Stijve lul pijpen lekker geil worden

stijve lul pijpen lekker geil worden

Maartens handen gleden via de binnenzijde van mijn benen langzaam omhoog en hij streelde met zijn vingers langs mijn ballen. Een zucht verliet mijn lippen en verraadde mijn geilheid aan Maarten. Zo, laat maar eens zien wat je Natalie te bieden hebt Patrick! Zijn vingers gleden achter het elastiek van mijn slip en hij trok mijn slip van mijn buik en naar onderen. Mijn bevrijdde penis richtte zich direct op en het voelde of mijn hart met elke slag extra bloed in mijn kloppend lid probeerde te pompen.

Maarten keek met een geile blik bewonderend naar mijn stijve tiener lul die, glimmend van het voorvocht, voor zijn gezicht hing. Zo groot was hij natuurlijk nog niet, maar mijn tienerpik was wel hoe een geile pik er uit hoorde te zien! Mijn besneden pik had een mooie eikel op een licht gekromde schacht. Mijn geslacht was licht behaard en in stijve toestand had ik toch voor een tiener een behoorlijke lul vond ik. Die lekker harde lul tussen haar billen willen steken in haar strakke kontje!

Ik gaf geen antwoord en ontweek zijn blik. Hij zou vast boos op mij worden! Maar Maarten bleef mijn pik en ballen strelen en ging nog steeds langzaam op en neer langs mijn schacht.

Nu streelde hij zachtjes mijn gladde tienerbillen en ik liet mijn hoofd naar achteren in mijn nek hangen en probeerde me wat te ontspannen.

Even voelde ik hoe Maarten met zijn vingers van onderen af langs mijn pisbuis omhoog ging en zo het verzamelde voorvocht uit mijn eikel liet lopen om er zijn vinger langs te halen. Met mijn eigen voorvocht op zijn vinger streelde hij mijn sterretje en deze werd lekker glad hierdoor, ineens maakte de hand tussen mijn benen een felle beweging omhoog en zijn middelvinger penetreerde mijn kontje!

Tegelijk trok hij mijn heupen naar voren en zoog hij mijn kloppende pik in zijn mond. Kreunde ik uit, maar Maarten hield me stevig vast terwijl hij me ritmisch bleef vingeren en aan mijn piemel bleef zuigen. Met hete natte halen gingen zijn tong en lippen over mijn pik heen, en zijn vinger in mijn gaatje pompte heerlijk geil op en neer in me, het werd teveel voor me. Ik voelde hoe mijn ballen leken te verkrampen en het werd zwart voor mijn ogen toen ik begon te komen!

Heftiger dan ooit te voren kwam ik klaar en spoot mijn hete tienerlading sperma met meerder stralen zo in de mond van Maarten. Met trillende benen stond ik nu voor Maarten van zenuwen, uitputting, schaamte en genot. Maarten hield me echter stevig vast en bleef aan mijn spuitende lul zuigen tot ik de laatste straal van mijn tienersperma had verschoten. Hij ging nog even door tot dat mijn stijve begon af te nemen en liet hem toen uit zijn mond glijden.

Vond je het niet lekker? Ik keek Maarten beschaamd aan en zag dat hij nog wat voorvocht en sperma van mij op zijn lippen had. Ik voelde hoe zijn vinger uit mijn kontje gleed en Maarten stond op van de hooibaal voor me en begon zijn rijbroek los te maken.

Misschien als ik hem alleen af zou trekken, ja dat zou hij toch ook wel voldoende vinden? Het kwam niet eens bij me op om mijn broek weer op te trekken, en zo zat ik in mijn blote kontje te kijken naar hoe Maarten zijn broek liet zakken. Vlak voor mijn gezicht zag ik zijn boxershort tevoorschijn komen waarin al een flinke bobbel zichtbaar was.

Even bleef de rand achter iets hangen, en ik wist dat dit zijn stijve lul moest zijn. De mooie roodgekleurde en ontblootte eikel, de geaderde stam en zijn mooie geschoren zak.

Het was de eerste stijve lul die ik ooit zo zag en ook al was ik bang, ik vond hem ook erg mooi en geil. Zo geheel geschoren leek zijn lul enorm groot en zag zeer mannelijk uit. Mijn mond werd droog van angst toen mijn hand zich naar Maarten zijn lul bewoog, ik streelde langs zijn pik en keer Maarten aan.

Maarten sloot zijn ogen en leek enorm te genieten van mijn strelingen over zijn lul, ik voelde me langzaam aan weer geil worden. Met mijn andere hand nam ik nu zijn kale ballen in mijn hand en streelde deze zachtjes met mijn vingers terwijl mijn andere hand zijn pik omvatte en nu ook langzaam begon te bewegen.

Ik voelde me steeds geiler worden, daar zat ik in de stal in mijn blote kontje en pik zo maar even een volwassen man af te trekken! Maar zo ver was het nog niet, wacht even schatje zei hij tegen me en duwde mijn handen zachtjes weg. Zijn lul stond mooi stijf en ik zag hoe een druppel voorvocht uit zijn eikel liep en op zijn buik landde. Het smaakte heerlijk zoutig en geil en mijn angst verdween en maakte plaats voor geilheid, dit was zo spannend en geil!

Verder en verder zoog ik zijn lul naar binnen, om dan weer omhoog te gaan en opnieuw zijn natte hete lul op te zuigen.

Ik nam een paar slokken jenever en begon me lekker te voelen van de dranke en zei tegen Eugene "mmm geef me je geile harde lul" "zuig maar schatje" zei hij, "ïk zuig je lekker klaar mmm" en ik nam zijn paal in mijn vochtige mond met nog zaad van André in mijn mond gleed die pik lekker in en uit. Eugene zei in extase "pijp me vieze flikker zuig die pik leeg in je lekkere homo bek" Daarna kwam hij klaar en ik slikte alles door en zoog hem schoon "oo lang geleden dat ik zo hard! Na een minuut of twee spoot hij mijn mond vol.

Ik hield zijn zaad in mijn mond. Ik dAndrék het glas leeg en was eigenlijk al best aangeschoten. Henk schonk nog eens in bij iedereen en hield zijn harde piemel voor mijn mond ik nam zijn natte eikel in mijn mond en sabbelde er op heerlijk die zachte geile eikelhuid ik was meteen in extase en kreunde van geiligheid Henk werd geil van mij gekreun en spoot na een paar minuten al.

Door het zaad van Henk gleed die lekker en André neukte mijn mond. Snel kwam hij klaar en ik had even rust. We dAndréken nog meer en ouwehoerden wat het waren leuke relaxte gasten. Eugene was in slaap gevallen en ik zei tegen André: Heel langzaam sabbelde ik aan zijn lekkere lul en hij werd langszaam weer hard. Door de alcohol had ik geen schaamte meer en kreunde "ja heerlijke pik,geile paal lekker geil stijf en hard mmmm ik hou van pikken mmmm ik wil alleen maar meer Hij hield zijn lul naast die van André ik ik probeerde ze allebei te zuigen wat best wel lekker ging.

Kennelijk vonden ze het lekker hun lullen tegen elkaar want ze kwamen snel klaar. Eerst Henk ik probeerde zo veel mogelijk in mijn mond te houden. Daarna kwam André en ook zijn zaad hield ik in mijn mond. Ik nam afscheid en beloofde morgenavond de mannen nog een keer te bedienen als ik te! DAndréken liep ik terug met een volle mond ik had sperma van Henk en André in mijn mond en prooefde het ik vond het zonde om het door te slikken. Eenmaal bij de tent slikte ik alles door en had meteen weer een stijve ik kleede me uit verborg de panty en ging naast Saskia liggen.

Ze zei meteen "ooo wat smaak je lekker" "zo lekker ben je nooit, lekker mannelijk zo geil" Mijn mond smaakte nog naar pik en zaad en dat wond haar op. Ondertussen zat mijn pik in haar kutje en zij kwam snel klaar en sliep snel in. Ik bleef met haar tieten spelen dat was wel geil. Voor een pikzuigende homo hield ik wel veel van borsten. Maar ik was zeker dat ik alleen nog maar pik zou zuigen niets an!

Nu ze zo diep sliep besloot ik mijn sperma in haar gezicht te spuiten dat wilde ze nooit dus dat kwam goed uit zo de laatste keer. Ik heb er zelfs nog wat fotos van gemaakt! Daarna heb ik het uitgesmeerd over haar gezicht en borsten. Dit gaf me een voldaan gevoel. De volgende dag werden we vroeg gewekt, een tante van Saskia was overleden en zij moest meteen terug. Ik zou nog een dag blijven om de tent op te ruimen enzovoort.

Haar tante lag al slecht een hele tijd en dit werd al een tijdje verwacht dus er was geen dramatiek. Ik bracht haar naar een stad waar een station was en zette haar op de trein. Nu ik toch in de stad was besloot ik wat panty's te kopen ik kocht er aardig wat bij een aantal verschillende winkels.

Overal werd ik aardig geholpen soms wat lacherig maar dat vond ik ook wel opwindend ook kocht ik een zwarte hotpants. Daarna ging ik terug naar de camping onderweg op een parkeerplaats trok ik een grafiet kleurige panty aan met daaroverheen de hotpants. Dat zat lekker geil strak. Ik was om me om te kleden al een beetje de bosjes in gelopen. Ik probeerde wat fotos van mijzelf te maken. Plots zag ik in mijn ooghoek een man, hij had alles gezien! Na wat beter gekeken te hebben zag ik dat zij paal door zijn gulp naar buiten stak.

Geil een kans om te pijpen! Hij kwam naar me toe en ik knipoogde en ging al op mijn knien en deed zijn broek omlaag en stak zijn grote paardelul in mijn richting Even trekken en daarna meteen in mijn bekkie en lekker geil zuigen. Wat een heerlijke mannenpik zeg ik voelde me slettig door de grote van de piemel. Hij vroeg wil je nog wat! Ik gaf hem het toestel en hij fotografeerde alles.

Vervolgens kwam hij in mijn mond en gezicht. Hij bedankte mij en ik vroeg hem of dit een ontmoetingsplaats was. Hij vertelde dat er voornamelijk truckers kwamen en zei dat als ik zo hoerig erbij bleef lopen er binnen een uur misschien wel 10 palen voor me waren. De meeste hebben haast en willen snel klaarkomen. Ik stak mijn kontje naar achteren en draaide me langszaam om en vroeg "dus mijn hotpants staat wel lekker hoerig?

Hij stopte en zei "achter je 20 meter verder staat een man met zijn pik te zwaaien, pijp hem ik wil je zien pijpen! Mijn vriend vroeg hem of hij het mocht fotograveren, in het frans,! Na een goeie sessie pijpen spoot hij in mijn gezicht en wreef zijn franse lul in mijn gezicht.

Arnout zo heette mijn vriend had wel 50 fotos genomen. Ik wilde nog een keer met hem maar hij moest gaan. Ik was haast verliefd op hem zo had zijn gezoen me opgewonden. Hij gaf me een email adres en zei stuur maar wat fotos. Hij ging weg en ik bleef even zitten om me wat op te knappen en te roken.

Ik trok een andere panty aan glanzend en huidkleurig daarover de hotpants. Zo gekleed besloot ik wat verder het bos in te gaan. Na 10 minuten en geen enkele man liep ik weer terug ik wilde ook niet verdwalen ineens hield een boswachter me tegen een man van bijna twee meter met lederhosen!

Hij zei het is verboden naakt te lopen! Ik zei ik ben niet naakt. Hij zei "nochthans zeer uitdagend,slet! Hij trok zijn lederhosen wat op en de outline van zijn pik was duidelijk zichtbaar. Hij zag dat ik het mooi vond want hij deed het! Daarna pakte hij mijn pik en trok er aan even boog hij zich en nam mijn pik in zijn mond hij zoog er een 20 seconden aan en zei "Nu jij"gehoorzaam ging ik op mijn knien en begon hem af te pijpen.

Hij had een grote rechte pik. Alles spoot hij in mijn gezicht. Zijn paal schoof die even mijn mond in en ik likte en zoog deze verukkelijke piemel schoon. Langzaam verslapte die en de man stopte hem in zijn broek terug, ik zei onderdanig "bedankt voor je zaad" "geile hoerige slet" lachte hij en ging.

De Boswachter eiste nu mijn aandacht weer met zijn grote glimmende natte eikel ik nam hem in mijn mond en sabbelde er lekker aan. Hij begon mijn mond!

...

Lekker oud kutje lesbische tiener meisjes


stijve lul pijpen lekker geil worden

Maartens handen gleden via de binnenzijde van mijn benen langzaam omhoog en hij streelde met zijn vingers langs mijn ballen. Een zucht verliet mijn lippen en verraadde mijn geilheid aan Maarten.

Zo, laat maar eens zien wat je Natalie te bieden hebt Patrick! Zijn vingers gleden achter het elastiek van mijn slip en hij trok mijn slip van mijn buik en naar onderen. Mijn bevrijdde penis richtte zich direct op en het voelde of mijn hart met elke slag extra bloed in mijn kloppend lid probeerde te pompen.

Maarten keek met een geile blik bewonderend naar mijn stijve tiener lul die, glimmend van het voorvocht, voor zijn gezicht hing. Zo groot was hij natuurlijk nog niet, maar mijn tienerpik was wel hoe een geile pik er uit hoorde te zien!

Mijn besneden pik had een mooie eikel op een licht gekromde schacht. Mijn geslacht was licht behaard en in stijve toestand had ik toch voor een tiener een behoorlijke lul vond ik.

Die lekker harde lul tussen haar billen willen steken in haar strakke kontje! Ik gaf geen antwoord en ontweek zijn blik. Hij zou vast boos op mij worden! Maar Maarten bleef mijn pik en ballen strelen en ging nog steeds langzaam op en neer langs mijn schacht. Nu streelde hij zachtjes mijn gladde tienerbillen en ik liet mijn hoofd naar achteren in mijn nek hangen en probeerde me wat te ontspannen.

Even voelde ik hoe Maarten met zijn vingers van onderen af langs mijn pisbuis omhoog ging en zo het verzamelde voorvocht uit mijn eikel liet lopen om er zijn vinger langs te halen. Met mijn eigen voorvocht op zijn vinger streelde hij mijn sterretje en deze werd lekker glad hierdoor, ineens maakte de hand tussen mijn benen een felle beweging omhoog en zijn middelvinger penetreerde mijn kontje!

Tegelijk trok hij mijn heupen naar voren en zoog hij mijn kloppende pik in zijn mond. Kreunde ik uit, maar Maarten hield me stevig vast terwijl hij me ritmisch bleef vingeren en aan mijn piemel bleef zuigen.

Met hete natte halen gingen zijn tong en lippen over mijn pik heen, en zijn vinger in mijn gaatje pompte heerlijk geil op en neer in me, het werd teveel voor me. Ik voelde hoe mijn ballen leken te verkrampen en het werd zwart voor mijn ogen toen ik begon te komen!

Heftiger dan ooit te voren kwam ik klaar en spoot mijn hete tienerlading sperma met meerder stralen zo in de mond van Maarten. Met trillende benen stond ik nu voor Maarten van zenuwen, uitputting, schaamte en genot. Maarten hield me echter stevig vast en bleef aan mijn spuitende lul zuigen tot ik de laatste straal van mijn tienersperma had verschoten.

Hij ging nog even door tot dat mijn stijve begon af te nemen en liet hem toen uit zijn mond glijden. Vond je het niet lekker? Ik keek Maarten beschaamd aan en zag dat hij nog wat voorvocht en sperma van mij op zijn lippen had.

Ik voelde hoe zijn vinger uit mijn kontje gleed en Maarten stond op van de hooibaal voor me en begon zijn rijbroek los te maken. Misschien als ik hem alleen af zou trekken, ja dat zou hij toch ook wel voldoende vinden? Het kwam niet eens bij me op om mijn broek weer op te trekken, en zo zat ik in mijn blote kontje te kijken naar hoe Maarten zijn broek liet zakken.

Vlak voor mijn gezicht zag ik zijn boxershort tevoorschijn komen waarin al een flinke bobbel zichtbaar was. Even bleef de rand achter iets hangen, en ik wist dat dit zijn stijve lul moest zijn.

De mooie roodgekleurde en ontblootte eikel, de geaderde stam en zijn mooie geschoren zak. Het was de eerste stijve lul die ik ooit zo zag en ook al was ik bang, ik vond hem ook erg mooi en geil. Zo geheel geschoren leek zijn lul enorm groot en zag zeer mannelijk uit. Mijn mond werd droog van angst toen mijn hand zich naar Maarten zijn lul bewoog, ik streelde langs zijn pik en keer Maarten aan. Maarten sloot zijn ogen en leek enorm te genieten van mijn strelingen over zijn lul, ik voelde me langzaam aan weer geil worden.

Met mijn andere hand nam ik nu zijn kale ballen in mijn hand en streelde deze zachtjes met mijn vingers terwijl mijn andere hand zijn pik omvatte en nu ook langzaam begon te bewegen. Ik voelde me steeds geiler worden, daar zat ik in de stal in mijn blote kontje en pik zo maar even een volwassen man af te trekken! Maar zo ver was het nog niet, wacht even schatje zei hij tegen me en duwde mijn handen zachtjes weg. Zijn lul stond mooi stijf en ik zag hoe een druppel voorvocht uit zijn eikel liep en op zijn buik landde.

Het smaakte heerlijk zoutig en geil en mijn angst verdween en maakte plaats voor geilheid, dit was zo spannend en geil! Verder en verder zoog ik zijn lul naar binnen, om dan weer omhoog te gaan en opnieuw zijn natte hete lul op te zuigen. Ik nam een paar slokken jenever en begon me lekker te voelen van de dranke en zei tegen Eugene "mmm geef me je geile harde lul" "zuig maar schatje" zei hij, "ïk zuig je lekker klaar mmm" en ik nam zijn paal in mijn vochtige mond met nog zaad van André in mijn mond gleed die pik lekker in en uit.

Eugene zei in extase "pijp me vieze flikker zuig die pik leeg in je lekkere homo bek" Daarna kwam hij klaar en ik slikte alles door en zoog hem schoon "oo lang geleden dat ik zo hard!

Na een minuut of twee spoot hij mijn mond vol. Ik hield zijn zaad in mijn mond. Ik dAndrék het glas leeg en was eigenlijk al best aangeschoten.

Henk schonk nog eens in bij iedereen en hield zijn harde piemel voor mijn mond ik nam zijn natte eikel in mijn mond en sabbelde er op heerlijk die zachte geile eikelhuid ik was meteen in extase en kreunde van geiligheid Henk werd geil van mij gekreun en spoot na een paar minuten al.

Door het zaad van Henk gleed die lekker en André neukte mijn mond. Snel kwam hij klaar en ik had even rust. We dAndréken nog meer en ouwehoerden wat het waren leuke relaxte gasten. Eugene was in slaap gevallen en ik zei tegen André: Heel langzaam sabbelde ik aan zijn lekkere lul en hij werd langszaam weer hard. Door de alcohol had ik geen schaamte meer en kreunde "ja heerlijke pik,geile paal lekker geil stijf en hard mmmm ik hou van pikken mmmm ik wil alleen maar meer Hij hield zijn lul naast die van André ik ik probeerde ze allebei te zuigen wat best wel lekker ging.

Kennelijk vonden ze het lekker hun lullen tegen elkaar want ze kwamen snel klaar. Eerst Henk ik probeerde zo veel mogelijk in mijn mond te houden. Daarna kwam André en ook zijn zaad hield ik in mijn mond. Ik nam afscheid en beloofde morgenavond de mannen nog een keer te bedienen als ik te! DAndréken liep ik terug met een volle mond ik had sperma van Henk en André in mijn mond en prooefde het ik vond het zonde om het door te slikken.

Eenmaal bij de tent slikte ik alles door en had meteen weer een stijve ik kleede me uit verborg de panty en ging naast Saskia liggen. Ze zei meteen "ooo wat smaak je lekker" "zo lekker ben je nooit, lekker mannelijk zo geil" Mijn mond smaakte nog naar pik en zaad en dat wond haar op.

Ondertussen zat mijn pik in haar kutje en zij kwam snel klaar en sliep snel in. Ik bleef met haar tieten spelen dat was wel geil. Voor een pikzuigende homo hield ik wel veel van borsten. Maar ik was zeker dat ik alleen nog maar pik zou zuigen niets an! Nu ze zo diep sliep besloot ik mijn sperma in haar gezicht te spuiten dat wilde ze nooit dus dat kwam goed uit zo de laatste keer.

Ik heb er zelfs nog wat fotos van gemaakt! Daarna heb ik het uitgesmeerd over haar gezicht en borsten. Dit gaf me een voldaan gevoel. De volgende dag werden we vroeg gewekt, een tante van Saskia was overleden en zij moest meteen terug. Ik zou nog een dag blijven om de tent op te ruimen enzovoort.

Haar tante lag al slecht een hele tijd en dit werd al een tijdje verwacht dus er was geen dramatiek. Ik bracht haar naar een stad waar een station was en zette haar op de trein.

Nu ik toch in de stad was besloot ik wat panty's te kopen ik kocht er aardig wat bij een aantal verschillende winkels. Overal werd ik aardig geholpen soms wat lacherig maar dat vond ik ook wel opwindend ook kocht ik een zwarte hotpants.

Daarna ging ik terug naar de camping onderweg op een parkeerplaats trok ik een grafiet kleurige panty aan met daaroverheen de hotpants. Dat zat lekker geil strak. Ik was om me om te kleden al een beetje de bosjes in gelopen. Ik probeerde wat fotos van mijzelf te maken. Plots zag ik in mijn ooghoek een man, hij had alles gezien! Na wat beter gekeken te hebben zag ik dat zij paal door zijn gulp naar buiten stak. Geil een kans om te pijpen!

Hij kwam naar me toe en ik knipoogde en ging al op mijn knien en deed zijn broek omlaag en stak zijn grote paardelul in mijn richting Even trekken en daarna meteen in mijn bekkie en lekker geil zuigen. Wat een heerlijke mannenpik zeg ik voelde me slettig door de grote van de piemel.

Hij vroeg wil je nog wat! Ik gaf hem het toestel en hij fotografeerde alles. Vervolgens kwam hij in mijn mond en gezicht. Hij bedankte mij en ik vroeg hem of dit een ontmoetingsplaats was. Hij vertelde dat er voornamelijk truckers kwamen en zei dat als ik zo hoerig erbij bleef lopen er binnen een uur misschien wel 10 palen voor me waren.

De meeste hebben haast en willen snel klaarkomen. Ik stak mijn kontje naar achteren en draaide me langszaam om en vroeg "dus mijn hotpants staat wel lekker hoerig? Hij stopte en zei "achter je 20 meter verder staat een man met zijn pik te zwaaien, pijp hem ik wil je zien pijpen! Mijn vriend vroeg hem of hij het mocht fotograveren, in het frans,! Na een goeie sessie pijpen spoot hij in mijn gezicht en wreef zijn franse lul in mijn gezicht.

Arnout zo heette mijn vriend had wel 50 fotos genomen. Ik wilde nog een keer met hem maar hij moest gaan.

Ik was haast verliefd op hem zo had zijn gezoen me opgewonden. Hij gaf me een email adres en zei stuur maar wat fotos. Hij ging weg en ik bleef even zitten om me wat op te knappen en te roken. Ik trok een andere panty aan glanzend en huidkleurig daarover de hotpants. Zo gekleed besloot ik wat verder het bos in te gaan.

Na 10 minuten en geen enkele man liep ik weer terug ik wilde ook niet verdwalen ineens hield een boswachter me tegen een man van bijna twee meter met lederhosen!

Hij zei het is verboden naakt te lopen! Ik zei ik ben niet naakt. Hij zei "nochthans zeer uitdagend,slet! Hij trok zijn lederhosen wat op en de outline van zijn pik was duidelijk zichtbaar. Hij zag dat ik het mooi vond want hij deed het! Daarna pakte hij mijn pik en trok er aan even boog hij zich en nam mijn pik in zijn mond hij zoog er een 20 seconden aan en zei "Nu jij"gehoorzaam ging ik op mijn knien en begon hem af te pijpen. Hij had een grote rechte pik. Alles spoot hij in mijn gezicht.

Zijn paal schoof die even mijn mond in en ik likte en zoog deze verukkelijke piemel schoon. Langzaam verslapte die en de man stopte hem in zijn broek terug, ik zei onderdanig "bedankt voor je zaad" "geile hoerige slet" lachte hij en ging. De Boswachter eiste nu mijn aandacht weer met zijn grote glimmende natte eikel ik nam hem in mijn mond en sabbelde er lekker aan.

Hij begon mijn mond!

...


Geile grieten neuken op zijn grieks


Don en Ad geven het geslaagden seks feest. Gathina pijpt en neukt erop los. Don en Ad maken pornofilm met Luna. Leandra zal met neuken haar geld verdienen. Don en Ad stellen tienertje vragen over sex.

Amber laat haar tieten zien. Gothic tiener Kat krijgt pik in haar mondje. Carmen pijpt voor een paar honderd euro. Tienertje Alessia schudt met haar kleine kontje. Films - Webcamsex - Neuken - Shop.

Nadat ik met een aantal meiden via msn had gechat, ik wel met een camera en zij niet, werd het mij duidelijk dat het in veel gevallen mannen betrof die graag naar gretig pikvlees gluren. Aangezien ik het toch wel geil vond om een beetje te trekken voor de cam en ik vaak complimenten kreeg voor mijn zaadstengel cm en mooi gevormd, geschoren ballen en de rest netjes bijgewerkt liet ik mij dus vaker aan mannen zien dan aan meisjes, welke behoorlijk geil werden en ik kreeg al gauw allerlei voorstellen tijdens een homochat.

Met een stijve pik zat ik achter de pc om 1: Mike komt uit Almere en was destijds 30 jaar en wilde mij graag ontmoeten. De gedachten dat hij mij in de auto zou klaar pijpen, wond mij behoorlijk op, maar toch spannend door een man gepijpt te worden, ik ben toch immers geen homo?

Toch was ik nieuwsgierig hoe het zou zijn om een grote harde staaf in mijn mond te hebben, iemand gek maken met je mond en tong. Dus we spraken af voor een pijpdate bij hem in de buurt. Hij had een een vriendin en die lag te slapen en mocht net als die van mij niets weten.

Mike had al wat ervaring, in het verleden was hij na een avond stappen met een collega bij diens huis binnengekomen en terwijl de tv aanstond werd hij spontaan gezogen onder het motto: Bij hem in de straat aangekomen stapte hij in en we reden naar een donkere plek in Almere. Best spannend, hoe begroet je iemand die je straks gaat pijpen? Bij een donkere plek aangekomen geheel verlaten, ‘t was immers 3 uur ‘s nachts, stelde hij voor als eerste te beginnen.

Ik ritste mijn broek open en deed deze omlaag, hij greep gretig naar mijn pik welke door – ondanks de spanning – toch snel begon te groeien. Hij plaatste zijn lippen over mijn lul en deze stond stijf omhoog. Ben ik toch homo of bi? Hoe dan ook, ik vond dit wel lekker en vooral spannend.

Ik keek nog even om ons heen maar zover ik gezien had, geen pottenkijkers. Doordat ik al tijdens de chat had lopen rukken zonder te spuiten, had ik een grote hoeveelheid geil gespaard. Hij zoog beter dan dat mijn vriendin ooit had gedaan, lange halen en net genoeg zuigkracht als een echte kut.

Oh man, ik word gezogen door een man en hij geeft nog complimenten over mijn pik ook; wat een geile staaf en wat smaakt hij lekker. Geen voorspel alleen geil zuigen. Met zijn tong beroerde hij mijn eikel, probeerde mijn pik geheel in zijn mond te krijgen. Terwijl hij mij met zijn mond verwend houdt hij mijn zak vast en streelt hij mijn ballen.

Ik voel zijn speeksel langs mijn pik lopen, wat is dit geil. Zijn mond voelt warm aan en hij gaat onverstoord door en maakt zuigende en slikkende geluiden. Ik geniet, maar kijk tegelijk om ons heen om niet betrapt te worden. Het kan niet lang meer duren voordat hij mij naar een hoogtepunt zuigt, ik waarschuw hem nog maar hij is niet van plan te stoppen.

Met een knal kom ik klaar in zijn mond, hij blijft zuigen, maar dan minder hard als eerder. Zo lekker, klaarkomen en dan niet naar de badkamer te hoeven rennen om iets voor die kleefboel te voorkomen. En ik moet zeggen ‘dat geeft een man veel zelfvertrouwen’.

Maar nu was het mijn beurt, ik zou voor de eerste keer een zaadstaaf in mijn mond krijgen, zou ik het doorzetten of niet?

stijve lul pijpen lekker geil worden

Cardate escort sm slaaf gezocht


Het gaat er soms wild aan toe. Marianne Moist winnares van stikte bijvoorbeeld zowat in de kwak van Dries, Terri was zo nerveus dat ze door de spanning in de pik van Pornobob beet en Pearly — de arme schat — werd gediskwalificeerd; zij kreeg spontaan de hik, van slikken kwam toen niks meer terecht. In deze gratis film kun je genieten van tienertje Sofia Valentine en haar blonde vriendin.

De meiden zijn door Don en Ad gevraagd om deel te namen aan een gangbang. De twee geile sletjes zijn kampioen pijpen en moeten dus met zijn tweetjes de stijve lullen van de 7 kerels vakkundig zien af te zuigen. Home   »   Tienersex   »   Geile sletjes pijpen 7 stijve lullen. Bekijk ook deze filmpjes. Tijdens de pijpbeurt die het halfbloedje hem geeft word z Tijdens de pijp beurt word zijn lul stijf. Zijn dikke slappe lul word gepijpt tot hij stijf en hard Zijn slappe lul word stijf in haar mond tijdens de pijp b Langzaam word zijn lul stijf tijdens het pijpen.

Een trio sex waar in twee lullen haar mond neuken. Zijn slappe lul word gepijpt tot hij stijf is. In haar eerste porno film heeft ze alleen orale sex. Langzaam zie je tijdens de pijp beurt zijn neger lul stij Langzaam word zijn lul stijf in haar mond.

Rondborstige rode slet word nat van het pijpen. Sex met rijpe vrouwen is sex met ervaring. Opgewonden en super geile milf neemt hardepik diep achter Roodharige geile hoer stikt bijna door die pik. Hij ligt te genieten van de pijp beurt die ze hem geeft. Heerlijk geile lellebel pijp een opgewonden geile kerel.

Genieten van fantastische orale sex. Met haar voeten trekt de oudere dame zijn stijve lul af. Olga pijpt en rukt tot Ron zijn warm zaad spuit. Hete dame kan zich niet meer beheersen en wil geneukt wor Nerd heeft flinke leuter tussen haar lippen.

stijve lul pijpen lekker geil worden