Vingeren hard sex afspraak nu

vingeren hard sex afspraak nu

Zo weet je het zeker, en kan je zekerheid krijgen zonder dat je ouders het te weten komen. De incubatietijd van soa verschilt heel erg. Gonorroe manifesteert zich al na enkele dagen, terwijl hepatitis B en genitale wratten soms pas na een half jaar kunnen aangetoond worden. De meeste soa zijn echter na een tal weken aantoonbaar.

Gonorroe of 'druiper' is een soa die wordt veroorzaakt door een bacterie Neisseria gonorrhoeae. Als de geslachtsorganen met de slijmvliezen van de mond of anus in contact komen, kan ook een infectie van de keel of anus ontstaan. Besmettingen met gonorroe komt in ons land vrij veel voor. Dit is voornamelijk het geval bij mannen die seks hebben met mannen. Sinds neemt het aantal gevallen toe. De klachten die je hebt, klinkt eerder als een blaasontsteking.

Ik zou een afspraak bij de huisarts maken, dan moet je 's ochtends langskomen met een potje ochtendurine. Je hoeft niet te vertellen hoe het is gekomen aan de dokter, gewoon de klachten die je hebt. Volgende keer aan je vriendje vragen of hij eerst goed zijn handen wil wassen ook onder de nagels. Toegevoegd na 22 minuten: Het is helemaal niet raar. Als je uitlegt dat je anders een blaasontsteking krijgt, doet hij dit echt wel hoor. Toegevoegd na 24 minuten: En het is niet toevallig na het vingeren, je blaasontsteking kwam door het vingeren.

Vlak bij de clitoris zit ook de urinebuis. Als je daar met 'vieze' vingers in de buurt gaat zitten, kunnen door het wrijven en spelen met de clitoris bacteriën de urinebuis binnengaan en daar een infectie veroorzaken. Als je vriendje je alleen gevingerd heeft heb je geen SOA. Maar als hij, of jij, eerst aan zijn penis gezeten heeft is die mogelijkheid er wel. Echter in de meeste gevallen zul je niet gelijk de volgende dag pijn hebben van een SOA.

Maak een afspraak bij de GGD om een test te doen. Dit is de enige manier om zeker te weten dat je geen SOA hebt. Je ouders hoeven het overigens niet te weten.

Ik denk dat je vagina wat geïrriteerd is. De huid in je vagina is erg gevoelig waardoor je als het ware een soort van schaafwondje krijgt na langdurige wrijving. Ik denk dat het nare branderige gevoel vanzelf weer over gaat. Ik zou eens een urine potje bij de dokter afgeven want dat is een blaasontsteking.

Krijg je medicijnen voor. Kan je ook voorkomen door na de daad gelijk te gaan plassen ook al moet je niet of dingen met veel cranberry eten drinken. Goed voor de blaas. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? JW1 29 oktober Als je gevingert word door je vriendje , en de volgende dag heb je pijn tijdens het plassen , heb je dan een soa? Weet jij het antwoord?

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: Alle reacties Link kopieren Quote. Alleen ik durf het niet aan te geven.. Xander68 dinsdag 31 juli TO, Toch gewoon duidelijk aan hem maken hoor!

Is de sex voor jou leuk zo dan? Jill dinsdag 31 juli Waarom zeg je niet gewoon "He doe eens war zachter"? Ben ik nou simpel? Maar ik ruim toch elke dag een beetje op? Je moet 't hem echt gewoon zeggen hoor , is niks mis mee , jij geniet zo voor geen meter Raldy dinsdag 31 juli Het is gewoon noodzaak om het te zeggen.

Anders is de lol er al gauw af. Vond het gewoon moeilijk om gelijk al te zeggen, maar ik ga mijn best doen! Je zegt dat het vooral bij het voorspel is. Dus niet bij de 'daad'? Als hij je te hard vingert dan kun je misschien eens zijn hand pakken en voordoen hoe je het graag wilt. Maar inderdaad snel actie ondernemen anders denkt hij dat je het lekker vind zo. Not4Bree woensdag 1 augustus Ieder mens is verschillend, maar vooral vrouwen hebben toch enige tijd nodig om "opgewarmd" te raken.

Mannen zijn meestal direkt geil en klaar voor echte aktie. De man zal zich dus wat moeten aanpassen aan de vrouw.

Sex in de vrije natuur sex massage delft

Maarja wel toevallig dat het net na het vingeren kwam. Dus , jullie helpen me goed! Je bent gevingerd door je vriendje en je vond het niet erg? Maar vond je het fijn? Als je het niet echt heel fijn vond dan was je waarschijnlijk niet ontspannen.

Of hij is veel te hard en te ruw bezig geweest. En dan heb je eerder kans dat je huid geirriteerd raakt en pijn gaat doen. In ieder geval hoort het niet pijn te doen, zeker niet bij het lopen.

Je ouders hoeven niet te weten wat je daar gaat doen. Zeker als ze zoals ik hoop! Hij is 1 jaar ouder als mij. Het is belangrijk dat jij het fijn vind wat hij doet. Je moet het zelfs heeeel fijn vinden! Dan zal het na afloop geen pijn moeten doen. Dan weet hij nog niet vanzelf wat hij wel en niet bij een meisje kan doen. Je halt me alweer de woorden uit de mond. Een jarige die al ontmaagd is, is niet direct een ervaren en vaardige minnaar.

De kans dat je dan een SOA hebt is redelijk klein. De enige soa die snel is, met enkele dagen incubatie, is Gonorroe. De kans dat je dit oploopt van vingeren is niet erg groot. Zo weet je het zeker, en kan je zekerheid krijgen zonder dat je ouders het te weten komen.

De incubatietijd van soa verschilt heel erg. Gonorroe manifesteert zich al na enkele dagen, terwijl hepatitis B en genitale wratten soms pas na een half jaar kunnen aangetoond worden. De meeste soa zijn echter na een tal weken aantoonbaar.

Gonorroe of 'druiper' is een soa die wordt veroorzaakt door een bacterie Neisseria gonorrhoeae. Als de geslachtsorganen met de slijmvliezen van de mond of anus in contact komen, kan ook een infectie van de keel of anus ontstaan. Besmettingen met gonorroe komt in ons land vrij veel voor.

Dit is voornamelijk het geval bij mannen die seks hebben met mannen. Sinds neemt het aantal gevallen toe. De klachten die je hebt, klinkt eerder als een blaasontsteking.

Ik zou een afspraak bij de huisarts maken, dan moet je 's ochtends langskomen met een potje ochtendurine. Je hoeft niet te vertellen hoe het is gekomen aan de dokter, gewoon de klachten die je hebt. Volgende keer aan je vriendje vragen of hij eerst goed zijn handen wil wassen ook onder de nagels. Toegevoegd na 22 minuten: Het is helemaal niet raar.

Als je uitlegt dat je anders een blaasontsteking krijgt, doet hij dit echt wel hoor. Toegevoegd na 24 minuten: En het is niet toevallig na het vingeren, je blaasontsteking kwam door het vingeren. Vlak bij de clitoris zit ook de urinebuis. Als je daar met 'vieze' vingers in de buurt gaat zitten, kunnen door het wrijven en spelen met de clitoris bacteriën de urinebuis binnengaan en daar een infectie veroorzaken.

Als je vriendje je alleen gevingerd heeft heb je geen SOA. Maar als hij, of jij, eerst aan zijn penis gezeten heeft is die mogelijkheid er wel.

Echter in de meeste gevallen zul je niet gelijk de volgende dag pijn hebben van een SOA. Maak een afspraak bij de GGD om een test te doen. Mijn 1 jaar oudere zus lag zich bovenop haar dekbed naakt te vingere. We slapen samen op de zolder. Ze schrok en maakte een opmerking en ging door.

Ik had het haar nog nooit eerder zien doen en ik vond het best wel geil om te zien. Ik voelde het zelf ook kriebbelen en ben het toen ook gaan doen. Vond het wel geil om bekeken te worden.

Ik heb nog nooit iemand betrapt maar ik ben wel zelf betrapt toen ik mijn vriendje een paar jaar geleden op mijn kamer stond te trekken en pijpen. Mijn moeder kwam opeens mijn kamer binnenlopen om te vragen of we iets wilde drinken. Ze schok en liep met een rood hoofd weg. Wij waren ook geschrokken en hebben het niet afgemaakt. Mijn moeder heeft er niets meer over gezegd, wel lag er de volgende dag een doosje condooms in mijn bed. Ik ben betrapt door mn vriendje toen ik vij hem sleep.

Ik heb een keer op kamp een klasgenootje betrapt in de doucheruimte: Er waren wel gewoon aparte hokjes, maar wanneer je eenmaal onder de douche stond, is er nog wat ruimte aan de onderkant. Toen ik shampoo wilde pakken zag ik haar in een flits op de grond zitten. Ik wilde vragen of alles goed met haar ging, maar toen zag ik dus dat ze zich aant vingeren was.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik iets langer keek dan nodig ;-. Heb mijn zus van 16 al eens betrapt. Ik was op zoek naar mijn dildo die niet meer in mijn nachtkastje lag en stapte haar kamer binnen. En ja hoor, zij was daar mee bezig. We hebben ondertussen afgesproken dat ze die mag gebruiken als ze het vooraf vraagt.

Hahaha leuk meisje Iets vergelijkbaars heb ik ook gehad. Toen ik 16 was lag ik te masturberen met de vibo van mijn moeder. Ineens stond ze in mijn kamer. Ik schrok me dood natuurlijk maar ik heb een coole moeder. Ik ben wel eens betrapt toen ik aan het vingeren was op een openbaar toilet. De deur was op slot, maar blijkbaar gaat ie van het slot na 10 minuten ofzo! Ja, het was zo'n elektronisch systeem.

Buiten stond een vrouw al lang te wachten. Toen ze de deur open deed, zei ze gelijk sorry en sloot de deur weer Keer me broer gezien was hij aan het rukken hij zag me niet keek tijdje wilde keer sperma zien spuiten. Toen hij spoot ben ik weg gegaan toen zelf op me kamer gaan vingeren.

Ik heb mn moeder een keer betrapt maar ze heeft gelukkig niks gemerkt. Ik ben nog nooit betrapt Tenminste niet dat ik weet. Ik lag te vingeren en toen kwam een vriend binnen toen gingen we neuken. Ik heb ooit mezelfliggen vingeren rn toen kwan er een vriend kijken en toen gingen we neuken onder de douche was erg geil en lekker glad. Ik ging naar mijn broertje zijn kamer Hij is 11 om te vragen of hij mee wou voetballen. Toen ik binnen kwam lopen lag hij in zijn blootje op bed aan zijn penis te trekken.

Hij had zijn ogen dicht en had dus niet door dat ik binnen kwam. Ik stond even te kijken en ben toen naast het bed neer gehurkt en heb ineens zijn penis vast gegrepen.

Hij schrok zich helemaal dood en hij was blijkbaar al bijna op zijn hoogtepunt want op het moment dat ik hem vast greep spoot hij 2 kleine klodders sperma uit zijn lulletje. Was best een grappig gezicht. De vriend van mijn zus was bij ons blijven slapen, en ik zag dat hij aan mijn slipje was gaan ruiken dat ik net in de wasmand had gestopt Ik ging vingeren kwam klaar en mijn broer kwam binen hij stont bij de deur zig te ruken.

Ik heb zelf nog niemand betrapt maar ben wel zelf betrapt. Ik was aan het rukken in mijn kamer totdat mijn moeder binnenkwam toen ik aan het spuiten was. Ik ben al verschillende keren betrapt met vingeren. Eerst wel genant om betrapt te worden, maar achteraf gezien wel geil. Laatst op de camping lekker wezen aftrekken in de douches. Ik was net klaargekomen en toen deed een oudere man de deur open..

Verder nog niet betrapt volgensmij. Lijkt me wel geil om mijn zus een keer te betrappen. Tijdens de gymles moest een ander meisje naar de wc toe en ik moest ook. Zij was nog niet terug maar ik ging ook alvast naar de kleedkamer. Toen ik de kleedkamer binnen kwam zat ze zonder broek op de bank te masturberen.

Ze schrok zich kapot toen ik binnen kwam. Ik ben er snel naast gaan zitten en ben mee gaan doen. Toen nog even geplast en snel weer terug de les in. Hoi allemaal, Ik blijk niet de enige te zijn die dat hebben meegemaakt. En ook niet de enige die het opwindend vond ook. Bij sommige is het zelfs op seks uitgelopen las ik.

Zou dat best willen maar weet niet of ik het lef er voor heb Nog niet zo lang geleden tijdens deze warme zomer kwam mijn zus van 19 bij mij logeren, wij sliepen in hetzelfde bed met alleen een slipje aan. Op een gegeven moment dacht ze dat ik sliep, denk ik, ik hoorde haar een beetje zuchten, en ik merkte dat ze in haar slipje zat met haar vingers.

Ik weet niet goed meer wat me plotseling overkwam, gooide de deken van me af, trok mijn eigen slip uit en even later lagen we naakt op elkaar, we waren zo vreselijk geil allebei, ik zal maar niet alle details vertellen.

Trouwens, moreel gezien moeten jullie maar zelf bepalen of dit kan met je eigen zus. Als meisje kan je af en toe best wel eens sex hebben met je zus je. Zolang je maar niet op reguliere basis bezig bent. Eens in de zoveel tijd kan echt geen kwaad naar mijn mening: Ikzelf heb daarentegen nog nooit iemand betrapt.

Wel ben ikzelf eens betrapt door mijn broertje van Ik lag naakt op mijn bed met benen wijd te masturberen toen mijn broertje ineens binnen kwam lopen.

Ik schrok me dood maar ik bleef toch stil liggen op het bed in de hoop dat hij weg zou gaan. Hij ging alleen niet weg, hij kwam juist naar me toe lopen en kwam naast mijn bed staan. Hij opende zijn broek en begon zich gewoon naast mij af te trekken.

Blijkbaar was hij super opgewonden geworden van mij want nadat hij 6 of 7 keer getrokken had spoot hij al zijn sperma over mijn bed heen. Er kwam ook nog was op mijn buik en dat werd me toch echt teveel en heb hem toen weg gedrukt. Hij is snel weg gerend en heb hem sindsdien niet meer op mijn kamer gezien. Ik heb mijn broertje van 12 vorige week betrapt op rukken. Ik kwam zijn kamer inlopen en hij stond zonder broek aan heel hard aan zijn pik te trekken.

Ik schrok me dood toen ik dit zag en vroeg wat hij nou weer aan het doen was. Ik wou weg lopen maar hij zei ineens dat hij zichzelf probeerde af te trekken alleen dat hij niet klaar kwam.

Ik wou weg lopen maar hij vroeg of ik hem wou helpen. Dit leek me een beetje raar maar ben toch maar omgedraaid. Ben toen naast hem gaan staan en heb voorgedaan bij mezelf hoe je moet aftrekken. Het was een hele aparte situatie. Nadat ik 3 keer aan men pik trok had ik het gevoel alsof ik normaal al 2 minuten bezig was en bij de 4de haal kwam ik al klaar. Ik schrok me dood en heb daarna maar voorgedaan hoe je moet aftrekken op mijn half slappe lul.

Hij probeerde het toen ook en kwam na een paar minuten ook klaar met een klein beetje doorzichtig sperma. Het was een hele aparte ervaring en heb hem daarna er ook niet meer over gehoord.

Hey heftig dat je broertje dan niet weg gaat en op je buik spuit. Kan me voorstellen dat dat heel raar voelt. Heb wel eens over mijn broertje gedroomd Dat hij een stijve van me had en in me wilde klaarkomen. Is jammer genoeg nog niet gebeurd Durf zelf ook niet Nope, wel ben ik 2x betrapt door m'n zus. Ik was rustig bezig met een massageapparaat op een zeer gevoelige plek en kwam bijna klaar, aangezien ik geen slot heb en dat ding heel veel geluid maakt kun je makkelijk checken wat er aan de hand is.

Ik was ook hevig aan het kreunen ik dacht dat er niemand thuis was en ineens komt mn zus binnen! Ik schrok me dood sprong op en ze gilde kei hard.

Tweede keer was ik me aan het vingeren, ik krijg altijd "schokken" door mn lichaam heen dus ik was rare bewegingen aan het maken.

Het bed ging zo erg op en neer dat je zelfs dat hoorde, weer dacht ik dat ik alleen thuis was. Mn zus kwam vragen of ik honger had maar toen ze me zag zei ze niks en ging gewoon naast me zitten!

Ongeveer 4 jaar geleden heb ik me zus betrapt. Zij was toen We waren alleen samen thuis, me ouders hadden een feest. Toen we naar bed gingen zei zij dat ze het eerst naar de badkamer ging. Toen ik daarna ging hoorde ik wat geluid uit haar kamer en door de half open deur zag ik wat ze deed. Ik heb stiekum blijven kijken tot ze klaar kwam en me daarna ook gevingerd op me kamer maar wel met de deur dicht.

Enkele weken later gebeurde weer hetzelfde maar toen ik stond te kijken zei ze dat ik binnen kon komen. We hebben toen samen gevingerd. Dat hebben we nog vaak gedaan daarna.vingeren hard sex afspraak nu

Zo weet je het zeker, en kan je zekerheid krijgen zonder dat je ouders het te weten komen. De incubatietijd van soa verschilt heel erg. Gonorroe manifesteert zich al na enkele dagen, terwijl hepatitis B en genitale wratten soms pas na een half jaar kunnen aangetoond worden. De meeste soa zijn echter na een tal weken aantoonbaar. Gonorroe of 'druiper' is een soa die wordt veroorzaakt door een bacterie Neisseria gonorrhoeae. Als de geslachtsorganen met de slijmvliezen van de mond of anus in contact komen, kan ook een infectie van de keel of anus ontstaan.

Besmettingen met gonorroe komt in ons land vrij veel voor. Dit is voornamelijk het geval bij mannen die seks hebben met mannen. Sinds neemt het aantal gevallen toe. De klachten die je hebt, klinkt eerder als een blaasontsteking. Ik zou een afspraak bij de huisarts maken, dan moet je 's ochtends langskomen met een potje ochtendurine. Je hoeft niet te vertellen hoe het is gekomen aan de dokter, gewoon de klachten die je hebt.

Volgende keer aan je vriendje vragen of hij eerst goed zijn handen wil wassen ook onder de nagels. Toegevoegd na 22 minuten: Het is helemaal niet raar. Als je uitlegt dat je anders een blaasontsteking krijgt, doet hij dit echt wel hoor. Toegevoegd na 24 minuten: En het is niet toevallig na het vingeren, je blaasontsteking kwam door het vingeren. Vlak bij de clitoris zit ook de urinebuis. Als je daar met 'vieze' vingers in de buurt gaat zitten, kunnen door het wrijven en spelen met de clitoris bacteriën de urinebuis binnengaan en daar een infectie veroorzaken.

Als je vriendje je alleen gevingerd heeft heb je geen SOA. Maar als hij, of jij, eerst aan zijn penis gezeten heeft is die mogelijkheid er wel. Echter in de meeste gevallen zul je niet gelijk de volgende dag pijn hebben van een SOA. Maak een afspraak bij de GGD om een test te doen. Dit is de enige manier om zeker te weten dat je geen SOA hebt. Je ouders hoeven het overigens niet te weten. Ik denk dat je vagina wat geïrriteerd is. De huid in je vagina is erg gevoelig waardoor je als het ware een soort van schaafwondje krijgt na langdurige wrijving.

Ik denk dat het nare branderige gevoel vanzelf weer over gaat. Ik zou eens een urine potje bij de dokter afgeven want dat is een blaasontsteking. Krijg je medicijnen voor. Kan je ook voorkomen door na de daad gelijk te gaan plassen ook al moet je niet of dingen met veel cranberry eten drinken.

Goed voor de blaas. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? JW1 29 oktober Als je gevingert word door je vriendje , en de volgende dag heb je pijn tijdens het plassen , heb je dan een soa? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig.

Een url moet beginnen met https: Alle reacties Link kopieren Quote. Alleen ik durf het niet aan te geven.. Xander68 dinsdag 31 juli TO, Toch gewoon duidelijk aan hem maken hoor! Is de sex voor jou leuk zo dan? Jill dinsdag 31 juli Waarom zeg je niet gewoon "He doe eens war zachter"? Ben ik nou simpel? Maar ik ruim toch elke dag een beetje op?

Je moet 't hem echt gewoon zeggen hoor , is niks mis mee , jij geniet zo voor geen meter Raldy dinsdag 31 juli Het is gewoon noodzaak om het te zeggen. Anders is de lol er al gauw af. Vond het gewoon moeilijk om gelijk al te zeggen, maar ik ga mijn best doen! Je zegt dat het vooral bij het voorspel is. Dus niet bij de 'daad'? Als hij je te hard vingert dan kun je misschien eens zijn hand pakken en voordoen hoe je het graag wilt. Maar inderdaad snel actie ondernemen anders denkt hij dat je het lekker vind zo.

Not4Bree woensdag 1 augustus Ieder mens is verschillend, maar vooral vrouwen hebben toch enige tijd nodig om "opgewarmd" te raken. Mannen zijn meestal direkt geil en klaar voor echte aktie.

De man zal zich dus wat moeten aanpassen aan de vrouw.