doe ik met meiden. Ook nooit iemand pijn gedaan trouwens. Dat ligt ook aan jezelf, is puur een kwestie van techniek. Je begint niet gelijk te rammen natuurlijk, maar je zorgt dat een meisje eerst nat is. Dan langzaamaan beginnen, en steeds wat dieper. Dat is een kwestie van je partner aanvoelen. Bij sommige kun je na een tijdje 'vol gas' en anderen vereisen wat meer finesse.

Maar het gaat altijd goed, dus laat je niks wijsmaken over 'nadelen' op dat gebied. Alleen als je homo bent kan het misschien lastig zijn. Maar daar heb ik dus geen ervaring mee.

Ik ben wel benieuwd op welke leeftijd de andere 'grote jongens' die afmetingen hadden. Ik lees hierboven verbaasde reacties op een jongen van 16 met 20cm, maar ik had die grote pik al toen ik 12 a 13 was. Ergens tussen de m'n elfde en dertiende is het ding ineens enorm gaan groeien. Ik weet zeker dat hij nog een stuk kleiner was toen ik tien was wel al bovengemiddeld voor de leeftijd en ook dat hij in de brugklas al zo groot was.

Dat weet ik nog omdat ik toen met de hele klas moest douchen, en als de dood was dat iedereen zou kijken, wat dus ook gebeurde. Ik heb het opgelost met een geintje, en toen was het ijs gebroken en de valse schaamte weg. Wanneer was hij bij jullie op volledig formaat zeg maar? Mijne 11cm slap en een goede 21cm groot helemaal recht en goed dik, dikke balzak. Men penis is 10,5 slap en stijff 15,5 k vind di redelijk groot omdat k op sites had gekeken maar k wil nog wa grotere namelijk 12cm als slap??

Mijne staat stijf tegen mijn buik aan,11cm stijf en heb zwart schaamhaar wat ik soms korter maak. Mijne is onbesneden,hij is stijf 11 cm heb zwart schaamhaar. Ik kan mijn voorhuid nog over mijn eikel doen als hij stijf is. Hoi, ik ben besneden en ben er ook tevreden mee want het is hygienischer en mooier vind ik, mijn penis is in slapte zo'n 9à10cm, in stijve vorm is hij 17cm groot, hij is 2cm breed slap en 4,5cm breed stijf.

Mijn eikel is in beide gevallen rooskleurig, mijn penis is stijf in een klein boogje, en heeft een lichte afwijking naar links. Meestal laat ik mijn schaamhaar staan, dat is dan zwartkleurig, maar heb voor de verandering helemaal kaal geschoren wat ik persoonlijk mooier vind.

Mijn ballen zijn volgens mij normaal. Slap; 10 en dikkig. In erectie 20,4 in lengte en 16,5 in omtrek, met zeer lichte buiging naar links Nooit m'n ballen gemeten, maarja wie wel? Heb ook wel is gehoord en gezien dat roodharigen groot geschapen zijn. Hoi;Mijne is 14 cm slappie en Weet iemand of dit waar is? Ik heb een van 7 Cm slap en 14 stijf. Ik schaam me wel voor me beharing. Ik ook, mooie lengte. Zou willen dat ik zo'n grote had: Mijn piemel is slap 9 cm en stijf 14 en heb wat schaamhaar en mijn eikel is redelijk dik en mijn piemel is ook redelijk dik.

Sorry, is me niet helemaal duidelijk. Hoe zwaar ben jij, als ik je vragen mag? Mijn vriend wil ook minder zwaar worden, ook omdat hij problemen heeft met zich bewegen, merk jij dat ook bij jezelf?

Ik heb er helemaal geen problemen mee dat hij dik is, hij ook niet maar het is erg lastig voor hem. Niet dat hij zich ervoor schaamt, voor mij sowieso niet maar al we gaan zwemmen dan merk ik dat hij er moeite mee heeft dat er zo naar hem gekeken wordt, herken je dat? Wat ik zei, dat je penis er veel kleiner uitziet dan dat hij is, merk jij dat ook bij jezelf?

Hetzelfde als u vriend, alleen 2 cm kleiner en iets dikker. Ik ben nu wel bezig me mijn gewicht. Bij hem zie je zijn penis bijna niet omdat er vet omheen zit. Dus het lijkt bij hem of hij een heel kleine heeft. Kan me indenken dat 't bij jou ook zo is.

Ik wil je niet in verlegenheid brengen, maar mag ik je vragen hoe zwaar en hoe lang je bent? Slap 1cm stijf 11 11 cm ;,: Mijne is slap 9cm stijf 14,5 als ie stijf word gaat me eikel er niet overheen en lijntje haar vanaf navel naar schaamhaar. Mijne is 10 cm lang slap en 14 cm stijf Hij is 4 cm dik de eikel komt te zien als ie stijf is hj word binnen 2 seconden volledig stijf en hij is soms wel 18 cm. Ik ben 14 jaar en op zn kleinst is die 10 cm en stijf 18 cm ik scheer me wel ; en hij is rond de 10,5 cm dik.

Geschoren en 14 cm slap, stijf 17 cm. Okselhaar scheer ik ook. In slappe toestand is mijn leuter cm en in erectie cm. Het is bij mij niet geschoren, dus het is er lekker warm. Wanneer stijf is hij vrij recht en met een omtrek van 12 cm. Mijn linkerbal hangt lager dan rechts en is ook iets kleiner. Met besneden zijn op de Amerikaanse wijze bedoel ik dat ik met een gomco-klamp ben besneden.

Daardoor heb ik net als alle andere Amerikanen een tweekleurige penisschacht en ben ik ook erg hoog en strak besneden. Ik ben in de USA besneden omdat mijn vader daar toen werkte.

Ook geschoren en 17 slap, 23 stijf. Erg groot helaas ben er niet altijd zo blij mee om eerlijk te zijn. Ik ben besneden, hij is slap 4 cm en hard 12 cm. Als hij hard is buigt hij iets naar beneden.

Ik heb nog niet veel haar daar, maar scheer het wel al weg. Ik heb een besneden lul van ongeveer 17 cm stijf en 9 cm slap. De eikel ligt altijd bloot ook als mijn lul slap is. Ik scheer ook mijn pik en ballen omdat dat mooier is. Ik ben besneden om medische redenen, ik scheer mijn schaamhaar, maar niet elke dag, dus het is niet kaal.

Hij is slap 8 cm en stijf 14 cm. Mij penis is 14 cm slap en 19 cm stijf, ik ben dus heel blij. Ik scheer enkel mijn ballen, ik scheer mijn schaamhaar in 1 lijntje recht omhoog tot het samenloopt met mijn pikwijzer op mijn buik. Mijn ballen hangen tamelijk laag en zijn normaal van grootte. Als je wat dikker bent dan gemiddeld lijkt je pik idd wat kleiner.

En je eigen pik zie je normaliter van bovenaf en dan lijkt ie sowieso altijd kleiner. Ga maar eens bloot voor de spiegel staan, dan lijkt ie al wat groter. Verder ben je pas 13 en ik denk dat je het komende jaar nog wel een groeispurt krijgt en dan wordt ie zomaar een paar centimeter langer. Mijn piemel is maar 3 cm slap en 6 cm stijf. Ik schaam me altijd bij de kleedkamers om mijn grootte, ik vind mijn piemel wel wat klein voor mijn leeftijd.

Ik heb wel veel schaam en balhaar. Ik vind het wel raar dat als ik op mijn huid rondom mijn piemel druk mijn pik ineens 2 cm groeit! Mijn piemel is 17 cm stijf en er komt heel veel sperma uit. Mij penis is 6 cm slap en 15,5 stijf en 4,5 cm dik. De mijne is 8 cm slap en 15 cm stijf, en kaalgeschoren. Mijn penis is ongeveer 8cm stijf slap cm hij is ongeveer 3cm dik ik heb een beetje sperma. Hey de mijne is slap ongeveer 10 cm of een beetje meer en stijf ongeveer 15,5 cm of iets meer. Het is lang geleden dat ik nog eens na heb gemeten.

Hey jongen van Een stijve van 4cm? Ja dat bestaat dat weet ik en kleiner ook nog volgens mij. Ik hoop dat ie nog zal groeien zeker tot 7 cm hoop echt nog meer voor je. Want je kunt met 7 cm pas goed seks hebben volgens mij. Ik zou nog wat geduld hebben, wie weet komt het goed! Als mijn piemel stijve staat is die maar 4 cm je kunt er niet veel mee.

Jouw lengte is heel normaal hoor. Veel overdrijven het vaak. Ik denk dat 3 cm slap veel voorkomt en stijf 12 cm nog veel meer! Die van mij is slap 3 en stijf 12 cm, is dat normaal? Slap 16 cm Stijf 25 cm En wat een leuke gay site is dit: Hoi jongen 16 22 cm is erg groot volgens mij en je hebt best kans dat hij nog groter wordt, bij mij groeide hij door tot ik 19 was.

Hangt hij echt naar beneden bij jou of recht naar voren? Bij mij naar voren, zal wel door het gewicht komen. Hoe lang is de jouwe slap? Mijn pik is stijf 22 cm maar hij staat altijd naar beneden hij is groot. Besneden op mijn 16e. Sindsdien heb ik geen gevoel meer in mijn eikel. Heb jij dat ook, op welke leeftijd ben jij besneden? Mijne is kaarsrecht en staat recht vooruit als ie stijf is.

Jouw eikel is paars als je een paal hebt, lijkt me wel mooi om te zien. Hoe lang heb jij al zo'n grote, bij mij vanaf mijn 16e ongeveer. Kreeg jij ook zoveel opmerkingen met douchen enzo, ik vind het best vervelend dat ik altijd voorzichtig moet zijn met neuken, ik herken dus wel wat jij zegt daarover. Jouw eikel is een stuk dikker dan je penis, valt ie dan niet erg op als je een strakke zwemslip draagt?

Hoop dat je weer reageert! Ik heb stijf ongeveer 15 a 16 centimeter heb al best wat schaamhaar. Hoe je er nu mee omgaat is direct Accepteren heb je ook geen verborgen frustraties ok accepteer zoals e bent wil zijn een grote is best leuk en spannend hoe andere er mee omgaan daarnaast maakt niet uit of je onbesneden bnet of niet zo bent je maakt er happy gevoel over en je dag begint blij zodra hij er uit steekt en anderen zien dit mag je zo denken er wordt wel blij naar gekeken hoe jij er zelf mee omgaat daar gaat het om toch wees je Zelf je mag zo wel denken oh misschien worden andere er wel opgewonden van das prettig om te weten zelf wordt je er ook klein beetje opgewonden van het maakt echt niet uit of je hetero of bi of anders bent gewoon je leuke momenten mee maken er je moet maar zo denken hij is populair dus mij doel is bereikt hiermee cool zijn en je verstand op lol beleven succes jongens Ik heb niet zo een grote Ik denk dat als hij stijf is 10 cm Onbesneden.

Jongen 20 of is het 23, Leuk dat je weer reageert! Is inderdaad persoonlijk, wat voor zwemkleding je leuk vindt. Trouwens jouw keus is de mijne, al draag ik niet vaak strings. Ik snap niet hoe jij je penis en ballen daarin krijgt. Een zwemslip gaat bij mij nog wel, maar ook lastig.

Bij jou moet dat ook wel zo zijn denk ik. Zou het tof vinden als je ook reageert op de andere vragen die ik je stelde. Leuk zo'n grote maak ik wordt er soms onzeker door en vind het lastig.

Vertel mij en de anderen hoe jij dit ervaarde roen je jonger was en hoe je ee nu mee omgaat. Hoi jongen van Je vraag over kleding cq. Ik zelf hou van beetje strakke en kleine zwembroekjes en als ondergoed liefst strings. Alles is dan goed zichtbaar en daar geil ik op. Als ik in een klein zwembroekje ben merk ik dat nogal wat meiden daarop geilen en me uitdagen door hun broekje een beetje scheef te trekken wat mij mooi uitzicht geeft, zodat ik een stijve krijg die er dan bovenuit floept wat gezien hun reactie de bedoeling was.

Ik ben benieuwd of ze ook verder durven gaan, maar heb dat nog niet uitgeprobeerd. Jongen 23, Ik ben blij dat je zegt dat het niet altijd zo handig is om zo'n grote te hebben. Mijne is slap 19 cm en stijf net zoals de jouwe. Ook erg dik, waardoor ik vaak problemen heb met sex.

Tot mijn 15e had ik een normaal pikkie, toen begon het en een jaar later had ik deze afmetingen. Hoe ging dat bij jou? Zeker op school destijds werd ik er vaak mee gepest, overkwam jou dat ook? Mijne is 17 dik, eromheen dus en mijn eikel is een beetje dikker. Hoe dik is de jouwe, ik heb grote ballen, als ik vergelijk met andere gasten en ik kom meestal hard. Hoever spuit jij en tegen welke problemen loop jij aan? Ben benieuwd naar je reactie, heb je misschien nog tips voor me, qua kleding, zwemkleding etc.

Hartstikke bedankt als je wilt reageren Grtz. In erectie is mijn lul 16 cm lang en een omtrek van 15 cm. Met een lichte kromming naar links. Momenteel een schaamhaar rondom mijn lul en op mijn ballen. Scheer eens in de twee weken. Heb een mooie piemel en ik heb geen schaamhaar en ik ben geen homo.

Stijf 18 en slap 12 Boven mn lul heb ik een beetje haar ,op mn ballen groeit nog niks Heb ik weinig haar voor mn leeftijd? Ik wil je wat vragen: Welke problemen kom jij tegen doordat je zo'n grote hebt? Je zegt dat je het lastig vindt, dat snap ik want ik heb hetzelfde probleem. Er wordt vaak gezegd hoe groter hoe beter, mijn ervaring is anders. Hey jongens, beschrijf jullie penis eens, hoe hij eruit ziet, hoe groot ie is, wat voo schaamhaar je hebt enzo voort ; Slap ongeveer 7 a 8cm en stijf 15cm Gemeten met de voorhuid achter de eikel.

Sperma is wit en spuit redelijk wat. Schaamhaar knip ik af en toe bij en de balzal scheer ik. Stijf zit het velletje half op de eikel of helemaal naar achteren Mits de eikel droog is Dan gaat ie sws automatisch naar achteren. Je trekt je velletje helemaal naar achteren, dus eikel bloot en je pakt dan een lineaal en je meet dan vanaf de bovenkant van je piemel.

Zowel slap als stijf. Als hij al gelijk stijf wordt als je hem bloot maakt kan je beter eventjes aftrekken zodat je klaarkomt en zal voorlopig niet stijf worden dan. Aftrekken doe je door het velletje naar achteren te doen en weer naar voren of met je hand over de blote eikel gaan. Slap heb ik net geen tuitje, maar bedekt nog net de eikel.

Zou fijn zijn als hij een eens nog wat korter werdt en de eikel net niet bedekt. Ontbloot laten gaat wel, maar dan wordt hij gelijk stijf in het begin. Eikel is niet echt gevoelig meer. Als ik buk gaat hij er gelijk helemaal de eikel bedekken. Ik heb een lul van 18 cm lang en 8 cm breed schaamhaar kort geschoren. Mijn penis is slap 16 cm en stijf 20 cm ik vind het heel geil om dit te horen van allemaal meisjes. Ik las je verhaal over dat jongens beginnen te lachen wanneer ze jouw lul zien.

Ik wil graag reageren, maar snap niet helemaal wat je bedoelt met zwarte haartjes pik zwart bijvoorbeeld. Wil je nog n's uitleggen wat je bedoelt? Ik reageer zeker weer. Hoe scheer je je ballen-schaamhaar kaal zonder stoppels? Wil graag weer reageren, ik heb al gereageerd. Hoor graag weer van je!! Hij is best groot die knoertje van mij soms schaam ik mij zeker wanneer ik bij andere jongens ben kijken ze naar mij zien zwarte haartje´s pik zwart beginnen ze klein beetje te lachen kijk die is groot vertellen ze dan zeker wel 19 cm groot laat staan wanneer ie stijf is geworden vertellen ze ook nog extra om te pesten je kan zeker er niet mee klaar komen hé daar is ie te groot voor en bij meisje´s willen zo´n grote wel maar kan er niet in zeker Ja,daar schaam ik mij wel voor jongens..

Ik snap best dat er hier gereageerd wordt met --dat kan niet -- enzo. Eigenlijk wil ik reageren door te zeggen dat het wel zeker kan. Mijn penis is slap namelijk ook 19 cm, niet dat ik er zo blij mee ben, want ik vind het eerlijk gezegd nogal vervelend om zo'n groot geval tussen mijn benen te hebben. Aangezien ik al lang op sport zit en dus ook douche met de andere gasten, val ik altijd op en dat is al zo sinds ik 15 was. Je zou zeggen dat ik er aan gewend zou zijn nu, is ook wel een beetje zo, maar ik vind het niet prettig om zo in de belangstelling te staan.

Bovendien wordt ie nauwelijks dikker als ik een stijve heb, ik bedoel te zeggen dat hij slap ook echt erg dik is. Zoals elke jongen krijg ik ook wel n's een stijve, ook bij het douchen, bijna 25 cm dan. Ik heb wel eens sex gehad met een meisje, maar die kon er niks mee. Ik ben gay en inderdaad heb ik ook de ervaring dat jongens er vaak niet zo'n probleem me hebben om door mij geneukt te worden. Maar echt los gaan dat gaat echt niet. Niet alleen door de lengte maar vooral door de dikte is het lastig.

Hoop dat er gasten zijn die dit herkennen en hun ervaringen hier vertellen. Eerlijk gezegd schaam ik me soms gewoon voor m'n afmetingen. Ben zelf 1,76m dus valt het nog meer op volgens mij. Mijn penis is stijf 16,5cm lang en 4,5cm in doorsnee. Slap is 'ie 11cm en 4 cm in doorsnee.

Mijn voorhuid heb ik nagenoeg altijd naar achter, ook als hij slap is, maar als ik hem over eikel trek gaat 'ie maximaal tot de helft. Op zich heb ik best een dikke, maar hij is vooral dik in het midden, hij loopt breed uit en en dan weer wat smaller. Op z'n breedst is 'ie net geen 5,5cm. Ook liggen de aders duidelijk op mijn pik. Als ik geil ben dan wijst mijn penis iets naar boven en naar links.

Ik heb ook echte lowhangers. Ik heb ook al heel veel haar op me'n lul. Doe mijn pik en ballen nu scheren schaam haar op buik laat ik. Man wat een grote pikken allemaal! Sommigen geven ook toe dat ze een kleiner formaat hebben! Veel van 13jaar een penis van 20cm? Als je je pik met massage olie insmeert voor de meiden, zullen ze niet snel gaan pijpen lijkt mij!

Smaakt niet echt lekker dus ik doe het wel mét prethaar en zonder massage olie! Jongen 16, als je verkering hebt kan je je meisje vragen wat ze het liefst heeft, waarbij je zeker niet uit het oog moet verliezen wat je zelf wil.

Verloochen jezelf niet maar doe wat voor jou goed voelt en kijk wat jullie samen fijn vinden. Haha het gemiddelde in het echt is cm stijf. Zelfs 13 jarigen hebben een 20 cm lange? Waarom liegen jongens zelfs als het anoniem is. Mijn penis is zelf 9 cm lang stijf Alleen heb ik amper balhaar. Voor de rest heb ik nergens haar behalve mn hoofd. Dit betekent dat ik nog wat jaartjes zal groeien ben net 16 geworden.

Ik schaam me wel voor 9 cm. Jongen 17 Hoi, je denkt dat de jouwe erg groot is, zei je. Ik weet wel zeker dat je gelijk hebt, eerlijk gezegd vind ik het best vervelend voor je.

Dat zeg ik omdat de mijne ook erg groot is, 17 slap en 24 cm stijf. Ik ben homo, heb erg weinig ervaring met meisjes, ik merk wel dat veel jongens mijn penis te groot vinden. Voor jou is het nog lastiger denk ik. Lukt het bij jou om gepijpt te worden? Dan wil ik je nog vragen hoe jij het ervaart als je gewoon een slappe hebt, met douchen enzo en met kledingkeuze, om maar wat te noemen.

Ik zou het echt fijn vinden als je weer wil reageren, ik hoop dat we mekaar een beetje kunnen helpen. Echt, ik baal vaak zo dat ik zo'n enorme pik heb.

Hoe is dat bij jou? Allemaal zeer vreemd dat alle jongens hier zo groot zijn moest dat in de echte wereld maar zo zijn: Het is redelijk raar hoe bijna alle 13 jarigen hier een even grote lul hebben of zelfs groter dan mij en altijd van die mooie getallen ; Maar ikzelf meet stijf 16,7 cm en omtrek net iets meer dan 13 cm is perfect voor de magnum condooms die ik gebruik. Meisjes houden van mn pik ook omdat ik een bloeier ben hij is al groot slap en dat is mooi voor hen he: Ik ben geschoren omdat ik denk dat je piemel er langer door lijkt.

Hij is namelijk maar 4,5cm slap en 10cm hard maar hij is vooral héél erg dun 7cm omtrek stijf slap word ie nog iets dunner.

Ik heb slap kleine pik cm en stijf is die bijna 20cm en 13cm dik. Past perfect bij de meisjes die hem tot nu gevoeld hebben. Heb gewoon schaamhaar al is het niet veel en zijn het korte zachte blonde haartjes.

Me lul is trouwens recht en me voorhuid hangt slap over me eikel maar als die stijf is staat me huid strak onder me eikel. Ja ik zit bij hevige lust, op 25 cm lengte en omtrek van 15 cm.

Mijn buurmeisje van 18 gilt het uit wanneer ik haar volspuit, en duwt mij strak er in met haar orgasme, lekker. Stijf 17,5cm lang 4,3cm dik slap 10cm lang ik heb niet te veel schaamhaar en stijf staat mijn pik schuin omhoog en vel gaat over eikel.

Mijn pik is slap 11 cm en stijf Toen ik 10 was had ik al een stijve van 13 cm en was altijd degen die werdt aangekeken in de jongenskleedkamer met sport.

Er zijn jongens die op hun 13e al een lul van 18 cm hebben en overal beharing hebben zoals ik en je hebt er pas die in de 20 hun lichamelijke verandering doormaken.

Je moet je echt geen zorgen maken. Je heb geen probleem, ookal is je vader het ooit vergeten te vertellen. Je kan altijd nog groeien, en luister wat je kan doen is gewoon proberen af te trekken en voelen hoe het is, jezelf ontdekken!! Alles komt vanzelf, en ze zeggen je kan beter een kleine hebben die steigert dan een grotere lul die weigerd,. Het is normaal voor je leeftijd, en je voorhuid is naar achter trekken, en als je het vaak probeert dan rekt het langzaamherhand uit en dan wordt het ook minder gevoelig zowel als je onder de douche staat als je zelf aan het mastruberen bent.

Het antwoord is nee, dat komt nog, vergelijk het met beenhaar, en okselhaar dat komt vanzelf als je ouder wordt. Dus maak je daar geen zorgen over, en als je, je schaamt bij het douche, vraag anders of je met boxer mag douche. Dit komt veelvuldig voor bij voetbal teams die na afloop douche, die douche vaak met boxers aan en is dus ook niet raar. Hey is het zo dat kleinere jogens in bijna alle gevallen een kleinere lul hebben dat grotere jongens met dezelfde leeftijd?

Ik ben 14 en een vroege puber, mijn is stijf 16cm en heb een flinke bos schaamhaar! Iedereen is anders, de ene begint vroeg de andere wat later.

Klinkt alsof jullie jongen 12, 13 en 15 jaar  je nergens zorgen over hoeven te maken. Die van mij is slap maar 6 en stijf 11 cm. Jullie zijn nu al groter dan dat die van mij is. Hoe groot is jullie omtrek? Ja heb ik ook maar ik scheer dat nu nog weg omdat het nog niet zo heel veel is.

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Kleine piemel en klein blond schaamhaar. Je hoeft heus niet onzeker te zijn, komt vanzelf wel.

Die van mij groeit niet veel meer, maar als je 13 bent, kan hij nog flink groeien hoor. Ma kbegrijp daje zeker bedoelt 'de meerderheid vd blonde jongens'? Ben de topic beginner ik ben niet dik en wel blonf en ondertussen ook 14 geworden. Schrijver ' hierboven' Maar wat bedoel je met klein? Hoeveel cm is dat? En met 'klein blond schaamhaar' bedoel je weinig? Topic beginner sorry was vergeten naar jongen te veranderen maar klein 6cm slap 10,5 cm in erectie.

Schrijver ' hierboven' 10,5cm valt tg ng goed mee? Het is waar dat hij niet aan de hele grote kant is, maar té groot is ng erger dan te klein Ma wees gerust, uwe lul zal zeker ng groeien, en het kan zeer snel gaan eigen ervaring!

Hoe zittet met je schaamhaar? Kzal je een beetje raad geven Topic beginner ik wil ook nog even melden dat ik een te strakke voorhuid heb heeft dat er wat mee te maken. Man ik ben 12 En m'n lul ong 3cm slap en stijf 9cm Marja ik ben ook klein 1. Ik ken een jongen die even groot is als jij en hij heeft een lul van 15cm Hij is wel 14 jaar, daarom ook denkik dat het eerder aan de leeftijd ligt Kyk uit nr je reactie Groetjes b.

Kunnen andere dit ook? Dan moet jouw jaap, zoals jij het noemt wel errug groot zijn. Mijn penis was op jouw leeftijd ook maar 8cm in eerectie en nu is die van mij 16,5 cm. Mijn vriendin vind hem te groot. In die paar jaar kan veel veranderen en mocht de ontwikkeling t traag zijn. Dan moet je jezelf meer aftrekken. Dat werkt bij mij zoals je kan horen ook. Dus wees blij met wat je hebt dat komt allemaal wel als je ouder wordt.

Tenslotte moet jij nog beginnen met puberren. Is mijne te groot?? Mijn penis is slap 10 cm en stijf 26 cm en ik ben zestien is dit goed. Heeft iemand dit ook?? Hey, ik ben 12 jaar en heb een lul van 3,4 cm slap ong en stijf 6tot7 ik ben ook nogal onzeker omdat mijn voorhuid niet heel goed naar achter gaat mijn vader is het me vergeten te vertellen en ik heb nog geen sperma en ook niet afgetrokken. Wat kan ik doen.

Reactie Jongen 12 Jaar Heb ik een probleem' Je heb geen probleem, ookal is je vader het ooit vergeten te vertellen. Alles komt vanzelf, en ze zeggen je kan beter een kleine hebben die steigert dan een grotere lul die weigerd,   Vanaf 7 Cm kun je al goed neuken!!!

Het is normaal voor je leeftijd, en je voorhuid is naar achter trekken, en als je het vaak probeert dan rekt het langzaamherhand uit en dan wordt het ook minder gevoelig zowel als je onder de douche staat als je zelf aan het mastruberen bent   Hopelijk heb je voldoende informatie van je vraag gekregen!!! Schaamhaar de jongesn die afvragen of het raar is dat ze nog geen schaamhaar hebben.

Schaamhaar Ik heb wel wat schaamhaar maar niet veel stijf is ie 15 cm slap 8. Kleine piemel Wat is een kleine piemel? De meeste vrouwen hebben genoeg aan 10 cm. Natuurlijk zijn er vrouwen die enorme lullen willen maar de meeste vrouwen zeker als ze nog jong zijn hebben niet eens graag zulke grote piemels. Maak je dus voorlopig maar net ongerust. Ik ben 15 en mijn piemel is stijf 12 cm.

Ik denk zelf ook nog wel dat hij over een paar jaar nog wel wat groter is. Mijne is stijf 12 cm, ik ben Groeit ie nog door?

Want ik vind 'm niet echt groot. Weinig schaamhaar Ik ben nu 15 en heb nog helemaal geen schaamhaar. Ik vind dit zelf niet zo'n probleem want mijn vrienden en vriendinnen scheren het allemaal weg en dat is veel werk.

Iedere week moet dit toch weer gebeuren want de meeste meiden willen niet pijpen als er een bos haar op staat. Hebben er meer jongens of meisjes last van geen schaamhaar op 15 of 16 jarige leeftijd of is dit normaal?

.

Koppel sex negerinnen dikke tieten


Na zwemmen is mijn balzak wel hard en mn ballen kleiner. Ik heb wel een vriendin ze vindt het geil als ik mijn okselhaar laat staan. Slap is mijne niet bijster groot ongeveer 7 cm, stijf groeit hij tot 15 cm en heeft dan een redelijke afwijking naar links het is niet zo dat ik bij seks daar last van heb mijn voorhuid is normaal, slap is mijn eikel bedekt en stijf komt hij helemaal tevoorschijn, verder is mijn penis wel vrij dik.

Mijn ballen hangen redelijk, en mijn linker bal hangt lager. Als ik geil ben trekken m'n ballen strak tegen m'n huid aan. Als mijn pik in erectie is is mijn eikel altijd onbedekt. Hij staat dan in de richting van mijn buik.

Heb veel schaamhaar ook op mijn ballen maar ik hou het bij. Heb nog geen chik. Ja,die van mij is als die Knoertje kleine is Slap is die 17 cm en stijf 24 cm. Heb vaak door mijn grote geen seks kunnen hebben met kleinere dunne vrouwen. Ik heb een verloofd vrouw van 1,78m en 90 kilo. Ben zelf 1,98m en 85 kilo. Hij is omtrek 16 cm als ik een cm band eromheen leg.

Eikel is nog een stuk dikker. Ben besneden, eikelt is altijd bloot en halfbloed Italiaan nederlands. Heb met een stijve een paarse eikel. Slap is de eikel gewoon rozig.

Ik trim mijn schaamhaar. Dat is tegen zwart aan. Als die stijf is staat die iets als een banaan naar boven. Mijn vrouw squirt hierdoor bij mij. Heb een normale zak.

Er komt veel sperma uit en spuit het ver. Mijn penis in erectie is 14 cm en 10,5 cm dik heb bruin schaamhaar en laat het staan omDat het nog niet zo super lang is ben onbesneden en ik ruk heel veel en heb veel sperma de kleur is doorzichtig. Heb eerder iets kleinere ballen.

En ik krijg oon heel rap een stijve en die staat dan helemaal naar boven. Die van mij is 18 cm lang onderkant 6 cm breed en bovenkant ongeveer 5 cm, de eikel is wat dikker. Ik heb een erg grote denk ik. Ik heb nog geen jongen ontmoet die een grotere had, ook bij porno niet. Ik ben bi geloof ik. Ik heb een slappe van 19 cm erg dik en stijf als ik erg geil ben 26cm.

Ik kan bij geen meid terecht sommige jongens willen hem wel in hun je-weet-wel. Dunne schacht, mooie volle dikke strakke balzak met 2 flinke eieren erin. Scheer me zak kaal, maar boven me lul heb ik veel en vol donker schaamhaar wat ik Zelf erg mooi en geil vind. Het leukste is mijn champion eikel. Heel breed met dikke randen. Schacht dun en 10cm, eikel dik en 7cm lang en 5 breed.

Jongen 18, Mijne is slap 7 cm en stijf iets meer dan Inderdaad hebben we mazzel, vind ik ook! Had ik niet gedacht dat hij zo groot wordt. Wordt ook bijna 3 keer zo groot! Mijn omtrek is Te dik vind ik zelf en soms echt lastig. Bij mij is klaarkomen meestal nogal heftig, veel harde stralen en ver. Levert vaak verbaasde blikken op.

Ik scheer al het haar weg. Jammer dat nogal wat jongens d'r schaamhaar scheren. Ik word altijd zo opgewonden van zo'n mooi bosje haar en zeker als ik dan ook nog een stukje van je eikel zie in zwemslipje.

M'n kruis wordt daar helemaal nat van en nu ook! Je zegt dat ie ook heel erg dik is, bedoel je dat ook als ie slap is en hoe dik is de jouwe dan? Lijkt me erg  wel lastig in sommige situaties, of valt dat mee. Heb zelf ook niet echt een kleintje, scheer ook alles weg.

Merk dat er wel veel gekeken wordt, niet zo erg, maar soms vind ik het vervelend. Ik heb een hele donkere lul bn zelf ook donker zwart hij is stijf 23cm en slap is hij 15cm verder is hij heel dik, en ik scheer mijn schaamhaar wel weg. Lekker lulletje toch en laat even naar je zak kijken bij de dokter het is waarschijnlijk niks groet R.

Stijf is ie 16cm, haar allemaal geschoren, kaarsrecht als ie stijf is, voorhuis gaat als ie stond is niet helemaal over men eikel heen, hij is redelijk dik.

Hallo mijn Penis is wel 20 cm Lang ik geniet er elke dag van zolang je maar kan rukken en het is nog eens Gezond ook luister hier ik geniet ervan 1 x per 3 dagen soms 1 x per 55 dagen doe gewoon je hebt hem niet gekregen om te plassen van mij groeit Hij wel tot 19 á 20 cm Lang de dikte is 4,2 cm. Mijn pik is 16cm. Mijn piemel is 8 cm slap en 16cm stijf.

Het is een lekkere kromme piemel. Onder mn piemel hangt een klein zakje. D hij is denk ik 7 a 8 centimeter dik, mijn balzak is vrij strak en mijn rechterbal heeft wel eens de neiging naar binnen te gaan. D ben zelf vrij lang en fijngebouwd dat verklaart mijn grootte misschien: Slap is hij maar 3 of 4 cm maar al hij stijf is dan groeit hij tot wel 18 cm.

Hij staat dan wel een beetje krom naar voren en naar links. En ik vind hem ook best wel dik als hij stijf is. Ik heb een lange voorhuis die ook als hij stijf is helemaal over mijn eikel kan. Hij is ook donkerder dan de rest van mijn huid en ik draag hem altijd links. Mijn ballen bungelen er onder. Verder knip ik regelmatig mijn schaamhaar kort en dat op mijn ballen ook.

Mijn schaamhaar is ook wat donkerder dan mijn hoofdhaar. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Hey jongens, beschrijf jullie penis eens, hoe hij eruit ziet, hoe groot ie is, wat voo schaamhaar je hebt enzo voort ;. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 14 juli   [ Ik heb lang getwijfeld om hier over afmetingen te praten, omdat sommigen daar raar op reageren, maar er zijn meer grote jongens bij lees ik hierboven. De omtrek is ongeveer 16cm. De kleur is dezelfde blanke huidskleur als ik, niet donkerder.

M'n ballen zitten compact tegen m'n pik aan, ze hangen eigenlijk nooit echt. Ik ben niet besneden. Ik scheer in de zomer alles, op een heel klein plekje in dat kuiltje boven de schacht na, een "soul patch" zeg maar. Maar als dat scheef gaat na een tijdje haal ik ook wel alles helemaal weg.

In de winter laat ik soms boven de schacht een wat groter driehoekje staan, dan scheer ik dus alleen m'n pik, ballen en waar nodig erachter. Ik ervaar alleen 'nadelen' mbt ondergoed en zwembroeken, omdat 'men' dan denkt dat ik een stijve heb, puur omdat hij zo groot is. Mede daarom ga ik liever naar het naaktstrand. Daar doet tenminste niemand raar. Gewoon met kleding aan valt die bobbel ook behoorlijk op. Is dat een nadeel?

Soms, als je ongewenste aandacht krijgt. Meestal is het positief, als je leuke aandacht krijgt. Qua seks heb ik er alleen maar voordelen van. Ik krijg regelmatig aanspraak en heb gemerkt dat zowel mannen als vrouwen het geil vinden als je een flinke bobbel in je broek hebt. Daardoor al flink wat ervaring opgedaan op dit gebied. Veel meiden zijn nieuwsgierig, en willen het wel eens meemaken om geneukt te worden met zo'n grote pik.

Sommige jongens vinden hem ook heel interessant, maar anaal doe ik niet. Misschien is dat een 'nadeel', maar ik mis het niet en heb er ook niet echt behoefte aan.

Trekken en pijpen deed ik op de middelbare school ook al, en dat doe ik soms nog wel eens als ik een jongen echt heel erg leuk vind. Neuken doe ik met meiden. Ook nooit iemand pijn gedaan trouwens. Dat ligt ook aan jezelf, is puur een kwestie van techniek. Je begint niet gelijk te rammen natuurlijk, maar je zorgt dat een meisje eerst nat is.

Dan langzaamaan beginnen, en steeds wat dieper. Dat is een kwestie van je partner aanvoelen. Bij sommige kun je na een tijdje 'vol gas' en anderen vereisen wat meer finesse.

Maar het gaat altijd goed, dus laat je niks wijsmaken over 'nadelen' op dat gebied. Alleen als je homo bent kan het misschien lastig zijn. Maar daar heb ik dus geen ervaring mee.

Ik ben wel benieuwd op welke leeftijd de andere 'grote jongens' die afmetingen hadden. Ik lees hierboven verbaasde reacties op een jongen van 16 met 20cm, maar ik had die grote pik al toen ik 12 a 13 was. Ergens tussen de m'n elfde en dertiende is het ding ineens enorm gaan groeien. Ik weet zeker dat hij nog een stuk kleiner was toen ik tien was wel al bovengemiddeld voor de leeftijd en ook dat hij in de brugklas al zo groot was. Dat weet ik nog omdat ik toen met de hele klas moest douchen, en als de dood was dat iedereen zou kijken, wat dus ook gebeurde.

Ik heb het opgelost met een geintje, en toen was het ijs gebroken en de valse schaamte weg. Wanneer was hij bij jullie op volledig formaat zeg maar? Mijne 11cm slap en een goede 21cm groot helemaal recht en goed dik, dikke balzak. Men penis is 10,5 slap en stijff 15,5 k vind di redelijk groot omdat k op sites had gekeken maar k wil nog wa grotere namelijk 12cm als slap?? Mijne staat stijf tegen mijn buik aan,11cm stijf en heb zwart schaamhaar wat ik soms korter maak.

Mijne is onbesneden,hij is stijf 11 cm heb zwart schaamhaar. Ik kan mijn voorhuid nog over mijn eikel doen als hij stijf is. Hoi, ik ben besneden en ben er ook tevreden mee want het is hygienischer en mooier vind ik, mijn penis is in slapte zo'n 9à10cm, in stijve vorm is hij 17cm groot, hij is 2cm breed slap en 4,5cm breed stijf.

Mijn eikel is in beide gevallen rooskleurig, mijn penis is stijf in een klein boogje, en heeft een lichte afwijking naar links. Meestal laat ik mijn schaamhaar staan, dat is dan zwartkleurig, maar heb voor de verandering helemaal kaal geschoren wat ik persoonlijk mooier vind. Mijn ballen zijn volgens mij normaal.

Slap; 10 en dikkig. In erectie 20,4 in lengte en 16,5 in omtrek, met zeer lichte buiging naar links Nooit m'n ballen gemeten, maarja wie wel? Heb ook wel is gehoord en gezien dat roodharigen groot geschapen zijn. Hoi;Mijne is 14 cm slappie en Weet iemand of dit waar is?

Ik heb een van 7 Cm slap en 14 stijf. Ik schaam me wel voor me beharing. Ik ook, mooie lengte. Zou willen dat ik zo'n grote had: Mijn piemel is slap 9 cm en stijf 14 en heb wat schaamhaar en mijn eikel is redelijk dik en mijn piemel is ook redelijk dik. Sorry, is me niet helemaal duidelijk. Hoe zwaar ben jij, als ik je vragen mag? Mijn vriend wil ook minder zwaar worden, ook omdat hij problemen heeft met zich bewegen, merk jij dat ook bij jezelf?

Ik heb er helemaal geen problemen mee dat hij dik is, hij ook niet maar het is erg lastig voor hem. Niet dat hij zich ervoor schaamt, voor mij sowieso niet maar al we gaan zwemmen dan merk ik dat hij er moeite mee heeft dat er zo naar hem gekeken wordt, herken je dat?

Wat ik zei, dat je penis er veel kleiner uitziet dan dat hij is, merk jij dat ook bij jezelf? Hetzelfde als u vriend, alleen 2 cm kleiner en iets dikker. Ik ben nu wel bezig me mijn gewicht. Bij hem zie je zijn penis bijna niet omdat er vet omheen zit. Dus het lijkt bij hem of hij een heel kleine heeft. Kan me indenken dat 't bij jou ook zo is. Ik wil je niet in verlegenheid brengen, maar mag ik je vragen hoe zwaar en hoe lang je bent?

Slap 1cm stijf 11 11 cm ;,: Mijne is slap 9cm stijf 14,5 als ie stijf word gaat me eikel er niet overheen en lijntje haar vanaf navel naar schaamhaar. Mijne is 10 cm lang slap en 14 cm stijf Hij is 4 cm dik de eikel komt te zien als ie stijf is hj word binnen 2 seconden volledig stijf en hij is soms wel 18 cm.

Ik ben 14 jaar en op zn kleinst is die 10 cm en stijf 18 cm ik scheer me wel ; en hij is rond de 10,5 cm dik. Geschoren en 14 cm slap, stijf 17 cm. Okselhaar scheer ik ook. In slappe toestand is mijn leuter cm en in erectie cm. Het is bij mij niet geschoren, dus het is er lekker warm. Wanneer stijf is hij vrij recht en met een omtrek van 12 cm.

Mijn linkerbal hangt lager dan rechts en is ook iets kleiner. Met besneden zijn op de Amerikaanse wijze bedoel ik dat ik met een gomco-klamp ben besneden. Daardoor heb ik net als alle andere Amerikanen een tweekleurige penisschacht en ben ik ook erg hoog en strak besneden. Ik ben in de USA besneden omdat mijn vader daar toen werkte. Ook geschoren en 17 slap, 23 stijf. Erg groot helaas ben er niet altijd zo blij mee om eerlijk te zijn. Ik ben besneden, hij is slap 4 cm en hard 12 cm.

Als hij hard is buigt hij iets naar beneden. Ik heb nog niet veel haar daar, maar scheer het wel al weg. Ik heb een besneden lul van ongeveer 17 cm stijf en 9 cm slap. De eikel ligt altijd bloot ook als mijn lul slap is. Ik scheer ook mijn pik en ballen omdat dat mooier is. Ik ben besneden om medische redenen, ik scheer mijn schaamhaar, maar niet elke dag, dus het is niet kaal.

Hij is slap 8 cm en stijf 14 cm. Mij penis is 14 cm slap en 19 cm stijf, ik ben dus heel blij. Ik scheer enkel mijn ballen, ik scheer mijn schaamhaar in 1 lijntje recht omhoog tot het samenloopt met mijn pikwijzer op mijn buik. Mijn ballen hangen tamelijk laag en zijn normaal van grootte. Als je wat dikker bent dan gemiddeld lijkt je pik idd wat kleiner. En je eigen pik zie je normaliter van bovenaf en dan lijkt ie sowieso altijd kleiner. Ga maar eens bloot voor de spiegel staan, dan lijkt ie al wat groter.

Verder ben je pas 13 en ik denk dat je het komende jaar nog wel een groeispurt krijgt en dan wordt ie zomaar een paar centimeter langer.

Mijn piemel is maar 3 cm slap en 6 cm stijf. Ik schaam me altijd bij de kleedkamers om mijn grootte, ik vind mijn piemel wel wat klein voor mijn leeftijd. Ik heb wel veel schaam en balhaar. Ik vind het wel raar dat als ik op mijn huid rondom mijn piemel druk mijn pik ineens 2 cm groeit! Mijn piemel is 17 cm stijf en er komt heel veel sperma uit.

Mij penis is 6 cm slap en 15,5 stijf en 4,5 cm dik. De mijne is 8 cm slap en 15 cm stijf, en kaalgeschoren. Mijn penis is ongeveer 8cm stijf slap cm hij is ongeveer 3cm dik ik heb een beetje sperma. Hey de mijne is slap ongeveer 10 cm of een beetje meer en stijf ongeveer 15,5 cm of iets meer.

Het is lang geleden dat ik nog eens na heb gemeten. Hey jongen van Een stijve van 4cm? Ja dat bestaat dat weet ik en kleiner ook nog volgens mij. Ik hoop dat ie nog zal groeien zeker tot 7 cm hoop echt nog meer voor je. Want je kunt met 7 cm pas goed seks hebben volgens mij.

Ik zou nog wat geduld hebben, wie weet komt het goed! Als mijn piemel stijve staat is die maar 4 cm je kunt er niet veel mee. Jouw lengte is heel normaal hoor. Veel overdrijven het vaak. Ik denk dat 3 cm slap veel voorkomt en stijf 12 cm nog veel meer! Die van mij is slap 3 en stijf 12 cm, is dat normaal? Slap 16 cm Stijf 25 cm En wat een leuke gay site is dit: Hoi jongen 16 22 cm is erg groot volgens mij en je hebt best kans dat hij nog groter wordt, bij mij groeide hij door tot ik 19 was.

Hangt hij echt naar beneden bij jou of recht naar voren? Bij mij naar voren, zal wel door het gewicht komen. Hoe lang is de jouwe slap? Mijn pik is stijf 22 cm maar hij staat altijd naar beneden hij is groot.

Besneden op mijn 16e. Sindsdien heb ik geen gevoel meer in mijn eikel. Heb jij dat ook, op welke leeftijd ben jij besneden? Mijne is kaarsrecht en staat recht vooruit als ie stijf is. Jouw eikel is paars als je een paal hebt, lijkt me wel mooi om te zien. Hoe lang heb jij al zo'n grote, bij mij vanaf mijn 16e ongeveer.

Kreeg jij ook zoveel opmerkingen met douchen enzo, ik vind het best vervelend dat ik altijd voorzichtig moet zijn met neuken, ik herken dus wel wat jij zegt daarover. Jouw eikel is een stuk dikker dan je penis, valt ie dan niet erg op als je een strakke zwemslip draagt? Hoop dat je weer reageert! Ik heb stijf ongeveer 15 a 16 centimeter heb al best wat schaamhaar. Hoe je er nu mee omgaat is direct Accepteren heb je ook geen verborgen frustraties ok accepteer zoals e bent wil zijn een grote is best leuk en spannend hoe andere er mee omgaan daarnaast maakt niet uit of je onbesneden bnet of niet zo bent je maakt er happy gevoel over en je dag begint blij zodra hij er uit steekt en anderen zien dit mag je zo denken er wordt wel blij naar gekeken hoe jij er zelf mee omgaat daar gaat het om toch wees je Zelf je mag zo wel denken oh misschien worden andere er wel opgewonden van das prettig om te weten zelf wordt je er ook klein beetje opgewonden van het maakt echt niet uit of je hetero of bi of anders bent gewoon je leuke momenten mee maken er je moet maar zo denken hij is populair dus mij doel is bereikt hiermee cool zijn en je verstand op lol beleven succes jongens Ik heb niet zo een grote Ik denk dat als hij stijf is 10 cm Onbesneden.

Jongen 20 of is het 23, Leuk dat je weer reageert! Is inderdaad persoonlijk, wat voor zwemkleding je leuk vindt. Trouwens jouw keus is de mijne, al draag ik niet vaak strings. Ik snap niet hoe jij je penis en ballen daarin krijgt. Een zwemslip gaat bij mij nog wel, maar ook lastig. Bij jou moet dat ook wel zo zijn denk ik. Zou het tof vinden als je ook reageert op de andere vragen die ik je stelde.

Leuk zo'n grote maak ik wordt er soms onzeker door en vind het lastig. Vertel mij en de anderen hoe jij dit ervaarde roen je jonger was en hoe je ee nu mee omgaat.

Hoi jongen van Je vraag over kleding cq. Ik zelf hou van beetje strakke en kleine zwembroekjes en als ondergoed liefst strings. Alles is dan goed zichtbaar en daar geil ik op. Als ik in een klein zwembroekje ben merk ik dat nogal wat meiden daarop geilen en me uitdagen door hun broekje een beetje scheef te trekken wat mij mooi uitzicht geeft, zodat ik een stijve krijg die er dan bovenuit floept wat gezien hun reactie de bedoeling was.

Ik ben benieuwd of ze ook verder durven gaan, maar heb dat nog niet uitgeprobeerd. Jongen 23, Ik ben blij dat je zegt dat het niet altijd zo handig is om zo'n grote te hebben. Mijne is slap 19 cm en stijf net zoals de jouwe. Ook erg dik, waardoor ik vaak problemen heb met sex. Tot mijn 15e had ik een normaal pikkie, toen begon het en een jaar later had ik deze afmetingen.

Hoe ging dat bij jou? Zeker op school destijds werd ik er vaak mee gepest, overkwam jou dat ook? Mijne is 17 dik, eromheen dus en mijn eikel is een beetje dikker. Hoe dik is de jouwe, ik heb grote ballen, als ik vergelijk met andere gasten en ik kom meestal hard. Hoever spuit jij en tegen welke problemen loop jij aan?

Ben benieuwd naar je reactie, heb je misschien nog tips voor me, qua kleding, zwemkleding etc. Hartstikke bedankt als je wilt reageren Grtz. In erectie is mijn lul 16 cm lang en een omtrek van 15 cm. Met een lichte kromming naar links. Momenteel een schaamhaar rondom mijn lul en op mijn ballen. Scheer eens in de twee weken. Heb een mooie piemel en ik heb geen schaamhaar en ik ben geen homo. Stijf 18 en slap 12 Boven mn lul heb ik een beetje haar ,op mn ballen groeit nog niks Heb ik weinig haar voor mn leeftijd?

Ik wil je wat vragen: Welke problemen kom jij tegen doordat je zo'n grote hebt? Je zegt dat je het lastig vindt, dat snap ik want ik heb hetzelfde probleem. Er wordt vaak gezegd hoe groter hoe beter, mijn ervaring is anders. Hey jongens, beschrijf jullie penis eens, hoe hij eruit ziet, hoe groot ie is, wat voo schaamhaar je hebt enzo voort ; Slap ongeveer 7 a 8cm en stijf 15cm Gemeten met de voorhuid achter de eikel.

Sperma is wit en spuit redelijk wat. Schaamhaar knip ik af en toe bij en de balzal scheer ik. Stijf zit het velletje half op de eikel of helemaal naar achteren Mits de eikel droog is Dan gaat ie sws automatisch naar achteren. Je trekt je velletje helemaal naar achteren, dus eikel bloot en je pakt dan een lineaal en je meet dan vanaf de bovenkant van je piemel.

Zowel slap als stijf. Als hij al gelijk stijf wordt als je hem bloot maakt kan je beter eventjes aftrekken zodat je klaarkomt en zal voorlopig niet stijf worden dan. Aftrekken doe je door het velletje naar achteren te doen en weer naar voren of met je hand over de blote eikel gaan. Slap heb ik net geen tuitje, maar bedekt nog net de eikel. Zou fijn zijn als hij een eens nog wat korter werdt en de eikel net niet bedekt. Ontbloot laten gaat wel, maar dan wordt hij gelijk stijf in het begin.

Eikel is niet echt gevoelig meer. Als ik buk gaat hij er gelijk helemaal de eikel bedekken. Ik heb een lul van 18 cm lang en 8 cm breed schaamhaar kort geschoren. Mijn penis is slap 16 cm en stijf 20 cm ik vind het heel geil om dit te horen van allemaal meisjes. Ik las je verhaal over dat jongens beginnen te lachen wanneer ze jouw lul zien.

Ik wil graag reageren, maar snap niet helemaal wat je bedoelt met zwarte haartjes pik zwart bijvoorbeeld. Wil je nog n's uitleggen wat je bedoelt? Ik reageer zeker weer. Hoe scheer je je ballen-schaamhaar kaal zonder stoppels? Wil graag weer reageren, ik heb al gereageerd. Hoor graag weer van je!! Hij is best groot die knoertje van mij soms schaam ik mij zeker wanneer ik bij andere jongens ben kijken ze naar mij zien zwarte haartje´s pik zwart beginnen ze klein beetje te lachen kijk die is groot vertellen ze dan zeker wel 19 cm groot laat staan wanneer ie stijf is geworden vertellen ze ook nog extra om te pesten je kan zeker er niet mee klaar komen hé daar is ie te groot voor en bij meisje´s willen zo´n grote wel maar kan er niet in zeker Ja,daar schaam ik mij wel voor jongens..

Ik snap best dat er hier gereageerd wordt met --dat kan niet -- enzo. Eigenlijk wil ik reageren door te zeggen dat het wel zeker kan. Mijn penis is slap namelijk ook 19 cm, niet dat ik er zo blij mee ben, want ik vind het eerlijk gezegd nogal vervelend om zo'n groot geval tussen mijn benen te hebben.

Aangezien ik al lang op sport zit en dus ook douche met de andere gasten, val ik altijd op en dat is al zo sinds ik 15 was. Je zou zeggen dat ik er aan gewend zou zijn nu, is ook wel een beetje zo, maar ik vind het niet prettig om zo in de belangstelling te staan. Bovendien wordt ie nauwelijks dikker als ik een stijve heb, ik bedoel te zeggen dat hij slap ook echt erg dik is. Zoals elke jongen krijg ik ook wel n's een stijve, ook bij het douchen, bijna 25 cm dan. Ik heb wel eens sex gehad met een meisje, maar die kon er niks mee.

Ik ben gay en inderdaad heb ik ook de ervaring dat jongens er vaak niet zo'n probleem me hebben om door mij geneukt te worden. Maar echt los gaan dat gaat echt niet.

Niet alleen door de lengte maar vooral door de dikte is het lastig. Hoop dat er gasten zijn die dit herkennen en hun ervaringen hier vertellen. Eerlijk gezegd schaam ik me soms gewoon voor m'n afmetingen. Ben zelf 1,76m dus valt het nog meer op volgens mij. Mijn penis is stijf 16,5cm lang en 4,5cm in doorsnee. Slap is 'ie 11cm en 4 cm in doorsnee.

Mijn voorhuid heb ik nagenoeg altijd naar achter, ook als hij slap is, maar als ik hem over eikel trek gaat 'ie maximaal tot de helft. Op zich heb ik best een dikke, maar hij is vooral dik in het midden, hij loopt breed uit en en dan weer wat smaller.

Op z'n breedst is 'ie net geen 5,5cm. Ook liggen de aders duidelijk op mijn pik. Als ik geil ben dan wijst mijn penis iets naar boven en naar links. Ik heb ook echte lowhangers.

Ik heb ook al heel veel haar op me'n lul. Doe mijn pik en ballen nu scheren schaam haar op buik laat ik. Man wat een grote pikken allemaal! Sommigen geven ook toe dat ze een kleiner formaat hebben!

Veel van 13jaar een penis van 20cm? Als je je pik met massage olie insmeert voor de meiden, zullen ze niet snel gaan pijpen lijkt mij! Smaakt niet echt lekker dus ik doe het wel mét prethaar en zonder massage olie! Jongen 16, als je verkering hebt kan je je meisje vragen wat ze het liefst heeft, waarbij je zeker niet uit het oog moet verliezen wat je zelf wil.

Verloochen jezelf niet maar doe wat voor jou goed voelt en kijk wat jullie samen fijn vinden. Haha het gemiddelde in het echt is cm stijf. Zelfs 13 jarigen hebben een 20 cm lange? Waarom liegen jongens zelfs als het anoniem is.

Mijn penis is zelf 9 cm lang stijf Alleen heb ik amper balhaar. Voor de rest heb ik nergens haar behalve mn hoofd. Dit betekent dat ik nog wat jaartjes zal groeien ben net 16 geworden. Ik schaam me wel voor 9 cm. Jongen 17 Hoi, je denkt dat de jouwe erg groot is, zei je. Ik weet wel zeker dat je gelijk hebt, eerlijk gezegd vind ik het best vervelend voor je. Dat zeg ik omdat de mijne ook erg groot is, 17 slap en 24 cm stijf.

Ik ben homo, heb erg weinig ervaring met meisjes, ik merk wel dat veel jongens mijn penis te groot vinden. Voor jou is het nog lastiger denk ik. Lukt het bij jou om gepijpt te worden? Dan wil ik je nog vragen hoe jij het ervaart als je gewoon een slappe hebt, met douchen enzo en met kledingkeuze, om maar wat te noemen. Ik zou het echt fijn vinden als je weer wil reageren, ik hoop dat we mekaar een beetje kunnen helpen.

Echt, ik baal vaak zo dat ik zo'n enorme pik heb. Hoe is dat bij jou? Allemaal zeer vreemd dat alle jongens hier zo groot zijn moest dat in de echte wereld maar zo zijn: Het is redelijk raar hoe bijna alle 13 jarigen hier een even grote lul hebben of zelfs groter dan mij en altijd van die mooie getallen ; Maar ikzelf meet stijf 16,7 cm en omtrek net iets meer dan 13 cm is perfect voor de magnum condooms die ik gebruik.

Meisjes houden van mn pik ook omdat ik een bloeier ben hij is al groot slap en dat is mooi voor hen he: Ik ben geschoren omdat ik denk dat je piemel er langer door lijkt. Hij is namelijk maar 4,5cm slap en 10cm hard maar hij is vooral héél erg dun 7cm omtrek stijf slap word ie nog iets dunner.

Ik heb slap kleine pik cm en stijf is die bijna 20cm en 13cm dik. Past perfect bij de meisjes die hem tot nu gevoeld hebben. Heb gewoon schaamhaar al is het niet veel en zijn het korte zachte blonde haartjes. Me lul is trouwens recht en me voorhuid hangt slap over me eikel maar als die stijf is staat me huid strak onder me eikel. Ja ik zit bij hevige lust, op 25 cm lengte en omtrek van 15 cm. Mijn buurmeisje van 18 gilt het uit wanneer ik haar volspuit, en duwt mij strak er in met haar orgasme, lekker.

Stijf 17,5cm lang 4,3cm dik slap 10cm lang ik heb niet te veel schaamhaar en stijf staat mijn pik schuin omhoog en vel gaat over eikel. Mijn pik is slap 11 cm en stijf Toen ik 10 was had ik al een stijve van 13 cm en was altijd degen die werdt aangekeken in de jongenskleedkamer met sport.

Er zijn jongens die op hun 13e al een lul van 18 cm hebben en overal beharing hebben zoals ik en je hebt er pas die in de 20 hun lichamelijke verandering doormaken. Je moet je echt geen zorgen maken. Je heb geen probleem, ookal is je vader het ooit vergeten te vertellen. Je kan altijd nog groeien, en luister wat je kan doen is gewoon proberen af te trekken en voelen hoe het is, jezelf ontdekken!! Alles komt vanzelf, en ze zeggen je kan beter een kleine hebben die steigert dan een grotere lul die weigerd,.

Het is normaal voor je leeftijd, en je voorhuid is naar achter trekken, en als je het vaak probeert dan rekt het langzaamherhand uit en dan wordt het ook minder gevoelig zowel als je onder de douche staat als je zelf aan het mastruberen bent. Het antwoord is nee, dat komt nog, vergelijk het met beenhaar, en okselhaar dat komt vanzelf als je ouder wordt. Dus maak je daar geen zorgen over, en als je, je schaamt bij het douche, vraag anders of je met boxer mag douche. Dit komt veelvuldig voor bij voetbal teams die na afloop douche, die douche vaak met boxers aan en is dus ook niet raar.

Hey is het zo dat kleinere jogens in bijna alle gevallen een kleinere lul hebben dat grotere jongens met dezelfde leeftijd? Ik ben 14 en een vroege puber, mijn is stijf 16cm en heb een flinke bos schaamhaar! Iedereen is anders, de ene begint vroeg de andere wat later. Klinkt alsof jullie jongen 12, 13 en 15 jaar  je nergens zorgen over hoeven te maken.

Die van mij is slap maar 6 en stijf 11 cm. Jullie zijn nu al groter dan dat die van mij is. Hoe groot is jullie omtrek? Ja heb ik ook maar ik scheer dat nu nog weg omdat het nog niet zo heel veel is. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders.

Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Kleine piemel en klein blond schaamhaar. Je hoeft heus niet onzeker te zijn, komt vanzelf wel.

Die van mij groeit niet veel meer, maar als je 13 bent, kan hij nog flink groeien hoor. Ma kbegrijp daje zeker bedoelt 'de meerderheid vd blonde jongens'? Ben de topic beginner ik ben niet dik en wel blonf en ondertussen ook 14 geworden.

Schrijver ' hierboven' Maar wat bedoel je met klein? Hoeveel cm is dat? En met 'klein blond schaamhaar' bedoel je weinig? Topic beginner sorry was vergeten naar jongen te veranderen maar klein 6cm slap 10,5 cm in erectie. Schrijver ' hierboven' 10,5cm valt tg ng goed mee? Het is waar dat hij niet aan de hele grote kant is, maar té groot is ng erger dan te klein Ma wees gerust, uwe lul zal zeker ng groeien, en het kan zeer snel gaan eigen ervaring!

Hoe zittet met je schaamhaar? Kzal je een beetje raad geven Topic beginner ik wil ook nog even melden dat ik een te strakke voorhuid heb heeft dat er wat mee te maken. Man ik ben 12 En m'n lul ong 3cm slap en stijf 9cm Marja ik ben ook klein 1.

Ik ken een jongen die even groot is als jij en hij heeft een lul van 15cm Hij is wel 14 jaar, daarom ook denkik dat het eerder aan de leeftijd ligt Kyk uit nr je reactie Groetjes b. Kunnen andere dit ook? Dan moet jouw jaap, zoals jij het noemt wel errug groot zijn.

Mijn penis was op jouw leeftijd ook maar 8cm in eerectie en nu is die van mij 16,5 cm. Mijn vriendin vind hem te groot. In die paar jaar kan veel veranderen en mocht de ontwikkeling t traag zijn. Dan moet je jezelf meer aftrekken. Dat werkt bij mij zoals je kan horen ook. Dus wees blij met wat je hebt dat komt allemaal wel als je ouder wordt. Tenslotte moet jij nog beginnen met puberren.

Is mijne te groot?? Mijn penis is slap 10 cm en stijf 26 cm en ik ben zestien is dit goed. Heeft iemand dit ook?? Hey, ik ben 12 jaar en heb een lul van 3,4 cm slap ong en stijf 6tot7 ik ben ook nogal onzeker omdat mijn voorhuid niet heel goed naar achter gaat mijn vader is het me vergeten te vertellen en ik heb nog geen sperma en ook niet afgetrokken. Wat kan ik doen. Reactie Jongen 12 Jaar Heb ik een probleem' Je heb geen probleem, ookal is je vader het ooit vergeten te vertellen.

Alles komt vanzelf, en ze zeggen je kan beter een kleine hebben die steigert dan een grotere lul die weigerd,   Vanaf 7 Cm kun je al goed neuken!!! Het is normaal voor je leeftijd, en je voorhuid is naar achter trekken, en als je het vaak probeert dan rekt het langzaamherhand uit en dan wordt het ook minder gevoelig zowel als je onder de douche staat als je zelf aan het mastruberen bent   Hopelijk heb je voldoende informatie van je vraag gekregen!!! Schaamhaar de jongesn die afvragen of het raar is dat ze nog geen schaamhaar hebben.

Schaamhaar Ik heb wel wat schaamhaar maar niet veel stijf is ie 15 cm slap 8. Kleine piemel Wat is een kleine piemel? De meeste vrouwen hebben genoeg aan 10 cm. Natuurlijk zijn er vrouwen die enorme lullen willen maar de meeste vrouwen zeker als ze nog jong zijn hebben niet eens graag zulke grote piemels. Maak je dus voorlopig maar net ongerust. Ik ben 15 en mijn piemel is stijf 12 cm. Ik denk zelf ook nog wel dat hij over een paar jaar nog wel wat groter is. Mijne is stijf 12 cm, ik ben Groeit ie nog door?

Want ik vind 'm niet echt groot. Weinig schaamhaar Ik ben nu 15 en heb nog helemaal geen schaamhaar. Ik vind dit zelf niet zo'n probleem want mijn vrienden en vriendinnen scheren het allemaal weg en dat is veel werk. Iedere week moet dit toch weer gebeuren want de meeste meiden willen niet pijpen als er een bos haar op staat. Hebben er meer jongens of meisjes last van geen schaamhaar op 15 of 16 jarige leeftijd of is dit normaal?

.

Althans, dat is wel zo fris Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen. Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus duwen. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af.

Je kunt ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar. Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt.

Want seks met condoom is safe! Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten. Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten.

Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen.

Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht.

Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden.

Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel. Voelen is hierbij beleven. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen. Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken.

Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden. Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf.

Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar! Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen.

Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt rustgevend. Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen.

Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn. Tekstopmaak Door gebruik te maken van speciale tags is het mogelijk om de tekst op te maken. Leuk zo'n grote maak ik wordt er soms onzeker door en vind het lastig.

Vertel mij en de anderen hoe jij dit ervaarde roen je jonger was en hoe je ee nu mee omgaat. Hoi jongen van Je vraag over kleding cq. Ik zelf hou van beetje strakke en kleine zwembroekjes en als ondergoed liefst strings. Alles is dan goed zichtbaar en daar geil ik op. Als ik in een klein zwembroekje ben merk ik dat nogal wat meiden daarop geilen en me uitdagen door hun broekje een beetje scheef te trekken wat mij mooi uitzicht geeft, zodat ik een stijve krijg die er dan bovenuit floept wat gezien hun reactie de bedoeling was.

Ik ben benieuwd of ze ook verder durven gaan, maar heb dat nog niet uitgeprobeerd. Jongen 23, Ik ben blij dat je zegt dat het niet altijd zo handig is om zo'n grote te hebben. Mijne is slap 19 cm en stijf net zoals de jouwe. Ook erg dik, waardoor ik vaak problemen heb met sex. Tot mijn 15e had ik een normaal pikkie, toen begon het en een jaar later had ik deze afmetingen. Hoe ging dat bij jou?

Zeker op school destijds werd ik er vaak mee gepest, overkwam jou dat ook? Mijne is 17 dik, eromheen dus en mijn eikel is een beetje dikker.

Hoe dik is de jouwe, ik heb grote ballen, als ik vergelijk met andere gasten en ik kom meestal hard. Hoever spuit jij en tegen welke problemen loop jij aan?

Ben benieuwd naar je reactie, heb je misschien nog tips voor me, qua kleding, zwemkleding etc. Hartstikke bedankt als je wilt reageren Grtz. In erectie is mijn lul 16 cm lang en een omtrek van 15 cm. Met een lichte kromming naar links. Momenteel een schaamhaar rondom mijn lul en op mijn ballen. Scheer eens in de twee weken. Heb een mooie piemel en ik heb geen schaamhaar en ik ben geen homo. Stijf 18 en slap 12 Boven mn lul heb ik een beetje haar ,op mn ballen groeit nog niks Heb ik weinig haar voor mn leeftijd?

Ik wil je wat vragen: Welke problemen kom jij tegen doordat je zo'n grote hebt? Je zegt dat je het lastig vindt, dat snap ik want ik heb hetzelfde probleem.

Er wordt vaak gezegd hoe groter hoe beter, mijn ervaring is anders. Hey jongens, beschrijf jullie penis eens, hoe hij eruit ziet, hoe groot ie is, wat voo schaamhaar je hebt enzo voort ; Slap ongeveer 7 a 8cm en stijf 15cm Gemeten met de voorhuid achter de eikel.

Sperma is wit en spuit redelijk wat. Schaamhaar knip ik af en toe bij en de balzal scheer ik. Stijf zit het velletje half op de eikel of helemaal naar achteren Mits de eikel droog is Dan gaat ie sws automatisch naar achteren. Je trekt je velletje helemaal naar achteren, dus eikel bloot en je pakt dan een lineaal en je meet dan vanaf de bovenkant van je piemel. Zowel slap als stijf.

Als hij al gelijk stijf wordt als je hem bloot maakt kan je beter eventjes aftrekken zodat je klaarkomt en zal voorlopig niet stijf worden dan.

Aftrekken doe je door het velletje naar achteren te doen en weer naar voren of met je hand over de blote eikel gaan. Slap heb ik net geen tuitje, maar bedekt nog net de eikel.

Zou fijn zijn als hij een eens nog wat korter werdt en de eikel net niet bedekt. Ontbloot laten gaat wel, maar dan wordt hij gelijk stijf in het begin. Eikel is niet echt gevoelig meer. Als ik buk gaat hij er gelijk helemaal de eikel bedekken. Ik heb een lul van 18 cm lang en 8 cm breed schaamhaar kort geschoren. Mijn penis is slap 16 cm en stijf 20 cm ik vind het heel geil om dit te horen van allemaal meisjes.

Ik las je verhaal over dat jongens beginnen te lachen wanneer ze jouw lul zien. Ik wil graag reageren, maar snap niet helemaal wat je bedoelt met zwarte haartjes pik zwart bijvoorbeeld. Wil je nog n's uitleggen wat je bedoelt? Ik reageer zeker weer. Hoe scheer je je ballen-schaamhaar kaal zonder stoppels? Wil graag weer reageren, ik heb al gereageerd. Hoor graag weer van je!! Hij is best groot die knoertje van mij soms schaam ik mij zeker wanneer ik bij andere jongens ben kijken ze naar mij zien zwarte haartje´s pik zwart beginnen ze klein beetje te lachen kijk die is groot vertellen ze dan zeker wel 19 cm groot laat staan wanneer ie stijf is geworden vertellen ze ook nog extra om te pesten je kan zeker er niet mee klaar komen hé daar is ie te groot voor en bij meisje´s willen zo´n grote wel maar kan er niet in zeker Ja,daar schaam ik mij wel voor jongens..

Ik snap best dat er hier gereageerd wordt met --dat kan niet -- enzo. Eigenlijk wil ik reageren door te zeggen dat het wel zeker kan. Mijn penis is slap namelijk ook 19 cm, niet dat ik er zo blij mee ben, want ik vind het eerlijk gezegd nogal vervelend om zo'n groot geval tussen mijn benen te hebben. Aangezien ik al lang op sport zit en dus ook douche met de andere gasten, val ik altijd op en dat is al zo sinds ik 15 was.

Je zou zeggen dat ik er aan gewend zou zijn nu, is ook wel een beetje zo, maar ik vind het niet prettig om zo in de belangstelling te staan. Bovendien wordt ie nauwelijks dikker als ik een stijve heb, ik bedoel te zeggen dat hij slap ook echt erg dik is.

Zoals elke jongen krijg ik ook wel n's een stijve, ook bij het douchen, bijna 25 cm dan. Ik heb wel eens sex gehad met een meisje, maar die kon er niks mee. Ik ben gay en inderdaad heb ik ook de ervaring dat jongens er vaak niet zo'n probleem me hebben om door mij geneukt te worden.

Maar echt los gaan dat gaat echt niet. Niet alleen door de lengte maar vooral door de dikte is het lastig. Hoop dat er gasten zijn die dit herkennen en hun ervaringen hier vertellen. Eerlijk gezegd schaam ik me soms gewoon voor m'n afmetingen. Ben zelf 1,76m dus valt het nog meer op volgens mij. Mijn penis is stijf 16,5cm lang en 4,5cm in doorsnee. Slap is 'ie 11cm en 4 cm in doorsnee. Mijn voorhuid heb ik nagenoeg altijd naar achter, ook als hij slap is, maar als ik hem over eikel trek gaat 'ie maximaal tot de helft.

Op zich heb ik best een dikke, maar hij is vooral dik in het midden, hij loopt breed uit en en dan weer wat smaller. Op z'n breedst is 'ie net geen 5,5cm. Ook liggen de aders duidelijk op mijn pik. Als ik geil ben dan wijst mijn penis iets naar boven en naar links. Ik heb ook echte lowhangers. Ik heb ook al heel veel haar op me'n lul. Doe mijn pik en ballen nu scheren schaam haar op buik laat ik.

Man wat een grote pikken allemaal! Sommigen geven ook toe dat ze een kleiner formaat hebben! Veel van 13jaar een penis van 20cm? Als je je pik met massage olie insmeert voor de meiden, zullen ze niet snel gaan pijpen lijkt mij! Smaakt niet echt lekker dus ik doe het wel mét prethaar en zonder massage olie! Jongen 16, als je verkering hebt kan je je meisje vragen wat ze het liefst heeft, waarbij je zeker niet uit het oog moet verliezen wat je zelf wil.

Verloochen jezelf niet maar doe wat voor jou goed voelt en kijk wat jullie samen fijn vinden. Haha het gemiddelde in het echt is cm stijf. Zelfs 13 jarigen hebben een 20 cm lange? Waarom liegen jongens zelfs als het anoniem is. Mijn penis is zelf 9 cm lang stijf Alleen heb ik amper balhaar. Voor de rest heb ik nergens haar behalve mn hoofd. Dit betekent dat ik nog wat jaartjes zal groeien ben net 16 geworden. Ik schaam me wel voor 9 cm. Jongen 17 Hoi, je denkt dat de jouwe erg groot is, zei je.

Ik weet wel zeker dat je gelijk hebt, eerlijk gezegd vind ik het best vervelend voor je. Dat zeg ik omdat de mijne ook erg groot is, 17 slap en 24 cm stijf. Ik ben homo, heb erg weinig ervaring met meisjes, ik merk wel dat veel jongens mijn penis te groot vinden.

Voor jou is het nog lastiger denk ik. Lukt het bij jou om gepijpt te worden? Dan wil ik je nog vragen hoe jij het ervaart als je gewoon een slappe hebt, met douchen enzo en met kledingkeuze, om maar wat te noemen.

Ik zou het echt fijn vinden als je weer wil reageren, ik hoop dat we mekaar een beetje kunnen helpen. Echt, ik baal vaak zo dat ik zo'n enorme pik heb. Hoe is dat bij jou? Allemaal zeer vreemd dat alle jongens hier zo groot zijn moest dat in de echte wereld maar zo zijn: Het is redelijk raar hoe bijna alle 13 jarigen hier een even grote lul hebben of zelfs groter dan mij en altijd van die mooie getallen ; Maar ikzelf meet stijf 16,7 cm en omtrek net iets meer dan 13 cm is perfect voor de magnum condooms die ik gebruik.

Meisjes houden van mn pik ook omdat ik een bloeier ben hij is al groot slap en dat is mooi voor hen he: Ik ben geschoren omdat ik denk dat je piemel er langer door lijkt. Hij is namelijk maar 4,5cm slap en 10cm hard maar hij is vooral héél erg dun 7cm omtrek stijf slap word ie nog iets dunner. Ik heb slap kleine pik cm en stijf is die bijna 20cm en 13cm dik. Past perfect bij de meisjes die hem tot nu gevoeld hebben. Heb gewoon schaamhaar al is het niet veel en zijn het korte zachte blonde haartjes.

Me lul is trouwens recht en me voorhuid hangt slap over me eikel maar als die stijf is staat me huid strak onder me eikel. Ja ik zit bij hevige lust, op 25 cm lengte en omtrek van 15 cm. Mijn buurmeisje van 18 gilt het uit wanneer ik haar volspuit, en duwt mij strak er in met haar orgasme, lekker. Stijf 17,5cm lang 4,3cm dik slap 10cm lang ik heb niet te veel schaamhaar en stijf staat mijn pik schuin omhoog en vel gaat over eikel. Mijn pik is slap 11 cm en stijf Super veel haar wel geil.

Verder stop ik mijn piemel wel eens in mijn buttcrack ;. Ballen hangen erg laag en zijn groot, zeker een hand vol, niet besneden, en hou het getrimd. Jongen van 14, waarom schaam jij je voor je lul?? Het is nu eenmaal onderdeel van je lichaam en best belangrijk ook. Wees er trots op en hou van je lichaam.

Jongen van 13 welke sport doe jijj en schaam jij je niet Want ik schaam mij voormijn lul. Ik kreeg altijd veel opmerkingen met douchen enzo, heb jij dat ook? Ik was ook niet lang dus viel het nog meer op, denk ik. Hoe lang ben jij en ik ben ook wel benieuwd naar de dikte van die van jou.

Mijne is nu 18 slap en stijf eigenlijk maar ietsjes langer, 21 cm. En waar ik niet zo blij mee ben, zowel slap als stijf erg dik, waardoor er vaak gedacht en gezegd wordt dat ik een stijve heb, terwijl dat niet zo is. Ergens vind ik het wel stoer, maar ik wil niet zo opvallen en dat doe ik wel. Ik ben besneden toen ik 17 was en heb alleen een beetje achaamhaar laten staan boven m'n lul. Als ik een stijve heb, dan staat ie recht vooruit, niet omboog, daar is ie denk ik te zwaar voor.

Dat is best groot voor iemand van Wat is je omtrek? Die van mij is slap 13 en stijf Jongens 21 en 18, ik ben een beetje jaloers op jullie. Mijn pik is zo'n 15cm. Ik laat wel net als jongen van 18 mijn mooie bos schaamhaar staan en ben daar ook trots op.

Mijn vriendinnen vinden het ook prachtig dus laat ik het mooi zo. Slap 9 cm Stijf rond de 13 Omtrek stijf 11 cm Haar op mijn balzak en bij de stam van mijn pik. Slap 7cm Stijf 12cm Had hem liever wat groter gehad, maar ja. Slap is mijn penis zo'n 7 cm lang. Als ik een stijve krijgt wordt mijn lul 20 cm. De omtrek is zo'n 14 cm. Ik heb erg mazzel. Ik vind het altijd geil om mijn pik met andere jongens te vergelijken.

Vinden anderen dat ook geil, of is dat raar? Ik heb een volle bos schaamhaar en ik spuit meestal veel sperma, hoe meer hoe lekkerder. In erectie is mijn piemel 13 cm en een beetje ruk me heel veel op porno en doe dat soms met speeksel dat glijd gemakkelijker over mijn piemel en de kleur van mijn sperma is doorzichtig is dat normaal want de kleur van sperma op pornofilmpjes is altijd wit?

Mijn penis is in slap verschillend en in erectie 14 cm weet zelf niet of dat dat normaal is. Heb lichtbruin schaamhaar en op mijn ballen heb ik blond haar weet ook niet waarom dat blond is. In erectie is mijn eikel bedekt. Heb een vrij smalle penis. En de kleur van mijn sperma is doorzichtig. Vergelijken jullie ooit jullie lul met die van je neef??? Ik vind het geil als ik schaamhaar zie. Mijn penis is slap ongeveer cm en als hij stijf is 14, cm ik heb een omtrek van 13 cm.

In stijve toestand is hij wel een beetje krom naar boven rechts en ik masturbeer bijna elke dag. Mijn voorhuid is in slappe toestand er volledig over en als hij stijf is kan je de eikel voor ongeveer een 1,5 cm zien.

Om de zoveel tijd scheer ik mijn schaamhaar tot 0,5 - 1 cm. Nog veel plezier verder ;. Mijn lul is slap 10 cm en stijf 15 cm. Als hij stijf is kromt hij een beetje naar links en zie je aders lopen. Het is helemaal kaal behalve boven mijn lul. Daar heb ik het kort geknipt. Mijne is 9 cm slap en 16 cm, ik heb zwart schaamhaar en laat het staan, een bos krullend schaamhaar is veel mannelijker.

Vrij lang met een lichte knik in het midden na beneden. Verder is hij 24,1 cm en hij is kaal. Voor allen die denken een kleine piemel te hebben: Laat je zien, sta trots en rechtop en ook je kleine bosje mooi schaamhaar groeit vanzelf.

Mijn vriendin geilt op jongens die zich naakt durven te laten zien zegt ze! De mijne is 24cm stijf met een kleine bocht naar links, en ook is hij erg dik, mn ballen zijn qua formaat normaal en hangen niet veel, en ik scheer al mn schaamhaar weg. Jongen van 15, als je het scheert komt er niet meer haar terug, maar wel sneller het haar dat je al had.

Laat het dus gewoon lekker door groeien en jongen van 14, waarom zouden we ons moeten schamen voor onze ouders die ons op de wereld gezet hebben??!! Makkelijk gezegd misschien, maar heb een beetje geduld. De kans is erg groot dat ie best nog groter wordt. Mijn penis is stijf 9 cm. Ik zelf vind dat te klein, word ie nog groter Schamen jullie je niet voor je ouders enz als ze je naakt zien.

Zo'n bosje donker schaamhaar, ook als het straks wat meer is, is mooi, geil en mannelijk. Niet scheren dus zeggen ook mijn vriendinnen. Dunne harde gespierde lul van 18cm met strakke glade ballen. Super te grote eikel kop met dikke plasspleet. Dikke vol donkerbruin krullend schaamhaar erboven, kale zak. Mij pik is 16 cm en 5 cm dik met schaamhaar maar vaak zonder.

Het puntje van me lul komt bij me navel en mooien gelijken ballen vinden jongens mooi en lekker. Mn penis is 14 cm stijf en slap week nii want k meet alleen als k geil ben. Mijn luletje is 16 cm lang en wijst naar klokslag half negen mijn linker bal s echt dik dik.

Mijne is 17 cm als hij slap is en dat vind ik al erg irritant. Heb eigenlijk altijd wel problemen met hem op te bergen, zonder dat er een grote bobbel zichtbaar is en zeker met zwemshort of zo aan valt het altijd op. Dat er gekeken wordt, dat snap ik wel. Met douchen bijvoorbeeld, maar soms ben ik het gewoon zat, heb jij dat ook of hoe doe jij ermee omgaan?

Als mijne stijf is, dan is hij ook 25 cm bijna. Ik ben homo en ik merk vaak schrik reacties, vooral door de dikte zijn ze bang dat ik ze pijn doe, dat wil ik juist helemaal niet. Vind een grote lul echt megageil om te zien bij anderen, maar zelf zo'n grote hebben heeft wel nadelen. Ervaar jij dat ook zo? Vraag is natuurlijk ook bedoeld voor andere jongens die met hetzelfde zitten.

Onbesneden 16cm in stijve toestand Omtrek weet k nie. Mijn pik is onbesneden en ik heb een lange voorhuid met zo'n tuutje. Lengte stijf 18 cm. Omtrek weet ik niet maar hij is ongeveer 5cm dik in diameter, stijf. Slap is ie denk ik zo'n 8 tot 10 centimeter lang maar als ik net gezwommen heb of het is gewoon koud wordt ie nog veel kleiner en is ie misschien nog maar 5 cm lang. Best wel klein dus als ik de rest van de reacties lees.

Mijn penis is in stijve toestand 18cm en 4,5cm dik. Ik ben ondesneden maar bij een erectie zie je men hele eikel. Mijn penis heeft al veel vrienden en familie gezien. Waarom vergroten jongen van 14?

Hij is al bovengemiddeld groot en kan best nog groeien tot je 17e of daaromtrent dus zou dan supergroot kunnen zijn! Is niet altijd prettig, zeker niet voor de dames!! Eerlijk gezegd vind ik dit best apart. Ikzelf hoef dit soort dingen namelijk allemaal niet te weten. Het maakt toch niet uit hoe het is? Als je iemand leuk vind accepteer je hem denk ik zoals die is.. Of in ieder geval, dat vind ik. Wat zijn er toch veel met een geschoren cq. Vinden jullie dat nou echt mooi?!

Mannelijk is het zeker niet en de trend is dus weer behaard, gelukkig! Doen jullie het misschien alleen maar om je piemel langer te laten lijken? Is toch negens voor nodig? Slap 9cm, stijf 15cm. Besneden, kaal en als hij stijf is heeft hij een bochtje naar links. Hij is wel wat dikker dan normaal. Mijn penis is slap 10 cm lang en stijf 14 cm, en hij is 7 cm in de omtrek.

Ik ben besneden, en scheer mijn schaamhaar, maar ik laat het wel eerst cm aangroeien voordat ik het weer afscheer. Ik heb een redelijk bruine penis, omdat mijn huidskleur ook wat bruiner is. Jongen van 14, het heten geen nudisten campings maar naturisten campings. Misschien dat op een openbaar nudistenstrand veel kale jongeren rondlopen, maar op een naturistencamping is dat zeker geen mode. Je bent er totaal vrij in en trend is momenteel dat mannen er weer mannelijk uitzien in casu dus met borst, oksel- en schaamhaar.

Mijn piemel is slap 9 cm en stijf 13 cm redelijk dik en staat recht geen kromming Mijn eikel is paars roze van kleur en redelijk groot Voorhuid bedekt nog een stuk van de eikel Heb redelijk wat schaamhaar rond de penis en op de balzak Heb ook redelijk grote ballen.

Mijn penis is 10cm slap en 16 cm stijf is dit goed ps doen jullie oefeningen dat je lul slap zo lang is. Mijn penis is 12cm slap en 17cm stijf, altijd met voorhuid over de eikel en krom naar links als een banaan. Vaak heb ik een stijve en dan staat hij rechts vooruit, een beetje omhoog en dus krom naar links. Een keer of 2 per uur staat ie stijf voor 5 minuten ongeveer. Mijn penis is lekker dik en mijn ballen zijn geschoren, boven mijn penis knip ik kort.

Mijn penis is zonder erectie 10cm en met erectie 15cm en lekker dik. Hij heeft geen kromming of iets anders. Ik zat het verhaal te lezen van jongen 16, die zegt dat zijn lul 18,3 slap en 28,9 stijf is. Weet niet hoe jullie daarover denken, als het inderdaad zo is dan is hij wel kampioen denk ik zo maar. Sowieso is het niet een afmeting om vrolijk van te worden, als zo'n maat al zou bestaan dan, mijne is al ver boven het gemiddelde en ik heb er meer last van dan dat ik het leuk vind en m'n sexpartners worden er ook niet echt vrolijk van.

Stijf 18 cm niet besneden, paarse eikel helemaal , kaalgeschoren, en altijd goed schoon! Eerlijk gezegd kan ik het me haast niet voorstellen en eigenlijk hoop ik dat je overdrijft. Niet dat ik nou aan je twijfel, maar als het klopt wat je zei, dan heb ik echt medelijden met je. Ik heb zelf een tamelijk grote pik. Voor jou zou dat dan zeker ook zo zijn, denk ik. Hoop dat je weer reageert. Nog nooit zo'n grote gezien. Hoe wordt er op gereageerd?

Zou ik best wel n's willen zien lol. Mijne is 8cm slap en 13 stijf. Hoi ik heb een penis in erectie van Ik heb relatief grote teelballen die bovendien ook laag hangen en de linker lager hangt dan de rechter. Mijn penis wijs ook een beetje naar links en als hij in erectie is dan die je zeer goed de aders lopen.

Ik weet niet of dit normaal is. Qwau beharing heb ik een oerwoud. Ik heb het 1 keer geschoren toen ik 14 was en ik vindt het zo raar en naakt dat ik het nooit meer heb gedaan. Ik overweeg wel om het wat korter te knippen. Ik weet niet war een meidje leuk vindt.

Ik heb namelijk nog nooit sex gehad en al een hele tijd ook geen vriendin. Moest het zo groo zijn wat is u lichaams groote? Mijn penis is slap 18,3cm en stijf 28,9cm echt een monster penis en mijn vriendin vrind hem best lekker als we vrijen pijpen en alles.

Mijn penis is slap 6cm en stijf zo'n 13,5 cm. Ik lees regelmatig over geheel kaalgeschoren ballen en pik, terwijl meisjes die ik ken steeds zeggen dat ze mijn bosje haar zo stoer vinden en dat het er zo lekker geil uitziet. Ik vroeg en bij pijpen dan, waarop ze zeggen geeft niet, is leuk als een krulletje aan je gezicht kriebelt. Hoi Jongens de meesten tellen er cm erbij op. Een oud gezegde is ,, kort en dik vrouwengeluk" tus netto bij mij is 15 cm lang en omtrek stijf 8 cm.

Lekker kaal geschoren en onbesneden, heb geen Piercing, maar geregeld een strak elastiek om mijn balzak en penis, lekker de voorhuid terug en mooi paarse eikel geil gezicht. Mijn pik is stijf 18 cm lang en een omtrek van 14 cm, kaal en een kromming naar beneden. Vraag aan de meiden: Me lul is 18 cm stijf, omtrek 15cm, kleine kromming naar voor! Jongen van 14, ik hoop dat je piemel niet nog langer wordt en alleen nog wat dikker.

Lijkt me dan perfect!. Mijn pik is 16 cm. Een centimetertje langer zou ik nog wel gewild hebben maar ach, zo is het ook prima en hij doet z'n werk goed!

Mijn pjenis 18 cm lang in stijve stand, de omtrek is 13 cm. Jongen van 23 j. Ik heb enkel beetje last in geval van erectie hij duwt tegen mijn broek aan dat vind ik ambetand En nadeel de meiden geven wel eens een kick als ik hem er in duw glijd wel zeer vlot binnen van wegen de zacht heid Groetjes jongen met bovenaan de reactie van 22 cm 16 jaar gepost op 2 januarie Sorry dat ik het zo opvatte.

Inderdaad is zo'n grote geen zegening, zo ervaar ik het tenminste. Ik wil je vragen wat jouw ervaringen zijn met zo'n grote. Met douchen bijvoorbeeld bij sporten of zo en ik weet niet of je al sex hebt, maar wat merk je er van? Ik vraag dit omdat ik er zelf nogal last van heb eerlijk gezegd. Klinkt misschien raar en het komt ook wel een beetje omdat de mijne ook erg groot is als ie gewoon slap is. Misschien niet de goeie topic voor deze vragen, maar ik weet even geen andere, betere.

Ik hoor graag jouw reactie en als jij een beter topic weet, laat dat dan hier even weten. Ik ben 17 jaar ik ben niet besneden en heb dus nog men hele voorhuid over mn eikel hij is 23cm lang in stijve toestand en dit is niet gelogen Normale ballen en schaamhaar die af en toe wat korter wordt gezet.

Jongen van 23, het was geenszins mijn bedoeling om wie dan ook 'bestraffend' toe te spreken vanwege de lengte van zijn pielemoos. Wat ik bedoelde, is dat hij er, net als jijzelf achter al hebt ontdekt, nog achter moet komen dat zo'n lange beslist geen zegening is. In het kader van gemiddelden is 22cm. Ieder zijn mening natuurlijk!

Maar om nou te zeggen abnormaal?? Ik heb het gevoel dat jij hem een beetje bestraffend toespreekt, door te zeggen "daar kom je nog wel achter". Ook niet terecht van jongen 16, die zegt dat hij hier alleen maar kleine maten tegenkomt trouwens. De dikte is inderdaad belangrijker dan de lengte, heb je gelijk in. Ikzelf heb alleen maar ervaring met jongens en ik val ook niet binnen de zogenaamde norm qua grootte.

Mijne is meer dan 22 cm en erg dik, in de praktijk betekent het dat ik heel voorzichtig moet zijn met neuken en vaak gaat het helemaal niet. Ik kan je zeggen dat ik er helemaal niet blij mee ben.

Aangenomen dat jij gemiddelde maten hebt, ik zeg wees er blij mee!! Beter wat kleiner of gemiddeld dan zo erg, onhandelbaar groot. Klinkt misschien raar maar ik heb er echt last van en niet alleen met sex. Jongen van 16, dat zijn geen kleine maten maar normale, m. Gemiddelde lengte penis in NL is tussen cm. Meer dan lang genoeg om een vrouw en jezelf te bevredigen. Bedenk bovendien dat de dikte belangrijker is dan de lengte! Mijnis slap 5 cm en stijf 15 cm mvg J.

Toen ik 15 of 16 was had ik ook al zo'n grote, zelfde afmetingen als jij nu. Ik werd er behoorlijk om gepest. Nou was ik toen ook nogal verlegen.

Ik vind het nu wel leuk om zo'n grote te hebben, soms geeft het problemen met de sex. Meestal is de dikte het grootste probleem. Heb ook alles geschoren. Mijn piemel is 15cm slap en 23cm stijf en alles mooi geschoren en de meiden klagen niet behalven met anale seks;. Mijn lul is 20 cm stijf. Als mijn pik stijf is zie je de adders goed. Mijn lul staat iets naar boven.

Eikel is als mijn stijf is half bloot. Mijn penis is 16,5cm lang en omtrek 13cm. Reactie op de vraag meisje 16 hoe is je voorhuid Als de lul slap is is mijn eikel bedekt als hij stijf staat is men eikel een beetje bloot meestal naar gelang hij stijver en tijger word gaat deze meer naar achteren.

Meer vragen stel ze gerust. Dat is een mooie lengte van iemand van Die van mij is maar 11 cm stijf. Wat ik vragen wil, wordt jouw penis dan niet hard als hij stijf is? Omdat je zegt dat hij mooi zacht is. Hoe dik is die van jou? Hoi jongen van 18, Jouw penis is 19 slap en 21 stijf. En 17 dik, ik weet niet of je sex hebt, maar hoe gaat dat bij jou?

Ik heb zo ongeveer dezelfde dikte ls jij en bij mij geeft vooral de dikte nogal problemen. Mijne is 17 slap en dat vind ik al f"cking lastig. Hoe is dat bij jou?? Bedankt als je reageert. Mijne is 13 slap en 18x4. Heb gewone ballen en alles geschoren. Mijn eikel is denk een cm dikker dan mn staaf en rood.

Ruk altijd wel 3x daags en spuit best ver. Voor iemand van 13 is dat echt groot. Jou slappe is groter dan mijn stijve 10,5 cm. Wat is je omtrek jongen 13 jaar? Mijn pik is 12cm slap met een omtrek van 8cm en stijf 20cm met een omtrek van 11 cm. Ik denk dat dit een normale grootte is.

Mijn teelballen hangen in een laaghangende zak En zijn normaal qua grootte. Ik scheer mijn balzak maar laat mijn schaam haar gewoon groeien. Het komt al boven mijn boxer uit Mar dat vindt ik niet erg. Weet ik veel, als het koud is in iedergeval kleiner als normaal. Mijn piemel is 10cm slap en 15cm stijf Ik heb net mijn balhaar laten staan en derest weggeschoren.

Ik houd van jonge piemels met veel balhaar erop.


Geile penissen man zoekt stel voor sex


Lekkere geile meisjes gratis squirten


Meestal gebeurt dit in drie of meer stootjes en duurt het een paar seconden. De meeste jongens krijgen hun eerste zaadlozing tussen hun 11e en 16e jaar. Vanaf dat moment ben je geslachtsrijp en kun je een meisje zwanger maken.

De eerste zaadlozing van een jongen kan een natte droom zijn, maar dat hoeft niet. Je kunt ook je eerste zaadlozing krijgen als je jezelf aftrekt of als je met iemand vrijt. Een natte droom is een spontane zaadlozing van een jongen tijdens het slapen.

Als je wakker wordt en je voelt dat je bed nat is, kun je denken dat je geplast hebt. Dat is dus niet zo, je hebt een natte droom gehad. Een natte droom ontstaat spontaan, vaak zonder dat je droomt over seks.

Was je penis iedere dag. Trek je voorhuid naar achteren. Zo kan je het randje onder je eikel schoonmaken. Doe je dit niet, dan krijg je smegma onder je voorhuid. Dit is wit, kleverig spul dat kan stinken, irriteren en ontstekingen veroorzaken. Pak met je rechterhand je Penis vast.

Met de andere hand in dit geval links aai je langs je eikelrand. Je kunt het alleen met je duim doen of het gedeelte tussen je duim en je wijsvinger. Dus niet het standaard masturberen met je hand in de vorm van een vuist, maar je stijve penis tussen twee vingers door laten glijden. Bijvoorbeeld je wijs en je middelvinger. Hoe kijk jij eigenlijk naar jezelf?

Het best kun je op bed gaan liggen en je stijve pik bekijken van de zijkant. Als je dit namelijk van de bovenkant bekijkt, lijkt je pik veel kleiner.

Een leuke methode om het goed te zien is, als je op je bed ligt, een spiegel te pakken en die rechtop naast je te zetten. Je pik heeft zijn ware grootte en het is best lekker en geil om jezelf te zien aftrekken. Je kunt dan ook elkaars stijve pik gaan bekijken , elkaar aftrekken of elkaars pik opmeten.

Hoe dik is je pik? Hoe lang is hij? Je zorgt ook hier weer dat je penis stijf is. Ga als het ware met je vingers uit elkaar via je buik naar je stijve penis. Stimuleer nu je eikel met je ring en middelvinger. Dan kun jij jezelf heerlijk masturberen.

Je hakken kun je onder je billen plaatsen. Je gaat masturberen en komt klaar op het bed. Als je niet op het bed wilt klaarkomen, leg je er bijvoorbeeld een handdoek neer, of als je voelt dat je klaarkomt, kun je het ook op je lichaam laten komen.

Smeer je penis goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "soppen" van het masturberen. Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en je penis even wassen.

Althans, dat is wel zo fris Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen. Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus duwen. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af. Je kunt ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar.

Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt.

Want seks met condoom is safe! Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten.

Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen.

Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen. Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht. Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen.

Masturbeer jezelf dus snel. Voelen is hierbij beleven. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen. Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken.

Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden.

Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht.

De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet!

Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar! Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek.

In het bos masturberen werkt rustgevend. Leg een kussen achter je hoofd, tegen de muur. Doe je benen lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij je penis met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen. Je voelt weer dat je zo gaat klaarkomen, dus je stopt weer. Dan ga je weer beginnen met masturberen maar je blijft het rustig aan doen ook al neemt de opwinding toe.

Je zult zien dat als je dit doet, het klaarkomen lekkerder is. Maar je moet jezelf wel in bedwang houden. Een goede training om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden. Ga je nu masturberen. Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen.

Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen. Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, door het masturberen, gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker is. Ga eens op de grond of bed zitten en leg een been in je nek!

Als je klaarkomt, doe dat dan op je andere been. Je gaat jezelf nu niet masturberen, maar je masturbeert jezelf door alleen met je duim, of andere vinger s over je eikel heen te aaien. Bij sommigen kan dit te gevoelig zijn, doe het dan niet, immers masturberen moet lekker zijn. Je zult merken dat de opwinding toe zal nemen en je penis harder en harder zal worden. Ga op je bed in de kleermakerszit zitten en masturbeer je in deze stand. Zorg dat je geen kramp in je been krijgt!

Als je onder de douche staat kun jij jezelf ook heerlijk masturberen. Gebruik hierbij de douch-gel, Smeer je eerst helemaal in zodat je hele lijf lekker glad is. Als je penis ook is ingesmeert, kun je hem zo door je handen laten glijden. Ook, als je wilt, kun je makkelijker een vinger in je anus doen als je ingesmeert bent.

Als je klaar bent kun jij je weer afspoelen en schoon ben je weer! Wat je al niet kunt doen onder de douche! Je kunt wat glijmiddel op je wijsvinger doen voor het lekkere gladde gevoel. Je zult zien dat je orgasme heviger en dus veel lekkerder zal zijn, omdat je de eikel hebt gestimuleert. Nu ga je in plaast van het "standaard" masturberen, jezelf anders masturberen: Plaats je duim aan de bovenkant je penis, onder de eikel, je wijs en je middelvinger plaats je aan de onderkant van je penis.

Nu ga je met kleine, korte bewegingen op en neer bewegen. Je masturbeert je dus , maar dan alleen op de plek onder je eikel-rand. Ook hierbij zal een orgasme niet uitblijven!

Gebruik je arm om jezelf te bevredigen. Je gaat zitten en als je penis stijf is, ga je er alleen met je arm langs, heen en weer, een beetje duwen kan ook lekker zijn. Je kunt ook ronddraaiende bewegingen maken, je kunt eigenlijk alle kanten op.

Ga door tot je klaarkomt. Nu ga jij jezelf bevredigen door je penis over je buik heen te rollen. Hierbij kan het lang duren voor dat je klaarkomt, maar het is de moeite waard en waarom zou je niet eens lekker de tijd nemen om jezelf te verwennen?

Dat deden ze door een stokje heen en weer te draaien tussen hun handen. Dit kun je ook bij je penis doen. De ene hand plaats je aan de bovenkant van de penis de andere plaats je aan de onderkant. Je moet hem natuurlijk niet omdraaien, maar gewoon lekker heen en weer bewegen.

Laat je duimen omhoog steken. Plaats je rechterhand aan de rechterzijde van je penis, de linkerehand plaats je links. Je handen maken nu contact met je penis. Sluit nu je duimen over elkaar heen en bevredig nu jezelf door de handen naar voor en naar achter te bewegen. Dan pak jij je penis vast en doe nu hetzelfde onder je navel. Ook hier aai je even met je penis overheen. Dan pak je weer je penis vast en ga je nu je rechterbeen in contact brengen met je penis.

Zo ga je gewoon en tijdje door. Je kunt ook je penis een beetje "stevig" aanduwen op je benen en onder je navel. Net wat jij zelf wilt. We nemen voor deze techniek even 10 minuten aan. Maar het mogen er ook 5 of 15 zijn. Dat bepaal je zelf. Je pakt een wekker en zet hem op in dit geval 10 minuten voordat hij afloopt.

In deze tijd moet jij jezelf masturberen. Het mag niet eerder of later. Je neemt dus precies de tijd die je insteld. Bij ons dus 10 minuten. Je gaat jezelf nu masturberen, maar Heel leuk is, om tijdens het masturberen niet op de tijd te letten, maar net zo lang te masturberen, tot jij denkt dat de 10 minuten voorbij zijn.

Als het alarm afgaat, is het in iedergeval erg spannend, want dan mag jij klaarkomen. Deze oefening kan je goed leren hoe je moet omgaan met een vroegtijdige zaadlosing.

Want als jij na 2 minuten al voelt dat je klaar gaat komen, moet je dus even een paar seconden wachten om vervolgens door te gaan met het masturberen. Breng je hand tussen je benen en leg je penis in de hand met glijmiddel. Nu beweeg jij je penis lekker heen en weer.

Je orgasme zal heerlijk zijn! Plaats nu je "gebruikelijke hand" achter je pik. Wel zo, dat je wijsvinger naar je ballen wijst. Nu beweeg je heel zachtjes recht met je hand op en neer.

Je doet dit een tijdje heel rustig en zachtjes. Na een tijdje kun je het wat harder doen. Kijk wel uit dat je hand je ballen niet raakt, want dat kan minder prettig zijn tijdens het wilde heen en weer bewegen van je hand. Zet dat nummer ens op en tijdens jouw favoriete zin of stuk van dat nummer mag je klaarkomen. Je zet het nummer dus aan, begint jezelf te masturberen en op jouw vastgestelde moment mag je pas klaarkomen! Je masturbeert zoals je altijd doet.

Maar met èèn verschil. Als jij voelt dat je nu echt klaar gaat komen, blijf je ineens van je penis af! Je laat je sperma er vanzelf uitkomen. Doordat je niet masturbeert terwijl je klaarkomt, dus niets knelt, zal je sperma er op vrije gang uit kunnen komen. Een heerlijk gevoel, niets doen op dat moment en toch klaarkomen.

Ga op bed liggen. Masturbeer met een hand, van de andere hand duw je een vinger, bijvoorbeeld je wijsvinger in je anus. Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat.

Eerst kan het een raar gevoel zijn, maar duw je vinger zo ver mogelijk in je kontje. Het is net of je in een "lege ruimte" zit, maar beweeg je vinger en je voelt al snel je prostaat. Met je vinger "aai" je hier overheen en je zult merken, als je dus tegelijkertijd je anus en jezelf aan het masturberen bent, dat je orgasme veel lekkerder is. Vaak komt er dan ook veel meer sperma uit je penis. Wacht tot je helemaal alleen thuis bent. Dan loop je naar de douche en zet alleen de warmwaterkraan open.

Je sluit de deur en doe al je kleren uit. Als je het water een tijdje laat stromen, zal de hele ruimte flink warm zijn. De stoom doet ook zijn werk. Als de ruimte lekker heet is, begin jij zelf in die ruimte te masturberen.

Je moet zelf NIET onder die hete straal gaan staan! Je hebt het warm van de ruimte en van het masturberen. Maak je penis stijf en ga op bed liggen. Nu ga je alleen met je vingers op je penis, die in je onderbroek zit, drummen. Met de andere hand pak jij je stijve penis vast en "slaat hem" in de hand met het glijmiddel. Je kunt natuurlijk ook je penis erin rollen etc.

En in plaats van glijmiddel zou je het ook kunnen proberen met boter, of mayonaise. Als je gaat klaarkomt, doe dat dan in diezelfde hand. Als het zover is en je hebt de mogelijkheid, ga dan helemaal naakt voor het raam zitten.

Bij voorkeur de vensterbank zelf. Kijk naar buiten en bedenk dat iedereen die voorbij komt, jou zou kunnen zien. Omdat je in huis geen licht aan hebt, is dit vrijwel onmogelijk maar toch Ga nu jezelf masturberen voor het raam. Het idee alleen al kan heel opwindend werken.

Maar dat is voor iedereen anders. Ga op je knieën bed zitten. Als je de vinger in je anus duwd, trek jij je af door je hand naar je eikel toe te bewegen.

Als jij je met je hand weer naar beneden trekt ga je met je vinger uit je anus. Je moet het zien als een actractie: Je vinger erin is je naar boven met je hand om je penis, je vinger eruit, is naar beneden met je hand om je penis.

Je zit met je billen dus op je hakken. Je kunt voor het gemak je voeten wel over elkaar leggen. Je gaat jezelf nu gewoon aftrekken, maar je slaat met je benen naar elkaar toe en uit elkaar en ga zo door, zeker als je gaat klaarkomen. Door het tegen elkaar slaan van de benen maak je lichaamscontact dat lekker is tijdens het masturberen en nog lekkerder tijdens het klaarkomen.

Doe je hand, waarmee je normaal aftrekt om je penis. De andere hand vouw je erboven om je penis en ga zo masturberen. Omdat je nu met 2 handen masturbeert, lijkt je penis qua gevoel veel dikker en groter. Het klaarkomen is hier ook ook weer erg lekker! Zo dat je hoofd richting de grond wijst en je benen dus tegen de muur omhoog staan. Hou je goed tegen met je hand, want met de andere hand trek jij je af. Hoe dik is je pik? Hoe lang is hij?

Je zorgt ook hier weer dat je penis stijf is. Ga als het ware met je vingers uit elkaar via je buik naar je stijve penis. Stimuleer nu je eikel met je ring en middelvinger. Dan kun jij jezelf heerlijk masturberen. Je hakken kun je onder je billen plaatsen. Je gaat masturberen en komt klaar op het bed. Als je niet op het bed wilt klaarkomen, leg je er bijvoorbeeld een handdoek neer, of als je voelt dat je klaarkomt, kun je het ook op je lichaam laten komen.

Smeer je penis goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "soppen" van het masturberen. Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en je penis even wassen. Althans, dat is wel zo fris Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen.

Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus duwen. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af. Je kunt ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar.

Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt. Want seks met condoom is safe! Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten.

Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen.

Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht. Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden.