Stijve negerlul a kijken

stijve negerlul a kijken

Buitensex den bosch meisje wil geneukt worden

Ik was gisteren in de Olmense Zoo. Toen ik naar het toilet ging, zag ik dat er helaas tussenschotten tussen de urinoirs stonden Net toen ik stond te plassen, kwam er een lekkere knul van ongeveer 18,19 jaar binnen. Hij nam het urinoir langs me. Omdat ik toch wel heel nieuwsgierig was, probeerde ik te gluren over het schotje. Waarop de knul vroeg "kan je het zien? Waarop de jongen dan weer zei "oh nee,nee.

Zo bedoel ik het niet. Als je wil, gaan we snel in het gehandicaptenhok. Dan kan je het beter zien. Daarin deed hij de deur dicht, en stroopte zijn broek en boxer omlaag.

Ook zijn T-shirt ging uit. Ik heb dat natuurlijk ook gedaan. We hebben ons volledig naakt afgetrokken en zijn toen zo onopvallend mogelijk weer naar buitengegaan. Oké is dat niet een beetje een groot leeftijds verschil dat je gaat trekken met iemand die je niet kent wie heeft er nog meer zo iets mee gemaakt. Ik vind het niet erg als er iemand bij mij naar kijkt, wordt er niet warm of koud van.

Zelf kijk ik niet naar anderen. Een klasgenoot van mij heeft dat ook. Zijn er nog meer jongen die daar last van hebben? Jongen 20 Ik soms ook: Heel veel mensen willen ook heel graag trekken met anderen mensen ik wil het zelf ook wel weet alleen niet hoe ik dat moet toen heeft iemand tips!! Dat wil ik ook wet weten jongen Wat heb je dan meegemaakt jongen van 15 we zijn benieuwd. Inderdaad jongen van 15 wat bedoel je daarmee. Gast wat bedoel je met kontje op.

En veder wat doe jij nog meer en hoe waren jouw ervaringen daar mee? Ik zou graag willen weten vertel dan ff.

Ik ben zelf ook ooit naar het zwembad geweest en afgetrokken met iemand ik zat in het bubbelbad en er zat een gozer van ongeveer 15 naast me hij zat al de hele tijd aan te kijken en omdat en opeens voelde ik zijn hand langs mijn been glijden en hij vroeg of het oké was ik zij ja en hij gin veder en gelukkig zaten wij twee alleen in het bubbelbad. Daarna gin hij door met steeds dichter naar mijn lul en ik kreeg een stijven en ik gin ook naar zijn zwembroek we ginnen ook wat dichter tegen elkaar aan zitten en we trokken elkaar daarna zijn we met ze tweeën naar de kleedkamer gegaan en hebben we daar gepijpt en fck lekker wie heeft er nog meer van dit soorten verhalen mee gemaakt.

Hè jongen van 15 ga je nou je verhaal. Oh vertellen wij willen het graag horen ik krijg een misschien wel een stijve van. Best wel geil hoor ik vind het best lekker om het te trekken met anderen jongens maar als je naar een zwembad en je laat je hokje open hoe moet je dan reageren als er iemand binnen komt. Jongen 15 a ja dat snap ik zelf ook wel dat ik het niet zo moet vragen maar hoe moet ik het dan aanpakken en vertel jouw verhaal ff dan. Naar de mijne mogen ze best kijken alleen bij klasgenootjes vind ik dat wat erger.

Ook van mensen die ik ken vind ik het wat lastiger omdat ik dan bang ben dat er roddels over mijn lul rond kunnen gaan. Maar ik moet toegeven ik kijk ook wel eens naar andermans lulletjes. Ik vind het niet erg al een ander naar mijn piemel staat te kijken bij het plassen of onder de douche bij het sporten als andere het doen kan ik ook ongestort kijken en vergelijken.

Ik plas graag naast een andere jongen, en ja, ik kijk dus écht wel naar zijn lul. Zelf doe ik liefst mn broeksband open en natuurlijk mn rits omlaag.

Daarna haal ik mijn lul eruit, en ga plassen. Soms, als er iemand kijkt haal ik dan ook mijn ballen eruit, zodat heel mijn klokkenspel te zien is. Vind ik best geil, al ben ik toch echt hetero. En schijnt ben ik al goed voorzien voor m"n leeftijd.

Jongen 13 wrm had je niet gevraagd of je mee mocht doen? Ik zou het gelijk gevraagd hebben ik heb ook bi gevoelens daarom? Ik zou wel naar een andere willen kijken maar niet naar de mijne laten kijken, ik ben nogal onzeker over mijne en is da eigenlijk geil want bij mij lukt het nooit om te gluren.

Ik laat altijd alles zien, ik plas zo open mogelijk. Soms haal ik m'n ballen er ook nog uit. Ik ga een beetje naar achteren staan. Als je buurman ziet dat jij je niet schaamt, doet hij dat meestal ook niet: Dit is allemaal wel heel geil enzo, maar ik zou het ook wel willen? Hij betaste toen de mijne en ik de zijne.

Toevallig kwam er vorige week een jochie van ik schat 11 of 12 naast me staan tijdens het plassen hij kom het niet laten om over het kleine schotje te gluren. Hij had alleen niet door dat ik het in de gaten had en wist niks te zegen toen ik vroeg of hij alles goed kon zien Ik denk dat het kinderlijke nieuwsgierigheid is. Hij vroeg vervolgens of ik ook wilde kijken maar deze behoefte voel ik absoluut niet bovendien zit ik met de problemen als er toevallig iemand anders binnen stapt of de jongen in kwestie het tegen zijn ouders zegt.

Stiekum over het schotje kijken bij jonge jochies is niet verstandig Laatst was ik ergens toen ik ging plassen waar ook geen tussenschotjes waren. Er stond een jongen van ongeveer 16 jaar denk ik. Man, hij had de allergrootste lul die ik ooit gezien heb.

Volgens mij stond hij er alleen om te showen en stond hij op iemand te wachten. Toen hij klaar was stond hij overdreven te schudden en met z'n velletje bezig. Maar pff, wat een gigantische piemel had die gozer.

Moet er veel aan terugdenken. Ben btw geen homo. Je verhaal bevat een strafbaar feit. En daar wijs ik je op! En dat mag ik doen. Ik weet niet hoe het werkt; maar ik zou me zo kunnen voorstellen dat dit mensen tot onderzoek aanzet om de identiteit van die 25 jarige man te achterhalen. Stel jij had geschreven: Of stel je had geschreven "ik heb gisteren per ongeluk mijn buurjongen vermoord; ik heb hem in het bos begraven". Dat mag jij allemaal schrijven, maar ik zou me kunnen voorstellen dat mensen die die verhalen serieus nemen, daar gevolgen aan verbinden.

Nu denk ik wel dat veel verhalen hier totale onzin zijn. Waarschijnlijk de jouwe ook. Maar verzin dan volgende keer een verhaal dat binnen de wet valt.

Ik zou wel is iemand zijn lul zien. Normaal neem ik altijd een hokje ipv een urinoir. Wow ik vind jullie verhalen echt heel geil! Welke boys hebben nog verhalen ik vind ze super geil om te lezen! Zegt de buurman wie wil mij helpen wand ik krijg mijn lul niet eruit. Ik knoopte zijn gulp open en hij laat zijn broek zakken en ik heb zijn enorme stijfe lul in de hand.

Hij pakt mijn hand en geeft zo het ritme aan om hem af te trekken, opeens spuit een enorme straal sperma eruit en met een zucht plaste hij zij enorme stijve lul leeg en zo hebben wij ook onze lullen leeggespoten, dat was wel spannend.

Ik wil ook wel eens kijken hoor. Anders ik doe mee he. Ben ik de enige die dit raar vind? Ik was laatst in Efteling. Toen ik naar de toiletten ging, wou ik een hokje binnengaan om te plassen, de urinoirs stonden vol. Ik deed de deur open en voor mij stond een knul van 17,18 jaar. Met zijn broek en boxer op de enkels. Hij was zich aan het schoonvegen. Ik,schrok me een bult, ik kon zijn lul helemaal zien hangen.

Hij maakte er geen probleem en vroeg heel kalm en droog: Tuurlijk doe ik kijken Mogen de mijne ook zien. Ik kijk om te vergelijken. Die van mij is slap maar 6 cm en ik zie veel jonge jongens die een veel grotere hebben. Maakt me jaloers en vindt het stiekem een beetje opwindend dat zij dan al meer man zijn op dat gebied. Ik kijk soms naar naakte mannen op het internet is dat normaal want ik ben geen homo is dat om te vergelijken?

Ja, ik kijk ook altijd even, ik vind het ook niet erg als ze naar mijn lul kijken. Ik had ok een keer dat een jongen die ietsje ouder was dan ik een stijve krijg toen ik keek, en daarvan kreeg ik ook een stijve: P verder niks gedaan ofzo gewoon even gekeken. Zouden jullie ook hetzelfde doen als er een meisje bijkomt staan? Ik was nieuwsgierig want ik wist dat er een naaktstrand was, maar ondanks de zon was er bijna niemand.

Eens tuk verder was er een stuk duinen waas mijn neef van had gezegd dat daar de homo's meestal kwamen, nou daar was het dolle pret. Er was niet een maar veel piemels te zien. Ik heb de hele tijd rondgelopen en was best wel zenuwachtig en had de hele tijd een stijve, na een uur riepen 2 jonge jongens van ongeveer dezelfde leeftijd mij bij hun en hebben we heerlijk afgetrokken en toen de ene mijn pik pijpte was ik helemaal geschrokken van hoe snel ik klaar kwam.

Als ik al eens aan een urinoir zonder tussenschotten sta ga ik normaal niet kijken, tenzij die andere jongen echt opvallend zou kijken, dan zou ik dat mss is doen om te vergelijken, anders niet: Ja idd heeft iemand tips dat je een beetje een signaal kan geven dat je wil rukken.

Je moet gewoon kijken het is leuk en je kan je andere soort genoot zien van zijn lichaam: Was onlangs in een pretpark waar ze wel 15 urinoirs hebben zonder schotjes. Naast me stond een jongetje van een jaar of 10 schat ik, en die keek ook recht naar m'n pik terwijl ie plaste. Ik wil graag sex met een vriend ik wet niet of hij dat wil hoe doe ik dit hoe kom ik erachter pls help me ik wil dat zo graag. Ik voetbal en na de wedstrijd douchen wij naakt en ziet iedereen mijn pik Ik kijk ook graag naar andere pikken.

Gisteren gaan stappen, gozer langs me aan urinoirs zo dronken dat ie bijna in slaap viel. Vroeg of ik hem even wou helpen richten. Heb dat dan maar gedaan. Ik heb een lul van 13 cm stijf is dat normaal en is aftrekken met een andere jomgen lekker durf het niet zo goed.

Raarste plek waar ik gerukt hebt is inhet park op het strand zand op de wc niet op slot mijn lul is 15cm. Met een jongen van slechts 14 jaar zou ik zoiets toch nooit doen.

Ik weet niet of dit een rare vraag is. Ik kan misschien een beetje bot overkomen, of het is gewoon een hele rare vraag. Maar ik vraag me het echt af! Vind het namelijk wel een beetje raar!!

Ik heb geen flauw idee heb het ook nog nooit gedaan! Is het normaal dat je tijdens het pissen naar elkaars piemels kijkt, om te vergelijken of een der wat? Jongen van 16, ik ben hetero en kijk ook wel eens tijdens het pissen naar andere piemel, maar meestal zit er een tussenschot dus dan kan je niet echt kijken.

Onder douche na sporten vergelijk ik ook wel, dus ik vind het normaal dat je kijkt, ook als hetero. Dat is echt niet zo vreemd dat jongens naar elkaars piemel kijken soms. In principe heb je als hetero niet de intentie om naar andermans piemel te kijken, en je gaat dus ook niet expres over de schotjes heen kijken.

Maar als er geen schotjes zijn of je bent in de grote kleedkamer dan kan het best gebeuren dat je toch vluchtig iemands pik krijgt te zien. Want je gaat niet naar het plafond kijken als je staat te piesen of je je staat om te kleden. En ik weet zeker dat de meeste jongens dan toch stiekum hun pik gaan vergelijken met die van de ander.

Dat heeft verder niets met homo of hetero te maken. Ik heb weleens naar andere piemels gekeken maar nooit een ander aangeraakt vraag me af hoe dat voelt. Als ik moet pissen pis ik altijd zo open mogelijk dan doen andere dat vaak ook. Vindt het best spannend om te zien hoe andere jongens afschudden. Soms heb k het idee dat jongens dit ook express extra lang doen als ze merken dat je kijkt. Laatst kreeg ik een halve stijve tijdens het plassen.

En de jongen naast me ging extra lang afschudden. Hij had een hele lange maar wel ontzettend dunne piemel. Denk dat hij 2 jaar ouder was. Ik krijg altijd vanaf mijn pubertijd al een stijve als een jongen of man naast me plast en ik probeer zeker te kijken naar zo'n mooie pissende lul.

Pisbakken vind ik sowieso heel opwindend. Bij mij gebeurt het altijd wel dat ik een halve stijve krijg als ik weet dat er iemand naar me piemel kijkt als ik aan het plassen ben. En eigenlijk vind ik het wel leuk als die andere jongen dan ook een beetje stijf wordt want dan word ik helemaal stijf of als hij er een opmerking over maakt. Dan denik toch dat je gay bent niks mis mee hoor welkom bij de club.

Ik zou heel graag eens piemels van andere jongens willen zien maar ik durf niet te kijken ik heb bang dat ze boos worden of me gaan uitlachen mijn piemel is slap 9 cm is dat normaal? Gewoon proberen te kijken, jongen van Ik doe dat ook. Als ze boos worden, excuseer je je gewoon. Ze gaan je heus niet slaan hoor.

En die 9 cm, iedereen heeft een andere piemel. Het maakt niet uit hoeveel je lul in slappe toestand meet.

Je moet enkel naar je penislengte in erectie kijken. En je piemel kan nog enkele jaren flink groeien, maak je geen zorgen. Mijne is nu 14cm slap, 17 cm erectie. En de gemiddele piemels die ik zien bij het plassen, omkleden zijn ook zo Ik kan nooit een piemel van een andere man zien hoe kunnen jullie dat wel zien en hoe laat hij jou je piemel zien ik snap dat niet kan iemand dat beantwoorden.

Als je op een makkelijke manier je pik wil laten zien, of juist iemand anders zijn pik wil zien vergeet dan de pisbakken.

Ga gewoon naar het zwembad en gebruik de grote kleedkamer. Daar zie je allerlei pikken. In het begin durf je misschien niet zo goed maar daar moet je je overheen zetten. Meestal als ik klaar ben met zwemmen wacht ik met omkleden totdat ik zie wie er nog meer in de grote kleedkamer gaat.

En als dat een leuke jongen is of zelfs een hele groep jongens , ga ik er achteraan en kleed ik me helemaal uit en ga me dan op mijn dooie gemak afdrogen. Soms zie je jongens klooien met een handdoek om hun middel, maar als ze zien dat jij je totaal niet schaamt laten ze ook makkelijker hun schaamte los.

Nog steeds moet je oppassen want niet iedereen is ervan gediend als je gaat staren. Maar ik heb al honderden pikken gezien zo ,jong, oud, slap, stijf, wit , zwart, krom Eerlijk verhaal trouwens, ik heb dezelfde ervaring als jij, al denk ik dat ik niet zo goed durf als jij.

Vind het ook leuk om andere pikken te zien en inderdaad als je zelf niet loopt te klooien met een handdoek om je middel of zo, dan zijn anderen ook wat makkelijker en opener. Soms krijg ik een stijve, maar de anderen soms ook. Zal jij ook wel meemaken denk ik. En dat gebeurt bij iedereen weleens, heb ik vaak genoeg gezien. In het begin durfde ik niet echt goed in de grote kleedkamer.

Zeker omdat ik zelf geen grote pik heb, ik zit als ie slap is zeker wel onder het gemiddelde formaat. Maar zoals gezegd moet je je daarover heen durven zetten. En je zegt dat je niet zo goed durft als ik, maar ik ben in het echt heel erg verlegen hoor. En het hangt er ook helemaal vanaf wie er nog meer in de kleedkamer is. Soms heb je geluk en tref je een hele groep jongens met lekkere pikken open en bloot.

Soms vang je alleen maar een glimp op. En soms zie je helemaal niets. Maar het gluren gaat veel eenvoudiger dan bij pisbakken. Ik kijk vaak piemels als ik plas in een urinoir en er zit geen tussenschot tussen. Ook kijk ik wel is stiekem over het tussenschot heen als dat mogelijk is.

Tot nu toe hebben jongens er nog nooit wat van gezegd als ik stiekem keek. Op school komen er wel is jongens naast mij plassen terwijl er nog een andere mogelijkheid is om niet naast iemand te plassen. Dan kijk ik natuurlijk zeker wel. In februari was ik in Boedapest bij een musical. Hongaarse jongens zouden een grote piemel moeten hebben maar op het urinoir zonder tussenschot zag ik een jongen van mijn leeftijd waarbij hij slap iets groter was als mijnes.

Mijn piemel is slap niet al te groot. Het verhaal dat Hongaarse jongens dus een grote hebben is dus niet waar. Het zijn net nederlanders die hongaren de 1 heeft een grote de andere een wat kleiner groet.

In de bioscoop komen er ook wel is jongens van mijn leeftijd naast mij staan plassen. Heb al een paar piemels gezien in verschillende vormen. De laatste jongen die naast mij kwam plassen was knap maar zijn piemel had een scheve vorm. Wat het leuk was is dat hij naar mij keek, want toen ik naar hem keek zag ik hem wegdraaien met zijn ogen. Waarschijnlijk was hij mijn pik aan het bekijken. Ik vind dat niet erg maar mijn piemel is slap maar 6 cm ofzo en stijf 16 cm.

Jongen 13 ik begreep nie wat jongen 17 bedoelt ik geef je de raad kijk porno of vraag eens aan je beste maat of hij wilt rukken als hij in een geile bui is En jongens je mag geen contact zoeken met elkaar via dit dat is verboden. Ik kijk ook altijd over de schotjes bij het plassen! Vraag eens aan je ma of dat je alleen met je maat mag gaan zwemmen. In het grote hok gaat is het niet raar of gay om daar naakt te gaan. Wat je kunt doen is gewoon afspreken om in het grote kleedhok te gaan na het zwemmen, en je dan helemaal uit te kleden.

En vervolgens op je dooie gemakje afdogen en een beetje kletsen met de anderen. Dan zul je zien dat zij meestal ook wel helemaal naakt gaan en dan kun je gewoon lekker vergelijken. Verwacht er verder ook niet teveel van. Het is echt niet zo dat het gebruikelijk is dat iedereen zich daar aftrefkt ofzo, maar als je ziet dat iemand een stijve heeft mag je best een grappige opmerking erover maken, Of zelf je stijve pik laten zien.

Afhankelijk hoe de andere reageert kun je eventueel verder, maar forceer niets. Mijn broer van 16 en ik gaan altijd als er 3 pisbakken staan bij de buitenste zodat de middelste vrij blijft. Dan pissen we altijd heel open zodat iedereen t kan zien die in t midden komt staan.

Zodat we goed kunnen kijken. Thuis pissen we altijd in de vijver ook als er veel vrienden op bezoek zijn even later doet dan iedereen het. Vanmiddag gebeurde er iets gênants! Ik was in een snackbar en moest nodig. Dus ik naar het toilet. Omdat een pisbak qua hygiëne mijn voorkeur heeft besloot ik die te nemen.

De gewone wc achter een extra deur wel. De pisbak hadden ze dus gewoon in het washok gemaakt. Toch maar de pisbak gekozen. Toen ik klaar was ging het jochie naar binnen. Volgens mij was die oude man niet eens familie van hem. Maar erg vreemd om zo 2 toeschouwers te hebben die rechtstreeks zicht hebben op je piemel! Toen kwam er een jongen van ik schat ook 14 jaar naast me staan. Ik probeerde recht vooruit te kijken, maar de jongen geneerde zich niet en bekeek mijn piemel helemaal.

Ik zei er niets van, omdat ik het best wel spannend vond maar ik ben geen homo. En vinden jullie het erg als er een andere jongen naar jouw piemel kijkt?

Kijken jullie wel eens naar anderen hun piemel? Is niet gay vindt ik om mijn leeftijd, is dit ook niet gewoon normaal dat je zo experimenteerd op deze leeftijd? Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 05 mei   [ Ik vind dat ook spannend meestal als ik zo bekeken wordt door een jongen van mijn leeftijd ongeveer.

En ik doe het ook. Ik vind het vies als ouderen het doen en dan maak ik dat ik snel weg ben. Ik snap dat je het spannend vind,wil zelf namelijk gaan experimenteren met een jongen. Maar ja het is weer is wat anders dus ik snap dat je het leuk vind en nee ik vind het niet gay.

Ik vind het niet erg als andere jongens naar mijn piemel kijken. Ik doe het zelf ook wel eens. En nee, het is echt niet gay ofzo. Op deze leeftijd ben je gewoon nieuwschierig vanwege de pubertijd.

Ik ben zelf ook hartsikke hetero, ik heb zelfs een vriendin. Maar naar andere jongens hun piemel kijken is gewoon heel normaal. Ik ben dus helemaal niet gay, maar ik durf wel kijken, als ik de jongen die naast mij staat leuk vind. En als dat zo is mag hij mijn piemel ook zien. Natuurlijk voelt het appart als iemand van je eigen leeftijd naar je piemel kijkt.

Zelf merk ik het ook vaak dat anderen naar mijn piemel kijken, maar ik doe het zelf ook bij anderen. Ze zaten vol bewondering naar mijn piemel te kijken. Dat voelde toch wel een beetje raar.

Na de voetbaltraining gaan we altijd zamen doushen en dan kijkt iedereen wel naar de piemels van anderen en dat vindt iedereen ook goed.

En nee het is niet gay, in de pubertijd hebben heel veel peubers het. Ik wil ook wel een keer experimenteren met een jongen maar ben niet gay. Nee, het is niet gay. Bijna iedere jongen doet het. Het komt gewoon door de puberteit zoals hierboven ook al wordt gezegd. Het maakt je nieuwschierig en je wil gaan experimenteren. Ik kijk ook naar jongens hun piemels en ben gewoon hetero. Ik heb zelfs een keer met iemand elkaars pik vast gehouden tijdens plassen.

Was wel spannend maar leuk. Ik wil het soms ook doen maar meestal kan ik me inhouden maar het is wel normaal hoor. Ik denk alleen dat ik mij na die tijd vies ga voelen ofzo? Ik durf nooit te kijken en ik ben eigenlijk altijd thuis oo school heb ik het nog nooit gedaan zit op een klein schooltje maar ik wil het wel een keer proberen bij een tank station maar als ik dan naar de wc ga moet me vader of broer ook altijd en er komt nooit een knappe jongen van mijn leeftijd naast me staan altijd zoon oude man als.

Dit is voor mij heel herkenbaar. Toen ik zelf 14 was, werd ik op school af en toe verliefd op een of andere jongen. En dan kreeg ik het idee om te proberen of ik in het urinoir zijn piemel te zien kon krijgen. Dus als er zo 'n leuke jongen ging plassen, dan ging ik naast hem staan en bekeek dan vlug zijn piemel, wanneer hij even de andere kant opkeek. Dat vond ik wel spannend toen. Maar poets wederom poets Maar toen ik daar zo stond stond te plassen, kwam er een jongen van zo 'n 12 jaar binnen en ging enkele meter van mij vandaan staan.

Er waren geen tussenschotten en dra besefte ik dat hij naar mijn piemel stond te gluren. Ik probeerde hem met mijn handen zo goed mogelijk af te schermen, maar hij bleef gewoon verder kijken en toen voelde ik door de opwinding mijn piemel stijf worden.

Ik kreeg het steeds moeilijker om hem te bedekken, dus trok ik mijn handen weg en bleef zo staan, terwijl de jongen verbaasd keek naar mijn nu volledig stijve piemel. Dan liep hij weg. Van mij mag iedereen mij lul wel zien. Ik ben er eerder trots op dan dat ik me er voor schaam. Niet dat ik extra naakt ga lopen maar op een WC of in de douch maakt het mij echt niet uit. Elke jongen heeft toch een lul en een beetje vergelijken in toch gewoon?

Jongen van 12 Heb ik ook een keer gehad. Ik wllde op de wc in de Efteling plassen. Hij keek naar mijn piemel. Ik keek terug naar die van hem. Ik durfde niet meer te kijken en ook niet plassen en stopte mijn halve stijve snel in mijn broek.
stijve negerlul a kijkenZijn vriendin heeft een escort meisje geregeld voor haar Een dikke lul in haar anus en tegelijk een voorbind dildo Zweepslagen terwijl hij ondersteboven hangt. Hij leegt zijn stijve lul op haar anus. Geile slet zuigt negerlul. Vijf lesbische meiden in een groep sex. De lekkerste stijve negerlul sexfilmpjes vind je hier! De geilste stijve negerlul gratis sex filmpjes vind je hier!

Met een vinger in haar anus likt hij de kale kut. Op haar knietjes pijpt de Ebony de zwarte lul die haar ve Ze word anal en vaginaal gevingerd en geneukt in haar mon Ze geniet van de harde stoten die hij haar kale kut geeft.

Met haar vinger in haar kont neukt hij de natte kale kut. Twee vrienden geven de hoer in meerdere standjes een dubb De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar. Tijdens de erotische massage word de oudere man gepijpt e De moeder geeft haar dochter pijp les op een echte grote lul. Zij pijpt de stijve lul die is ingesmeert met chocolade h Twee neukende tieners betrapt door de milf die vervolgens Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha De milf geilt de man op en geeft zijn stijve lul een pijp De grote oude lul blijft maar sperma in het gezicht van De schoonmoeder pijpt de stijve lul van haar schoonzoon e In haar eerste film pijpt ze de stijve lul en word ze gen In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door Geile nymfomane cheerleader pijpt twee lullen en word gen De bedoeling is hem een pijp beurt geven maar ze word ook Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro Kijk hoe de sperma uit de behaarde kut druipt nadat hij e Een trio sex met een milf en twee tieners.

Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken. Voor deze trio sex met twee zwarte lullen krijgt ze duize Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten De geile moeder wil haar schoonzoon pijpen en door hem ge Dan kan je het beter zien. Daarin deed hij de deur dicht, en stroopte zijn broek en boxer omlaag. Ook zijn T-shirt ging uit. Ik heb dat natuurlijk ook gedaan. We hebben ons volledig naakt afgetrokken en zijn toen zo onopvallend mogelijk weer naar buitengegaan.

Oké is dat niet een beetje een groot leeftijds verschil dat je gaat trekken met iemand die je niet kent wie heeft er nog meer zo iets mee gemaakt. Ik vind het niet erg als er iemand bij mij naar kijkt, wordt er niet warm of koud van.

Zelf kijk ik niet naar anderen. Een klasgenoot van mij heeft dat ook. Zijn er nog meer jongen die daar last van hebben? Jongen 20 Ik soms ook: Heel veel mensen willen ook heel graag trekken met anderen mensen ik wil het zelf ook wel weet alleen niet hoe ik dat moet toen heeft iemand tips!! Dat wil ik ook wet weten jongen Wat heb je dan meegemaakt jongen van 15 we zijn benieuwd.

Inderdaad jongen van 15 wat bedoel je daarmee. Gast wat bedoel je met kontje op. En veder wat doe jij nog meer en hoe waren jouw ervaringen daar mee?

Ik zou graag willen weten vertel dan ff. Ik ben zelf ook ooit naar het zwembad geweest en afgetrokken met iemand ik zat in het bubbelbad en er zat een gozer van ongeveer 15 naast me hij zat al de hele tijd aan te kijken en omdat en opeens voelde ik zijn hand langs mijn been glijden en hij vroeg of het oké was ik zij ja en hij gin veder en gelukkig zaten wij twee alleen in het bubbelbad.

Daarna gin hij door met steeds dichter naar mijn lul en ik kreeg een stijven en ik gin ook naar zijn zwembroek we ginnen ook wat dichter tegen elkaar aan zitten en we trokken elkaar daarna zijn we met ze tweeën naar de kleedkamer gegaan en hebben we daar gepijpt en fck lekker wie heeft er nog meer van dit soorten verhalen mee gemaakt. Hè jongen van 15 ga je nou je verhaal. Oh vertellen wij willen het graag horen ik krijg een misschien wel een stijve van.

Best wel geil hoor ik vind het best lekker om het te trekken met anderen jongens maar als je naar een zwembad en je laat je hokje open hoe moet je dan reageren als er iemand binnen komt. Jongen 15 a ja dat snap ik zelf ook wel dat ik het niet zo moet vragen maar hoe moet ik het dan aanpakken en vertel jouw verhaal ff dan. Naar de mijne mogen ze best kijken alleen bij klasgenootjes vind ik dat wat erger.

Ook van mensen die ik ken vind ik het wat lastiger omdat ik dan bang ben dat er roddels over mijn lul rond kunnen gaan. Maar ik moet toegeven ik kijk ook wel eens naar andermans lulletjes.

Ik vind het niet erg al een ander naar mijn piemel staat te kijken bij het plassen of onder de douche bij het sporten als andere het doen kan ik ook ongestort kijken en vergelijken.

Ik plas graag naast een andere jongen, en ja, ik kijk dus écht wel naar zijn lul. Zelf doe ik liefst mn broeksband open en natuurlijk mn rits omlaag. Daarna haal ik mijn lul eruit, en ga plassen.

Soms, als er iemand kijkt haal ik dan ook mijn ballen eruit, zodat heel mijn klokkenspel te zien is. Vind ik best geil, al ben ik toch echt hetero. En schijnt ben ik al goed voorzien voor m"n leeftijd. Jongen 13 wrm had je niet gevraagd of je mee mocht doen? Ik zou het gelijk gevraagd hebben ik heb ook bi gevoelens daarom? Ik zou wel naar een andere willen kijken maar niet naar de mijne laten kijken, ik ben nogal onzeker over mijne en is da eigenlijk geil want bij mij lukt het nooit om te gluren.

Ik laat altijd alles zien, ik plas zo open mogelijk. Soms haal ik m'n ballen er ook nog uit. Ik ga een beetje naar achteren staan. Als je buurman ziet dat jij je niet schaamt, doet hij dat meestal ook niet: Dit is allemaal wel heel geil enzo, maar ik zou het ook wel willen? Hij betaste toen de mijne en ik de zijne. Toevallig kwam er vorige week een jochie van ik schat 11 of 12 naast me staan tijdens het plassen hij kom het niet laten om over het kleine schotje te gluren.

Hij had alleen niet door dat ik het in de gaten had en wist niks te zegen toen ik vroeg of hij alles goed kon zien Ik denk dat het kinderlijke nieuwsgierigheid is. Hij vroeg vervolgens of ik ook wilde kijken maar deze behoefte voel ik absoluut niet bovendien zit ik met de problemen als er toevallig iemand anders binnen stapt of de jongen in kwestie het tegen zijn ouders zegt.

Stiekum over het schotje kijken bij jonge jochies is niet verstandig Laatst was ik ergens toen ik ging plassen waar ook geen tussenschotjes waren. Er stond een jongen van ongeveer 16 jaar denk ik.

Man, hij had de allergrootste lul die ik ooit gezien heb. Volgens mij stond hij er alleen om te showen en stond hij op iemand te wachten. Toen hij klaar was stond hij overdreven te schudden en met z'n velletje bezig. Maar pff, wat een gigantische piemel had die gozer. Moet er veel aan terugdenken. Ben btw geen homo.

Je verhaal bevat een strafbaar feit. En daar wijs ik je op! En dat mag ik doen. Ik weet niet hoe het werkt; maar ik zou me zo kunnen voorstellen dat dit mensen tot onderzoek aanzet om de identiteit van die 25 jarige man te achterhalen. Stel jij had geschreven: Of stel je had geschreven "ik heb gisteren per ongeluk mijn buurjongen vermoord; ik heb hem in het bos begraven". Dat mag jij allemaal schrijven, maar ik zou me kunnen voorstellen dat mensen die die verhalen serieus nemen, daar gevolgen aan verbinden.

Nu denk ik wel dat veel verhalen hier totale onzin zijn. Waarschijnlijk de jouwe ook. Maar verzin dan volgende keer een verhaal dat binnen de wet valt. Ik zou wel is iemand zijn lul zien. Normaal neem ik altijd een hokje ipv een urinoir. Wow ik vind jullie verhalen echt heel geil! Welke boys hebben nog verhalen ik vind ze super geil om te lezen! Zegt de buurman wie wil mij helpen wand ik krijg mijn lul niet eruit. Ik knoopte zijn gulp open en hij laat zijn broek zakken en ik heb zijn enorme stijfe lul in de hand.

Hij pakt mijn hand en geeft zo het ritme aan om hem af te trekken, opeens spuit een enorme straal sperma eruit en met een zucht plaste hij zij enorme stijve lul leeg en zo hebben wij ook onze lullen leeggespoten, dat was wel spannend. Ik wil ook wel eens kijken hoor. Anders ik doe mee he. Ben ik de enige die dit raar vind? Ik was laatst in Efteling. Toen ik naar de toiletten ging, wou ik een hokje binnengaan om te plassen, de urinoirs stonden vol.

Ik deed de deur open en voor mij stond een knul van 17,18 jaar. Met zijn broek en boxer op de enkels. Hij was zich aan het schoonvegen. Ik,schrok me een bult, ik kon zijn lul helemaal zien hangen. Hij maakte er geen probleem en vroeg heel kalm en droog: Tuurlijk doe ik kijken Mogen de mijne ook zien. Ik kijk om te vergelijken. Die van mij is slap maar 6 cm en ik zie veel jonge jongens die een veel grotere hebben.

Maakt me jaloers en vindt het stiekem een beetje opwindend dat zij dan al meer man zijn op dat gebied. Ik kijk soms naar naakte mannen op het internet is dat normaal want ik ben geen homo is dat om te vergelijken? Ja, ik kijk ook altijd even, ik vind het ook niet erg als ze naar mijn lul kijken. Ik had ok een keer dat een jongen die ietsje ouder was dan ik een stijve krijg toen ik keek, en daarvan kreeg ik ook een stijve: P verder niks gedaan ofzo gewoon even gekeken.

Zouden jullie ook hetzelfde doen als er een meisje bijkomt staan? Ik was nieuwsgierig want ik wist dat er een naaktstrand was, maar ondanks de zon was er bijna niemand. Eens tuk verder was er een stuk duinen waas mijn neef van had gezegd dat daar de homo's meestal kwamen, nou daar was het dolle pret.

Er was niet een maar veel piemels te zien. Ik heb de hele tijd rondgelopen en was best wel zenuwachtig en had de hele tijd een stijve, na een uur riepen 2 jonge jongens van ongeveer dezelfde leeftijd mij bij hun en hebben we heerlijk afgetrokken en toen de ene mijn pik pijpte was ik helemaal geschrokken van hoe snel ik klaar kwam.

Als ik al eens aan een urinoir zonder tussenschotten sta ga ik normaal niet kijken, tenzij die andere jongen echt opvallend zou kijken, dan zou ik dat mss is doen om te vergelijken, anders niet: Ja idd heeft iemand tips dat je een beetje een signaal kan geven dat je wil rukken.

Je moet gewoon kijken het is leuk en je kan je andere soort genoot zien van zijn lichaam: Was onlangs in een pretpark waar ze wel 15 urinoirs hebben zonder schotjes.

Naast me stond een jongetje van een jaar of 10 schat ik, en die keek ook recht naar m'n pik terwijl ie plaste. Ik wil graag sex met een vriend ik wet niet of hij dat wil hoe doe ik dit hoe kom ik erachter pls help me ik wil dat zo graag. Ik voetbal en na de wedstrijd douchen wij naakt en ziet iedereen mijn pik Ik kijk ook graag naar andere pikken. Gisteren gaan stappen, gozer langs me aan urinoirs zo dronken dat ie bijna in slaap viel. Vroeg of ik hem even wou helpen richten. Heb dat dan maar gedaan.

Ik heb een lul van 13 cm stijf is dat normaal en is aftrekken met een andere jomgen lekker durf het niet zo goed. Raarste plek waar ik gerukt hebt is inhet park op het strand zand op de wc niet op slot mijn lul is 15cm. Met een jongen van slechts 14 jaar zou ik zoiets toch nooit doen. Ik weet niet of dit een rare vraag is.

Ik kan misschien een beetje bot overkomen, of het is gewoon een hele rare vraag. Maar ik vraag me het echt af! Vind het namelijk wel een beetje raar!! Ik heb geen flauw idee heb het ook nog nooit gedaan! Is het normaal dat je tijdens het pissen naar elkaars piemels kijkt, om te vergelijken of een der wat?

Jongen van 16, ik ben hetero en kijk ook wel eens tijdens het pissen naar andere piemel, maar meestal zit er een tussenschot dus dan kan je niet echt kijken. Onder douche na sporten vergelijk ik ook wel, dus ik vind het normaal dat je kijkt, ook als hetero.

Dat is echt niet zo vreemd dat jongens naar elkaars piemel kijken soms. In principe heb je als hetero niet de intentie om naar andermans piemel te kijken, en je gaat dus ook niet expres over de schotjes heen kijken. Maar als er geen schotjes zijn of je bent in de grote kleedkamer dan kan het best gebeuren dat je toch vluchtig iemands pik krijgt te zien.

Want je gaat niet naar het plafond kijken als je staat te piesen of je je staat om te kleden. En ik weet zeker dat de meeste jongens dan toch stiekum hun pik gaan vergelijken met die van de ander. Dat heeft verder niets met homo of hetero te maken. Ik heb weleens naar andere piemels gekeken maar nooit een ander aangeraakt vraag me af hoe dat voelt. Als ik moet pissen pis ik altijd zo open mogelijk dan doen andere dat vaak ook. Vindt het best spannend om te zien hoe andere jongens afschudden.

Soms heb k het idee dat jongens dit ook express extra lang doen als ze merken dat je kijkt. Laatst kreeg ik een halve stijve tijdens het plassen. En de jongen naast me ging extra lang afschudden. Hij had een hele lange maar wel ontzettend dunne piemel. Denk dat hij 2 jaar ouder was. Ik krijg altijd vanaf mijn pubertijd al een stijve als een jongen of man naast me plast en ik probeer zeker te kijken naar zo'n mooie pissende lul.

Pisbakken vind ik sowieso heel opwindend. Bij mij gebeurt het altijd wel dat ik een halve stijve krijg als ik weet dat er iemand naar me piemel kijkt als ik aan het plassen ben.

En eigenlijk vind ik het wel leuk als die andere jongen dan ook een beetje stijf wordt want dan word ik helemaal stijf of als hij er een opmerking over maakt. Dan denik toch dat je gay bent niks mis mee hoor welkom bij de club. Ik zou heel graag eens piemels van andere jongens willen zien maar ik durf niet te kijken ik heb bang dat ze boos worden of me gaan uitlachen mijn piemel is slap 9 cm is dat normaal? Gewoon proberen te kijken, jongen van Ik doe dat ook. Als ze boos worden, excuseer je je gewoon.

Ze gaan je heus niet slaan hoor. En die 9 cm, iedereen heeft een andere piemel. Het maakt niet uit hoeveel je lul in slappe toestand meet.

Je moet enkel naar je penislengte in erectie kijken. En je piemel kan nog enkele jaren flink groeien, maak je geen zorgen.

Mijne is nu 14cm slap, 17 cm erectie. En de gemiddele piemels die ik zien bij het plassen, omkleden zijn ook zo Ik kan nooit een piemel van een andere man zien hoe kunnen jullie dat wel zien en hoe laat hij jou je piemel zien ik snap dat niet kan iemand dat beantwoorden. Als je op een makkelijke manier je pik wil laten zien, of juist iemand anders zijn pik wil zien vergeet dan de pisbakken.

Ga gewoon naar het zwembad en gebruik de grote kleedkamer. Daar zie je allerlei pikken. In het begin durf je misschien niet zo goed maar daar moet je je overheen zetten. Meestal als ik klaar ben met zwemmen wacht ik met omkleden totdat ik zie wie er nog meer in de grote kleedkamer gaat. En als dat een leuke jongen is of zelfs een hele groep jongens , ga ik er achteraan en kleed ik me helemaal uit en ga me dan op mijn dooie gemak afdrogen.

Soms zie je jongens klooien met een handdoek om hun middel, maar als ze zien dat jij je totaal niet schaamt laten ze ook makkelijker hun schaamte los. Nog steeds moet je oppassen want niet iedereen is ervan gediend als je gaat staren. Maar ik heb al honderden pikken gezien zo ,jong, oud, slap, stijf, wit , zwart, krom Eerlijk verhaal trouwens, ik heb dezelfde ervaring als jij, al denk ik dat ik niet zo goed durf als jij.

Vind het ook leuk om andere pikken te zien en inderdaad als je zelf niet loopt te klooien met een handdoek om je middel of zo, dan zijn anderen ook wat makkelijker en opener. Soms krijg ik een stijve, maar de anderen soms ook. Zal jij ook wel meemaken denk ik. En dat gebeurt bij iedereen weleens, heb ik vaak genoeg gezien. In het begin durfde ik niet echt goed in de grote kleedkamer.

Zeker omdat ik zelf geen grote pik heb, ik zit als ie slap is zeker wel onder het gemiddelde formaat. Maar zoals gezegd moet je je daarover heen durven zetten. En je zegt dat je niet zo goed durft als ik, maar ik ben in het echt heel erg verlegen hoor.

En het hangt er ook helemaal vanaf wie er nog meer in de kleedkamer is. Soms heb je geluk en tref je een hele groep jongens met lekkere pikken open en bloot. Soms vang je alleen maar een glimp op. En soms zie je helemaal niets. Maar het gluren gaat veel eenvoudiger dan bij pisbakken. Ik kijk vaak piemels als ik plas in een urinoir en er zit geen tussenschot tussen. Ook kijk ik wel is stiekem over het tussenschot heen als dat mogelijk is. Tot nu toe hebben jongens er nog nooit wat van gezegd als ik stiekem keek.

Op school komen er wel is jongens naast mij plassen terwijl er nog een andere mogelijkheid is om niet naast iemand te plassen. Dan kijk ik natuurlijk zeker wel. In februari was ik in Boedapest bij een musical.

Hongaarse jongens zouden een grote piemel moeten hebben maar op het urinoir zonder tussenschot zag ik een jongen van mijn leeftijd waarbij hij slap iets groter was als mijnes.

Mijn piemel is slap niet al te groot. Het verhaal dat Hongaarse jongens dus een grote hebben is dus niet waar. Het zijn net nederlanders die hongaren de 1 heeft een grote de andere een wat kleiner groet. In de bioscoop komen er ook wel is jongens van mijn leeftijd naast mij staan plassen.

Heb al een paar piemels gezien in verschillende vormen. De laatste jongen die naast mij kwam plassen was knap maar zijn piemel had een scheve vorm. Wat het leuk was is dat hij naar mij keek, want toen ik naar hem keek zag ik hem wegdraaien met zijn ogen. Waarschijnlijk was hij mijn pik aan het bekijken.

Ik vind dat niet erg maar mijn piemel is slap maar 6 cm ofzo en stijf 16 cm. Jongen 13 ik begreep nie wat jongen 17 bedoelt ik geef je de raad kijk porno of vraag eens aan je beste maat of hij wilt rukken als hij in een geile bui is En jongens je mag geen contact zoeken met elkaar via dit dat is verboden.

Ik kijk ook altijd over de schotjes bij het plassen! Vraag eens aan je ma of dat je alleen met je maat mag gaan zwemmen. In het grote hok gaat is het niet raar of gay om daar naakt te gaan. Wat je kunt doen is gewoon afspreken om in het grote kleedhok te gaan na het zwemmen, en je dan helemaal uit te kleden.

En vervolgens op je dooie gemakje afdogen en een beetje kletsen met de anderen. Dan zul je zien dat zij meestal ook wel helemaal naakt gaan en dan kun je gewoon lekker vergelijken. Verwacht er verder ook niet teveel van. Het is echt niet zo dat het gebruikelijk is dat iedereen zich daar aftrefkt ofzo, maar als je ziet dat iemand een stijve heeft mag je best een grappige opmerking erover maken, Of zelf je stijve pik laten zien.

Afhankelijk hoe de andere reageert kun je eventueel verder, maar forceer niets. Mijn broer van 16 en ik gaan altijd als er 3 pisbakken staan bij de buitenste zodat de middelste vrij blijft.

Dan pissen we altijd heel open zodat iedereen t kan zien die in t midden komt staan. Zodat we goed kunnen kijken. Thuis pissen we altijd in de vijver ook als er veel vrienden op bezoek zijn even later doet dan iedereen het.

Vanmiddag gebeurde er iets gênants! Ik was in een snackbar en moest nodig. Dus ik naar het toilet. Omdat een pisbak qua hygiëne mijn voorkeur heeft besloot ik die te nemen. De gewone wc achter een extra deur wel. De pisbak hadden ze dus gewoon in het washok gemaakt. Toch maar de pisbak gekozen. Toen ik klaar was ging het jochie naar binnen. Volgens mij was die oude man niet eens familie van hem. Maar erg vreemd om zo 2 toeschouwers te hebben die rechtstreeks zicht hebben op je piemel!

Later vond ik het toch niet zo erg. We konden er van beide kanten niets aan doen. Ik zou het ook graag eens willen kijken maar durf het nooit.

Ik kan nooit plassen als er andere gasten naast me staan pissen. Wel als ik alleen ben of al was begonnen. Heb er overigens totaal geen probleem mee als anderen naar mijn piemel kijken, ik kijk zelf ook, bijvoorbeeld na het sporten onder de douche, daar krijg ik ook wel eens een stijve maar doe gewoon of er niks aan de hand is. Dus vind t wel raar dat ik niet kan pissen waar anderen bij zijn want gaat me er niet om dat anderen m'n piemel zien. Jongen van 23 ik heb het zelfde als jou.

Is echt super vervelend.


Pijpende meisjes tantra massage adressen

  • Ben btw geen homo.
  • SEX IN UTRECHT STUDENTE ZOEKT SEX
  • GEIL ANAL GLEUF NEUKEN